- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.221
Bende de bulanti yok tarif edemiyorum insanlara ama lokmalar agzimda buyuyo cay kahve zaten agzima suremiyorum ki ben gunde 3 fincan kahve icerdim.Bende 9 haftadayım aşırı koku hassasiyeti ve dolayısıyla bulantım var. Kusmuyorum ama yemek yemek eziyet. arada hafiler gibi olsa da hiç geçmeyecek gibi hissediyorum. birde göğüslerim büyüdü ve çok ağrıyor. En büyük sıkıntım ise çay tiryakisi olarak bir yudum bile çay içememem :)
doktorunuz mu söyledi bunu :) benim kesede oval :) ve bir oğlum var kız harika olurCnm görüntüyü bulamadım ama kese oval olursa kız yuvarlak olursa erkek dedi ama tıbben bi garantisi yok sadece yılların tecrübesi dedi bakalım tutturabilecekmi :)
Canım erken çıkanda oluyor benim erken çıkıyor ama aşırı büyümüyorya ben zaten biraz tombiktim saki şişmiş gibi halbuki 1 kilo aldım sanırım gaz hamsimiz yoksa 5 cm :)
Çatlama işi malesef biraz da genetik kızlar anneniz ablanız çatladıysa büyük ihtimal sizde de oluyo. İlk hamileliğimde 6.ayda lierac kullanmaya başlamıştım ve inanın haftada 2 kere sürmüşümdür en fazla. 20 kilo aldım ve tek bi çatlağım olmadı siyah çizgi bile çıkmadı ki hep özenirdim o çizgiye :) su içmekte çok önemli cildin nemli olması için. Annem 2 doğum yapmış ve 57 yaşında hiç çatlağı yok
aaa öelmi o baska arkadastı o zaman dikkat etmemiştim öleymiş :)Hayır kızım var avatar resmimde Ecenin Annesi yazıyor bak
evet canım normal bir çok gebe arkadaş bunları yaşıyormuş endişelenecek birşey yok. bende kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık içerikli hikayeleri duyunca kafayı yiyorum. bugün için rahatım benim miniş kıppır kıpırdı ultrasonda.. oh şükürler olsun. zor günler geçiyorum üzülüyor strese giriyorum ama maşallah ona birşey olmamışAmiiin hepimizin bebegini korusun allahim. En azindan yalniz degilim normal demekki bu endiseler. Burda okudukca bebek kaybetme konularini iyice icim daraliyo. Bana aslinda 12 haftaya kadar cagirmiyoruz ama uzun olursa arada gel bi sefer demisti. Bende tam orta tarihlere randevu aldim. Insallah sabah randevunuzda guzel haberler alirsiniz
gebe başı mı_? hahahha büyük baş küçük baş ve gebe başı.Haha aynen o sonsuz kibarlık ve gereksiz ilgi alakayla bende lankkk diye karşı karşıya kaldım
Şöyleki, regl günüm geçince evde test yaptım. Çokkk silik bir çizgi çıkınca bir ümit hemen sağlık ocağına koştum. 6 yıllık aile hekimimiz herzamanki gibi soğuk suratsız ve meymenetsizdi
Neyse yüzüme bile bakmadan "ne vardı" dedi. Bende "hamilelik planlıyorduk, adetim gecikti. Test yapabilirmiyiz" demek üzereydimki adamm birden aydınlanmış bir yüz ve heycanlı bir ses ile 6 yıldır odasında duran ve daha önce hiç buyrun oturun demediği koltuğu eliyle bana göstererek "şöyle buyrun lütfen" dedi ve hemen hemşireyi arayıp müjde verir gibi odasına çağırdı.Ayyy banaa lütfen dediii. HahahaO koltuğa oturabilmek için gebe kalmak zorunda kalacağım hiç aklıma gelmezdi
Ondan sonrası, gelsin ilgiler gelsin alakalar vs.
Durumu anlamaya çalışıyordumki eşim söyledi. Devletten ödenek alıyorlarmış gebe başı.o Gebe başları biz oluyoruz bu aradaOnlar için şuan potansiyel veli nimetiz yani Lakin menfaat çıkar ilişkisine dayalı bu samimiyetsiz ilgi beni gayet rahatsız etmekte ve kendilerine pek mesafeli durmaktayım
kalp atışından demedi heralde kıza benziyoru dimievet 6 haftalık kalp sesini dinlemek için gittim allah şükür duyduk sonradan kesesi kıza benziyor dedi :)
ay galiba benim prensesim olacakCnm görüntüyü bulamadım ama kese oval olursa kız yuvarlak olursa erkek dedi ama tıbben bi garantisi yok sadece yılların tecrübesi dedi bakalım tutturabilecekmi :)
Pek ilgili bir saglık ocagı değil bizimki ufacık biyer zaten herkesin kayıdı otomatik geçiyosa benimkide geçmiştir ama arayan yok ben hastanemden de memnunum zaten o yüzden çok gitme taraftarı değilim oraya bir kere kan testi için gitmiştim hemşire kolumdaki damarı zorlayıp heryerimi kan yaptı kolumun alt kısmı tamamen mosmordu korkudan zaten gitmemBende aynı durumdayım tek bayanım iş yerimde, gerçekten zor. Ama geçen hafta kanama olduğu için rapor aldım ve mecbur söyledim.
Bu arada ben ilk kontrole özel hastaneye gittim oradan sisteme hamilelik bilgim geçtiğinin ertesi gün aile hekimim aradı beni sağlık ocağına davet etti. Gittiğimde sıra bile bekletmeden aldılar beni. Bütün kan testlerimi yaptılar. Çok sürmez işin sabah bir saat izinle halledersin bence.
Doğum sırasında bebegin kolunu çıkarmışlar ve söylememişler durumu karnınada baya baskı yapılmış doğum esnasında bebek sürekli ağlayınca dr'a götürülmüş ve doğum sırasında bir sorun yaşandığı söylenmiş şuan sürekli aynı kolda sorun yaşıyolar.Kargaşa kısmından o da hoşnut değilmiş zaten nerede oturuyosun kendi doktorumu öneririm eğer gitmek istersenSuat Süphan Erşahin'e gidiyorum arkadaşınız neden memnun kalmadı peki aslında ben de çok memnun olduğumu söyleyemem acayip kalabalık bir hastane biraz benim de kafam karışık net değilim
Doğum sırasında bebegin kolunu çıkarmışlar ve söylememişler durumu karnınada baya baskı yapılmış doğum esnasında bebek sürekli ağlayınca dr'a götürülmüş ve doğum sırasında bir sorun yaşandığı söylenmiş şuan sürekli aynı kolda sorun yaşıyolar.Kargaşa kısmından o da hoşnut değilmiş zaten nerede oturuyosun kendi doktorumu öneririm eğer gitmek istersen
Ben 4 dr değiştim şuan bayrampaşa kolan hastanesine başladım canım dr umda çokkk memnun kaldım hem bilgili hemde baya ilgili davranıyo tüm sorularımın cevabını aldım saolsun baya rahatlattı biziNerede doktorun sen nereye gidiyorsun canım
Ben 4 dr değiştim şuan bayrampaşa kolan hastanesine başladım canım dr umda çokkk memnun kaldım hem bilgili hemde baya ilgili davranıyo tüm sorularımın cevabını aldım saolsun baya rahatlattı bizi
Eki Görüntüle 1664400 Bu da bizim princ patlagimiz
Beylikdüzü hakkında bilgim yok burası yeni yapılmış hastaneyide çok beyendim ben uzak kalır size Yenibosnada nisa hastanesinde muhabbet hanım var onuda tavsiye ederim 4 arkadaşım onda doğum yaptı çok memnunlar bana uzak diye ona gidemedim benKolan hastanesini çok beğenmiyorum ben de beylikdüzündeyim orda da var ama pek içime sinmiyor hoş hastaneden hastaneye değişir ama orası çok ters kalıyor bana bir de medilife hastanesi var orda da çok tatlı bir doktor varmış ama hastane hakkında pek bilgim yok
Benim keseye bakınca sizinki yuvarlak gibi sanki yarın bende dr a tahmin için sorarım bakalım doğrumu tahminlerNE OVAL NE YUVARLAK KESE BİLE EMİN DEĞİL NASIL OLACAĞINDAN 7+4 GÜNLÜK ÖLÇÜMÜMÜZ
Beylikdüzü hakkında bilgim yok burası yeni yapılmış hastaneyide çok beyendim ben uzak kalır size Yenibosnada nisa hastanesinde muhabbet hanım var onuda tavsiye ederim 4 arkadaşım onda doğum yaptı çok memnunlar bana uzak diye ona gidemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?