- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.561
Ayni korku bende de var,rabbim korktugumuza ugratmasin insaallah.persembe randevum var cok heycanliyim.bebegimiz insaallah her kontrolde buyumus ve saglikli.gelisimleri olmus olsuninşallah tek korkum ne biliyormusun gelişimi geri yada durmus gibi allahım korusun kelimeler söylemesi..geçen seneki kaybımdan sonra kaygımı kagamdan silemiyorum ..
Canim saglik ocaginda sadece kalp dinleme oluyormus 16 haftadan sonra oda..ultrason yokmus2.en azindan bizim burdakinde boyle.Kizlar yarin saglik ocagina gidecegim orada ultrason var mi bebege bakiyorlarmi
inşallah canım sanırım ilk ben gidecem sizlere yazarım kalp atımını gelişimin boy kilo vs..yeterkmi hayırlı haberlerle gelelim..Ayni korku bende de var,rabbim korktugumuza ugratmasin insaallah.persembe randevum var cok heycanliyim.bebegimiz insaallah her kontrolde buyumus ve saglikli.gelisimleri olmus olsun
Iki isim olayina bende katiliyorum.her sekilde zorlugu olur,birde ilk cocuga koydun mu digerlerinede iki.isim gerekecek...ben nasip olursa erkekte kayra,kizimizda zehra insaallah :)Benim özeldekı dr un ben kesinlikle söylemem cinsiyeti 15. 16. Haftadan önce dedı bana gecen sordum da ikili teste de söylemeyecek yanıbu arada bu iki isim koyma olayı son yıllarda arttı nedense bana itici geliyor iki isim tek tüm var aklımızda ama iki isim istemem sanırım ben
hadi yaa doğrumu acabaBirde kizlar bebegin ilk kalp atislari hizliysa kiz ,dusukse erkek derlermis :)
Birde 8haftada atislarina gorede tahmin ediliyormus
110-140 arasi erkek
140-170 arasi kiz
Valla isin eglencesi bunlar ama 7-8haftalik ultrason goruntulerinde bebek top seklindeyse kiz.uzun ve sekilli gozukuyorsa erkek derler..erkek bebek daha erken sekillenirmis derler zaten buyuklerimiz..bu durum cevremde hep tuttu bunu dene derim :)bende bu haftaki kontrolumu merak ediyorum bakicam hemenhadi yaa doğrumu acaba
e ben bu perşembe öğrenirim o zaman cinsiyetini
Bide bazı anneler var atıyorum çocuğun adını Ömer Faruk köymüş sadece Ömer ya da sadece Faruk diye seslenirsen kızıyorlar onun iki adı var diye iki isim bitişik yazdırsaydın o Zaman onlar ayrı ayrı iki isim Alican gibi bişey değil ki yanıIki isim olayina bende katiliyorum.her sekilde zorlugu olur,birde ilk cocuga koydun mu digerlerinede iki.isim gerekecek...ben nasip olursa erkekte kayra,kizimizda zehra insaallah :)
Evet aynen..hadi aile buyuklerinin.ismini koyanlarda iki isim anlarim belki kendi istedikleri isimleride koymak istemislerdir yanina diye dusunurum.ama her turlu zorlugu var.cocuk acisindanda
Bide bazı anneler var atıyorum çocuğun adını Ömer Faruk köymüş sadece Ömer ya da sadece Faruk diye seslenirsen kızıyorlar onun iki adı var diye iki isim bitişik yazdırsaydın o Zaman onlar ayrı ayrı iki isim Alican gibi bişey değil ki yanı
ben ankaradayım canım :)Kizlar hangi hastanelere karar verdiniz takip konusunda..ben diger gebeliklerimde medipol sinem hanima gidiyordum ama ist baskent unv hastanesinde guldeniz hanimi baya kisi tavsiye etti ancak bu hafta randevu bulduk ilk defa gidicem..bakalim her turlu tahliller ve dogum islemleri ssk karsiliyor ucretsiz.insallah begenirim doktoru..sizler nerelere gidiyorsunuz fikir olsun
Olsun tatlim.tek istanbullu annelerimiz yok.sende ankaradakilere fikir vermis olursun.ben ankaradayım canım :)
yazmıştım çok yine yazayım iki hastaneye gidiyorum acıbadem ve güven...güvende Turgut bey acıbademde sarp beyOlsun tatlim.tek istanbullu annelerimiz yok.sende ankaradakilere fikir vermis olursun.
Senin de hala devam.ediyor mu kanaman benin bugun 9.gun hala ara ara oluyo
kızlar bitiyor gene arada oluyorsa normal yeterki adet gibi olmasın dedi drEVET CNM HALA ARA ARA OLUYOR NORMAL DEMİŞTİ DOKTOR...
hadi ya benimki fasulye şeklinde ne acabaValla isin eglencesi bunlar ama 7-8haftalik ultrason goruntulerinde bebek top seklindeyse kiz.uzun ve sekilli gozukuyorsa erkek derler..erkek bebek daha erken sekillenirmis derler zaten buyuklerimiz..bu durum cevremde hep tuttu bunu dene derim :)bende bu haftaki kontrolumu merak ediyorum bakicam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?