- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.241
Evet iyi bir doktor bulana kadar sıkıntı yaşadık bizde kaç hastane gezdik en son kolan hastanesini bulduk Nisa da sorun yaşamadılar ama randevu sisteminden haberim yoktu ben 2 kere gittim direk muayene oldum çünkü sıra beklemedim dr una göre değişiyosa bilemem dediğim gibi bana uzak geldi hastaneBenim iki arkadaşımda nisa da yaptılar biliyorum ama o doktor inanılmaz yoğun ve kalabalık randevu almak bile çileli bakıcam artık sıkıcı bir durum
Eki Görüntüle 1664400 Bu da bizim princ patlagimiz
ben türkiye hastanesi figen hanıma gidiorum cnmm cokta memnunum neden ?arkadaşlar türkiye hastanesi özgür hanıma giden var mı ???
Ayy maşallahBUDA BİZİM KESEMİZ EN SON 29 EYLÜLDE GİTMİŞTİM 7 HAFTALIKTI BU CUMARTESİYE RANDEVUM VAR 11 HAFTALIK OLDUK KESEDEN BELLİ OLUYOMU Kİ BENİMKİ YUVARLAK GİBİ DURUYO ... BENDE GÖRMEYELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU SANKİ AYIN 24 Ü GELMEK BİLMEDİ ...
Ayy maşallahya parmak bebek gibi duruyoo nasıl tatlı poz vermiş
En çok merak edilen o sanırım şu ara zaten :) bende resmini attım da olmadı sanırım link çıkıo beceremedim biz yarın yeniden görmeye gidicez inşallah biz sorunumuz yoktur.AYNEN AYNI KUNDAKLANMIŞ UYUYO GİBİ =)) BAKALIM BÜYÜMÜŞTÜR İNŞALLAH SABIRSIZLANIRUM ARTIK :) BİDE CİNSİYETLERİMİZ BELLİ OLSUNDA ALIŞVERİŞLERE BAŞLASAK YAVAŞ YAVAŞ =)
Oldumuki bu sefer :)
Evet oval gibi eğer tahmin o şekilde doğruysa prensesimiz gelicek demektir. :)EVET CNM MAŞALLAH ONA SENİNKİ OVAL GİBİ DURUYO =) YARIN YENİ RESMİNİDE ATARSIN =)
Evet oval gibi eğer tahmin o şekilde doğruysa prensesimiz gelicek demektir. :)
Banada yuvarlak gibi geldi 4 kişi hariç bana herkes kız diyo ama ben pek hissedemedim henüz, eşime bakıp senden çok tatlı kız babası olur deyip yakıştırma yapmam hariç :) rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin kız erkek çok büyük sorun değil şuan merak bizimki sadeceBENİMKİ YUVARLAK GİBİ SANKİM ACABA ERKEK Mİ ZATEN HEP HİSLERİM O YÖNDE BAKALIM GÖRÜCEZ TEORİ DOĞRUMU =)
Banada yuvarlak gibi geldi 4 kişi hariç bana herkes kız diyo ama ben pek hissedemedim henüz, eşime bakıp senden çok tatlı kız babası olur deyip yakıştırma yapmam hariç :) rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin kız erkek çok büyük sorun değil şuan merak bizimki sadece
BUDA BİZİM KESEMİZ EN SON 29 EYLÜLDE GİTMİŞTİM 7 HAFTALIKTI BU CUMARTESİYE RANDEVUM VAR 11 HAFTALIK OLDUK KESEDEN BELLİ OLUYOMU Kİ BENİMKİ YUVARLAK GİBİ DURUYO ... BENDE GÖRMEYELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU SANKİ AYIN 24 Ü GELMEK BİLMEDİ ...
Canim varya masaallah cok sekillenmis bebis.kesinlikle duhanin geliyorrr.erkekkkk benceeeeEki Görüntüle 1664400 Bu da bizim princ patlagimiz
ya maşallah subannallah nekdr net gözükmüş öyle gözleri falan ultroson baya iyimişş. ekeğe benzettim valla dik duruo hafif yuvarlak kesen doktor bişey dedimi cinsiyetle ilgilii.
Canim varya masaallah cok sekillenmis bebis.kesinlikle duhanin geliyorrr.erkekkkk benceeeeoy masaallah
Canim seninkide erkek olcak sanki ,rabbim.gonlunuzce versin insaallah tabiBUDA BİZİM KESEMİZ EN SON 29 EYLÜLDE GİTMİŞTİM 7 HAFTALIKTI BU CUMARTESİYE RANDEVUM VAR 11 HAFTALIK OLDUK KESEDEN BELLİ OLUYOMU Kİ BENİMKİ YUVARLAK GİBİ DURUYO ... BENDE GÖRMEYELİ ÇOK UZUN ZAMAN OLDU SANKİ AYIN 24 Ü GELMEK BİLMEDİ ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?