- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
- #6.221
harikaa yazmışsın. çok etkilendim. kesinlikle herşeyihissediyorlar.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yasında ne varmış ben 26 da evlendim 3 yıl bekledim 29da kızımı doğurdum simdide 32 yım ikinciye hamileyim..insan hissettiği yaştadır ruhun enerjik ve dinamik olacak yasama sevincin olacak bizim yasama sevincimizde bebislerimiz olacak biz onlara inanacağız onlarda bizi bırakmayacak..
Ben 18 gun kuvozde bıraktım yavrumu solunum cihazına bağlıydı el kadardı hic ağlamadım hergun sut sağdım götürdün beş dk gördüm dokunamadan geldim ağlarsam sutum kesilirdi o zaman ona şifa olan sutu veremezdim yanindada hic ağlamadım hep konuştum onu sevdiğimizi ve sabırsızlıkla beklediğimizi söyledim nerdeyse umut yokken bırakmadığım kızımda beni bırakmadı
Simdi duşunun bebisler karnımızda stresli sinirli mutsuz Yada mutlu olduğumuz zamanlarda salgiladigimiz hormonları bile hissediyorlar ümidinizi hic kesmeyin ondanki oda sizden geçmesin..nolur hep inanin içinizde kucuk ama güçlü savascilar var..
Ben kızım kuvozdeyken konuşunca onunla ne oluyordu biliyormusunuz monitörde kalp atışları hizlaniyordu beni hissediyordu..Bebeğiniz simdide sizi hissediyor emin olun ona hep inanin...
üzüntüyü kederi stresi silmemiz lazım. herşey onların mutluluğu için.