2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydin kizlar
Dün benimde aksam yatarken kasiklarima 2 kere bicak girer gibi oldu. Gece uyuyamadim bisey mi oldu diye. Gece 2:30 da acile gidip kalp atisini duyunca bir oh cektim ve agladim. Bu endiseler ne zaman bitecek?
Bugun hastaneye gidecek arkadaslar iyi haberlerle gelirsiniz insalah.

öncedende yazmıştık badem yağı ve vazelin en iyi nemlendiren ler arasında yer alıyor...çatlağım göbekte yada göğüste falan hiç olmamıştı önceki gebeliğimde bekarkenki kalçamda var az bisi oda kilo alıp vermektendi..vazelin ve badem yağı iyi korudu maşallah

İKİSİNİ KARIŞTIRIYOMUSUN YOKSA ÖNCE BİRİNİ SONRA BİRİNİMİ KULLANIYOSUN

Canım aynı şey bana da oldu hatta bağırarak uyandım uykumdan dün aile hekimi kendini çok dinleme sadece yorulma dikkatli ol dedi her şeyi okuma dedi

Ah o ekici temizlikçi ablayı ne yapmalı
Ama ne olursa olsun canım kendini yormamalıydın. Merak etme birşey olmamıştır inşallah. Ve bu paronayak hallerimizde hiç bitmeyecek. Bil istedim

İKİSİNİ KARIŞTIRIYOMUSUN YOKSA ÖNCE BİRİNİ SONRA BİRİNİMİ KULLANIYOSUN
acı badem yağını sabah vazelini aksam sürüyordum bi ara sonra vazelinin çok yoğun olduğunu ve yettiğini görünce acıbadem yağını bitirip bi daha almadım hanifecim...vazelinde dk etmeniz gereken orijinal gül vazelini olması.çok güvenilir bi aktardan getirtmiştim ıspartadan.yani parmağını daldır kutuya iki elinle ovurtur zaten eriyor .sonra basta göbek ve kalça sonra göüs ve kol altı (koltuk altı değil ) sür..4.aydan sonra başlayın yada 4.ay da o civarlar

Ya benim gobek deligimin sag tarafi agriyor sanki hani yag bezesi olurya sanki oyle bir agri kizlar bide gobek mevzusunda benimde cikti eni konu

ikinci 3. gebeliklerde göbek daha erken çıkıyor.ilk gebeliklerde gaz yoğunluğundan bi sislik oluyor normaldir..nekadar gevsek geniş giyerseniz okadar iyi.benimde şiş göbeğim.ama hala gebelik öncesi pantolanlarıma devam ediyorum oturunca düğmesini açıyorum öyle çalışıyorum..

saglık ocagındaki hemsire bana badem yağı kullanma kıl köklerini besliyo dedi arkadaslar bilginiz olsun . bende iyi diye duymustum ama hemşire öyle deyince vazgectim . çatlamayalım derken kıllanmayalım

saglık ocagındaki hemsire bana badem yağı kullanma kıl köklerini besliyo dedi arkadaslar bilginiz olsun . bende iyi diye duymustum ama hemşire öyle deyince vazgectim . çatlamayalım derken kıllanmayalım
yağlı olan her sey cildi ve doğal olarak kılları besler..sekerli seylerde öyle..kremlerin çoğunda sekerve yağ vardır.bilginize.bu durumda hiç bisey kullanmamanız lazım

Kınamıyorum..Kınamıyorum ama benim kaynanam böyle yapsa olay çıkartırım o gün herhalde
kınama kınama bazen olay çıkartamıyorsun k.pederim çok hasta dr. yapacak bişey yok diyor o yüzden gayet sakin cevaplar verdim galiba dediğinin çoooook saçma olduğunu anladı ama hep böyle parlak fikirler çıkar ondan daha 7 ayımız var bakalım neler çıkacak

ha bu arada zaten gebelikte hormonlar en üst seviyede olduğundan kıllanma krem,vazelin badem yağı vs sv kullanmasanızda olacaktır.

Ya benim gobek deligimin sag tarafi agriyor sanki hani yag bezesi olurya sanki oyle bir agri kizlar bide gobek mevzusunda benimde cikti eni konu
benim durumuma benzer bir kişi daha buldum sonunda benimde öyle göbeğimin sağ tarafı hep göbeğim ağrıyor tabi dün gece çok yorulduğum için ilk defa kasığım ağrıdı ben dr. sormayı unuttum ama 12. haftayı beklemeden gidicem yine galiba sorucam bu sefer

Çatlama işi malesef biraz da genetik kızlar anneniz ablanız çatladıysa büyük ihtimal sizde de oluyo. İlk hamileliğimde 6.ayda lierac kullanmaya başlamıştım ve inanın haftada 2 kere sürmüşümdür en fazla. 20 kilo aldım ve tek bi çatlağım olmadı siyah çizgi bile çıkmadı ki hep özenirdim o çizgiye :) su içmekte çok önemli cildin nemli olması için. Annem 2 doğum yapmış ve 57 yaşında hiç çatlağı yok

Benim randevum yarin sabah ben gideyim sorayim sana da soylerim canim

evet canım aynen.tamamen genetiksel...tabi bunu aza indirme söz konusu olabilir.nedir bunlar bol su nemlendiri ve az kilo almak gibi.ben 30 küsür almıştım ilk gebelikte ödemi ekleyin balon gibi olmuştum.yinede çatlamadı göbeğim falan.

Benim 2lı test yarına kaldı ya dr un ameliyatı çıkmış güzel haberler gelsin inşallah bugünde gideceklerden bu arada maya-2016 ya baya gecmiş randevu saatin Alaattin beyle alakalı tüm ayrıntıları yaz cok merak ediyorum ben ona cuma gidicem :)))

yazarım tabi canm walla cok heyecan yaptım ya :) evet 5'ten sonra istedim 19:30 a verdiler :)

yazarım tabi canm walla cok heyecan yaptım ya :) evet 5'ten sonra istedim 19:30 a verdiler :)
Senin 8. Hafta mı şuan o Zaman tahmin yürütmez ben onun tahmin yürütüp yürütmedigınıde cok merak ediyorum özelde ki söylemem 15. Haftaya kadar demişti

izinde sorun yaşamıyorum şuan ama gerçi patronuma söyleyemedim bile tek çalışan bayanda benim o yüzden biraz sıkıntı yapıorum söylemek için :)

Bende aynı durumdayım tek bayanım iş yerimde, gerçekten zor. Ama geçen hafta kanama olduğu için rapor aldım ve mecbur söyledim.

Bu arada ben ilk kontrole özel hastaneye gittim oradan sisteme hamilelik bilgim geçtiğinin ertesi gün aile hekimim aradı beni sağlık ocağına davet etti. Gittiğimde sıra bile bekletmeden aldılar beni. Bütün kan testlerimi yaptılar. Çok sürmez işin sabah bir saat izinle halledersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…