2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar tiroid hormnlrna bakılmştı tsh olması gerekenden düşük t3 t4 yüksek çıkmış

Selam benimde kan testlerinde ths 2.73 cikti t3 t4 normal cikti hamilelerde ideal 2.50 imiş aile hekimi bi endokrin uzmanına görünmez gerektiğini söyledi bi bebegimin kalbi durmuştu kadın doğumunda 3.50 ye kadar normal dedi ama ben içim rahat etmiycegi için çok zorda olsa endokrin den randevu aldim dün gittim dr EUTHYROX verdi sabahlari ac karnina iciyorum kadin dogumcumda kullanabilecegimi soyledi bir ay sonra tekrar kan testi yaptircam ona gore ilaca ya tmm ya devam dencek bakalim bence sendebi arastir bi uzmana gorunmende fayda var aklınca kalmasinda için rahat eder. ıstanbul anadolu yakasında oturuyor san dr tavsiye edebilirim. Inş. Sağlıklı gebeliklerimiz ve bebeklerimiz olur

Kizlar bir kac gundur yoktum, bayagi ilerlemis topik. hepsini okuyamadim. ama bebis ultrasonlarina baktim. hepsine teker teker masallah
nasil cinsiyet tahmini yapiyorsunuz onu da anlamadim, ama bakmaktan buyuk zevk aldim. vallahi cok sekerler. Benim de ultrasonuma 3.5 hafta kaldi artik. insallah ben de resmini ekleyecegim sizin gibi :))

bu arada ben uc gundur cok fenayim 7.haftada bulantilarim oluyordu ama kraker ya da tuzlu birsey yedigimde geciyordu. 8. haftaya basladigimizdan beri icim disima cikti. artik ne istahim var ne de yedigimi icimde tutabiliyorum. uc gundur boyleyim, elimden ayagimdan can gitti. bir ay daha nasil gecer?

allah hepimize sabir versin. beklemek zordu, hastayken beklemek daha da zor...

Kızlar bişi sorcam.
Son zamanlarda böyle sancı şeklinde gelip giden bel ağrılarım var.
benzerlerini yaşayanlarınız var mı acaba?
Canim benimde kuyruk sokumum mu desem belimmi desem tam yerini cozemedigim bir noktada arada agrim oluyor.bu arada senin kiza benzettim bebisini.bakalim ne cikacak :)

Kızlar bişi sorcam.
Son zamanlarda böyle sancı şeklinde gelip giden bel ağrılarım var.
benzerlerini yaşayanlarınız var mı acaba?
evet benim de oluyor. ozellikle sabah kalktigimda. bir de eskiden ben her sabah kalkinca guzeelce bir esner, gerinirdim. simdi malum bebekten cok yapamiyorum. acaba ondan mi oluyor diye dusunuyorum.

Benimde bebek.dusundugum son adet doneminde yaptirdigim tahlillerde tsh 3.78 cikmisti ve kadin dogum doktorum eutrox 25 kullan dedi eger yeterli gelmezse dahiliyeye devam edersin dozunu ayarlar demisti.cok sukur 2.2 ye dusmus.dunku tahlillerde .ilacin zarari yok guvemle kullanilir bir ilac.kullanmamak zararli

Valla aynen toparlak duruyo ama.baya sekillenmis bir bebek erkek gibi dusunuyorum hayirlisiyla bende merak ettim ne olcak :)

Pambix hadi bana da bu yorum bekliyorum dün gittim 9+4 gunluk bende seçimde kız hissediyorum işten gelince eşim kızlar naptiniz bugün diyo ama tabi önemli olan sağlıklı olması hiç farketmez.

Eklentiler

• 1445435252429-1659071073.webp
    23 KB · Görüntüleme: 106
Pambix hadi bana da bu yorum bekliyorum dün gittim 9+4 gunluk bende seçimde kız hissediyorum işten gelince eşim kızlar naptiniz bugün diyo ama tabi önemli olan sağlıklı olması hiç farketmez.
Banada kiz gibi geldi canim.merak ediyorum ne olcak.saglikla.gelsin bebis :),benimde esim kiz cocuklarina daha duskun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…