2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım merhaba, evde kalmıyorum annemlerdeyim pek giremiyorum o nedenle. Bir de zaman varken çalışabildiğim kadar kpss çalışıyprum ben de durumlar bu sende ne var ne yok? Doğum oldu mu

Doğum yapanların gözü aydın, bizlerin darısı başına :)) arkadaşlar daha önce de sordum ama gözden kaçtı sanırım...

bu "karnın aşağı inmesi" durumu tam olarak nasıl oluyor? yani çooook bariz bir şekilde düştü mü normal doğum yapanlarda? parmak yöntemini deniyorum (göğüs altı 4 parmak girmesi) henüz bende yok ama yine de bir belirti midir ki:) her gün indi mi acaba yaaa die ayna karşısındayım

Ben 2 gundur indigini düşünüyorum.indi diyen de oldu ama sezeryanla dogum yapan bir anneydi bunu diyen. Simdi doktora bi goruneyim. Hakikaten indi ise yani yanilmiyorsam sana dün sabah kalktigimda nasil indigini anladigimi anlatırım.yoksa simdi emin degilim yani yanıltıcı olmak istemem.

doktorun bugün mü? ayy heyecanla hem hayırlı haberlerini hem de belirtini bekliyorum

Benim 36. Haftamda inmişti Canım. Karnın sivriliği aşağı sarkıyor ve nefes alman acayip rahatlıyor. Bir de benim çok fazla reflüm vardı. Karnım inince rahatladım. Gece oturararak uyuyordum 36. Haftaya kadar.

Benim 36. Haftamda inmişti Canım. Karnın sivriliği aşağı sarkıyor ve nefes alman acayip rahatlıyor. Bir de benim çok fazla reflüm vardı. Karnım inince rahatladım. Gece oturararak uyuyordum 36. Haftaya kadar.
hah işteeee....o zaman benim daha inmedi çünkü son 1 haftadır reflü/mide yanması/genizde acı tat ne ararsan var...ve hiç bir şekilde azalmıyor. hala ilk uyku dalış şeklim oturarak...çok teşekkürler bilgi için :)

doktorun bugün mü? ayy heyecanla hem hayırlı haberlerini hem de belirtini bekliyorum
Evet canim az önce gorundum doktora.
Alttan bakti acilma yok.
Nst de sanci.varmış ama çok az.
En.önemlisi kızım.ters.dönmüş.gecen hafta dogum pozisyonunda.idi. 3.kilo.üstü bebek.nasil.tersine.dönmüş hayret ettim.ve cok.üzüldüm.
3700.gr.diyor doktor. Bekleyelim ama.dönmesi hele bu.kilo.ile.cok.zor. sali gel yine.bakalim.o zaman.karar veririz dedi.
O kadar.üzüldüm ki. Esim de sakayla karisik bos.bos.konuşuyor. yiyip yiyip çocuğu obez yapmışım.oysaki benimle ilgisi yokmuş doktora da sordum benim.yüzümden mi boyle diye. Normal diyor doktorum. Esimin böyle haldir huldur konusup beni uzmesine sinir oluyorum.normalde uzulmedigim seyler beni cok üzüyor zaten. Agliyacam ya utanmasam.. Tovbe.yarabbi. neyse allahim saglikla kucagima almak nasip etsin.
Sali günü hala ters ise.hazirlikli gidicem. Zaten gunu gelmis. Hemen gireriz dicem sezeryana. Doktorum sonra 1 hafta olmicakmis.

Günaydın kızlar ıkı gun önce kahve sümüksü akıntım oldu heh dedım nişan geldi hafıf sancım da vardı sabah kalktım hiç birşey yok pımpırıklı oldugum için hastaneye gıttım hep kaçtığım o alttan muayene ye alındım hıc açılmam yokmus nst tede 1 tane sancım cıkmıs gercı evde daha fazla ama o kadar gelen nişan degıl olabılır ağrıdan dır dedı ama ben artık cok sıkıldım 41 oldu ve bu saatten sonra cıkcası normal olacağını düşünmüyorum gercı cok takık degılım zaten bu konuya ama gercekten cok bıktım artık bi yandan insanlar yok Sezaryan olma yok normal yap notmal soyle Sezaryan boyle konuştukca benı delırttıletr artık sanırım yarın Sezaryan ısteyecegım ağrılarım var ama açılma hala yok suni sancı da krsinlıkle almam o rıske gıremıycrm ve o sabır kalmadı artık

Canım merhaba, evde kalmıyorum annemlerdeyim pek giremiyorum o nedenle. Bir de zaman varken çalışabildiğim kadar kpss çalışıyprum ben de durumlar bu sende ne var ne yok? Doğum oldu mu
Merak ettim ya iyi yapmissin çalış valla son vakitler haklisin bi de annenlerdeysen ohh ne guzel maalesef canım doğum olmadı hala bekliyorum bugün yarın diye diye

Canim benim de dogum tarihi 27 mayis, dun doktora gittim, 36 +5 di. Daha kanala girmemis dedi, 10 gun sonra tekrar cagirdi. Hayırlısı ben de sanirsizlikla bekliyorum. Asagiya indiğini nasi anlicaz yaa, stres yaptim, zaten kanala inince hemen dogum baslamaz degil mi? Diger gittigimde cati muayenesi olucam

Hic ilgisiz birakmazsin canim. Bi sekilde dengeliycez artik bu durumu. Benimde korkularim bunlar ama bi yandan da cok heyecanliyim iki melek bi evde harika bisey.
Birde insan ikinciyi ilki gibi severmiyim diye dusunuyor hep. Evet seviliyuor cok acayip ama ikisinede ayni sekilde titriyor icin. Ben daha kucagima alamadim ama onu gormek bile ayni hissi yasatiyor. Bide eve gelince senlik olucak.
Bence iki bebeli hayat hatika olucak canim

Benimde 16 aylık bir oğlm var. Napicam ben de düşünüyorum. Onu ihmal etmek istemiyorum. Ben bakıcam ikisinede. Senin yardım edicek kimsen varmı igorcum
İlk bebeginde kucukmus daha canim.allah kolayliginida verir bi sekilde. İkiz gibi buyucekler. Hep yakin arkadasi yaninda olcak cocuklarinin aslinda cok guzel bisey. Bende daha once olsun istiyordum ama oglum emdigi icin bekledim suan nerdeyse 3 yas aralari var

Hrm gecmis olsun hemde gpzun aydin canim.
İyi olmaniza sevindim. Saglikla buyusun insallah bebisin canim

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ikinizde iyisiniz ya sezeryan normal farketmez, bebeğin keyfini çıkar, darısı basimiza

Olabilir benim nisanim gelmedi hic hatta Suyumu da 4cm olunca kendileri deldiler bi cubukla tabi ben yapmayın diyordum ama acilmam hizlandi yaptıktan sonra
Ay birebir ayni olmus senle dogumumuz benimde oyle suyumda gelmedi. Ebeler gelip dedigin gibi bi cubukla patlattilar sonra zaten cok hizli basladi dogum

Canim geçen bi arkadas emeklemek çocuğun dönmesine sebep oluyor yazmıştı, bi sonraki kontrole kadar biraz emekle istersen, bu kiloyla bi kere donduyse yine döner, dene şansını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…