- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.641
arkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
Inan iskence çekiyorum. Tuvalette afedersiniz insan camasirini acisiz cekemez mi yaa. Kendi isimi kendim gorebilmek ıstiyorum.inşallah doğumdan hemen aonra geçer. Oyle 1 iki ay filan sürerse cidden yandigimin resmidir.
Su yaziyi bile yazmak iskence. Sag elim daha beter soldan.
Sabahları çok daha beter oluyor. Gece uykuları zaten hayal oldu. Aksama doğru nisbeten hafifliyor ama sabah .. Off cok zor cook
Sabreden dervis muradina ermis :) 8 gun gecikmeli de olsa geldi kizim, normal dogum, epidural takildi ama doktor inatla verdirmedi anestezi 1 saat faydasi olcak cabuk ilerler diye.. 12:15 de yatisim oldu 3:45 de dogum yaptim.. Son 1:30 saat zor gecti ama buna da sukur. Yeni bebisimiz Elif hanim 3665 gr 51cm
İnşallah canm Allah anali babali saglikla buyutsunarkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
Sabreden dervis muradina ermis :) 8 gun gecikmeli de olsa geldi kizim, normal dogum, epidural takildi ama doktor inatla verdirmedi anestezi 1 saat faydasi olcak cabuk ilerler diye.. 12:15 de yatisim oldu 3:45 de dogum yaptim.. Son 1:30 saat zor gecti ama buna da sukur. Yeni bebisimiz Elif hanim 3665 gr 51cm
Çok şükür yavrum kucağımda artık sezaryana girmeseymişim çok kötü olurmuş kuzum mosmor doğdu susuzluktan ama şükür iyi sütüm gelmedi henüz 3260 ve 53cm doğdu şükürler olsun yanımda yaaa.... Küçücük suratı var çok güzel bi duyguymuş Allah yaşattı bana darısı dileyenlere inşallah... Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
Suyum geldi benim kızlar :) çok heyecanlıyım hastaneye gidiyoruz akşama kızım kucağımda olur umarım
Doğuranların gözüaydın darısı başımıza :) bu arada kızlar bişey sorcam doktorum bize hiçbir kısıtlamada bulunmadı biz de cinsel hayata hep devam ettik size bununla ilgili bişey demiş miydi dr larınız? İlk muayenede sormuştum o da herhangi bi ilişkisi yok ama ilk 12 hafta dikkat etmekte fayda var demişti sonra da hiç bi uyarıda bulunmadı
Çok şükür yavrum kucağımda artık sezaryana girmeseymişim çok kötü olurmuş kuzum mosmor doğdu susuzluktan ama şükür iyi sütüm gelmedi henüz 3260 ve 53cm doğdu şükürler olsun yanımda yaaa.... Küçücük suratı var çok güzel bi duyguymuş Allah yaşattı bana darısı dileyenlere inşallah... Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
Sağol hala çok açılmam olmamış bekliyoruzİnşallah canm Allah anali babali saglikla buyutsun
Hayırlı olsun inşallah darisi bizlerin başına
Amin inşallah Allah hayırlı uzun ömür versin bebisine canm
Hadi bakalim bi avazda kurtul inşallah haberlerini bekliyoruz
Suyum geldi benim kızlar :) çok heyecanlıyım hastaneye gidiyoruz akşama kızım kucağımda olur umarım
Teşekkür ederim 2 cm açılmam 4 dk da bir sancım var umarım çok beklemem dahakolay doğumun sağlıklı bebeğin olsun inşallah. Kendine gelince bize yaz yine, ay çok heyecanlı
Merhaba. Başka birine sormuşsun ama bu konuda bilgim olduğundan yanıt vermek istedim. Epidural anestezi en az yan etkisi olan ve en konforlu anestezi şeklidir. Epidural yapılamıyorsa, spinal anestezi tercih edilir. Spinal de uygulanamiyorsa genel anestezi uygulanır. Tabi ki doktorunuzla Epidural anestezi olması yönünde konuşmanızda fayda var
Canım aslında benim internette okuduğum kadarıyla o işlem rahim duvarıyla amniyo sıvısını ayırma işlemiymiş.benim baya baya çok ileriye kadar elini soktu kaç sefer baya bağırttı canım.keşke dayanabilseydin çünkü sabahında nişanım geldi benim.doktorda dedi bu işlem hızlandırcak doğumunu diye en geç iki güne doğurursun diye.annemde şehir dışında benim hemen aradık binip geldi.planlı bi doğum gibi oldu.sanki sezeryana gidiyo gibi gittim.inşallah seninde kolay olur canım.Hayır cnm hiç açılmam yokmuş. İlk yaptı acidi bi daha yapacaktı ben istemedim daha da acidi çünkü. Tam yapamadım dedi. Sence yine de dogumun başlamasını sağlar mi. Anneme de demiştim alttan muayene etti die dr dan çıkınca. Biraz önce aradı doğum başlar falan die bi soraim dedi. Ama bende bi değişiklik yok.
Ayaklarimda basladikaşıntı nerdeydi, nasıl bişeydi? alerji gibi minik kırmızılıklar oluştu mu yoksa nedensiz yere mi kaşındı? bu ara bende de var ciddi bişey mi acaba? bebeklerimize zarar gelmesin..
Gözünüz aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütün inş. Darısı da hayırlısıyla bize olsunÇok şükür yavrum kucağımda artık sezaryana girmeseymişim çok kötü olurmuş kuzum mosmor doğdu susuzluktan ama şükür iyi sütüm gelmedi henüz 3260 ve 53cm doğdu şükürler olsun yanımda yaaa.... Küçücük suratı var çok güzel bi duyguymuş Allah yaşattı bana darısı dileyenlere inşallah... Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
selam şekerler.Günaydın canlar
Daha dogurmayan olarak sabır istiyorum uyku yok bebek gelmiyo sancilarim var ama suya girince kesiliyo gündüz hele hiç biseyim ykk çok bunaldim artık gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?