2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yasında ne varmış ben 26 da evlendim 3 yıl bekledim 29da kızımı doğurdum simdide 32 yım ikinciye hamileyim..insan hissettiği yaştadır ruhun enerjik ve dinamik olacak yasama sevincin olacak bizim yasama sevincimizde bebislerimiz olacak biz onlara inanacağız onlarda bizi bırakmayacak..
Ben 18 gun kuvozde bıraktım yavrumu solunum cihazına bağlıydı el kadardı hic ağlamadım hergun sut sağdım götürdün beş dk gördüm dokunamadan geldim ağlarsam sutum kesilirdi o zaman ona şifa olan sutu veremezdim yanindada hic ağlamadım hep konuştum onu sevdiğimizi ve sabırsızlıkla beklediğimizi söyledim nerdeyse umut yokken bırakmadığım kızımda beni bırakmadı
Simdi duşunun bebisler karnımızda stresli sinirli mutsuz Yada mutlu olduğumuz zamanlarda salgiladigimiz hormonları bile hissediyorlar ümidinizi hic kesmeyin ondanki oda sizden geçmesin..nolur hep inanin içinizde kucuk ama güçlü savascilar var..
Ben kızım kuvozdeyken konuşunca onunla ne oluyordu biliyormusunuz monitörde kalp atışları hizlaniyordu beni hissediyordu..Bebeğiniz simdide sizi hissediyor emin olun ona hep inanin...
harikaa yazmışsın. çok etkilendim. kesinlikle herşeyihissediyorlar.
üzüntüyü kederi stresi silmemiz lazım. herşey onların mutluluğu için.

Anladım bende 5+5 de gitmiştim duyulmadı inşallah 17 ekim cumartesi duyarız peki mide bulantısı var mı ?
7. hafta gibi duyulmaya başlıyor. ilk bebeğimin 8. haftada duymuştum kalp atışlarını.
bulantılarım azaldı canım. ama çok fazla mide yanması yaşıyorum

7. hafta gibi duyulmaya başlıyor. ilk bebeğimin 8. haftada duymuştum kalp atışlarını.
bulantılarım azaldı canım. ama çok fazla mide yanması yaşıyorum

Benimde aşırı bulanıyo bana daha erken gibi geliyor bi aksilik var diye korkmuyo değilim ilk bebehimin kalbi durmuştu çünkü :(

evet iyiki varlar.
dünden beri annemde kalıyorum. ne yemek derdi ne bulaşık derdi. oğlum zaten annemden babamdan bana gelmiyor.yemeğini bile annem yediriyor. bir tek uykusu gelince bana geliyor. tatile gelmişim gibi :KK45:

ayy o konuda ben degil sanirim esim rahatlayacak! uc haftadir gebe oldugumu biliyoruz. ondan once de dort hafta falan saglik sorunlari yasadim.
hafif karin agrim vardi. dr antibiyotik verdi idrar yolu enfeksiyonun var diye. gebe kalmadan tedavi olayim demistim.
ay o antibiyotigin o kadar yan etkisine maruz kaldim ki! kanli ishale cevirdi. mahvoldum. gunlerce hastane de serum ve morfin esliginde uyuyabildim. tam ilaclarimi almaya basladim rahat ettim, tedavim sonuclanmadan gebe oldugumu ogrendim. dr hemen kes ilaclari dedi.

esim neredeyse iki aydir hic gikini cikarmadan bakiyior bana. alisverise gidiyor iki gunde bir taze taze sebze meyveler alip geliyor, pisiriyor, bulasigini makinaya yerlestiriyor, oglen ise goturmemiz icin yemeklerimizi hazirliyor, hafta sonlari da camasirlari yikiyor. gerci ben de oturdugum yerden katliyorum ama... :))

yani az buz yardimci oluyorum ama hem gebelik hem hastalik beni mahvetti. zaten kalp atisim cok hizli. normali 70 falan benim 97-98 arasi. tansiyonum da dusuk 124-57 cikti. zaten ise geliyorum iyice yoruluyorum. evde hic bir sey yapamaz oldum. ama annem gelince en azindan yemekleri yapar. esim de rahat eder biraz :) ay vallahi napayim. hep kadinlar mi cilekes olcak. bu sefer cilesi kocamin, keyfi benim :)))

ayy o konuda ben degil sanirim esim rahatlayacak! uc haftadir gebe oldugumu biliyoruz. ondan once de dort hafta falan saglik sorunlari yasadim.
hafif karin agrim vardi. dr antibiyotik verdi idrar yolu enfeksiyonun var diye. gebe kalmadan tedavi olayim demistim.
ay o antibiyotigin o kadar yan etkisine maruz kaldim ki! kanli ishale cevirdi. mahvoldum. gunlerce hastane de serum ve morfin esliginde uyuyabildim. tam ilaclarimi almaya basladim rahat ettim, tedavim sonuclanmadan gebe oldugumu ogrendim. dr hemen kes ilaclari dedi.

esim neredeyse iki aydir hic gikini cikarmadan bakiyior bana. alisverise gidiyor iki gunde bir taze taze sebze meyveler alip geliyor, pisiriyor, bulasigini makinaya yerlestiriyor, oglen ise goturmemiz icin yemeklerimizi hazirliyor, hafta sonlari da camasirlari yikiyor. gerci ben de oturdugum yerden katliyorum ama... :))

yani az buz yardimci oluyorum ama hem gebelik hem hastalik beni mahvetti. zaten kalp atisim cok hizli. normali 70 falan benim 97-98 arasi. tansiyonum da dusuk 124-57 cikti. zaten ise geliyorum iyice yoruluyorum. evde hic bir sey yapamaz oldum. ama annem gelince en azindan yemekleri yapar. esim de rahat eder biraz :) ay vallahi napayim. hep kadinlar mi cilekes olcak. bu sefer cilesi kocamin, keyfi benim :)))
oyy çok sıkıntılar yaşamışsın kısa zamanda.
bakıcak tabii kocanda.:KK45:olsun o kadar.
iyi annende size destek olur işte miss

dr un herhangi bi aksi durumdan bahsetti mi peki? bişey demediyse hiç sıkma bence kendini

Kese falan normal dedi progestan verdi fitil olarak at dedi bide kan sulandırıcı iğne verdi hergün göbegime yapıyorum folic trio da kullanıyorum bakalım gidicez cumartesi gnü inşallah bi aksilik çıkmaz

ayy cnm çok tşk ederim seninde gözünaydın masallahh :nazar::nazar::nazar: darısı basıma inşş :anneadayı: ne kadar çok yakın tarihli arkadaslar var seninlede aynı gidiyoruz hemen hemen :KK39: bu arada kalp atışını karından mı duydun cnm ?

tşk ederim, evet göbekten baktı ses olarak dinletmedi dr, 3 aya kadar yasak sesini dinlemek dedi ama ekrandan gördüm, ben anlamadım ama kalbi atıyo çok iyi herşey dedi

Kese falan normal dedi progestan verdi fitil olarak at dedi bide kan sulandırıcı iğne verdi hergün göbegime yapıyorum folic trio da kullanıyorum bakalım gidicez cumartesi gnü inşallah bi aksilik çıkmaz
neden verdiki canım o kadar ilaçları? iğne ne için

neden verdiki canım o kadar ilaçları? iğne ne için

Her ihtimale karsı verdi daha önce düşük yaptım bebegimin kalbi durdu o yüzden bişey olmasın bebeğe diye progestan düşük yapmamam için iğne kan pırtılaşmasını önlüyor folic trio da vitamin galiba önlem amaclı dedi

Her ihtimale karsı verdi daha önce düşük yaptım bebegimin kalbi durdu o yüzden bişey olmasın bebeğe diye progestan düşük yapmamam için iğne kan pırtılaşmasını önlüyor folic trio da vitamin galiba önlem amaclı dedi
hımm anladım canım.
hadi inşallah kalp atışlarınıda duyarsın

sesini neden dinlemek yasakmış canım?

bilmiyorumki, bende hayal kırıklığına uğradım ses dinleyecem diye gittim bişey duymadan döndüm, galiba dr un makinesinde ses yok o yüzden öyle dedi, neyse bebişimi gördüm en azından en son 8 mm di, şimdi 22.5 mm olmuş, sağlığı iyi ya napıyım duymasamda olur. aklıma bişey daha takıldı aslında herkes kan tahlili yaptırıyor ama benden tahlil felan istemedi, kasımın 15 i gibi gel ense kalınlığını ölçelim dedi, bu kan tahlilleri ne için biliyomusun sen

Back
X