- 8 Temmuz 2015
- 96
- 178
- 93
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.261
Biliyorumki benim gibi tüm anne adayları aynı şeyleri kafaya takıyor ister istemezBen 7+4 de duydum.
İnşallah bir sorun yoktur kalbini ferah tut.
Nasıl bir doktor ilgilimi? Mesela ben acibademde rana Karayalçına gitmistim ve hic memnun kalmamistım. Hem hastane hem doktor iyi olsun diyorum ama.Ben koru da Aylin hanıma gidiyorum ama tavsiye edecek kadar tanımıyorum
Yani rutin kontrolller olduğundan emin olamadım. Özel bir durum olsa gözüm görmez ama. Cok kararsız kaldım doktor konusunda ben. Medicanadaki doktoru seviyorum ama dogum için olumsuz şeyler yazılmıs canım skldı biraz.
Ayni şeyleri düsünüyoruz desene. Bende bundan korkuyorum. Ben acibademe çocuk sahibi olamayinca gittim. Zaten zor bir süreçteydim ama o günleri o tavri hatırlamak bile istemiyorum. Ankarada çok hastane var ama kararsızım. Eger duyarsan banada yaz nolur.Benim de bu kadar dert etme sebebim aslında beklenmedik bir durum başıma gelirse doktora güvenebilirmiyim. Burada çok okuduğum bir söz var eğer hamileleiğinizde bir sorun yoksa falanca doktora gidebilirsiniz ama extra sorunlarınız olursa bu doktora güvenmeyin yazan çok kişi var.tabi bu kişiler gerçekten de hamileliklerinde sıkıntı yaşamış ve yanlış doktor seçmiş kişiler bende başıma böyle bir durum gelir korkusuyla bana güven verecek ve normal doğumu destekleyen bir doktor bulmak istiyorum.yoksa rutin kontrol ultrason bebeği görme ölçüm yapıp takip yapma bunu zaten iyi ya da kötü devlet hastanesinde de yapıyorlar.mesela benim bebekle beraber kistlerim var yumurtalıklarımda ve patlama riski taşıyor bu kistler.böyle bir durumda ne yaparım nereye giderim hiç bir fikrim yok şu an.ve bu durumda beni çok geriyor.
Bende bir sonraki randevumu ondan almayı düşünüyorum.bir buçuk yıl önce jinekolojik muayene için gitmiştim ve o zaman hamile kalırsam Aylin hanıma gelirim demiştim.hamile kalınca kafam biraz karıştı ve başka doktora gittim ama hala Aylin hanım aklımda.Ben koru da Aylin hanıma gidiyorum ama tavsiye edecek kadar tanımıyorum
MERHABA :) ARAMIZA HOŞGELDİNİZ :) BEBİŞİN KALP ATIŞLARINI DUYABİLDİNİZMİ ACEBA BEN HENÜZ DUYAMADIM KISMETSE HAFTYA SALI TEKRAR RANDEVUM. İNŞALLAH DUYARIM ..herkese merhabalar bende 6+4 hftalık hamileyim benim 2012 temmuz doğumlu dunyalar tatlısı birde kızım var
bebişimin tahmini doğum tarihi 26 mayıs bizide aranıza kabul edermisniz
Güvendiğim bir doktor bulursam yazarım tabi ki.bu süreç beni çok yordu çünkü kimsenin yaşamasını istemem.Ayni şeyleri düsünüyoruz desene. Bende bundan korkuyorum. Ben acibademe çocuk sahibi olamayinca gittim. Zaten zor bir süreçteydim ama o günleri o tavri hatırlamak bile istemiyorum. Ankarada çok hastane var ama kararsızım. Eger duyarsan banada yaz nolur.
kızlar acıbadem güven hastanelide var onlarada bakın.ben güvene de acıbademede gidiyordum ikiside şimdilik iyi sıkıntı yokŞükran hanıma ben yıllar önce gitmiştim bir kere.genel kontrol için.
Pek frekansım tutmamıştı. Çok aceleci gelmişti bana.ama son zamanlarda herkes olumlu yorumlar yapmış.tekrar denesem mi diye düşünmedim değil.şimdiye kadar memoriale gittim.4 hafta sonraya tekrar randevu verdi.bu 4 hafta sonraki randevuyu korudan almayı düşünüyorum bakalım.gerçi 4 hafta da çok uzun sanırım daha erken çağırıyor doktorlar.
herkese merhabalar bende 6+4 hftalık hamileyim benim 2012 temmuz doğumlu dunyalar tatlısı birde kızım var
bebişimin tahmini doğum tarihi 26 mayıs bizide aranıza kabul edermisniz
Acibademde kime gittiniz? Ben rana hanıma gittim ve hic memnun kalmadim.kızlar acıbadem güven hastanelide var onlarada bakın.ben güvene de acıbademede gidiyordum ikiside şimdilik iyi sıkıntı yok
teşekkürler hoşbuldum..MERHABA :) ARAMIZA HOŞGELDİNİZ :) BEBİŞİN KALP ATIŞLARINI DUYABİLDİNİZMİ ACEBA BEN HENÜZ DUYAMADIM KISMETSE HAFTYA SALI TEKRAR RANDEVUM. İNŞALLAH DUYARIM ..
Evet canım güven hastanesini yazmıştım bana ama bayan doktor istediğim için vazgeçtim güvenden.acıbademde de ana hanımı biliyorum ama onun hakkında da olumsuz şeyler duydum sanki.tam da emin değilim ama aklımda öyle kalmış.kızlar acıbadem güven hastanelide var onlarada bakın.ben güvene de acıbademede gidiyordum ikiside şimdilik iyi sıkıntı yok
Heleki tedavide varsa çok zor bir süreç. Allah yardımcımiz olsun. Medicanadan memnunum ama hastane çok kalabalık. Doktorum çok ilgili adım adım anlatıyor ne yapacağını. Keske başka bir hastaneye gidebilecek olsa.Güvendiğim bir doktor bulursam yazarım tabi ki.bu süreç beni çok yordu çünkü kimsenin yaşamasını istemem.
benimde aynı sezeran olacak doğumumuz yakın olur allah kısmet ederseARAMIZA HOŞGELDİNİZ O ZAMAN BENİM DE ARALIK 2011 DOĞUMLU BİR PAŞAM VAR OĞLUM TÜP BEBEKTİ 4 YIL SONRA RABBİM İZİN VERDİ BİR BEBEK BAĞIŞLADI BİZE GÜNLERİMİZ YAKIN 29-MAYIS GÖRÜNÜYOR AMA BEN SEZARYEN OLACAĞIM İÇİN 16 MAYIS DOĞUM YAPACAĞIM TARİH RABBİM İZİN VERİRSE KALP ATIŞI DUYMADIM 16 EKİM DE DUYACAM İNŞALLAH
bisi diyimmi hastane mütiş ama rana hanımdan hiç kimse memnun değil.geçen sene bi arkadaş 5 ay boyunca dzenli olarak rana hanıma gidiyordu her defasında buyrun neyiniz vardı şikayetiniz nedir diye traji komik kız asoruyormusNasıl bir doktor ilgilimi? Mesela ben acibademde rana Karayalçına gitmistim ve hic memnun kalmamistım. Hem hastane hem doktor iyi olsun diyorum ama.
2 aşılama 2 tüp bebek ve 1 Varikosel ameliyatının ardından hamile kaldım.Heleki tedavide varsa çok zor bir süreç. Allah yardımcımiz olsun. Medicanadan memnunum ama hastane çok kalabalık. Doktorum çok ilgili adım adım anlatıyor ne yapacağını. Keske başka bir hastaneye gidebilecek olsa.
benimde aynı sezeran olacak doğumumuz yakın olur allah kısmet ederse
ne güzel rabbim olmayan herkese nasip etsin sevindim adınıza
Ben rana hanıma 6 ay devam ettim. Düzelir iyidir diyerek. Eğer başka bir doktor olsa yine giderim. Çok açik yazmiyorum ama acayip ilgisizdi sağolsun. Hatta kac kere randevu saatinde gitti yüzüme baka baka. Sonrbisi diyimmi hastane mütiş ama rana hanımdan hiç kimse memnun değil.geçen sene bi arkadaş 5 ay boyunca dzenli olarak rana hanıma gidiyordu her defasında buyrun neyiniz vardı şikayetiniz nedir diye traji komik kız asoruyormusderhal değiştirdi.böye ilgisiz dr lar yüzünden hastaneye gidemez olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?