2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sagol ya valla bende nasil mitlu oldum anlatamam bir oraya atliyor bir buraya atliyor bide hareketlenmis kalp atisini duyunca hic duygulanmamistim bisey hissetmemistim ama bu halini gorunce nasil duygulandim masallah her birimizin yavrusuna allah bizlere bagislasin evlatlarimizi insallah[/QUOTE]
Amin Canım benim kaç haftalık oluşunu bebişin boyu ne kadar

Amin Canım benim kaç haftalık oluşunu bebişin boyu ne kadar[/QUOTE]
Canim 10 hafta 4 günlüğm 4.23 cm bebegin boyu

Merhabalar herkese.. Ben de yeniyim, birkaç gündür okuyordum sizi güzel güzel..ben de öğretmenim çalışıyorum sabah 6 buçuk 12 buçuk mesaim..mesaim olmasa muhtemelen ayık ve kendimde olabildiğim 2 saat vardı sadece 2 gün öncesine kadar..22 saat uyurdum kesin ama işten geldiğim bütün zamanı ya açlıktan ya bulantıdan uyuyarak geçirdim. Şişeceğimi falan düşünüyordum uykudan..Şimdi iyiyim neyse ki:) umarım senin de biran önce geçer:)

MELISTOPRAK canım maşallah valla kıymetini bil. Uyku gibisi yok dinlen bol bol hamilelik uyku yapar derler ben de uykusuzluk yaptı gece 3 kere wc ye kalkıyorum uykum bölünüyo ve 2-3 saat uyuyamıyorum. Ztn oğlum en geç 8de uyanıyo mecbur kalkıyorum. Gün içinde bi kere uyuyo 2-3 saat ben de onunla yatıyorum ama en fazla 1 saat uyuyabiliyorum allahtan uykusuzluğa alışık bünyem değilse çok zorlanırdım. Bu arada ben de öğretmenim ama çalışmıyorum

kızlar bugun ikili test icin doktordaydim.kan verdim.sonucu yarın aksam alicaz.ense kalinligini ölçtu.cok iyi dedi.bir de 1 hafta kucuk adet tarihine göre demisti. adet tarihimle uyusmuyordu gec döllenme olabilir demisti.simdi adet tarihimle uyumlu oldugunu söyledi. aradaki farki kapatmis.12 +2 yiz suan :) gelisimiyle ilgili güzel seyler soyledi.kipir kipirdi eli kolu durmuyor.tekmeler atiyor dönüyor.doktor cok hareketli 1 sn durmuyor dedi..yerim ben onun yaramazligini..Allah herkese güzel şeyler duymayi nasip etsin inşallah

Ne guzel canım maşallah ben de haftaya gıdıcem heyecanlıyım ınsallah hersey yolundadır

Maşallah o minnaka yaa teyzesi de yesin onuuu böyle haberleri alınca çok mutlu oluyorum sanki kendim yaşamış gibi çok güzel duygular gerçekten bi şey sorucam nerde yaptırdın ikili testi

allah allah cok ilginc. yani doktorun ne derse onu dinle tabii ama ben ayri duydum. bir arkadasima hatta doktoru kizdi. gebeler ihtiyac oldugunda hamileyken ameliyat bile olur, disine tabii ki baktiracaksin demisti. ama sen disciye gittiysen ve o da yapacak birsey yok dediyse, yapacak birsey yoktur. disini kendi kendine tamir edecek degilsin ya

valla gecmis olsun o zaman. insallah dokuz ay agrimaz boyle.

Hiç sorma be canın şimdi gene iyiyim ilk başta duramiyodum ikisi de demez mi bi şey yapamayiz cekicen diye aglasam mi Gülsem mi zaten korkuyorum ignedir hastanedir zorla gidiyorum öyle çözüm bulamıyorlar Ama bu gittiğimde gene sorucam doktora ne yapalim miranda_1986

Canım sende benim gibi diplomalı ev hanımısın yani bende de inşallah 2. De uyku yapmaz yoksa çocuğa nasıl bakarim senin işin çok zor valla ama çok uyuyanda bulantı olmazmış harbiden yok bende ben de gece çok uyanıyorum ama gündüz çok uyuduğum için diyordum demekki değilmiş biraz azalsa çok iyi olucak evin işini yapamıyorum çok etkiliyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…