- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.621
Inan iskence çekiyorum. Tuvalette afedersiniz insan camasirini acisiz cekemez mi yaa. Kendi isimi kendim gorebilmek ıstiyorum.inşallah doğumdan hemen aonra geçer. Oyle 1 iki ay filan sürerse cidden yandigimin resmidir.
Su yaziyi bile yazmak iskence. Sag elim daha beter soldan.
Sabahları çok daha beter oluyor. Gece uykuları zaten hayal oldu. Aksama doğru nisbeten hafifliyor ama sabah .. Off cok zor cook
Kızlar iki gün önce spinal olmama rağmen yatmadan ayakta geciriyorum başka bir sorunum var emzirmek süt hiç yok neler yapmadım ki dayanamadım hastaneye gittim süt sagmaya sağ gogsum sadece kanadı ssıfır süt solda da 2 çay kaşığı çıktı oglumda da yoktu kizimda umutluydum ama maalesef Rabbim sizlere bol sütler nasip etsin dogurmayanlar Rabbim tez zamanda evlatlariniza kavuştursun insallah
Hamilelik miydi senibkinin de sebebi. Yaa inşallah o kadar uzun boylu olmaz da dogurunca gecer. Son 1 kac haftadir var bu bende.Kedibochi kolay değil ben bu illetten dolayı ameliyat oldum yıllar oönce bardaklar elimden duruyordu hamilelikte daha zor fizik tedavi tek çaresi o da olmazsa ameliyat
Ayaklarim da şişiyor. Sabahlari özelikle topugima batiyor. Topuk.dikeni oldum 1.aydir filan. Hem elden.hem ayaktan darbe. Off cok zor. Ben 1 hafta daha dayanamam yaa bekleyemem 41 leri 42 leriCanim sorma benimde yaklaşık 2 haftadır sıkıntım bu şişlikler. Özellikle sağ elimi tam kapatamiyorum, ayaklarım terlige sigmiyor topugum dışarda kalıyor, ellerim uyuşuk, Allahtan benim az kaldı, Pazartesi günü inşallah yavaştan sislerim inmeye başlar diye teselli ediyorum kendimi. İnşallah sende 2 3 güne doğurursun
Hamilelik miydi senibkinin de sebebi. Yaa inşallah o kadar uzun boylu olmaz da dogurunca gecer. Son 1 kac haftadir var bu bende.
Ayaklarim da şişiyor. Sabahlari özelikle topugima batiyor. Topuk.dikeni oldum 1.aydir filan. Hem elden.hem ayaktan darbe. Off cok zor. Ben 1 hafta daha dayanamam yaa bekleyemem 41 leri 42 leri
Amin canım inşallah benimde yarın doğumum var nasıl geçti peki doğum süreci ben hafiften tırsıyorum
Sabreden dervis muradina ermis :) 8 gun gecikmeli de olsa geldi kizim, normal dogum, epidural takildi ama doktor inatla verdirmedi anestezi 1 saat faydasi olcak cabuk ilerler diye.. 12:15 de yatisim oldu 3:45 de dogum yaptim.. Son 1:30 saat zor gecti ama buna da sukur. Yeni bebisimiz Elif hanim 3665 gr 51cm
Sabreden dervis muradina ermis :) 8 gun gecikmeli de olsa geldi kizim, normal dogum, epidural takildi ama doktor inatla verdirmedi anestezi 1 saat faydasi olcak cabuk ilerler diye.. 12:15 de yatisim oldu 3:45 de dogum yaptim.. Son 1:30 saat zor gecti ama buna da sukur. Yeni bebisimiz Elif hanim 3665 gr 51cm
Canim öncelikle gözün aydın. Bende Spinal ile doğum yaptım 13 gün oldu benim kız erken dogdu üç hafta kadar sütum yok halende doyuracak kadar gelmiyor ne yaptıysam arttiramiyorum.inşallah bol sütlü günlerimiz olurKızlar iki gün önce spinal olmama rağmen yatmadan ayakta geciriyorum başka bir sorunum var emzirmek süt hiç yok neler yapmadım ki dayanamadım hastaneye gittim süt sagmaya sağ gogsum sadece kanadı ssıfır süt solda da 2 çay kaşığı çıktı oglumda da yoktu kizimda umutluydum ama maalesef Rabbim sizlere bol sütler nasip etsin dogurmayanlar Rabbim tez zamanda evlatlariniza kavuştursun insallah
Canim ben kanamadan bi gün sonra doğum yaptım. Çok şükür atlattı. Rabbim sizlerde kolaylik versinCan'ım bende senin gibi tecrübesizim ne oldu son durum beni de bilgilendirirmisin sancılar başladı mı sende
Merhaba. Başka birine sormuşsun ama bu konuda bilgim olduğundan yanıt vermek istedim. Epidural anestezi en az yan etkisi olan ve en konforlu anestezi şeklidir. Epidural yapılamıyorsa, spinal anestezi tercih edilir. Spinal de uygulanamiyorsa genel anestezi uygulanır. Tabi ki doktorunuzla Epidural anestezi olması yönünde konuşmanızda fayda varSpinalde toparlanmak dahami kolay canım, Pazartesi günü sezeryanim var nasipse daha anestezi şekline karar veremedim, aklımda spinal var ama emin olamıyorum. Benim için en önemlisi çabuk toparlanmam, tecrubenden bilgi verirmisin
Gece bi kasinti tuttu beni uyuyamadim.sabah dr u aradim.hemen gel dedi. Kan verdim. Karacigrr degerlerim yukselmis. Tiptaki adi gebelik kolestaziymis. Gastroentolojiye gönderdi tahlil ultrason.fln filan. Sonucta binilac verdiler. Ptesi daha da yukselirse aliriz bebegi dedi. Dr. Bakalim hayirlisi ama kasinti fena
Kızlar bugün çatı muayenesi oldum unide asistan Dr yaptı çok acidi yaa. Bi yaptı çıkarttı bitti sandım bi daha yapti yeter bırakın istemiyorum dedim. Kadın madem normal istiosun bunlara dayanman lazım dedi. Bu işlem 4-5 sn surmuyor muydu bu dr resmen içerde keşif yaptı. Tam yapamadım dedi birde. Gerek var mıydı buna dedim dogumu başlatsin biraz ağrı yapsın die yaptım dedi. Ki ona göre tam da yapamamış. Normalde başka dr a gidiom o ben yapmiorum doğum esnasında bakarım demişti. Ama Dr bu hafta izinli e bnm de nst ye girmem lazımdı bu dr da yapalım diince reddetmedim. Çatı muayenesi olanlar sizin işlem ne kadar sürüyordu ve bu kadar acıyor muydu.
Selam olsun DORUK ve NEFES kardesten sizlereEki Görüntüle 1831346
Benim Bebek 39 haftalık gıbı olmuş doktor çamaşır yıka elde kanala gırsın dedı girmezse normal doğum sancısı 18 saat sürebılıyormuş o kadar yürüdüm Nasıl gerçek kanala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?