2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende de bulanti yok tarif edemiyorum insanlara ama lokmalar agzimda buyuyo cay kahve zaten agzima suremiyorum ki ben gunde 3 fincan kahve icerdim.
Koku olayi tam bi fena zaten. Gunde iki kez dus alcam nerdeyse kendimden bile bazen tiksiniyorum. Gecen burda okumustum bayanin biri kucuk kizinin kokusundan tiksinir hale gelmis sarilamiyrm kizima demisti.

Kızlar merhaba,
ofise yeni geldim ooo ne güzel yazmışsınız sayfalarca geçmişi okicam şimdi.
Bebişimi gördüm doktora gidip. şu anda çok iyi dedi bi sıkıntı yok dedi doktor. 10+1 olmam lazım 9+6 dedi doktor 2 günlük fark sorun değilmiş. fotosunu koyayım diyorum ama çok kaliteli değil foto. cinsiyet tahmini zaten çok zor olur. neyse iyi ya ben daha iyiyim. 20 gün sonra bi daha cagırdı. ama şekerim sınırın az üstü çıktı. tekrar şeker için kan tahlili istedi ve ekmek makarna şekerli yiyecekler yememeye çalış dedi. oysaki yemek yiyemediğim için hep bunlara talim etmiştim ben. bu arada 3 haftada 1,5 kio civarı daha almışım. kilo verenler bence üzülmesin . biz şimdiden şişmeye başladık valla tostos gidicem doguma bu gidişle

Lierac harika bir krem. bende ilk hamileliğimde kullandım ama sanki sadece karnımdan kilo alacakmışım gibi hep karnıma sürdüm hiç çatlak yok. Fakat sürmediğim basen bölgem çatlak dolu.

evet canım normal bir çok gebe arkadaş bunları yaşıyormuş endişelenecek birşey yok. bende kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık içerikli hikayeleri duyunca kafayı yiyorum. bugün için rahatım benim miniş kıppır kıpırdı ultrasonda.. oh şükürler olsun. zor günler geçiyorum üzülüyor strese giriyorum ama maşallah ona birşey olmamış

gebe başı mı_? hahahha büyük baş küçük baş ve gebe başı.
şimdi anladım benim kapıyı çalarken" randevusuz hasta kabul etmiyoruaaam " hönküren doktorun gebelik için geldiğimi söleyince nasıl olupta birden yumuş yumuş bir şeye nasıl döndüğünü
valla gittim kaydımı oldum bu saatten sonra özelde pahalı olan testleri ücretsiz yaptırmak haric başka birşey için kullanmicam kendilerini..
evet 6 haftalık kalp sesini dinlemek için gittim allah şükür duyduk sonradan kesesi kıza benziyor dedi :)
kalp atışından demedi heralde kıza benziyoru dimi
Cnm görüntüyü bulamadım ama kese oval olursa kız yuvarlak olursa erkek dedi ama tıbben bi garantisi yok sadece yılların tecrübesi dedi bakalım tutturabilecekmi :)
ay galiba benim prensesim olacak

Pek ilgili bir saglık ocagı değil bizimki ufacık biyer zaten herkesin kayıdı otomatik geçiyosa benimkide geçmiştir ama arayan yok ben hastanemden de memnunum zaten o yüzden çok gitme taraftarı değilim oraya bir kere kan testi için gitmiştim hemşire kolumdaki damarı zorlayıp heryerimi kan yaptı kolumun alt kısmı tamamen mosmordu korkudan zaten gitmem

Suat Süphan Erşahin'e gidiyorum arkadaşınız neden memnun kalmadı peki aslında ben de çok memnun olduğumu söyleyemem acayip kalabalık bir hastane biraz benim de kafam karışık net değilim
Doğum sırasında bebegin kolunu çıkarmışlar ve söylememişler durumu karnınada baya baskı yapılmış doğum esnasında bebek sürekli ağlayınca dr'a götürülmüş ve doğum sırasında bir sorun yaşandığı söylenmiş şuan sürekli aynı kolda sorun yaşıyolar.Kargaşa kısmından o da hoşnut değilmiş zaten nerede oturuyosun kendi doktorumu öneririm eğer gitmek istersen

Nerede doktorun sen nereye gidiyorsun canım

Ben 4 dr değiştim şuan bayrampaşa kolan hastanesine başladım canım dr umda çokkk memnun kaldım hem bilgili hemde baya ilgili davranıyo tüm sorularımın cevabını aldım saolsun baya rahatlattı bizi

Kolan hastanesini çok beğenmiyorum ben de beylikdüzündeyim orda da var ama pek içime sinmiyor hoş hastaneden hastaneye değişir ama orası çok ters kalıyor bana bir de medilife hastanesi var orda da çok tatlı bir doktor varmış ama hastane hakkında pek bilgim yok

Beylikdüzü hakkında bilgim yok burası yeni yapılmış hastaneyide çok beyendim ben uzak kalır size Yenibosnada nisa hastanesinde muhabbet hanım var onuda tavsiye ederim 4 arkadaşım onda doğum yaptı çok memnunlar bana uzak diye ona gidemedim ben

Benim iki arkadaşımda nisa da yaptılar biliyorum ama o doktor inanılmaz yoğun ve kalabalık randevu almak bile çileli bakıcam artık sıkıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…