2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

BENİM DE 8. HAFTA DA BAŞLADI BULANTILARIM BİTMİŞ DURUMDAYIM AMA BUNLAR DA GEÇECEK İNŞALLAH

Kızlar heyecanla yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 1664552

BENCE ERKEĞE BENZİYOR BÜYÜKLÜĞÜ VE YAPISI MAŞALLAH ONAAA

Bizim senle aynı ilerliyo sanki kanamalar progeston, eutrox falan :) Allah ınş bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder. Yorumun için tsk ayrica

Bizim senle aynı ilerliyo sanki kanamalar progeston, eutrox falan :) Allah ınş bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder. Yorumun için tsk ayrica
Evet canim ya.Rabbim yoluna koyar insallah,baska sikintilar vermesin..yarin kontrolum var benimde bakalim kaybolmustur insallah.Allaha sukur disari gelen bir lekelenme daha olmadi bir umit guzel haber bekliyom ignedende dotum feci agriyor

Canim benimde kuyruk sokumum mu desem belimmi desem tam yerini cozemedigim bir noktada arada agrim oluyor.bu arada senin kiza benzettim bebisini.bakalim ne cikacak :)
canım babişi ve en yakın arkadaşım teezişi içimize kız doguyor diyorlardı. nedense benim aklımdan hep erkek evlat sahibi olmak geçerdi çünkü biiiisürü kız yegenlerim var ama ilk göz agrım anasının can yoldaşı kız olsun ..buda çoook sıcak bi duygu.. yorum için teşekkürler
( ay bu göbüş bebiş tarzı laflara da kıl olurdum ama şimdi bu lafları kullananlardan biri ben oldum hahahha )

evet tam oralarda kuyruk sokumuna dogru. hamile kalalı sporu bıraktım allah korusun biş olur diye. dün yürüdüm yarım saat kadar. hareketsiz kalmakta iyi değil galiba. hafif hafif devam edeyim kaslarımız güçlü kalsın

evet benim de oluyor. ozellikle sabah kalktigimda. bir de eskiden ben her sabah kalkinca guzeelce bir esner, gerinirdim. simdi malum bebekten cok yapamiyorum. acaba ondan mi oluyor diye dusunuyorum.
aman diyeyim
geçen bende unutup gerindim sag kasığıma dogru bööle bi kasılma gerilme hissi.
böle gerinen bir kızcağız bebegini kaybetmiş diye duygum önceki sayfalarda. keseyi rahme baglayan liflere zararı oluyormus. yani evet bebişten dolay 7,5 ay daha kadar gerinmek yok

Son düzenleme:

evet ben de gerinmemeye calisiyorum. zaten sirt ve bel agrilarimda ondan olusuyor bence.
ama sanirim ikinci trimasterda o kadar da kotu degil gerinmek ya. ben sahsen yogaya baslamayi dusunuyorum 12. haftadan sonra. onlar karin kaslarini pek calistirmiyor ama sirti ve beli geriyorlar bildigim kadariyla. doguma yardimci oluyormus

Canim benimde kuyruk sokumum mu desem belimmi desem tam yerini cozemedigim bir noktada arada agrim oluyor.bu arada senin kiza benzettim bebisini.bakalim ne cikacak :)

Benimde kaldıklarında suçlamalar oluyo dr sordum bebek büyük kasik bel karin agrisi olmasi gayet normal b uyuyo dedi bence sende çok kafaya takma bide yataktan kalkarken oturup kalkarken yavaş hareket et sancı girmesini engelliyor :)

Ay ben bunu bilmiyordummm gerindigimde vucudumda bi gerilme kasikta hafif batma oluyodu ama zarar verebilecegi aklimin ucundan gecmezdiii iyi ki okudum yazinizi...

KIZ BU DEDİĞİN YER TAM GÖBEK DELİĞİNİN ÜSTÜMÜ ALTIMI BEN ZATİ TOMBİŞTİM AZ KASIKLARIMIN ALT TARAFINA DOĞRU YUVARLAK ŞİŞMEYE BAŞLADI GÖBEK DELİĞİM VE ALT KISMI 3 PARMAK DÜZ DURUYO AMA ...

Ah canim.ah valla mecbur dikkat etmeye calisiyorum full yatiyom bu hafta .kendimi cok dinlemiyorum zaten sancilar normal bir durum cok asiri olmadikca.bebisim saglikla buyusun yeterki.annelik simdiden basladi valla

Kızlar geldim doktordan. Maşallah minişim sağlıklıydı, ultrasonda hareket bike etti.
Bu da görüntümüz,cinsiyet yorumları beklerizzz.
Canim masallah,sanki erkek gibi hissettim..birde fotoya bakinca sanki yuzu bize donukmus gibi cikmis ..hatta bak ben isaretledim sende baksana sanki oyle dimi

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-21-17-35-41.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…