- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.601
Kızlar bugün çatı muayenesi oldum unide asistan Dr yaptı çok acidi yaa. Bi yaptı çıkarttı bitti sandım bi daha yapti yeter bırakın istemiyorum dedim. Kadın madem normal istiosun bunlara dayanman lazım dedi. Bu işlem 4-5 sn surmuyor muydu bu dr resmen içerde keşif yaptı. Tam yapamadım dedi birde. Gerek var mıydı buna dedim dogumu başlatsin biraz ağrı yapsın die yaptım dedi. Ki ona göre tam da yapamamış. Normalde başka dr a gidiom o ben yapmiorum doğum esnasında bakarım demişti. Ama Dr bu hafta izinli e bnm de nst ye girmem lazımdı bu dr da yapalım diince reddetmedim. Çatı muayenesi olanlar sizin işlem ne kadar sürüyordu ve bu kadar acıyor muydu.
Kızlar bugün çatı muayenesi oldum unide asistan Dr yaptı çok acidi yaa. Bi yaptı çıkarttı bitti sandım bi daha yapti yeter bırakın istemiyorum dedim. Kadın madem normal istiosun bunlara dayanman lazım dedi. Bu işlem 4-5 sn surmuyor muydu bu dr resmen içerde keşif yaptı. Tam yapamadım dedi birde. Gerek var mıydı buna dedim dogumu başlatsin biraz ağrı yapsın die yaptım dedi. Ki ona göre tam da yapamamış. Normalde başka dr a gidiom o ben yapmiorum doğum esnasında bakarım demişti. Ama Dr bu hafta izinli e bnm de nst ye girmem lazımdı bu dr da yapalım diince reddetmedim. Çatı muayenesi olanlar sizin işlem ne kadar sürüyordu ve bu kadar acıyor muydu.
Bende aynı şekilde uni ye bu sebeplerden gitmiyorum Oysaki eşimde bende unide çalışıyoruz. Umarım bundan sonra böyle acımaz.Uni hastanesine gitmeme sebebim budur ışte. Kobay yerine konuluyorsunuz . Gecmis olsun. Bende yakin zamanda oldum ama hic acımadı. ne oldu ne bitti anlamadım,o kadar kısa idi.
Bende aynı şekilde uni ye bu sebeplerden gitmiyorum Oysaki eşimde bende unide çalışıyoruz. Umarım bundan sonra böyle acımaz.
Masallah ikisinde cok tatlılarSelam olsun DORUK ve NEFES kardesten sizlereEki Görüntüle 1831346
Canım doğumun başlasın diye yapmıştır.banada yaptı gerçekten çok acıyo.ama ertesi gün doğum yaptım.gece kasılmalarım başlamıştı.açılman varmı peki.benim 2 cm di.ertesi gün 3 cm olmuştu.2 güne doğurursun bence sende canım.Kızlar bugün çatı muayenesi oldum unide asistan Dr yaptı çok acidi yaa. Bi yaptı çıkarttı bitti sandım bi daha yapti yeter bırakın istemiyorum dedim. Kadın madem normal istiosun bunlara dayanman lazım dedi. Bu işlem 4-5 sn surmuyor muydu bu dr resmen içerde keşif yaptı. Tam yapamadım dedi birde. Gerek var mıydı buna dedim dogumu başlatsin biraz ağrı yapsın die yaptım dedi. Ki ona göre tam da yapamamış. Normalde başka dr a gidiom o ben yapmiorum doğum esnasında bakarım demişti. Ama Dr bu hafta izinli e bnm de nst ye girmem lazımdı bu dr da yapalım diince reddetmedim. Çatı muayenesi olanlar sizin işlem ne kadar sürüyordu ve bu kadar acıyor muydu.
Masallahhhhh kuzularaaaa. Sen nasılsın sezeryan sonrası hareketlerin nasıl emzirmek falan iyidir inşallah. . Allahım sağlıklı uzun ömür versin sizeSelam olsun DORUK ve NEFES kardesten sizlereEki Görüntüle 1831346
Elde çamaşır yıkamak hic duymamıştım o d iyi fikirmis maksat comelip kalkmak heraldeBenim Bebek 39 haftalık gıbı olmuş doktor çamaşır yıka elde kanala gırsın dedı girmezse normal doğum sancısı 18 saat sürebılıyormuş o kadar yürüdüm Nasıl gerçek kanala
Amin canım inşallah benimde yarın doğumum var nasıl geçti peki doğum süreci ben hafiften tırsıyorumarkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı da bize :)arkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
Maşallah çok tatlılar :) Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş. İkisini de :)Selam olsun DORUK ve NEFES kardesten sizlereEki Görüntüle 1831346
Hayır cnm hiç açılmam yokmuş. İlk yaptı acidi bi daha yapacaktı ben istemedim daha da acidi çünkü. Tam yapamadım dedi. Sence yine de dogumun başlamasını sağlar mi. Anneme de demiştim alttan muayene etti die dr dan çıkınca. Biraz önce aradı doğum başlar falan die bi soraim dedi. Ama bende bi değişiklik yok.Canım doğumun başlasın diye yapmıştır.banada yaptı gerçekten çok acıyo.ama ertesi gün doğum yaptım.gece kasılmalarım başlamıştı.açılman varmı peki.benim 2 cm di.ertesi gün 3 cm olmuştu.2 güne doğurursun bence sende canım.
arkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
Evet bağdaş kurup 15-20 dk yıka dedı ama aşırı üşendim karnım öyle büyük ki öne eğilmek kolay değilElde çamaşır yıkamak hic duymamıştım o d iyi fikirmis maksat comelip kalkmak heralde
Inan iskence çekiyorum. Tuvalette afedersiniz insan camasirini acisiz cekemez mi yaa. Kendi isimi kendim gorebilmek ıstiyorum.inşallah doğumdan hemen aonra geçer. Oyle 1 iki ay filan sürerse cidden yandigimin resmidir.Ilk doğu
ilk hamileliğimde o uyuşma bende de vardı canım hem de 5 aylık ken başladı karpel tünel sendromumu mu ne demişti Dr doğumdan sonra da bir iki ay sonra tamamen geçti çok zor valla seni anlayabiliyorum
Sabahları çok daha beter oluyor. Gece uykuları zaten hayal oldu. Aksama doğru nisbeten hafifliyor ama sabah .. Off cok zor cookEldeki uyuşukluk bende de var gece uykudan uyandırıyor ellerimi açıp kapatamıyorum parmak kemiklerim ağrıyor eşimi uyandırıp parmaklarımı sık diyorum uyuşukluğu ve karıncalanması geçsin diye inşallah doğumdan sonra geçer
Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,darısı basimiza hayırlısıylaarkadaslar bugun saat 17 de oglumu aldim kucagima.normal dogum oldu bi skinti yok cok sukur.tum doganlara uzun omur sağlık mutluluk,dogumunu bekleyenlere de sabir ve kolay dogumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?