- 16 Aralık 2014
- 586
- 826
- 23
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.281
aynadan bakıp anlayabilirsiniz şeklinibenden de size bir yöntem..ilk hamileliğimde arkadaşım anlatmıştı:
karnınız ne kadar yuvarlak olursa olsun göbeğinizin old. bölge 3 parmak fln düz geliosa kız... karnınız komple basket topu gibi yusyuvarlaksa erkek olurmuş... ilki gerçekten karnım yusuyvarlak kocaman olmasına rağmen göbeğim düzdü..ve kızım oldu... geçen bi arkadaşım hamile baktım karnı basket topu gibi komple yuvarlak ve oğlu olacak 9 aylık :)
benim yine göbeğim düz... bence yine kız... inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz
Ay kendime gulesim geldi kiz.ben nasil.anlicam feci gobekliyimbenden de size bir yöntem..ilk hamileliğimde arkadaşım anlatmıştı:
karnınız ne kadar yuvarlak olursa olsun göbeğinizin old. bölge 3 parmak fln düz geliosa kız... karnınız komple basket topu gibi yusyuvarlaksa erkek olurmuş... ilki gerçekten karnım yusuyvarlak kocaman olmasına rağmen göbeğim düzdü..ve kızım oldu... geçen bi arkadaşım hamile baktım karnı basket topu gibi komple yuvarlak ve oğlu olacak 9 aylık :)
benim yine göbeğim düz... bence yine kız... inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz
Cnm valla ben hic anlamam ama sanki erkek gibi geldi banaHadi bakalim bunlarda benim 6 ve 7 haftalik ultrasonlarimbirde baskasinin gozunden yorum alayim
hala yorumlarınızı bekliorum kızlar sanırım 3 kere attım resmi hahaha her yoruma ekliorum görmeyen görsün die cok heyecanlıyım cokkkkkk :)Cnm valla ben hic anlamam ama sanki erkek gibi geldi bana
Hadi bakalim bunlarda benim 6 ve 7 haftalik ultrasonlarimbirde baskasinin gozunden yorum alayim
hanife benimkinede yorum yaparmısın :)seninki kız gibimi sence sanki öyle =)
Masaallah sekillenmis bu bebisimizde ama toparlakta biraz ay bilemedim ama yuksek.ihtimalle sekillendigi icin erkek diyorum.yuvarlak duruyo ama kafasi kollari falan yerleri belli oluyor .kac haftalik burda masaallahhhhAy arkasSımda varmıs attı whatsaptn bakin bakim annişler ne benim minnakım
Cnm valla ben hic anlamam ama sanki erkek gibi geldi bana
8 haftalıgız bu resimde doktorda dedi koca bebek olmus bu dedi :) 6 haftalık olarak gittgimde 4mm di sonra 10 gün sonra gittim 8 haftalıkken gittim bu resmi verdi masallah 16 mm olmus dedi 10 günde gelişimi hosuma gitti dedi doktorum bir ay sonra gel işte haftaya carsamba gidicez bakalım ay erkek gibimi duuro sence vallamı :)Masaallah sekillenmis bu bebisimizde ama toparlakta biraz ay bilemedim ama yuksek.ihtimalle sekillendigi icin erkek diyorum.yuvarlak duruyo ama kafasi kollari falan yerleri belli oluyor .kac haftalik burda masaallahhhh
Banada oyle geliyor zaten bu sefer kiz gibi hissediyorum.onceki dusuklerimde hep erkek hissederdim.esim zaten her hamileligimde kiz diye tutturuyorduseninki kız gibimi sence sanki öyle =)
haha olsun kız sende bir bak ne olcak teyzesi :)kız pampix yorumluyo ama onun dediğine göre yuvarlakımsı duruyo sanki kızpambix sen ne dersin =)
Canim valla masaallah doktorunda dedigi gibi gercekten koca adam olmus bu yahu8 haftalıgız bu resimde doktorda dedi koca bebek olmus bu dedi :) 6 haftalık olarak gittgimde 4mm di sonra 10 gün sonra gittim 8 haftalıkken gittim bu resmi verdi masallah 16 mm olmus dedi 10 günde gelişimi hosuma gitti dedi doktorum bir ay sonra gel işte haftaya carsamba gidicez bakalım ay erkek gibimi duuro sence vallamı :)
Banada oyle geliyor zaten bu sefer kiz gibi hissediyorum.onceki dusuklerimde hep erkek hissederdim.esim zaten her hamileligimde kiz diye tutturuyordusagliklica gelsinde kucahimiza ilk bebegimiz olcak nasipse canim
aminnnn aminnn cnm benim bakalım haftaya belki belli olur haberini veririm size sana özellikle cinsiyet danısmanımız kkmızın haha :)))))Canim valla masaallah doktorunda dedigi gibi gercekten koca adam olmus bu yahuerkek gibi,gonlune gore nasip olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?