2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

kuzum benim yaa, az kaldı doğuma hepsi geçecek inşallah, az daha sabır sonrası çoook güzel olacak inşallah

gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah, darısı da bize artık..

arkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
İnşallah canm Allah anali babali saglikla buyutsun

Hayırlı olsun inşallah darisi bizlerin başına

Amin inşallah Allah hayırlı uzun ömür versin bebisine canm

Suyum geldi benim kızlar :) çok heyecanlıyım hastaneye gidiyoruz akşama kızım kucağımda olur umarım

Hadi bakalim bi avazda kurtul inşallah haberlerini bekliyoruz

benim 3. ayda kanamam olmuştu o ara iki hafta yasaklamıştı doktor, sonrasında farklı doktorlara da gittim bişey diyen olmadı. bahsi bile geçmedi.

gözün aydın canım analı babalı uzuun bi ömür huzurla büyütmek nasip olsun inşallah darısı bize

Sağol hala çok açılmam olmamış bekliyoruz

Kedibochi canım benimki hamilelikte olmadı ama bu hamileligimde ameliyat olduğum halde aynı şikayeti yaşayınca doktorum tekrarlayacagini söyledi gebelik şekeri tetikliyormus ben doğum yaptım biraz olsun azaldı darısı senin başına insallah

Tsk ederim en son çare dr uma sorcam, artık ne denk gelirse

Canım aslında benim internette okuduğum kadarıyla o işlem rahim duvarıyla amniyo sıvısını ayırma işlemiymiş.benim baya baya çok ileriye kadar elini soktu kaç sefer baya bağırttı canım.keşke dayanabilseydin çünkü sabahında nişanım geldi benim.doktorda dedi bu işlem hızlandırcak doğumunu diye en geç iki güne doğurursun diye.annemde şehir dışında benim hemen aradık binip geldi.planlı bi doğum gibi oldu.sanki sezeryana gidiyo gibi gittim.inşallah seninde kolay olur canım.

Canim benim gözün aydın ve geçmiş olsun Rabbim saglikli sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, bol bol süt versin inşallah. Dogumun nasil geçti canım spinal den memnun kaldinmi

kaşıntı nerdeydi, nasıl bişeydi? alerji gibi minik kırmızılıklar oluştu mu yoksa nedensiz yere mi kaşındı? bu ara bende de var ciddi bişey mi acaba? bebeklerimize zarar gelmesin..
Ayaklarimda basladi
Ara ara oldu ama ben onemsemedim taaki bir gece uyutmayincaya kadar.. ggobegimde minik kirmizi benekler oldu. Ilac kullandim dunngece daha rahattim. En azindan bi kan ver karaciger degerlerine bakilsin ihmal etme derim ben iyiki gitmisim dr a

Gözünüz aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütün inş. Darısı da hayırlısıyla bize olsun

Günaydın canlar
Daha dogurmayan olarak sabır istiyorum uyku yok bebek gelmiyo sancilarim var ama suya girince kesiliyo gündüz hele hiç biseyim ykk çok bunaldim artık gelsin istiyorum
selam şekerler.

al benden de o kadar eryeşilcim. vallahi sabır taşı olduk. ama biraz daha sabır.elbet gelcek bu bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…