2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben 7+4 de duydum.
İnşallah bir sorun yoktur kalbini ferah tut.
Biliyorumki benim gibi tüm anne adayları aynı şeyleri kafaya takıyor ister istemez önce kese ne zaman görünecek diye bekliyorduk heyecanla, şimdi kalp atışını duymayı bekleyeceğiz Allah ın izniyle benim gibi henüz duyamayan anne adayları inşallah biran evvel duyarız da içimiz rahat eder..daha cinsiyetini öğreneceğimiz günü de sabırsızca bekleme sürecimiz olacak :)

Ben koru da Aylin hanıma gidiyorum ama tavsiye edecek kadar tanımıyorum
Nasıl bir doktor ilgilimi? Mesela ben acibademde rana Karayalçına gitmistim ve hic memnun kalmamistım. Hem hastane hem doktor iyi olsun diyorum ama.

Benim de bu kadar dert etme sebebim aslında beklenmedik bir durum başıma gelirse doktora güvenebilirmiyim. Burada çok okuduğum bir söz var eğer hamileleiğinizde bir sorun yoksa falanca doktora gidebilirsiniz ama extra sorunlarınız olursa bu doktora güvenmeyin yazan çok kişi var.tabi bu kişiler gerçekten de hamileliklerinde sıkıntı yaşamış ve yanlış doktor seçmiş kişiler bende başıma böyle bir durum gelir korkusuyla bana güven verecek ve normal doğumu destekleyen bir doktor bulmak istiyorum.yoksa rutin kontrol ultrason bebeği görme ölçüm yapıp takip yapma bunu zaten iyi ya da kötü devlet hastanesinde de yapıyorlar.mesela benim bebekle beraber kistlerim var yumurtalıklarımda ve patlama riski taşıyor bu kistler.böyle bir durumda ne yaparım nereye giderim hiç bir fikrim yok şu an.ve bu durumda beni çok geriyor.

Ayni şeyleri düsünüyoruz desene. Bende bundan korkuyorum. Ben acibademe çocuk sahibi olamayinca gittim. Zaten zor bir süreçteydim ama o günleri o tavri hatırlamak bile istemiyorum. Ankarada çok hastane var ama kararsızım. Eger duyarsan banada yaz nolur.

Ben koru da Aylin hanıma gidiyorum ama tavsiye edecek kadar tanımıyorum
Bende bir sonraki randevumu ondan almayı düşünüyorum.bir buçuk yıl önce jinekolojik muayene için gitmiştim ve o zaman hamile kalırsam Aylin hanıma gelirim demiştim.hamile kalınca kafam biraz karıştı ve başka doktora gittim ama hala Aylin hanım aklımda.
Muayeneleri acele acele mi yapıyor?
Çok hastası var mı kalabalık mı ?
Sizi hatırlıyor mu gittiğinizde?
Bir de siz mi ona sorular soruyorsunuz yoksa o gereken herşeyi anlatıyor mu?

herkese merhabalar bende 6+4 hftalık hamileyim benim 2012 temmuz doğumlu dunyalar tatlısı birde kızım var
bebişimin tahmini doğum tarihi 26 mayıs bizide aranıza kabul edermisniz
MERHABA :) ARAMIZA HOŞGELDİNİZ :) BEBİŞİN KALP ATIŞLARINI DUYABİLDİNİZMİ ACEBA BEN HENÜZ DUYAMADIM KISMETSE HAFTYA SALI TEKRAR RANDEVUM. İNŞALLAH DUYARIM ..

Güvendiğim bir doktor bulursam yazarım tabi ki.bu süreç beni çok yordu çünkü kimsenin yaşamasını istemem.

kızlar acıbadem güven hastanelide var onlarada bakın.ben güvene de acıbademede gidiyordum ikiside şimdilik iyi sıkıntı yok

herkese merhabalar bende 6+4 hftalık hamileyim benim 2012 temmuz doğumlu dunyalar tatlısı birde kızım var
bebişimin tahmini doğum tarihi 26 mayıs bizide aranıza kabul edermisniz

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ O ZAMAN BENİM DE ARALIK 2011 DOĞUMLU BİR PAŞAM VAR OĞLUM TÜP BEBEKTİ 4 YIL SONRA RABBİM İZİN VERDİ BİR BEBEK BAĞIŞLADI BİZE GÜNLERİMİZ YAKIN 29-MAYIS GÖRÜNÜYOR AMA BEN SEZARYEN OLACAĞIM İÇİN 16 MAYIS DOĞUM YAPACAĞIM TARİH RABBİM İZİN VERİRSE KALP ATIŞI DUYMADIM 16 EKİM DE DUYACAM İNŞALLAH

MERHABA :) ARAMIZA HOŞGELDİNİZ :) BEBİŞİN KALP ATIŞLARINI DUYABİLDİNİZMİ ACEBA BEN HENÜZ DUYAMADIM KISMETSE HAFTYA SALI TEKRAR RANDEVUM. İNŞALLAH DUYARIM ..
teşekkürler hoşbuldum..
evet duyduk ama vajinal ultrasonla muayene olmam gerekti onda duyduk
normal ultrasonda rahim ağzında kist tespit etti emin olmak icin vajianl muayene etti
ilk doğumum esnasında yumurtalıklarımda kist tespit edilip alınmıstı
şimdide rahim agzında tespit edildi bakalım bende mersindeyim fakülte hastanesine gitmeyi düşünüyorum hem kist için hem doğum için
bide benim ilk doğum 33 haftalık olmuştu ondan yanada endişelerim çok fazla
hepimizin hakkında hayırlısı rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nsaip etsin

kızlar acıbadem güven hastanelide var onlarada bakın.ben güvene de acıbademede gidiyordum ikiside şimdilik iyi sıkıntı yok
Evet canım güven hastanesini yazmıştım bana ama bayan doktor istediğim için vazgeçtim güvenden.acıbademde de ana hanımı biliyorum ama onun hakkında da olumsuz şeyler duydum sanki.tam da emin değilim ama aklımda öyle kalmış.

Güvendiğim bir doktor bulursam yazarım tabi ki.bu süreç beni çok yordu çünkü kimsenin yaşamasını istemem.
Heleki tedavide varsa çok zor bir süreç. Allah yardımcımiz olsun. Medicanadan memnunum ama hastane çok kalabalık. Doktorum çok ilgili adım adım anlatıyor ne yapacağını. Keske başka bir hastaneye gidebilecek olsa.

benimde aynı sezeran olacak doğumumuz yakın olur allah kısmet ederse
ne güzel rabbim olmayan herkese nasip etsin sevindim adınıza

Nasıl bir doktor ilgilimi? Mesela ben acibademde rana Karayalçına gitmistim ve hic memnun kalmamistım. Hem hastane hem doktor iyi olsun diyorum ama.
bisi diyimmi hastane mütiş ama rana hanımdan hiç kimse memnun değil.geçen sene bi arkadaş 5 ay boyunca dzenli olarak rana hanıma gidiyordu her defasında buyrun neyiniz vardı şikayetiniz nedir diye traji komik kız asoruyormus derhal değiştirdi.böye ilgisiz dr lar yüzünden hastaneye gidemez olduk

2 aşılama 2 tüp bebek ve 1 Varikosel ameliyatının ardından hamile kaldım.
Oldukça yorucu yıllar geçirdim.artık tam anlamıyla güvenebileceğim ve hamileleiğimin tadını çıkarabileceğim bir doktor istiyorum.ama bu kadar çok badireler atlatınca insan hemen öyle güven duyamıyor malesef. Ama allah büyük bu günleri nasip ettiği gibi inşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağımıza almak da nasip eder inşallah.

benimde aynı sezeran olacak doğumumuz yakın olur allah kısmet ederse
ne güzel rabbim olmayan herkese nasip etsin sevindim adınıza

RABBİM OLMAYAN HERKESE VERSİN SİZLERİN ARACILIĞIYLA TÜM GRUP ARKADAŞLARIMA SESLENİYORUM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLUR DERLER OLMAYAN HERKES İÇİN DUA EDERMİSİNİZ BİLİYORUM Kİ ÇEVREM DEKİ HAMİLELERİN BİRİNİN DUASI BANA TUTTU SİZLER DE BİRİNE SEBEP OLURSUNUZ İNŞALLAH OĞLUM DA SAYISIZ YUMURTA TAKİBİ AŞILAMA BİTKİSEL KÜRLER DENEDİK EN SON TÜP BEBEKLE TEK YUMURTAYLA KAVUŞTUM O DA KALİTESİZ Dİ HİÇ UMUT YOK GİBİYDİ ŞİMDİ HİÇBİR TEDAVİ YAPMADAN İKİNCİ YOLDA RABBİM VERDİKLERİNE BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN

Ben rana hanıma 6 ay devam ettim. Düzelir iyidir diyerek. Eğer başka bir doktor olsa yine giderim. Çok açik yazmiyorum ama acayip ilgisizdi sağolsun. Hatta kac kere randevu saatinde gitti yüzüme baka baka. Sonr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…