- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.301
Valla aynen toparlak duruyo ama.baya sekillenmis bir bebek erkek gibi dusunuyorum hayirlisiyla bende merak ettim ne olcak :)kız pampix yorumluyo ama onun dediğine göre yuvarlakımsı duruyo sanki kızpambix sen ne dersin =)
kızlar tiroid hormnlrna bakılmştı tsh olması gerekenden düşük t3 t4 yüksek çıkmış
aminnnn aminnn cnm benim bakalım haftaya belki belli olur haberini veririm size sana özellikle cinsiyet danısmanımız kkmızın haha :)))))
Canim benimde kuyruk sokumum mu desem belimmi desem tam yerini cozemedigim bir noktada arada agrim oluyor.bu arada senin kiza benzettim bebisini.bakalim ne cikacak :)Kızlar bişi sorcam.
Son zamanlarda böyle sancı şeklinde gelip giden bel ağrılarım var.
benzerlerini yaşayanlarınız var mı acaba?
evet benim de oluyor. ozellikle sabah kalktigimda. bir de eskiden ben her sabah kalkinca guzeelce bir esner, gerinirdim. simdi malum bebekten cok yapamiyorum. acaba ondan mi oluyor diye dusunuyorum.Kızlar bişi sorcam.
Son zamanlarda böyle sancı şeklinde gelip giden bel ağrılarım var.
benzerlerini yaşayanlarınız var mı acaba?
Benimde bebek.dusundugum son adet doneminde yaptirdigim tahlillerde tsh 3.78 cikmisti ve kadin dogum doktorum eutrox 25 kullan dedi eger yeterli gelmezse dahiliyeye devam edersin dozunu ayarlar demisti.cok sukur 2.2 ye dusmus.dunku tahlillerde .ilacin zarari yok guvemle kullanilir bir ilac.kullanmamak zararliSelam benimde kan testlerinde ths 2.73 cikti t3 t4 normal cikti hamilelerde ideal 2.50 imiş aile hekimi bi endokrin uzmanına görünmez gerektiğini söyledi bi bebegimin kalbi durmuştu kadın doğumunda 3.50 ye kadar normal dedi ama ben içim rahat etmiycegi için çok zorda olsa endokrin den randevu aldim dün gittim dr EUTHYROX verdi sabahlari ac karnina iciyorum kadin dogumcumda kullanabilecegimi soyledi bir ay sonra tekrar kan testi yaptircam ona gore ilaca ya tmm ya devam dencek bakalim bence sendebi arastir bi uzmana gorunmende fayda var aklınca kalmasinda için rahat eder. ıstanbul anadolu yakasında oturuyor san dr tavsiye edebilirim. Inş. Sağlıklı gebeliklerimiz ve bebeklerimiz olur
Bence kız çok utangaç gördüm annesi bu pıtırcığıııAy arkasSımda varmıs attı whatsaptn bakin bakim annişler ne benim minnakım
Valla aynen toparlak duruyo ama.baya sekillenmis bir bebek erkek gibi dusunuyorum hayirlisiyla bende merak ettim ne olcak :)
senin bebiş nerde görelim hemenbenim bebişe yorum yok mu ?
oy tosuncuk nekadar büyümüşşşKızlar heyecanla yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 1664552
Erkek bence dik duruyor :)
Banada kiz gibi geldi canim.merak ediyorum ne olcak.saglikla.gelsin bebis :),benimde esim kiz cocuklarina daha duskun :)Pambix hadi bana da bu yorum bekliyorumdün gittim 9+4 gunluk bende seçimde kız hissediyorum işten gelince eşim kızlar naptiniz bugün diyo ama tabi önemli olan sağlıklı olması hiç farketmez.
Bence yuksek ihtimalle kiz gibi :) masaallahKızlar heyecanla yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 1664552
Masallah :) yuksek ihtimalle erkek gibi duruyor.kesinlesince haber verin.he@pambix bizi dee yorumlaaa noluurr
kıza benziyor buda toparlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?