- 1 Eylül 2015
- 344
- 441
- 103
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.181
öncedende yazmıştık badem yağı ve vazelin en iyi nemlendiren ler arasında yer alıyor...çatlağım göbekte yada göğüste falan hiç olmamıştı önceki gebeliğimde bekarkenki kalçamda var az bisi oda kilo alıp vermektendi..vazelin ve badem yağı iyi korudu maşallah
Günaydin kizlar
Dün benimde aksam yatarken kasiklarima 2 kere bicak girer gibi oldu. Gece uyuyamadim bisey mi oldu diye. Gece 2:30 da acile gidip kalp atisini duyunca bir oh cektim ve agladim. Bu endiseler ne zaman bitecek?
Bugun hastaneye gidecek arkadaslar iyi haberlerle gelirsiniz insalah.
Ah o ekici temizlikçi ablayı ne yapmalıkızlar dün temizlikçi abla beni ekince ben de o hırsla temizlik yaptım ve akşam sabaha kadar belim ve kasığım ağrıdı aslında hep dinlenerek yaptım ama çok ağrım oldu sizce bebişe bi şey olur mu 12. hafta gel demişti doktor gitsem mi acaba üffff bu paranoyak halimiz ne zaman bitecek çok korkuyorum ama bişey olduysa kanama falan olur kendini belli eder demi?
acı badem yağını sabah vazelini aksam sürüyordum bi ara sonra vazelinin çok yoğun olduğunu ve yettiğini görünce acıbadem yağını bitirip bi daha almadım hanifecim...vazelinde dk etmeniz gereken orijinal gül vazelini olması.çok güvenilir bi aktardan getirtmiştim ıspartadan.yani parmağını daldır kutuya iki elinle ovurtur zaten eriyor .sonra basta göbek ve kalça sonra göüs ve kol altı (koltuk altı değil ) sür..4.aydan sonra başlayın yada 4.ay da o civarlarİKİSİNİ KARIŞTIRIYOMUSUN YOKSA ÖNCE BİRİNİ SONRA BİRİNİMİ KULLANIYOSUN
öncedende yazmıştık badem yağı ve vazelin en iyi nemlendiren ler arasında yer alıyor...çatlağım göbekte yada göğüste falan hiç olmamıştı önceki gebeliğimde bekarkenki kalçamda var az bisi oda kilo alıp vermektendi..vazelin ve badem yağı iyi korudu maşallah
yağlı olan her sey cildi ve doğal olarak kılları besler..sekerli seylerde öyle..kremlerin çoğunda sekerve yağ vardır.bilginize.bu durumda hiç bisey kullanmamanız lazımsaglık ocagındaki hemsire bana badem yağı kullanma kıl köklerini besliyo dedi arkadaslar bilginiz olsun . bende iyi diye duymustum ama hemşire öyle deyince vazgectim . çatlamayalım derken kıllanmayalım
kınama kınamaKınamıyorum..Kınamıyorum ama benim kaynanam böyle yapsa olay çıkartırım o gün herhalde
benim durumuma benzer bir kişi daha buldum sonunda benimde öyle göbeğimin sağ tarafı hep göbeğim ağrıyor tabi dün gece çok yorulduğum için ilk defa kasığım ağrıdı ben dr. sormayı unuttum ama 12. haftayı beklemeden gidicem yine galiba sorucam bu seferYa benim gobek deligimin sag tarafi agriyor sanki hani yag bezesi olurya sanki oyle bir agri kizlar bide gobek mevzusunda benimde cikti eni konu
Benim randevum yarin sabah ben gideyim sorayim sana da soylerim canimbenim durumuma benzer bir kişi daha buldum sonunda benimde öyle göbeğimin sağ tarafı hep göbeğim ağrıyor tabi dün gece çok yorulduğum için ilk defa kasığım ağrıdı ben dr. sormayı unuttum ama 12. haftayı beklemeden gidicem yine galiba sorucam bu sefer
evet canım aynen.tamamen genetiksel...tabi bunu aza indirme söz konusu olabilir.nedir bunlar bol su nemlendiri ve az kilo almak gibi.ben 30 küsür almıştım ilk gebelikte ödemi ekleyin balon gibi olmuştum.yinede çatlamadı göbeğim falan.Çatlama işi malesef biraz da genetik kızlar anneniz ablanız çatladıysa büyük ihtimal sizde de oluyo. İlk hamileliğimde 6.ayda lierac kullanmaya başlamıştım ve inanın haftada 2 kere sürmüşümdür en fazla. 20 kilo aldım ve tek bi çatlağım olmadı siyah çizgi bile çıkmadı ki hep özenirdim o çizgiye :) su içmekte çok önemli cildin nemli olması için. Annem 2 doğum yapmış ve 57 yaşında hiç çatlağı yok
Benim 2lı test yarına kaldı ya dr un ameliyatı çıkmış güzel haberler gelsin inşallah bugünde gideceklerden bu aradamaya-2016 ya baya gecmiş randevu saatin Alaattin beyle alakalı tüm ayrıntıları yaz cok merak ediyorum ben ona cuma gidicem :)))
Senin 8. Hafta mı şuan o Zaman tahmin yürütmez ben onun tahmin yürütüp yürütmedigınıde cok merak ediyorum özelde ki söylemem 15. Haftaya kadar demiştiyazarım tabi canm walla cok heyecan yaptım ya :) evet 5'ten sonra istedim 19:30 a verdiler :)
izinde sorun yaşamıyorum şuan ama gerçi patronuma söyleyemedim bile tek çalışan bayanda benim o yüzden biraz sıkıntı yapıorum söylemek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?