2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
benden de size bir yöntem..ilk hamileliğimde arkadaşım anlatmıştı:
karnınız ne kadar yuvarlak olursa olsun göbeğinizin old. bölge 3 parmak fln düz geliosa kız... karnınız komple basket topu gibi yusyuvarlaksa erkek olurmuş... ilki gerçekten karnım yusuyvarlak kocaman olmasına rağmen göbeğim düzdü..ve kızım oldu... geçen bi arkadaşım hamile baktım karnı basket topu gibi komple yuvarlak ve oğlu olacak 9 aylık :)
benim yine göbeğim düz... bence yine kız... inşallah sağlıkla gelirler bebişlerimiz

aynadan bakıp anlayabilirsiniz şeklini

Hadi bakalim bunlarda benim 6 ve 7 haftalik ultrasonlarim birde baskasinin gozunden yorum alayim

Eklentiler

• 20151006_153847.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 85
  • 20151013_090242.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 73
  • 20151021_162237.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 76
Ay kendime gulesim geldi kiz.ben nasil.anlicam feci gobekliyim bende yaniltici olabilir bu yontem

Ay arkasSımda varmıs attı whatsaptn bakin bakim annişler ne benim minnakım
Masaallah sekillenmis bu bebisimizde ama toparlakta biraz ay bilemedim ama yuksek.ihtimalle sekillendigi icin erkek diyorum.yuvarlak duruyo ama kafasi kollari falan yerleri belli oluyor .kac haftalik burda masaallahhhh

Masaallah sekillenmis bu bebisimizde ama toparlakta biraz ay bilemedim ama yuksek.ihtimalle sekillendigi icin erkek diyorum.yuvarlak duruyo ama kafasi kollari falan yerleri belli oluyor .kac haftalik burda masaallahhhh
8 haftalıgız bu resimde doktorda dedi koca bebek olmus bu dedi :) 6 haftalık olarak gittgimde 4mm di sonra 10 gün sonra gittim 8 haftalıkken gittim bu resmi verdi masallah 16 mm olmus dedi 10 günde gelişimi hosuma gitti dedi doktorum bir ay sonra gel işte haftaya carsamba gidicez bakalım ay erkek gibimi duuro sence vallamı :)

Canim valla masaallah doktorunda dedigi gibi gercekten koca adam olmus bu yahu erkek gibi,gonlune gore nasip olsun canim

Banada oyle geliyor zaten bu sefer kiz gibi hissediyorum.onceki dusuklerimde hep erkek hissederdim.esim zaten her hamileligimde kiz diye tutturuyordu sagliklica gelsinde kucahimiza ilk bebegimiz olcak nasipse canim

aynen bakalım hayırlısı olsun cnm sağ salim doğsunlar ben doktora sorucam kesin bi tahmin yapsın çok şeker bi insan zaten kendisi ne sorsam cevaplıyo hata videoda çekmiştimm bu kontrolümde eşim gelemedi die hemen yardımcı olmuştu bana sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…