- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.701
gecmis olsun canim. Anali babali buyusun yavrucak, omurlu olsun insallah.. sutun de bol olsun, bebisin cuk cuk icip tosuncuk olsunYaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
yesilcancim senin ne zamandi sezeryan? sen de bu hafta aliyorsun hayirlisiyla kucagina degil mi?Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı basimiza hayırlısıyla
yüksek ihtimal bu şekilde hamile kalmak inşlh hamilesindir istiyosan tabiCANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?
yaa çok gzeller bayıldımmmmKızlar bnm kızımın kapı süsü ve hoşgeldin hediyesi bi eksik prensesim.
orası tam bi muamma basta yazan çoğu kişi yokKızlar ben bu grubu çok geç fark ettim o yüzden en baştaki listedeki çoğu arkadaşı bilmiyorum. Acaba o listede olan kaç kişi doğum yaptı?
etrafımda böyle Bebek çok gördüm normal sıkıntı yapma hiç gecer 40 çıkıncaKızlar sizin bebekleriniz de ıkiniyor mu benim kizim sürekli ıkiniyor kizariyor ikinirken kakasını da yapıyor aslında ama neden böyle oldu ki bu çocuk
masalllh bi bebeiş daha gelmiş ne mutlu canım sağlıkla büyüsünYaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
maydanoz yetmedi. hic sevmedigim ananasi yiyorum simdi. belki bu en sonunda dogurtturur!Bugünde doğuramadım
yesilcancim senin ne zamandi sezeryan? sen de bu hafta aliyorsun hayirlisiyla kucagina degil mi?
evet canim cok az kalmis. tarihi de guzel olacakmis 16. 05.16. hayirlisiyla alirsin kucagina insallah.Pazartesi günü canım, şafak 2, Allah ın izniyle dananin kuyruğu kopuyor inşallah benim danisko geliyor, heyecandan unutmazsan herkese dua edecem doğum sırasında, burda yazmak nasip olur inşallah tosunuma kavuştum biz çok iyiyiz diye. Ayy bak yine heyecanlandim
evet canim cok az kalmis. tarihi de guzel olacakmis 16. 05.16. hayirlisiyla alirsin kucagina insallah.
kendine gelince de guzel haberlerini muhakkak bekliyoruz
Yaklaşık iki saat önce doğum yaptım kızlar suni sancı verdiler sabah 9 da doğumhaneye girdim son yarım saate kadar hiç ağrım acım yokru şükür taki 8 cm e gelene kadar... Çok acı ağrılı ams bi o kadarda güzel muhteşem bi deneyim di...hemşirenin üstüme abanıp bebeği ittirmesi dışında hiç korkulcak bişi değilmiş... Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
15.15te minik kelebeğimi kucağıma aldım hala inanamıyorum hepinizi öptüm
Can'ım doktoRun tahmınde bulundu mu çatıya bakınca bana 9 ay 10 günü beklemez kanala girmemiş ama yakın zorlasam 1 cm açılır demiştiTelefondan alintilayamiyorum kizlar dogum yapan arkadaslari tebrik ederimmm..gule gule saglikla buyutun evlatlarinizi...sanci cekenler suyu gelenler sizlere de simdiden kolay dogumlar insallah...ben dun cati muayenesi oldum...tamam dedi dr normale engel yok...artik beklemedeyiz...insallah sag salim kavusuruz miniklere
Çok ciciler canım. Özellikle kapı süsü çok tatlı.
Bizim kızımızın ismi de ela olacak inş. :)
ananas epey yedim. kendisine bayılırım. dün koca bi tane yuvarladım.maydanoz yetmedi. hic sevmedigim ananasi yiyorum simdi. belki bu en sonunda dogurtturur!
ayy ne kadar güzel.15.15te minik kelebeğimi kucağıma aldım hala inanamıyorum hepinizi öptüm
Yok genelde ayni seyi soyluyor birazdan dogum basladi dyp de geleblrsnz sonuna kdr da durablr....hicbisi belli degil :)) heyecan had safhada..endiseler dualarla bastiriliyor...hakkimizda hayirlisi olsunCan'ım doktoRun tahmınde bulundu mu çatıya bakınca bana 9 ay 10 günü beklemez kanala girmemiş ama yakın zorlasam 1 cm açılır demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?