2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
gecmis olsun canim. Anali babali buyusun yavrucak, omurlu olsun insallah.. sutun de bol olsun, bebisin cuk cuk icip tosuncuk olsun

hadi elimiz degmisken, darisi da bizim basimiza olsun be yaaa

neff1316 cim nasil oldunuz? Defne kizimiz nasil, Ali Kaan oglumuz nasil?

Hep bidiklari sormaktan seni sormayi da unutuyoruz. Senin agrin sizin kaldi mi? Dikislerin iyilesti mi.. artik iyice toparlanmissindir insallah

CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
yüksek ihtimal bu şekilde hamile kalmak inşlh hamilesindir istiyosan tabi

Kızlar bnm kızımın kapı süsü ve hoşgeldin hediyesi bi eksik prensesim.
yaa çok gzeller bayıldımmmm

Kızlar ben bu grubu çok geç fark ettim o yüzden en baştaki listedeki çoğu arkadaşı bilmiyorum. Acaba o listede olan kaç kişi doğum yaptı?
orası tam bi muamma basta yazan çoğu kişi yok

Kızlar sizin bebekleriniz de ıkiniyor mu benim kizim sürekli ıkiniyor kizariyor ikinirken kakasını da yapıyor aslında ama neden böyle oldu ki bu çocuk
etrafımda böyle Bebek çok gördüm normal sıkıntı yapma hiç gecer 40 çıkınca

masalllh bi bebeiş daha gelmiş ne mutlu canım sağlıkla büyüsün

yesilcancim senin ne zamandi sezeryan? sen de bu hafta aliyorsun hayirlisiyla kucagina degil mi?

Pazartesi günü canım, şafak 2, Allah ın izniyle dananin kuyruğu kopuyor inşallah benim danisko geliyor, heyecandan unutmazsan herkese dua edecem doğum sırasında, burda yazmak nasip olur inşallah tosunuma kavuştum biz çok iyiyiz diye. Ayy bak yine heyecanlandim

evet canim cok az kalmis. tarihi de guzel olacakmis 16. 05.16. hayirlisiyla alirsin kucagina insallah.
kendine gelince de guzel haberlerini muhakkak bekliyoruz

evet canim cok az kalmis. tarihi de guzel olacakmis 16. 05.16. hayirlisiyla alirsin kucagina insallah.
kendine gelince de guzel haberlerini muhakkak bekliyoruz

Tarihi şimdi sen yazınca farkettim, guzelmis gerçekten 6.5.6 dr güzel seçmiş. Canım benim iyi dileklerin için tsk ederim, inşallah hepimiz sağlıklı sihhatli bir şekilde kolaylıkla kavusuruz evlatlarimiza

gözün aydın, uzuun ömürlü sağlıklı bi bebek olur inşallah sen nasılsın, bebeğin nasıl?

Can'ım doktoRun tahmınde bulundu mu çatıya bakınca bana 9 ay 10 günü beklemez kanala girmemiş ama yakın zorlasam 1 cm açılır demişti

Günlerdir su sızıyorsa diye takip ediyorum. 1 2 sefer dışarıdayken çamaşırımın ıslak olduğunu farkettim ama evde hiç olmadı. Evde turnusol ile takip ediyorum ama turnusolun rengi hiç değişmedi. Ama emin olamıyorum. Sızıntısı olan bu nedenle tedavi gören var mı? Nasıl bir tedavi uygulanıyor. Dra pazartesi gidicem de merak ettim aşağı yukarı neler deniliyor?

maydanoz yetmedi. hic sevmedigim ananasi yiyorum simdi. belki bu en sonunda dogurtturur!
ananas epey yedim. kendisine bayılırım. dün koca bi tane yuvarladım.
bugün pazardan alıp ayıkladığım maydonozun saplarını ayırdım. kaynatıp içeyim. bir de onu deneyeyim bakalım.

15.15te minik kelebeğimi kucağıma aldım hala inanamıyorum hepinizi öptüm
ayy ne kadar güzel.
allah analı babalı büyütüsn.
ay nasıl imrendim yaaa. günüm geldi çıldırması olmadan kucagınıza alıyorsunuz bebişleri. ne güzel

Can'ım doktoRun tahmınde bulundu mu çatıya bakınca bana 9 ay 10 günü beklemez kanala girmemiş ama yakın zorlasam 1 cm açılır demişti
Yok genelde ayni seyi soyluyor birazdan dogum basladi dyp de geleblrsnz sonuna kdr da durablr....hicbisi belli degil :)) heyecan had safhada..endiseler dualarla bastiriliyor...hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…