2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim benim dogum yaptığım ana kadar ne kanala girdi ne de karnim indi hala reflum vardi sabah sanciliyken bile o yuzden hic dusunme panik yapma o gun bile olabilir inme durumu :)

Kilosunu hic kafana takma canim dogum aksami doktor az fazla olctum 4400civari dogcak dedi 3900 dogdu dusun az fazla dedigi rakami.. bol bol yuru bi de emekle yavas yavas doner bence son anda bile ters donen bebekler var

Ay birebir ayni olmus senle dogumumuz benimde oyle suyumda gelmedi. Ebeler gelip dedigin gibi bi cubukla patlattilar sonra zaten cok hizli basladi dogum

Ayy aynen canim ya :) tabi ben sonrasinda sezeryan diye yalvardim bi de epidural olana kadar

Slm güzel anneler

Hepimizin beklediği olay
Bebeği hala ters olan var mı bizim gibi ben de normal doğumu çok istemiştim ama artık adım adım sezaryene gidiyoruz hayırlısı ve ikimiz için de en sağlıklısı neyse o olsun artık napalım nasip.
Bugün bir Mayıs bebeği daha dünyaya geliyor insallah hatta şimdi çoktan doğmuş annesinin kollarındadır. Burayı hep takip edip okuyan bir arkadaşım bugün sezaryene alınıyor. Tüp bebek ve 22. haftada erken doğum tehlikesi oldu suyu çok azaldı iki ay kadar hastanede yattı hastaneden çıktıktan sonra da hep yatarak 39. haftaya kadar geldiler şükür ve bugün büyük gün hamdolsun

Merhaba cnm bende seninle aynı durumdayım takvim bitti ama hiç bi belirti yok dün biraz sancım oldu ne kadar mutlu oldum sonra uzandım geri geçti ufff beklemek çok zor bnm gelecek cuma son gün artık o gün kesin suni sancı denerler

Canim geçen bi arkadas emeklemek çocuğun dönmesine sebep oluyor yazmıştı, bi sonraki kontrole kadar biraz emekle istersen, bu kiloyla bi kere donduyse yine döner, dene şansını
Doktorum hic umit vermiyor canim. Özelikle normal.dogum yanlısı doktor aradim buldum. Ama sanirim cok itsedigim halde bana.nasip olmayacak. Zaten ben birseyi cok istersem olmaz

golgelericinde canim.sagol. kilosu evet o.kadar cok olmayabilir ama.o kadar moralim.bozuldu ki.hic bisi.yapasim yok. Kendimi seseryana alistirmak eni.iyisi galiba. Oturdum somurtuyorum o.kadar yani. Sonra da kendime kızıyorum ne.var bu.kadar üzülecek. Kızımızın sağlıklı gelsin.yeter diyorum.karmasik.duygular icindeyim.
Bu sabah.doktorum benimkini de.ters dedi.
Bu habere.kendimi alistirmaya çalışıyorum bende. Oysaki normal doğuracak bebegime.kimsenin yardimi olmadan bakacaktim. Insan Plan yapar, tanri güler diye bir bati atasozu.var. benimki de.tam öyle oldu.

İyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana
Sağ salim kucağına al inş

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ben çok zorlanıyorum bünye meselesi heralde bugün ikinci gün kalkıp yürümekte zorluk çekiyorum ne zaman geçer ya da normal mi böyle acimasi
Zor olan ilk günle birlikte 3 gün sonra duzelirsin cnm.şu an sana hiç geçmeyecek gibi gelebilir ama geçecek Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun

İyi geceler hanımlar bugün saat 20.54 te normal doğuma aldım oğlumu kucağıma Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Allah analı babalı büyütsün inş

Cok gecmis olsun,hayirli olsun

Uzulme bak gercekten hayirlisi budur belki senin icin sen yalniz bakmak zorunda kalacagin icin cok uzuluyosun nasil olacak diye biliyorum ama hic oyle degil.. sezeryan yapıp saatinde ayaklanan da var benim gibi normal yapıp iki gun hic kalkamayan da.. dedigin gibi bebegin ve senin sagligin daha onemli.. cimcimeye de masallah daracik alanda kisa paslasma yapmis anneyi uzmus hayirlisi olsun diye dua edelim acaba ozel bebek dondurme duasi var midir

Ben yalvarmadim ama icimden gecirdim. Cikmicak heralde bu bebe dedim
Ama o dogum anini tekrar yasayabilmeyi cook cok isterdim. Yani bbegin ciktigi ani. Hem muthis rahatliyprsun aci biutiyor hemde kucucuk bi melekle karsilasiypsun harika bisey ya.

Cnm doktor alttan müdahale ile doğumu başlatıyor bi konuşsan mı müdahalede n sonra sancı başlıyor 1 güne doğum oluyor s enın için de. Bu uygun mu dıye. Doktorun a bı sor istersen

canım o kadar moralim bozuktu bu karikatür güldürdü beni sağolasın.

bende şimdi doktordan geldim. her şey süper güzel bilmemne diyen doktorum bugün bebeğin kafası büyük, sezeryan ihtimalini de düşünelim dedi. halbuki iki haftadır sürekli heran gelebilir, kafası şöyle iyi pozisyonda, yüzü böyle dönmüş diyordu.
pazartesi tekrar gidicem kontrole. benim gibi olup da kolay doğum yapan var mı?

Arkadaşlar normal doğum yapanlar size bişey danışayım Bebek doğunca karın iniyor mu yoksa hala 9 ay gibi mi duruyoruz ilk iki gün

Cnm doktor alttan müdahale ile doğumu başlatıyor bi konuşsan mı müdahalede n sonra sancı başlıyor 1 güne doğum oluyor s enın için de. Bu uygun mu dıye. Doktorun a bı sor istersen
Canım benım zaten 3 gundur sancım var hıc açılmam yok ve benım zamanım gectı artık beklemek ıstemıyorum o yüzden artık yoruldum zorlasmaya basladı

yani ben de bilmiyorum ki :)) kanalda çok durmaz ama bence (neden böle hissettiğim hakkında bir fikrim yok) olsun olsun 2-3 gün...ama sanırım kanala inince doğumu başlatabiliyorlar suni ile kese patlatmayla vs...

hayırlısıyla kavuşalım yavrulara..benim de yarın muayenem...36+5 olcam...

Canim benim dogum yaptığım ana kadar ne kanala girdi ne de karnim indi hala reflum vardi sabah sanciliyken bile o yuzden hic dusunme panik yapma o gun bile olabilir inme durumu :)
hmmm işte bu aklımı karıştırdı bende inmesi bir emaredir diye düşünüyordum hep..teşekkürler

Canım benım zaten 3 gundur sancım var hıc açılmam yok ve benım zamanım gectı artık beklemek ıstemıyorum o yüzden artık yoruldum zorlasmaya basladı
Canını sıkma herseyde vardır hayır belkı bu gece gelır annesi :) bol bol yürü bugün azıcık yoralım bebeğimizi belkı sıkılır yeter der cıkar

yahu dediğin gibi o kdr bebek...nasıl ters dönmüş??? sen hissetmedin mi mesela ne bileyim hıçkırıklarından (ağzının olduğu taraf hep aşağıdadır mesela) sonra poposu ve bacaklarından....32den beri doğum pozisyonunda bizimki değişir mi bilmiyorum da benim de canım sıkıldı senin bu duruma...

kiloyu öyle düşünme -200 gr olsa maşallah ztn günü de azalmış....ne güzel ele avuca gelir bebek olmuş...eşin takılmış sana ama psikolojini çok kestirememiş tabii ki...olur öyle sen sakın üzülme e mi :)

üzüldüm canım inşallah tekrar döner doğum pozisyonuna kızçen hayırlısıyla ben de senin gibi özellikle normal doğum yanlısı doktor bulmuştum filan ama nasip işte sağlıklı olalım da artık varsın sezaryen olsun napalım

rica ederim canım moral olmasına sevindim :) bana biraz bilerek sezaryene yönlendiriyormuş gibi geldi doktorun kafanı karıştırmak istemem tabi ama bu zamana kadar herşey iyi derken şimdi böyle demesi tuhaf geldi bana

Kedibochi canım normal doğum tartışmasız en doğru seçenek ama eğer mümkün değilse ilk düşünülecek olan bebeğin sağlığı, bana en basindan beri sezeryan olacak dediler, bende çok üzüldüm ama zorlamanin anlamı yoktu, kismetten ötesi yok canım ne yaparsan yap, sabah Minnos isimli bi arkadas doğum yaptım diye yazmıştı, bak normal doğum diye baslanmis sezeryana donulmus, canını sıkma, suratınida asma gülümse

Canlarım sonunda bende doğum yaptım.bugün 11:30 da minik oğlumu kucağıma aldım çok şükür.normal doğum oldu.dün demiştim doktor doğumu hızlandırmak için alttan bişey yaptı diye.akşam 12 ye kadar hafif sancıyla kasılmalarım oldu.12 den sonra ağrı filan kalmadı.sabah zaten çağırmıştı doktor ama benim gelmeye niyetim yoktu.sonra sabah 8 gibi nişanım geldi.ama hiç sancım yoktu.banyo filan yaptım.hastane 1 saat zaten.çıktık yola.doktor alttan baktı dün 2 cm olan açılmam 3 cm olmuş.hemen yatış verdi.suni sancı takıldı.sonra doğdu minik oğlum 3 kilo 550 gr.boyunu sormamışım. Rabbim kalan arkadaşlarıda kurtarsın inşallah.hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…