- 8 Eylül 2015
- 892
- 1.036
- 113
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.581
kızlar bitiyor gene arada oluyorsa normal yeterki adet gibi olmasın dedi dr
benim oğluma dedesi isim koydu ben koymak istiyordum o koyunca bende kondurverdim yanına iki isimli oldu...iki ismin hiç sakıncası yok.ama çok olmaya başladı bazıları hoşlanmaz bazıları hoşlanır.bi sıkıntısı yok yanibirde iki ismin ne gibi sıkıntıları olur ki
evet aynen benim iki hafta önce olmuştu yarabbim ne üzülmüştüm..sonra bitti bi baktim az bi kahverengi gene geldi.bu defa hiç takmadım simdi ne kanamam var ne bisi çok sükür.çarsambayıda atlatayım kalbini duyayım gelişimi iyi gidiyoru duyim artık rahatlarımBEN ALIŞTIM VALLA ARTIK Bİ İKİ KERE DOKTORA GİTTİK Bİ SORUN ÇIKMADI ÇOK ŞÜKÜR ÇOKTA KAFAYA TAKMAMAK LAZIM ÇÜNKÜ STRES DAHA ÇOK ETKİLİO HEM BİZİ HEM BEBEKLERİMİZİ BUNUDA ADET GİBİ RUTİNDEN SAYMAK LAZIM...
bende alistim.valla sadece daha kotüsunu gormekten tdirginlik oluyo her wc ye gittigimde ve canim hamiş arkadaslarim hepimizin endişesi aynu bende gelişmemiş veya kalbi durmus sozlerini duymaktan cok.korkuyorum ki ilk haftalarda ilk doktorumdan sacma sapan seyler duydugum.icin iki kat endiseleniyorum ama icimde güzel hisler var kontrolum pazartesi sabah bakalim nasil beklicezBEN ALIŞTIM VALLA ARTIK Bİ İKİ KERE DOKTORA GİTTİK Bİ SORUN ÇIKMADI ÇOK ŞÜKÜR ÇOKTA KAFAYA TAKMAMAK LAZIM ÇÜNKÜ STRES DAHA ÇOK ETKİLİO HEM BİZİ HEM BEBEKLERİMİZİ BUNUDA ADET GİBİ RUTİNDEN SAYMAK LAZIM...
benimde kardeşimin çift ismi var şimdiye kadar bi sıkıntı yaşadığını hatırlamıyorum isteyen tek isimle isteyen iki ismiyle birden sesleniyo buda sorun değil tercih meselesi dediğin gibi ben iki isim düşünüyorumbenim oğluma dedesi isim koydu ben koymak istiyordum o koyunca bende kondurverdim yanına iki isimli oldu...iki ismin hiç sakıncası yok.ama çok olmaya başladı bazıları hoşlanmaz bazıları hoşlanır.bi sıkıntısı yok yani
Arkadaslar cay kahve tüketimleriniz nasil gunde 200ml kafeinden fazlasi zararliymis hem kana karistigi icin bebege hemde kullandigimiz ilaclaein emilimini azaltiyomus cay degilde kahve ben gunde mutlaka 2 3 tane icerdim simdi 1 tane iciyorum 200 ml da bi fincan kahvede varmis
kızlar mrb bişey sorcam size. benim bebeğim sağ tarafta ve ara ara sağ kasığımda ağrı olurdu. ama iki gündür ara ara sol kasığımda belirgin bir ağrı oluyor. böyle birşey yaşayan var mı ? sizce endişelenmeli miyim ?
ben pek kahve içmezdim zaten hamileliğimi öğrendikten sınra hiç içmedimArkadaslar cay kahve tüketimleriniz nasil gunde 200ml kafeinden fazlasi zararliymis hem kana karistigi icin bebege hemde kullandigimiz ilaclaein emilimini azaltiyomus cay degilde kahve ben gunde mutlaka 2 3 tane icerdim simdi 1 tane iciyorum 200 ml da bi fincan kahvede varmis
Kızlar cinsiyet için doktorum bana bu ayin 21inde gel gosterirse öğreniriz dedi şimdi yazılanları okuyunca erken mi acaba
ayy yerim ben onuu yaa. inşallah öyledir. nasıl bi psikolojiyse artık herşeyde birşey var mı die düşünüyoruzzz :)bebeğin kendine yer açmaya çalışıyo cnm bence endişe etmene gerek yok aksine büyüyo sevinmen lazım =))
Canim ben testlerinin hepsini kendi doktorumda yaptırdım ama sağlık ocağı da yapiyomus ben sadece folbiol kullanıyorum günde bi tane decaviti de 3 aydan sonra başlıcaz dedi doktorumda ekstra bi şey kullanmiyorum başkaGüzel anneler merhaba benim bebeğim 7. Haftaya yeni girdi mayıs sonu gelicek sanırım. 2 sorum var tecrubelerinize ihtiyacım var.
1. Geçenlerde ilk kontrole gittim. Doktorum bi kaç testtten bahsetti hepatit vs. Bunları aile hekiminde yaptırabilirsin dedi. Bu testleri yaptıran var mı aile hekimi hepsini yapıyor mu bi kısmını hastanede mi yaptırmam gerekir?
2. Bir de doktorunuz size hangi ilaçları verdi? Ben şu an bi folik asit kullanıorum ismi folbiol bir de hem vitamin hem mide bulantısına iyi gelirmiş decavit diye bişey. Sizin başka takviye için aldığınız şeyler var mı?
Cevaplarsanız çok sevinirim.
oyyy maşallah hadi bakalım ne istiyorsan sağlıkla allah versin diyimKızlar cinsiyet için doktorum bana bu ayin 21inde gel gosterirse öğreniriz dedi şimdi yazılanları okuyunca erken mi acaba
Bende senin gibiyim canım açlığımı hissediyorum tam iki lokma alıyorum sonra midem dahada bulanıyor bırakıyorum yemeyi.Başından beri bir kez kustum sadece ama neredeyse 7/24 bulantı varmerhaba kızlar.. mide bulantılarım dayanılmaz bir hal almaya başladı ve ben artık hiçbişeyden zevk alamıyorum :'( sürekli yatmak istiyorum. yemek yemekten nefret eder hale geldim. kusmuyorum ama bulantılarım çok yoğun. hiçbişey yiyemiyorum :'( benim gibi olanlar varmı aranızda ? ya da bununla ilgili önerisi olan ??
Bu arada hamile olduğumu bilmeden disimi çektirdim,saçımı boyattim ,camlari dilip perdeleri astim umarim bebeğim etkilenmemistirvarmi benim gibi olan,doktor pek önemsemedi ama
İnşallah canım teşekkür ederimİnşallah bu savaşlar biterde bebeklerimizin gelecegi güzel olur. Babaannen e rahmet diliyorum başın sagolsun canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?