2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyi geceler hanımlar bugün saat 20.54 te normal doğuma aldım oğlumu kucağıma Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Kızlar hamilelik takvimini nerden kaldırıyoruz ya...
Kızlar bebişlerinz gelmiş hayırlı olsun inş.Rabbim ömürlerine bereket versin sizlere bağışlasın.Sağlığınız iyidir umarım.Yakında doğum için hazırlanan annelerede Alah yardımcıları olsun kolaylıkla doğursunlar inş.Bizde günümüzü bekliyoruz :)Hayırlı geceler

Cnm benimkide tersti aynen ilk çocuğum normal olmuştu ve hastaneye sırf ters durdğu için gün almaya girmiştim sırada bile dua ettim inşirah oku cnm allahın izni ile orda döndü ve şimdi norml bekliyrm

Canim gözün aydin, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, ömrü uzun olsun

İyi geceler kızlar ben yarın sezeryan olacagım kızım kanala girmemiş açılma sancı yumuşama hiç bişey yok bekledik ama ne gelen var ne giden sizlerden dua istiyorum yarın saat 11de girecem sezeryana

Canancim öncelikle geçmiş olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde dogumun olur, kızın ve senin iyi olduğunu kendine gelince mutlaka haber ver, dualarim sizinle, Allah yar ve yardimcin olsun canım

İyi geceler hanımlar bugün saat 20.54 te normal doğuma aldım oğlumu kucağıma Rabbim herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı biz bekleyenlere inşallah

Canım benim de aynı şekilde sızılarım oluyor. Bugün nst ye girdm ilk kez sancılar çıktı ve 40 haftam doldu dr çatı muayenesi yaptı ve snra da biraz daha arttı aslında ağrılarım. Kanama fln olmadı ama bende o tıkaç düşmedi sanırım. Muayeneden bi gün sonra doğurmuş çoğunluk ayyyy çok heycanlandımmnn

Herkese iyi geceler .Bebeğine kavuşanların gözü aydın olsun.Bebeklerini bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun. Benim de doğumum için 9 mayısa gün verdiler.Tabii ki cimcime yaramazlık yapmazsa.ilk doğumum sezeryan olduğu için bu ufaklıkta sezeryanla gelecek.Aslında korkuyorum neden bilmiyorum ama karmaşık duygularım var.İlkim şimdi 22 aylık olmak üzere ve tam sevilecek zamanı iken onu ilgisiz bırakmaktan korkuyorum.Umarım ikinci bıdıkta sağlıkla gelir de sağlıkla büyütebilirim ikisini de. herkese sevgiler...

Kızlar iyi geceler ben de bugün saat 15:38 de aldım oğlumu kucagima çok şükür. Önce herşey normaldi sancim ve acilmam vardı doktor suyumu patlattı normal olacaktı ama bebeğin kalp atışları yavaslayinca acil sezeryanla aldı. Eşi ayrılmış bebeğin. Çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi darısı sizlerin başına.

Kızlar ya benim vajinamda sızı var sanki amelıyat olmuşum da iyileşme aşamasında gibi ağrı var Regl döneminde ilk iki gün çok yoğunluk olunca ağrı olur ya tıpkı öyle.bnm gibi olan var mı
Bazen benim de olup geçiyor, ek olarak da bikaç gündür bebek hareket ettikçe mesaneme bişeyler batıyo

Hayırla sağlıkla büyüt oglusunü canım. Masallahhhhh. Açılman ve sancı varken demek nasibinde normal doğum yokmuş. Allahım hayırlar versin. Neyseki şimdi iyisiniz.minnoş un kilosu emmesi nasıl. Sancıların 5 dk da 1 é düşüncemi hastaneye gittin . Ay ne merakliyiz

[QUOTEdoğumunu normals, post: 46356821, member: 566866"]Hayırla sağlıkla büyüt oglusunü canım. Masallahhhhh. Açılman ve sancı varken demek nasibinde normal doğum yokmuş. Allahım hayırlar versin. Neyseki şimdi iyisiniz.minnoş un kilosu emmesi nasıl. Sancıların 5 dk da 1 é düşüncemi hastaneye gittin . Ay ne merakliyiz[/QUOTE]

İlk doğumumu normal yapmıştım ama bu kısmet olmadı. Sancim duzensiz di ama bebek çok kasiliyodu geldiğimizde 4 cm acikligim vardı. Emio çok şükür bebeğim emio uyuyo şimdi :)

İlk doğumumu

Nisan gelmeyince yapiyorlasr galiba onu kendileri aciyorlsr o yolu. Sende ben gibi olmussun. Ertesi gunu dogurmussun demek ki yarin @iremerve1990 canim sende dpgurcaksin

Olabilir benim nisanim gelmedi hic hatta Suyumu da 4cm olunca kendileri deldiler bi cubukla tabi ben yapmayın diyordum ama acilmam hizlandi yaptıktan sonra

Gozun aydin. Allah anali.babali.büyütsün.
Bende kontrole ve nst ye geldim. Bakalim.ne.diyecek. sanki bu kiz.cok.yakinda.gelmicek.gibi. raporum da.haftaya.persembe bitiyor. Bu.gidisle.uzattirmam.gerekecek galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…