2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
inşallah tek korkum ne biliyormusun gelişimi geri yada durmus gibi allahım korusun kelimeler söylemesi..geçen seneki kaybımdan sonra kaygımı kagamdan silemiyorum ..
Ayni korku bende de var,rabbim korktugumuza ugratmasin insaallah.persembe randevum var cok heycanliyim.bebegimiz insaallah her kontrolde buyumus ve saglikli.gelisimleri olmus olsun

Benim özeldekı dr un ben kesinlikle söylemem cinsiyeti 15. 16. Haftadan önce dedı bana gecen sordum da ikili teste de söylemeyecek yanı bu arada bu iki isim koyma olayı son yıllarda arttı nedense bana itici geliyor iki isim tek tüm var aklımızda ama iki isim istemem sanırım ben

Aayy bugün ben çok kotuyum ya. Midem agzimda dolaşıyorum. Ve aglicak gibi olup son anda durduruyorum kendimi.
Noldu bugün böyle anlamiyorum ki

Ayni korku bende de var,rabbim korktugumuza ugratmasin insaallah.persembe randevum var cok heycanliyim.bebegimiz insaallah her kontrolde buyumus ve saglikli.gelisimleri olmus olsun
inşallah canım sanırım ilk ben gidecem sizlere yazarım kalp atımını gelişimin boy kilo vs..yeterkmi hayırlı haberlerle gelelim..

Iki isim olayina bende katiliyorum.her sekilde zorlugu olur,birde ilk cocuga koydun mu digerlerinede iki.isim gerekecek...ben nasip olursa erkekte kayra,kizimizda zehra insaallah :)

ya bende 31 eylülde gittim kontrole 1 ay sonra gel dedi 28 ekime aldım randevu bakalım 12.haftama girorum hesabıma göre o tarihte testi falanda yaptırırım 2li aradan cıkar 10 gün muayene sürecim var bosuna 80tl bidaha vermem muayene icin :) ikili test yaptıran varmı aranızda acaba fiyatları nasl cevrede özellerde

hadi yaa doğrumu acaba
e ben bu perşembe öğrenirim o zaman cinsiyetini
Valla isin eglencesi bunlar ama 7-8haftalik ultrason goruntulerinde bebek top seklindeyse kiz.uzun ve sekilli gozukuyorsa erkek derler..erkek bebek daha erken sekillenirmis derler zaten buyuklerimiz..bu durum cevremde hep tuttu bunu dene derim :)bende bu haftaki kontrolumu merak ediyorum bakicam hemen

Iki isim olayina bende katiliyorum.her sekilde zorlugu olur,birde ilk cocuga koydun mu digerlerinede iki.isim gerekecek...ben nasip olursa erkekte kayra,kizimizda zehra insaallah :)
Bide bazı anneler var atıyorum çocuğun adını Ömer Faruk köymüş sadece Ömer ya da sadece Faruk diye seslenirsen kızıyorlar onun iki adı var diye iki isim bitişik yazdırsaydın o Zaman onlar ayrı ayrı iki isim Alican gibi bişey değil ki yanı

Kizlar hangi hastanelere karar verdiniz takip konusunda..ben diger gebeliklerimde medipol sinem hanima gidiyordum ama ist baskent unv hastanesinde guldeniz hanimi baya kisi tavsiye etti ancak bu hafta randevu bulduk ilk defa gidicem..bakalim her turlu tahliller ve dogum islemleri ssk karsiliyor ucretsiz.insallah begenirim doktoru..sizler nerelere gidiyorsunuz fikir olsun

Evet aynen..hadi aile buyuklerinin.ismini koyanlarda iki isim anlarim belki kendi istedikleri isimleride koymak istemislerdir yanina diye dusunurum.ama her turlu zorlugu var.cocuk acisindanda

ben ankaradayım canım :)

hadi ya benimki fasulye şeklinde ne acaba
çok merak ediyorum cinsiyetini hayırlısı ama ben sabırsız bi insanım beklemek çok sıkıntı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…