- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.601
İyi geceler hanımlar bugün saat 20.54 te normal doğuma aldım oğlumu kucağıma Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Kızlar bebişlerinz gelmiş hayırlı olsun inş.Rabbim ömürlerine bereket versin sizlere bağışlasın.Sağlığınız iyidir umarım.Yakında doğum için hazırlanan annelerede Alah yardımcıları olsun kolaylıkla doğursunlar inş.Bizde günümüzü bekliyoruz :)Hayırlı gecelerKızlar hamilelik takvimini nerden kaldırıyoruz ya...
Profil ayarlarindan canim. Bebeginin dogacagi tahmini dogum tarihini siliyprsunKızlar hamilelik takvimini nerden kaldırıyoruz ya...
Cnm benimkide tersti aynen ilk çocuğum normal olmuştu ve hastaneye sırf ters durdğu için gün almaya girmiştim sırada bile dua ettim inşirah oku cnm allahın izni ile orda döndü ve şimdi norml bekliyrmKızlar ya geçen hafta yani 35+4 te basasagi olan ogluş 36+4 te makat geliş. Döner di mi ya...doktor yuruyus yap ve bol bol su iç dedi. Canım çok sıkıldı. İlk doğumum normal olduğu için bunu da öyle istiyorum.
Evet cnm onu nişan gelmeyince o tıkacı açmak için yapıyorlar inşallah allah yar yardımcın olur bi avazda kurtulursun inşallah darısıda hayırlısı ile diğer hamile arkadaşlara olsun banada :)Tatlım benim doğum başlasın diye yaptı.normalde bu kadar olmuyo heralde.
Selam kızlar hepinize çok tsk ederim... daha sonra nst leri sıkıntılı çıkınca kızımı 16 da kucagima aldım kokusunu içime çeke çeke emzirdim... 2810 gr 47 cm doğdu çok şükür suanlik benim dışım da herşey iyi benim ağrılarım var...
İyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana
İyi geceler hanımlar bugün saat 20.54 te normal doğuma aldım oğlumu kucağıma Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Kızlar hamilelik takvimini nerden kaldırıyoruz ya...
Bazen benim de olup geçiyor, ek olarak da bikaç gündür bebek hareket ettikçe mesaneme bişeyler batıyoKızlar ya benim vajinamda sızı var sanki amelıyat olmuşum da iyileşme aşamasında gibi ağrı var Regl döneminde ilk iki gün çok yoğunluk olunca ağrı olur ya tıpkı öyle.bnm gibi olan var mı
Hayırla sağlıkla büyüt oglusunü canım. Masallahhhhh. Açılman ve sancı varken demek nasibinde normal doğum yokmuş. Allahım hayırlar versin. Neyseki şimdi iyisiniz.minnoş un kilosu emmesi nasıl. Sancıların 5 dk da 1 é düşüncemi hastaneye gittin . Ay ne merakliyizKızlar iyi geceler ben de bugün saat 15:38 de aldım oğlumu kucagima çok şükür. Önce herşey normaldi sancim ve acilmam vardı doktor suyumu patlattı normal olacaktı ama bebeğin kalp atışları yavaslayinca acil sezeryanla aldı. Eşi ayrılmış bebeğin. Çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi darısı sizlerin başına.
Nisan gelmeyince yapiyorlasr galiba onu kendileri aciyorlsr o yolu. Sende ben gibi olmussun. Ertesi gunu dogurmussun demek ki yarin @iremerve1990 canim sende dpgurcaksin
Gozun aydin. Allah anali.babali.büyütsün.Kızlar iyi geceler ben de bugün saat 15:38 de aldım oğlumu kucagima çok şükür. Önce herşey normaldi sancim ve acilmam vardı doktor suyumu patlattı normal olacaktı ama bebeğin kalp atışları yavaslayinca acil sezeryanla aldı. Eşi ayrılmış bebeğin. Çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi darısı sizlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?