- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.241
Biz daha ailelere söylemedik eşim öyle istedi ama iş yerinde kiler biliyor .sen dua et boş ver Allah büyükSimdi etrafimdaki insanlar da öğrendi eşim sağolsun herkes sordukca ben daha çok stres oluyorum iyiyim iyiyim demek bile kasiyo
Ne güzel bizde simdiden duydu herkes. Sabırlıymissiniz. Aslinda bende keske soylemeseydik dedim ama 2 yıl bekleyince herkesin sorularindan bıkmıstık artık; (Biz daha ailelere söylemedik eşim öyle istedi ama iş yerinde kiler biliyor .sen dua et boş ver Allah büyük
valla tuzlayıp tuzlayıp yiyorum meyve yer gibi her gittiğim yerde dilimleyip ikram ediyorlar artık alıştılar limon yememe ay o ekşi şey bana bi tatlı geliyorki anlatamam
Evet canim sanirim takmamaliyiz cunku takcikca sinirlerim.geriliyo kizimada yansitiyorum sonrada sinirlerim.bosaliyo agliyorum herseyin hayirlisi
Allah bagislasin arkadasina insan endiselenmeden edemiyo 2.gebeligim ama.sanki hic bisey bilmiyormusum gibi geliyor ins bu donemleri atlatinca keyifli keyifli konular konusuruz burdan
banada olabilir dedi doktorun ama iste evveliyatinda kotü seyler duydugum.icin daha endiseli oluyorum ana bugun kendimi hertürlü sonuca hazirladim RABBIM büyük
Canım özele gidersen duyarsın mutlaka, ben geçen Çarşamba gittiğimde duydum çok şükür. Devlette duyamadık vakinalden baktı doktor, hiç istemediğim halde engel olamadım o an. O zaman kalp atışını gördü doktor. Günlerimiz yakın seninle, inş duyarsın :)kesinlikle cnm valla işin başı sabır. Hersey sıraylabnde sabırsızım ama sabretmeye çalışıyorum. Senin nasıl gidiyor hamilelik ?
kanama durdurmak için iğne verdimi doktor.benimde bir hafta lekelenmem olmustu. Çok ağır bir iğne oldum 1 hafta kalçamın uzerne yatamadım. ama lekelenmeyi hemen durdurdu. Progestanı vajinadan kullanın daha iyi etki ettiğini söyledi benim doktorum.Tam alarak kanama diemeyiz aslinda halk arasinda lekelenme denilen tarzda carsamba aksamustunden beri devam ediuo bazen kanverengi bazen sumuksu kirmizi bazem koca gun gelmiyo aksam gelio biraz benim tsh degerim.yuksek yani troitim var ilac kullaniyorum bebegimde 5 gun geri ama kizimda 1 hafta geriden geliodu hep umarim normale doner hersey sizin gibi bugun daha hic gelmedi inanilmaz tuvalete gdidiyorum bide yarim saatte bir gidiyorum sizlerdede var mi
Ben ne aceleciyim yaaAmma yazmışsınız kızlar oku oku bitmedi
Ben de arkadaşlarıma falan daha söylemedim cinsiyeti belli olunca söyleyecem
Canım sen bahçelievler yazınca ben de baya bi heyecanlandım. Hemen araştırmaya başladım.meğer istanbuldaymış.ben de Ankara Bahçelievler sanmıştım.Selam canım, eğer doktor araştırıyorsan sana kesinlikle kendi doktorumu öneririm. Muhteşem bir insan...
Berra Önsoy Gidemez.. Bahçelievler'de muayenehanesi var.
olabilir canım. SEN doktorunla bu konuyu birebir görüşmedın mı ? ben telefonda görüştmüştüm ama doktorla değil yardımcısıylaydı ona sordum bı sorun olur mu dıye, doktor bişey demedı demişti. bı dahakı kontrole gıttıgımde soracagımBi daha tekrarlayalım hamilelikte olabiliyor bazen ama grip falan oldun mu dedı hayır dedim ama benim her sene gözümde arpaçık çıkar tam hamileliğimi öğrendiğim sıralarda gözümde yine çıktı ve hala geçmedi acaba o mu yaptı enfeksiyon sence sormayı unuttum bunu doktora :/
Bunun yüksek çıkmasının bir riski var mı acaba Bebek icin Bilgin var mı Can'ım
Ankarada şükran çakmak duydum ama muayenesi 250 lira bana biraz pahalı geldi. Sen koruya gittin mi? Ben medicanada gittim ama kararsizım.Canım sen bahçelievler yazınca ben de baya bi heyecanlandım. Hemen araştırmaya başladım.meğer istanbuldayım.ben de Ankara Bahçelievler sanmıştım.
Merhaba bizim sizinle tarihlerimiz aynı gibi :) sizin nezdinizde tüm mayıs annelerine soruyorum aceba bebeğin kalp atışlarını ilk hangi hafta hangi gün duydunuz.. 3 gün önce gittiğimde duyamadık 1 hafta sonra gelmemi söyledi doktor..Bir sorun yoktur değilmi :'(süpersin ya, bak şimdi ben de denesem mi acaba, millet manyak dicek komple
Doktorum beni 2 hafta sonra çağirdi. Sizdende 1 hafta geride gebeliģim. Bence bir sorun yoktur ikimiz icinde ayni zamanalra denk geliyor. Bende çok endişeliyim ama beklemekten başka çaremiz yok sanırim.Merhaba bizim sizinle tarihlerimiz aynı gibi :) sizin nezdinizde tüm mayıs annelerine soruyorum aceba bebeğin kalp atışlarını ilk hangi hafta hangi gün duydunuz.. 3 gün önce gittiğimde duyamadık 1 hafta sonra gelmemi söyledi doktor..Bir sorun yoktur değilmi :'(
Şükran hanıma ben yıllar önce gitmiştim bir kere.genel kontrol için.Ankarada şükran çakmak duydum ama muayenesi 250 lira bana biraz pahalı geldi. Sen koruya gittin mi? Ben medicanada gittim ama kararsizım.
Ben 7+4 de duydum.Merhaba bizim sizinle tarihlerimiz aynı gibi :) sizin nezdinizde tüm mayıs annelerine soruyorum aceba bebeğin kalp atışlarını ilk hangi hafta hangi gün duydunuz.. 3 gün önce gittiğimde duyamadık 1 hafta sonra gelmemi söyledi doktor..Bir sorun yoktur değilmi :'(
o iğneyi bende vurdum gerçekten kalçamın üstüne oturamıdm.bana yaptıklarını söyliyimde tam olarak bu durumu yaşayan arkadaşlar rahat ederler belki.a - olduğum için rogam yapıldı iğne.sonra haftada 1 kere toplam 3 perbembe bi ğne yapıldı ismini sonra yazarım düşük olamın diye koruyucu iğne...ve isten alttan istersende yutarak progestan hap verdi....kanamam önce kahverengi başlamıştı sonra adet olmasada adete benzer sekilde sıvılaşmaya başladı ben çok erken tedbir aldığım için kanamam olmadan dr kostum..simdi kanamam kesildi.ha bu arada bu işlemleri yaptıktan bi gün sonrada başka bi drg idip durumu anlatıp kalp atsını merak ettiğimi söydemi ve dinyledim.çok sükür suan için sıkıntı yok. ama bakıyorumda bi çok arkadaşta olmaya başladı..allah yardımcımız olsunkanama durdurmak için iğne verdimi doktor.benimde bir hafta lekelenmem olmustu. Çok ağır bir iğne oldum 1 hafta kalçamın uzerne yatamadım. ama lekelenmeyi hemen durdurdu. Progestanı vajinadan kullanın daha iyi etki ettiğini söyledi benim doktorum.
Bizde 2 senedir istiyorduk Canım ya ama nazar dan çok korkuyoruz kıyamadık hayırlısı olsun bakalımNe güzel bizde simdiden duydu herkes. Sabırlıymissiniz. Aslinda bende keske soylemeseydik dedim ama 2 yıl bekleyince herkesin sorularindan bıkmıstık artık; (
Yani rutin kontrolller olduğundan emin olamadım. Özel bir durum olsa gözüm görmez ama. Cok kararsız kaldım doktor konusunda ben. Medicanadaki doktoru seviyorum ama dogum için olumsuz şeyler yazılmıs canım skldı biraz.Şükran hanıma ben yıllar önce gitmiştim bir kere.genel kontrol için.
Pek frekansım tutmamıştı. Çok aceleci gelmişti bana.ama son zamanlarda herkes olumlu yorumlar yapmış.tekrar denesem mi diye düşünmedim değil.şimdiye kadar memoriale gittim.4 hafta sonraya tekrar randevu verdi.bu 4 hafta sonraki randevuyu korudan almayı düşünüyorum bakalım.gerçi 4 hafta da çok uzun sanırım daha erken çağırıyor doktorlar.
Ben koru da Aylin hanıma gidiyorum ama tavsiye edecek kadar tanımıyorumAnkarada şükran çakmak duydum ama muayenesi 250 lira bana biraz pahalı geldi. Sen koruya gittin mi? Ben medicanada gittim ama kararsizım.
Iyi yapmışsiniz bende aslında söylemesek diyordum ama anlamadım nasil oldu. 1 kisiye söyledik gerisi geldi. En güzeli olmuş söylememeniz ben simdi bir sorun varsa diye korkuyorum ve daha çok stres oluyorum.Bizde 2 senedir istiyorduk Canım ya ama nazar dan çok korkuyoruz kıyamadık hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?