2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Bana da sancim basladigi zaman yaptı canim doktor ayni sekilde dogumun kolaylaşsin hizlansin diye yaptim dedi ondan sonrakiler oyle acimiyo merak etme

Uni hastanesine gitmeme sebebim budur ışte. Kobay yerine konuluyorsunuz . Gecmis olsun. Bende yakin zamanda oldum ama hic acımadı. ne oldu ne bitti anlamadım,o kadar kısa idi.

Uni hastanesine gitmeme sebebim budur ışte. Kobay yerine konuluyorsunuz . Gecmis olsun. Bende yakin zamanda oldum ama hic acımadı. ne oldu ne bitti anlamadım,o kadar kısa idi.
Bende aynı şekilde uni ye bu sebeplerden gitmiyorum Oysaki eşimde bende unide çalışıyoruz. Umarım bundan sonra böyle acımaz.

Benm kisa sürdü ve aman aman bi acı olmadi pozsyonlada alakali olabilir tabi doktorun yönlendirmesi gerek

Selam olsun DORUK ve NEFES kardesten sizlereEki Görüntüle 1831346
Masallah ikisinde cok tatlılar

Canım doğumun başlasın diye yapmıştır.banada yaptı gerçekten çok acıyo.ama ertesi gün doğum yaptım.gece kasılmalarım başlamıştı.açılman varmı peki.benim 2 cm di.ertesi gün 3 cm olmuştu.2 güne doğurursun bence sende canım.

Benim Bebek 39 haftalık gıbı olmuş doktor çamaşır yıka elde kanala gırsın dedı girmezse normal doğum sancısı 18 saat sürebılıyormuş o kadar yürüdüm Nasıl gerçek kanala

arkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
Amin canım inşallah benimde yarın doğumum var nasıl geçti peki doğum süreci ben hafiften tırsıyorum

arkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı da bize :)

Hayır cnm hiç açılmam yokmuş. İlk yaptı acidi bi daha yapacaktı ben istemedim daha da acidi çünkü. Tam yapamadım dedi. Sence yine de dogumun başlamasını sağlar mi. Anneme de demiştim alttan muayene etti die dr dan çıkınca. Biraz önce aradı doğum başlar falan die bi soraim dedi. Ama bende bi değişiklik yok.

Gözünaydın canım sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün inşallah

Ilk doğu

ilk hamileliğimde o uyuşma bende de vardı canım hem de 5 aylık ken başladı karpel tünel sendromumu mu ne demişti Dr doğumdan sonra da bir iki ay sonra tamamen geçti çok zor valla seni anlayabiliyorum
Inan iskence çekiyorum. Tuvalette afedersiniz insan camasirini acisiz cekemez mi yaa. Kendi isimi kendim gorebilmek ıstiyorum.inşallah doğumdan hemen aonra geçer. Oyle 1 iki ay filan sürerse cidden yandigimin resmidir.
Su yaziyi bile yazmak iskence. Sag elim daha beter soldan.

Sabahları çok daha beter oluyor. Gece uykuları zaten hayal oldu. Aksama doğru nisbeten hafifliyor ama sabah .. Off cok zor cook

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,darısı basimiza hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…