2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim sorma benimde yaklaşık 2 haftadır sıkıntım bu şişlikler. Özellikle sağ elimi tam kapatamiyorum, ayaklarım terlige sigmiyor topugum dışarda kalıyor, ellerim uyuşuk, Allahtan benim az kaldı, Pazartesi günü inşallah yavaştan sislerim inmeye başlar diye teselli ediyorum kendimi. İnşallah sende 2 3 güne doğurursun

Kızlar iki gün önce spinal olmama rağmen yatmadan ayakta geciriyorum başka bir sorunum var emzirmek süt hiç yok neler yapmadım ki dayanamadım hastaneye gittim süt sagmaya sağ gogsum sadece kanadı ssıfır süt solda da 2 çay kaşığı çıktı oglumda da yoktu kizimda umutluydum ama maalesef Rabbim sizlere bol sütler nasip etsin dogurmayanlar Rabbim tez zamanda evlatlariniza kavuştursun insallah

Spinalde toparlanmak dahami kolay canım, Pazartesi günü sezeryanim var nasipse daha anestezi şekline karar veremedim, aklımda spinal var ama emin olamıyorum. Benim için en önemlisi çabuk toparlanmam, tecrubenden bilgi verirmisin

Kedibochi kolay değil ben bu illetten dolayı ameliyat oldum yıllar oönce bardaklar elimden duruyordu hamilelikte daha zor fizik tedavi tek çaresi o da olmazsa ameliyat
Hamilelik miydi senibkinin de sebebi. Yaa inşallah o kadar uzun boylu olmaz da dogurunca gecer. Son 1 kac haftadir var bu bende.

Ayaklarim da şişiyor. Sabahlari özelikle topugima batiyor. Topuk.dikeni oldum 1.aydir filan. Hem elden.hem ayaktan darbe. Off cok zor. Ben 1 hafta daha dayanamam yaa bekleyemem 41 leri 42 leri

Allah yardımcımız olsun valla, sonucu çok şahane olacakta bizimde burnumuzdan geldi, iki satır bişey yazana kadar kaskatı kesildi ellerim.

Sabreden dervis muradina ermis :) 8 gun gecikmeli de olsa geldi kizim, normal dogum, epidural takildi ama doktor inatla verdirmedi anestezi 1 saat faydasi olcak cabuk ilerler diye.. 12:15 de yatisim oldu 3:45 de dogum yaptim.. Son 1:30 saat zor gecti ama buna da sukur. Yeni bebisimiz Elif hanim 3665 gr 51cm

Amin canım inşallah benimde yarın doğumum var nasıl geçti peki doğum süreci ben hafiften tırsıyorum

tabiki cok kolay degil bide benim bebek biraz iri ama cok sukur gecti gitti.cikisi kucagima alisim yeniden dogmus gibi oldum.hic tirsma sende isallah hizlica cabucak aliverirsin kucagina

Gözünaydın canım sağlıkla huzurla büyütürsün inşallah
Darısı biz bekleyenlere

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canim öncelikle gözün aydın. Bende Spinal ile doğum yaptım 13 gün oldu benim kız erken dogdu üç hafta kadar sütum yok halende doyuracak kadar gelmiyor ne yaptıysam arttiramiyorum.inşallah bol sütlü günlerimiz olur

Doğuranların gözüaydın darısı başımıza :) bu arada kızlar bişey sorcam doktorum bize hiçbir kısıtlamada bulunmadı biz de cinsel hayata hep devam ettik size bununla ilgili bişey demiş miydi dr larınız? İlk muayenede sormuştum o da herhangi bi ilişkisi yok ama ilk 12 hafta dikkat etmekte fayda var demişti sonra da hiç bi uyarıda bulunmadı

Çok şükür yavrum kucağımda artık sezaryana girmeseymişim çok kötü olurmuş kuzum mosmor doğdu susuzluktan ama şükür iyi sütüm gelmedi henüz 3260 ve 53cm doğdu şükürler olsun yanımda yaaa.... Küçücük suratı var çok güzel bi duyguymuş Allah yaşattı bana darısı dileyenlere inşallah... Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim

Merhaba. Başka birine sormuşsun ama bu konuda bilgim olduğundan yanıt vermek istedim. Epidural anestezi en az yan etkisi olan ve en konforlu anestezi şeklidir. Epidural yapılamıyorsa, spinal anestezi tercih edilir. Spinal de uygulanamiyorsa genel anestezi uygulanır. Tabi ki doktorunuzla Epidural anestezi olması yönünde konuşmanızda fayda var

kaşıntı nerdeydi, nasıl bişeydi? alerji gibi minik kırmızılıklar oluştu mu yoksa nedensiz yere mi kaşındı? bu ara bende de var ciddi bişey mi acaba? bebeklerimize zarar gelmesin..

ben 3 kere çatı muayenesi oldum açılma var mı vs bakıldı. İki farklı doktor yaptı farklı tarihlerde. Anca 5 saniye sürmüştür benimkinde ve hiç acı falan hissetmedim ben. Ama burdan öğrendiğim kadarıyla doğumu başlatmak için farklı bişey yapılıyormuş, o biraz acı veriyormuş. Ama bu uygulama yapılanlar genelde bikaç gün içinde doğurmuş. Belki öyle bişey yapmıştır doktorun..

Benim Bebek 39 haftalık gıbı olmuş doktor çamaşır yıka elde kanala gırsın dedı girmezse normal doğum sancısı 18 saat sürebılıyormuş o kadar yürüdüm Nasıl gerçek kanala

çamaşır mı o nasıl bi öneri öyle, eğil kalk yeri sil falan dese anlaşılır da çamaşırı nasıl yıkayacakmışsın peki? kanala nasıl gircekmiş bebek? doktorlarımızdan daha ne enteresan fikirler çıkacak bakalım.. hayırlısıyla kolayca doğurup sağ salim alırız bebelerimizi kucağımıza inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…