2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bencede kesinlikle genetik bazilari çok çatliyo bazilari hiç çatlamiyo karnının büyük olmasıyla alakalı bende yağlardan kullandım doğuma 15 gün kala kullanmadım yanlarda oyüzden biraz oldu

Senin 8. Hafta mı şuan o Zaman tahmin yürütmez ben onun tahmin yürütüp yürütmedigınıde cok merak ediyorum özelde ki söylemem 15. Haftaya kadar demişti

hmmmmm evet canm 8+4üz biz daha söylemez cinsiyet tahmini falan ..
bide sorarsan söylermiş , öyle herşeyi anlatıveren bi dr değil diyolar ..
her kafadan bi ses cıkıyo acıkcası :)
akşam görelim bakalım yaklasımı nasıl :)

Evet öyle diyorlar cok havalıymış :)) özgüveni tam diyorlar bakalım gorucez

günaydın kızlar bayadır giremedim nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz :) bebişlerde anneleride iyidir uumarım bugün 2li testimiz vardı amma yapılamadık bizimki yan dönmüş düze çeviremedik :) kıpır kıpır durmuyor yerinde :) ama dönmedi burnunu göstermedi bize 2 li teste ense kalınlığı için burun kemiğini görmesi lazımmış 2 gün sonra birdaha gidicem bakalım ozmnda olmazsa 4 lüyü beklicez 2 li olmayacak

aaa seninle aynı günümüz masallah ya süpermiş oynumuydu bellimiydi herseyi :) benimde haftaya carsamba günüm sabırsızlanıyorum 2li test icin bakalım gösterecekmi pipisini yada minnosunu kuzum :)

ben yaptırmadım dr ensenine baktı iyi dedi yaptırmak kafa karıştırıyor doğru sonuçlar vermiyor

aaa seninle aynı günümüz masallah ya süpermiş oynumuydu bellimiydi herseyi :) benimde haftaya carsamba günüm sabırsızlanıyorum 2li test icin bakalım gösterecekmi pipisini yada minnosunu kuzum :)

evet canım normalde bugün 11+6 benim ama doktor 12+4 ile uyumlu dedi hızlı büyüyoruz biz sanırım :)) baya baya herşeyi belli olmaya başlamıştı canım kıpır kıpır elleri ayakları ama tabi daha küçük doktor şşuan işaret parmagı kadaer dedi :)) bu hafta midesini görmem lazımdı görrdüm dedi mideini gösterdi testi yapamadık işte

ben yaptırmadım dr ensenine baktı iyi dedi yaptırmak kafa karıştırıyor doğru sonuçlar vermiyor

bende cok takmıyorum kadfaya canım 2 gün sonra dönerse yapılıcak dönmezse yapcak bişi yok 4 lü taramada artık 3 lü yaptırmıycam zaten. 4lü de herşey daha iyi net çıkıyormuş zaten canım hayırlısı artık Allah ım herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

olsun hadi hayırlısı bakalım benimde haftaya carsamba sabah 9da ama zaman gecmior napıor ne edior kalbi atıormu cok merak ediorum yavrumu bir görsem cok özledim en son 30 eylülde görmüştüm :)

olsun hadi hayırlısı bakalım benimde haftaya carsamba sabah 9da ama zaman gecmior napıor ne edior kalbi atıormu cok merak ediorum yavrumu bir görsem cok özledim en son 30 eylülde görmüştüm :)
Ben de en son 2 Ekimde görmüştüm seninle aynı duygulara sahibim çok büyük merak içindeyim

Ben de en son 2 Ekimde görmüştüm seninle aynı duygulara sahibim çok büyük merak içindeyim
ay dimi cnm ya elden gelse eve ultroson alıp bakarım özledikce haha o dereceyim esime diorum gecende gülüor bana abarttın işi sende dior ama napim ilk gebeligim bide heyecan sevinc özlem karmakarısıgım :) bakalım cinsiyet ne olcak onuda merak ediorum saglık bastada tabiki :)

Benim ikinci olmasına rağmen ben de deli düşünceler, stresler içindeyim. Bu yollardan ikinci kere geçiyorum sonuçta ama insan her seferinde ilki kadar heyecanlanıyormuş onu anladım.

Bende 9 haftadayım aşırı koku hassasiyeti ve dolayısıyla bulantım var. Kusmuyorum ama yemek yemek eziyet. arada hafiler gibi olsa da hiç geçmeyecek gibi hissediyorum. birde göğüslerim büyüdü ve çok ağrıyor. En büyük sıkıntım ise çay tiryakisi olarak bir yudum bile çay içememem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…