2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

sağol canım doğru diyorsun hayırlısı bakalım

CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?

Var canım spermler yumurta etrafında 3 4 gün canlı kalabiliyor, hatta bugün bile iliskiye girsen gebe kalma ihtimalin var, istiyorsan eğer inşallah olur diyelim

Kızlar sizin bebekleriniz de ıkiniyor mu benim kizim sürekli ıkiniyor kizariyor ikinirken kakasını da yapıyor aslında ama neden böyle oldu ki bu çocuk

Yaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Günaydın canlar
Daha dogurmayan olarak sabır istiyorum uyku yok bebek gelmiyo sancilarim var ama suya girince kesiliyo gündüz hele hiç biseyim ykk çok bunaldim artık gelsin istiyorum

Biz bugün doldurduk miadımızı herşeyimiz çok şükür normal doktor artık hergün nst istiyo herzamanki kontrollerini yapcak pazartesiye kadar bekleyelim dedim oda onayladı çünkü herşeyi normal dedi
Bende artık düşünmüyorum canım her ne kadar zor olsada olcağı zamanı o biliyor diyorum ne yapayım elden bişey gelmiyo sadece stres olup üzülüyorum
Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Gözün aydın cnm darısı başımıza inşallah.

Gözünüz aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütün inş.
Suni sancı verilmeden önce doğum başlamış mıydı, açılman vs var mıydı?

selam şekerler.

al benden de o kadar eryeşilcim. vallahi sabır taşı olduk. ama biraz daha sabır.elbet gelcek bu bebişler
Bugün baya bi sancim var inşallah aksamı bekliyorum bi de galiba yavaş yavaş suyum geliyor sürekli bi ıslaklık hissediyorum akşama da sancim artar da doğuma giderim inşallah

Aminn canım benim
Gerçekten sadece kendimize stres oluyo baska bisey olduğu yok

Telefondan alintilayamiyorum kizlar dogum yapan arkadaslari tebrik ederimmm..gule gule saglikla buyutun evlatlarinizi...sanci cekenler suyu gelenler sizlere de simdiden kolay dogumlar insallah...ben dun cati muayenesi oldum...tamam dedi dr normale engel yok...artik beklemedeyiz...insallah sag salim kavusuruz miniklere

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı basimiza hayırlısıyla

CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
Evet bu mümkün. Benim yumurtlama.tarihinde sonraki iliskide.basari oldu ama oncede munkun. Sperm hucresi 72.saate kadar yaşar

Masallah ne.guzel anladigim kadari ile hizli ve kolay bir.dogum olmus.
Allah anali babali büyütsün. Darisi başımıza
Bugün baya bi sancim var inşallah aksamı bekliyorum bi de galiba yavaş yavaş suyum geliyor sürekli bi ıslaklık hissediyorum akşama da sancim artar da doğuma giderim inşallah
Ay insallah.canim. haydi bakalim sıra sende galiba. Sen.dogur da sirasi.gelen gunu geçenler de dogursun.sira bize de gelsin.
Kızımı kucağıma almayi 4 gözle bekliyorum bende.

Benimde doldu, dün gittik Dr ye , suyu , Plesentası daha iyi dedi, pazartesiye kadar gelmezse tekrar çağırdı kontrole , bekle bekle elden bişey gelmiyor cnm dediğin gibi, bazen hep içimde kalacak hep onunla yaşayacakmışım gibi geliyo

Haftasonunuda atlatalım bari hayırlısıylada
Suni sancı müdahaleye giriyo istersen o şekilde bi müdahale yaparım dedi kabul etmedim tabi bu kadar düzgünken herşey gerek yok çünkü garanti veremiyo normal doğum için
Bide iri bebek olabilir diyo buda bi etkenmiş bakalım bekleyip görücez

Selam güzel anneler telefondan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum o yüzden meleğim ve benim için dua eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler
Allaha çok şükür ki 7 mayısta genel anestezi sezeryan ile kızımı sağlıcakla kucağıma aldim..ikimizde iyiyiz çok şükür sadecesezeryan yerim agriyo biraz..
Darısı diğer bekleyen tüm annelere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…