2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben kusunca bulantim gecmiyor bos mide bulaniyor hemde acliktan kaziniyor midem bulana bulana zorunlu biseyler yiyorum ama cok zor
Sizin kusunca geciyor mu bulantiniz?
Ben kusamıyorum da. Bence farkli bir durum onunla. Yani bekleyecegiz bitsin diye.

Aa hadi yaa ben bunu hiç duymamıştim. Bir deneyeyim bir daha ki sefere. Bana bir de yaban mersini iyi geldi. Burda meyve suları oluyor, içiminin çok iyi geldiğini internetten okumuştum. Hakikaten işe yaradi

Endiselenme canim allahin izniyle bisey olmaz..benimde 6+4te 113 tu kalp atisi pek dinletmedi saniyelik dinletti.10 gun sonra geldiginde dahada kuvvetlenmis olur daha rahat dinleriz demisti.buyudukce guclencekler insallah :)

Yok demedi şekerim ama ben daha kadın doğumcuya gidemedim. Sadece aile Dr uma göründüm. İlk randevum 27 ekimde. Burda 8 hafta dolmadan almıyorlar Dr lar. Valla 7 kilo ile atlatacagimi hiç sanmıyorum. Şimdiden iki kilo almışım. Kilom bayağı çok. Söyletip de utandırma :))) aslında bende uzak duruyorum dışarıdaki yiyeceklerden. Hep evde yiyorum ama maalesef ki turşu aseriyorum. Onun da malum tuz oranı çok. Bir de peynir. İkisini bir yiyip duruyorum. İnşallah bu asermeler de dokuz ay sürmüyordur.

sağolun kızlar valla içime su serptiniz bu perşembe gideyim bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
bende çarşamba gidecem iki hafta önce gittiğimde yani 6+3 tü sanırım 110 du kalp atışı.çarsamba gidince 8+2 olacak ..ins bi sıkıntı çıkmaz ozaman yazarım kalp atışını

10 haftalik olsa keske cok az kalirdi ogrenmeme:) ultrasona bakilirken keske anlayabilsek biz de nasil oldugunu
Tabiki isin espirisi olsun diye bazi durumlara bakilip cinsiyet tahmini yapiliyormus..bebek kesenin sagina yapismissa kiz.soluna yapismissa erkek diyorlar..birde kese yusyuvarlaksa erkek,fasulye veya ovalimsi gibiyse kiz diyorlar..birde 7veya 8 haftalik ultrason goruntulerinde top gibiyse kiz,uzun ve sekillenmis gibiyse erkek diyorlar..genelde son tahmin olayi daha dogru cikiyor cevremde bizzat denendi .kizi olanlarin 7-8haftalik ultrasonlarinda bebek top gibi.

o tursu ve peynir zamanla ödem yapacak canım sende .ilk gebeilğimde yedim yedim yedim çünkü başka bisi içindeki o garip ateşi söndürmüyor çok iyi anlıyorum ama bi süre sonra çok şiş olur vücudun direnmeye çalış yememe çalış..tuz cok su topluyor

bende çarşamba gidecem iki hafta önce gittiğimde yani 6+3 tü sanırım 110 du kalp atışı.çarsamba gidince 8+2 olacak ..ins bi sıkıntı çıkmaz ozaman yazarım kalp atışını
inşallah canım 3 gün var senle aramızda bende perşembe günü güzel şeyler yazarım inşallah

kızlar sabahları kusuyorum yarım saat geçiyor bulantım.kahvaltı ediyorum yine başlıyor ne yesem boş..soğan dan çok tiksiniyorum kokusu girdiği yemekler mahvediyor beni.bazı arkadaş lar bulantım var bebek iyi yada bulantım yok bebek kötü mü diye yazmışlar ama ben yaşadığım geçen seneki olayı anlatayım.bebeiğimin kalp atışı durmuştu gelişimi durmuştu ve ben fuul kusmaya bulantılara devam ediyordum...yani açıkçası çok bulantılarlada alakası yok..Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.sağlıklı bebislerimizi....

inşallah canım 3 gün var senle aramızda bende perşembe günü güzel şeyler yazarım inşallah
inşallah tek korkum ne biliyormusun gelişimi geri yada durmus gibi allahım korusun kelimeler söylemesi..geçen seneki kaybımdan sonra kaygımı kagamdan silemiyorum ..

Evet farkındayim hayatım. Bol su içmeye çalışıyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum ama napiyim durmuyor vallahi bebiş. Bak şu an benim yaşadığım yerde saat sabahın 6 si. Ve ben kalkıp lahana turşusu yedim. Uykumdan uyandırıyor kerata. Bir saattir ayaktayım ve direniyordum ama inan ağzımın salyaları aktı. Artık yedim biraz (

Bizimkininde kakasi daha sulu olmaya başladı ama normalmis, gecede çok etmiyor ben kurudum, aynen benimde göğüs uçlarım çok fena birde egzama oldu uçlar kuru arada kanıyor allah yardımcımız olsun ben bu ay kesicem zaten aralıkta 2 yasında olucak

ye tabi bi sürü sonra bıkacan zaten merak etme..ama az yemeye çalış

inşallah tek korkum ne biliyormusun gelişimi geri yada durmus gibi allahım korusun kelimeler söylemesi..geçen seneki kaybımdan sonra kaygımı kagamdan silemiyorum ..
canım benim çok iyi anlıyırum seni bende martta kimyasal gebelik yaşadım hepi topu bir haftalık bi olaydı ama o kadar üzüldümki
şimdide aynı şey olur diye korkuyorum ama Rabbime emanet ediyorum yavrumu inşallah bişey olmaz sende korkma dua et sağ salim alırız inşallah kucağımıza
benimde son adet tarihimle uyumlu değil şuan nırmalde 11. haftada olmam lazım ama 8 deyim daha doktor sorun değil dedi ama bakalım

ozaman geç döllenme olmuştur diye dr öyle diyor.Dediğin gibi Allaha emanet yavrularımız.bi gidelim dra çarşamba perşembe yazalım hayırlı haberler azda olsa rahatlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…