2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim iki arkadaşımda nisa da yaptılar biliyorum ama o doktor inanılmaz yoğun ve kalabalık randevu almak bile çileli bakıcam artık sıkıcı bir durum
Evet iyi bir doktor bulana kadar sıkıntı yaşadık bizde kaç hastane gezdik en son kolan hastanesini bulduk Nisa da sorun yaşamadılar ama randevu sisteminden haberim yoktu ben 2 kere gittim direk muayene oldum çünkü sıra beklemedim dr una göre değişiyosa bilemem dediğim gibi bana uzak geldi hastane

BUDA BİZİM KESEMİZ EN SON 29 EYLÜLDE GİTMİŞTİM 7 HAFTALIKTI BU CUMARTESİYE RANDEVUM VAR 11 HAFTALIK OLDUK KESEDEN BELLİ OLUYOMU Kİ BENİMKİ YUVARLAK GİBİ DURUYO ... BENDE GÖRMEYELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU SANKİ AYIN 24 Ü GELMEK BİLMEDİ ...

Eklentiler

• unnamed.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 108
  • unnamed54.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 91
Ayy maşallah ya parmak bebek gibi duruyoo nasıl tatlı poz vermiş

AYNEN AYNI KUNDAKLANMIŞ UYUYO GİBİ =)) BAKALIM BÜYÜMÜŞTÜR İNŞALLAH SABIRSIZLANIRUM ARTIK :) BİDE CİNSİYETLERİMİZ BELLİ OLSUNDA ALIŞVERİŞLERE BAŞLASAK YAVAŞ YAVAŞ =)
En çok merak edilen o sanırım şu ara zaten :) bende resmini attım da olmadı sanırım link çıkıo beceremedim biz yarın yeniden görmeye gidicez inşallah biz sorunumuz yoktur.

kızlar tiroid hormnlrna bakılmştı tsh olması gerekenden düşük t3 t4 yüksek çıkmış

BENİMKİ YUVARLAK GİBİ SANKİM ACABA ERKEK Mİ ZATEN HEP HİSLERİM O YÖNDE BAKALIM GÖRÜCEZ TEORİ DOĞRUMU =)
Banada yuvarlak gibi geldi 4 kişi hariç bana herkes kız diyo ama ben pek hissedemedim henüz, eşime bakıp senden çok tatlı kız babası olur deyip yakıştırma yapmam hariç :) rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin kız erkek çok büyük sorun değil şuan merak bizimki sadece

AYNEN KESİNLİKLE HELE İLK BEBİŞLERİ OLUCAKLAR İÇİN SAĞLIKLI OLSUNLARDA BİDE ÇABUK GÖSTERSİNLER KENDİLERİNİ =)

ya maşallah subannallah nekdr net gözükmüş öyle gözleri falan ultroson baya iyimişş. ekeğe benzettim valla dik duruo hafif yuvarlak kesen doktor bişey dedimi cinsiyetle ilgilii.

ya maşallah subannallah nekdr net gözükmüş öyle gözleri falan ultroson baya iyimişş. ekeğe benzettim valla dik duruo hafif yuvarlak kesen doktor bişey dedimi cinsiyetle ilgilii.

çok sağol cnm evet dik duruyo bakalım hayırlısı olsun doktor cinsiyetle ilgili bi şey dememişti o zaman ama cumartesi gittiğimde sorucam bakalım bi tahmin yapıcakmı =)

Canim seninkide erkek olcak sanki ,rabbim.gonlunuzce versin insaallah tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…