- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.341
Yerim seni minnoşKızlar geldim doktordan. Maşallah minişim sağlıklıydı, ultrasonda hareket bike etti.
Bu da görüntümüz,cinsiyet yorumları beklerizzz.
Evet canım görüntüde daha az belli oluyor ama gerçekten de yüzünü dönmüştü. Poz veriyor sıpaCanim masallah,sanki erkek gibi hissettim..birde fotoya bakinca sanki yuzu bize donukmus gibi cikmis ..hatta bak ben isaretledim sende baksana sanki oyle dimi
İki farklı yorum oldu böylece. Sağlıkla gelsin de hepimizin minikleri bunlar eğlencesi işte.Yerim seni minnoşbana kız gibi geldi neden bilmiyorum :))
Insallah canim.guzel.haberlerle gelirsin insAy cok ozendim kizlar yorumlariniz cok guzellll.Bende yarin 9 da randevum var gidicem doktora bana da yorum yaparsiniz dimi ay cok eglencelii
hahaha banada öyle geliyor annelik ruhumuza işlemiş anlaşılan. Pantolonlarım oluyorda bebek sıkışmasın diye düğmem açık geziyorumKızlar bu arada iki tane hamike pantolonu aldım. Kilo almadığım için eski pantolonlarım rahatlıkla oluyor aslında ama sanki bebeğim orda sıkışıyor gibi geliyordu bana. Giymeye başlarım 1-2haftaya.
hangi markadan aldın lavin ben de bakıcam bir iki haftaya tayt giyiyorum ama kış geldi tayt üşütür artıkKızlar bu arada iki tane hamike pantolonu aldım. Kilo almadığım için eski pantolonlarım rahatlıkla oluyor aslında ama sanki bebeğim orda sıkışıyor gibi geliyordu bana. Giymeye başlarım 1-2haftaya.
Kızlar bende dün doktordan dönerken bi bebek mağazasına girdim cokkkk güzel şeyler vardı ve tabiki bitanesini beğenip aldim :) hem kıza hemde erkeğe olabilecek bisey çok minnak yaa içinin dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum
LCW ve Defactodan aldım canım. Biri siyah kadife kışa giyerim dedim. Hatta büyük aldım bir beden bizim memleket soğuk alttan da giyerim çorap falan, kilo da alırım diye. Diğer normal kot.hangi markadan aldın lavin ben de bakıcam bir iki haftaya tayt giyiyorum ama kış geldi tayt üşütür artık
12 haftalık oldukkk cumartesi randevum varr..Cinsiyet tahmin etcez dediii çok heycanlıyım.. . Mide bulantım geçtii bir iştahım açıldııki sormayın valla ne buldum yiyorumm Şükürlerr olsunnn
Kızlar heyecanla yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 1664552
oy tosuncuk nekadar büyümüşşşBu kız annesii
Bence yuksek ihtimalle kiz gibi :) masaallah
BENİM DE 8. HAFTA DA BAŞLADI BULANTILARIM BİTMİŞ DURUMDAYIM AMA BUNLAR DA GEÇECEK İNŞALLAH
BENCE ERKEĞE BENZİYOR BÜYÜKLÜĞÜ VE YAPISI MAŞALLAH ONAAA
OYY MAŞALLAH BEBİŞE YA NE KADARLIK Kİ =)) BU KADAR NET
oyy maşallah ne kadar da net çıkmış fotojenik olacak annesi :))
ne olursa olsun kabülüm. anasının biricik aşkı ooo. ayyy bana neler oluyooooo
Canım sanki senin minnoş erkek.
Seninki de kız gibi tatlımm
Dimi :)) Bana da öyle geliyor son günlerde hadi hayırlısıCanım sanki senin minnoş erkek.
Seninki de kız gibi tatlımm
canım doktorum endokrin uzmanına gönderdi o da 2 hafta sonra gelin tekrardan yapılcak kan testi dedi idrarda da protein çıktı canım sıkıldı biraz doktor önemli değil dedi ama yinede tedirgin oldum sürekli birşeyler yükselip alçalıyor..sağol canım ben tokatta oturuyorum :)Selam benimde kan testlerinde ths 2.73 cikti t3 t4 normal cikti hamilelerde ideal 2.50 imiş aile hekimi bi endokrin uzmanına görünmez gerektiğini söyledi bi bebegimin kalbi durmuştu kadın doğumunda 3.50 ye kadar normal dedi ama ben içim rahat etmiycegi için çok zorda olsa endokrin den randevu aldim dün gittim dr EUTHYROX verdi sabahlari ac karnina iciyorum kadin dogumcumda kullanabilecegimi soyledi bir ay sonra tekrar kan testi yaptircam ona gore ilaca ya tmm ya devam dencek bakalim bence sendebi arastir bi uzmana gorunmende fayda var aklınca kalmasinda için rahat eder. ıstanbul anadolu yakasında oturuyor san dr tavsiye edebilirim. Inş. Sağlıklı gebeliklerimiz ve bebeklerimiz olur
canım doktorum endokrin uzmanına gönderdi o da 2 hafta sonra gelin tekrardan yapılcak kan testi dedi idrarda da protein çıktı canım sıkıldı biraz doktor önemli değil dedi ama yinede tedirgin oldum sürekli birşeyler yükselip alçalıyor..sağol canım ben tokatta oturuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?