- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.241
Hosgeldn canım .. Bu saatlerde sayfa durgunlasiyo biraz sanırım .. 13.haftada ogrenenler varmış ama 12 hiç duymadm . insan nasıl sabırsızlanıyor ama ya :)Yenilerle konuşmuyoruz anlaşılan
Dramamin mi aldın canımCanım ben ölüyorum resmen şimdi kullanıyorum çokta faydalı enazndn yemek yiyebiliyorum
Yok canim ya hoşgeldin aramiza sen kaç haftalık hamilesin bakalım önceki mesajını görmedim de benYenilerle konuşmuyoruz anlaşılan
Evet dramamin kullanıyorum bugün İçmesi kustum hep içinde bulantım olmuyorDramamin mi aldın canım
Merhaba cnm hosgeldinYenilerle konuşmuyoruz anlaşılan
Amin Canım benim kaç haftalık oluşunu bebişin boyu ne kadarSagol ya valla bende nasil mitlu oldum anlatamam bir oraya atliyor bir buraya atliyor bide hareketlenmis kalp atisini duyunca hic duygulanmamistim bisey hissetmemistim ama bu halini gorunce nasil duygulandim masallah her birimizin yavrusuna allah bizlere bagislasin evlatlarimizi insallah
Canim 10 hafta 4 günlüğm 4.23 cm bebegin boyu[/QUOTE]Amin Canım benim kaç haftalık oluşunu bebişin boyu ne kadar
Senle günler yakn[/QUOTE]Canim 10 hafta 4 günlüğm 4.23 cm bebegin boyu
kızlaaaar dün hesap yaptım 24 saatte 18 saat uyumuşum valla boynuma yazı asacam içerde inşaat var kapalıyızdiye bu ne yaaaa benim gibi olan var mı? çalışanları tenzih ediyorum ben de öğretmenim ama çalışmıyorum çalışıyo olsam her ders çocuklar bu derste uyku teknikleri çalışalım derdim heralde benim bu halim ne olucak yahu
Ne guzel canım maşallah ben de haftaya gıdıcem heyecanlıyım ınsallah hersey yolundadırkızlar bugun ikili test icin doktordaydim.kan verdim.sonucu yarın aksam alicaz.ense kalinligini ölçtu.cok iyi dedi.bir de 1 hafta kucuk adet tarihine göre demisti. adet tarihimle uyusmuyordu gec döllenme olabilir demisti.simdi adet tarihimle uyumlu oldugunu söyledi. aradaki farki kapatmis.12 +2 yiz suan :) gelisimiyle ilgili güzel seyler soyledi.kipir kipirdi eli kolu durmuyor.tekmeler atiyor dönüyor.doktor cok hareketli 1 sn durmuyor dedi..yerim ben onun yaramazligini..Allah herkese güzel şeyler duymayi nasip etsin inşallah
Maşallah o minnaka yaa teyzesi de yesin onuuu böyle haberleri alınca çok mutlu oluyorum sanki kendim yaşamış gibi çok güzel duygular gerçektenkızlar bugun ikili test icin doktordaydim.kan verdim.sonucu yarın aksam alicaz.ense kalinligini ölçtu.cok iyi dedi.bir de 1 hafta kucuk adet tarihine göre demisti. adet tarihimle uyusmuyordu gec döllenme olabilir demisti.simdi adet tarihimle uyumlu oldugunu söyledi. aradaki farki kapatmis.12 +2 yiz suan :) gelisimiyle ilgili güzel seyler soyledi.kipir kipirdi eli kolu durmuyor.tekmeler atiyor dönüyor.doktor cok hareketli 1 sn durmuyor dedi..yerim ben onun yaramazligini..Allah herkese güzel şeyler duymayi nasip etsin inşallah
@mavitepemiranda_1986 ben gittim hem kendi kadın dogumcuma hem discime ikisi de şimdi bi şey yapamayiz dedi daha doğrusu discim geçici dolgu yaparm dedi ama kadın dogumcum izin vermiyor kesinlikle kızlar antibiyotik kullandım bi kere geçti ama ağrı yapyo simdi ben doktorumu dinliyorum şimdilik
Canim süt iyi geliyor ama çözüm rennie dua şurup bu hafta dr. 2 kutu yazdikızlar bu mide yanması beni deli ediyor sizde de var mı ne geçirir bileniniz var mı
teşekkür ederim canım bana da doktor gaviscon advance yazdı ama içtiğim an kusmaya başlıyorum bi atlatabilseydik şu günleri :)Canim süt iyi geliyor ama çözüm rennie dua şurup bu hafta dr. 2 kutu yazdi
Canım sende benim gibi diplomalı ev hanımısın yaniMELISTOPRAK canım maşallah valla kıymetini bil. Uyku gibisi yok dinlen bol bol hamilelik uyku yapar derler ben de uykusuzluk yaptı gece 3 kere wc ye kalkıyorum uykum bölünüyo ve 2-3 saat uyuyamıyorum. Ztn oğlum en geç 8de uyanıyo mecbur kalkıyorum. Gün içinde bi kere uyuyo 2-3 saat ben de onunla yatıyorum ama en fazla 1 saat uyuyabiliyorum allahtan uykusuzluğa alışık bünyem değilse çok zorlanırdım. Bu arada ben de öğretmenim ama çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?