- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.681
canım o işler hiç belli olmuyor, uğraşıp uğraşıp tutturamamak da var, hiç ummadığın anda yumurtlamadan günler önceki veya sonraki birliktelikle hamile kalmak da var. kişiden kişiye, sperm-yumurta kalitesine ne bileyim yaşa vs göre değişir, kesin doğrusu malesef yok..
CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
Çok ciciler canım. Özellikle kapı süsü çok tatlı.Kızlar bnm kızımın kapı süsü ve hoşgeldin hediyesi bi eksik prensesim.
Hicbilmiyorum canim. Nnedeninide sormadim ascikcasi.neff1316 canim neden fotoğraf cekmenize izin vermiyorlar sonucta kendi bebeginiz degil mi kotu biside yapmazsiniz ki
Canim hicbisey ypmana gerek yok. Bazi bebelerin gec dusuyor.Kizlar bugun 11 gunluk olduk ama halen göbek bagimiz dusmedidusmeye de niyeti yok gibi ne yapsam bilemedim
Var canım spermler yumurta etrafında 3 4 gün canlı kalabiliyor, hatta bugün bile iliskiye girsen gebe kalma ihtimalin var, istiyorsan eğer inşallah olur diyelim
Saol canımm. Oh ne güzel doğum tarihimizde aynı hayırlısı ile ela larımızı kucağımiza alırız inşallah.Çok ciciler canım. Özellikle kapı süsü çok tatlı.
Bizim kızımızın ismi de ela olacak inş. :)
Günaydın canlar
Daha dogurmayan olarak sabır istiyorum uyku yok bebek gelmiyo sancilarim var ama suya girince kesiliyo gündüz hele hiç biseyim ykk çok bunaldim artık gelsin istiyorum
Gözün aydın cnm darısı başımıza inşallah.Yaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Yaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Bugün baya bi sancim var inşallah aksamı bekliyorum bi de galiba yavaş yavaş suyum geliyor sürekli bi ıslaklık hissediyorum akşama da sancim artar da doğuma giderim inşallahselam şekerler.
al benden de o kadar eryeşilcim. vallahi sabır taşı olduk. ama biraz daha sabır.elbet gelcek bu bebişler
Aminn canım benimBiz bugün doldurduk miadımızı herşeyimiz çok şükür normal doktor artık hergün nst istiyo herzamanki kontrollerini yapcak pazartesiye kadar bekleyelim dedim oda onayladı çünkü herşeyi normal dedi
Bende artık düşünmüyorum canım her ne kadar zor olsada olcağı zamanı o biliyor diyorum ne yapayım elden bişey gelmiyo sadece stres olup üzülüyorum
Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Yaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Evet bu mümkün. Benim yumurtlama.tarihinde sonraki iliskide.basari oldu ama oncede munkun. Sperm hucresi 72.saate kadar yaşarCANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
Masallah ne.guzel anladigim kadari ile hizli ve kolay bir.dogum olmus.Yaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Ay insallah.canim. haydi bakalim sıra sende galiba. Sen.dogur da sirasi.gelen gunu geçenler de dogursun.sira bize de gelsin.Bugün baya bi sancim var inşallah aksamı bekliyorum bi de galiba yavaş yavaş suyum geliyor sürekli bi ıslaklık hissediyorum akşama da sancim artar da doğuma giderim inşallah
Benimde doldu, dün gittik Dr ye , suyu , Plesentası daha iyi dedi, pazartesiye kadar gelmezse tekrar çağırdı kontrole , bekle bekle elden bişey gelmiyor cnm dediğin gibi, bazen hep içimde kalacak hep onunla yaşayacakmışım gibi geliyoBiz bugün doldurduk miadımızı herşeyimiz çok şükür normal doktor artık hergün nst istiyo herzamanki kontrollerini yapcak pazartesiye kadar bekleyelim dedim oda onayladı çünkü herşeyi normal dedi
Bende artık düşünmüyorum canım her ne kadar zor olsada olcağı zamanı o biliyor diyorum ne yapayım elden bişey gelmiyo sadece stres olup üzülüyorum
Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Benimde doldu, dün gittik Dr ye , suyu , Plesentası daha iyi dedi, pazartesiye kadar gelmezse tekrar çağırdı kontrole , bekle bekle elden bişey gelmiyor cnm dediğin gibi, bazen hep içimde kalacak hep onunla yaşayacakmışım gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?