2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bu arada iki tane hamike pantolonu aldım. Kilo almadığım için eski pantolonlarım rahatlıkla oluyor aslında ama sanki bebeğim orda sıkışıyor gibi geliyordu bana. Giymeye başlarım 1-2haftaya.
hahaha banada öyle geliyor annelik ruhumuza işlemiş anlaşılan. Pantolonlarım oluyorda bebek sıkışmasın diye düğmem açık geziyorum

Kızlar bende dün doktordan dönerken bi bebek mağazasına girdim cokkkk güzel şeyler vardı ve tabiki bitanesini beğenip aldim :) hem kıza hemde erkeğe olabilecek bisey çok minnak yaa içinin dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Eklentiler

• 1445440315751-712840124.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar bu arada iki tane hamike pantolonu aldım. Kilo almadığım için eski pantolonlarım rahatlıkla oluyor aslında ama sanki bebeğim orda sıkışıyor gibi geliyordu bana. Giymeye başlarım 1-2haftaya.
hangi markadan aldın lavin ben de bakıcam bir iki haftaya tayt giyiyorum ama kış geldi tayt üşütür artık

Kızlar yazamadım şarjım bitmişti çok şükür herşey yolunda gayet sağlıklıymış burun kemiği ense kalınlığı çok iyi dedi. Kan verdim. Ama hayalkırıklığına uğradım resmen. İkili testi perinatolog yaptı yani adam prof. 5 dk sürmedi bile yatmamla kalkmam bir oldu bacak arasına bakmadı bile sadece burun ve enseye bakıp kapattı usg yi şok olduk tabi neyse hemen doktorumu aradım dedi gel odamdayım anlattım çok güldük tabi adamın mizacı buymuş. Cinsiyet fln soramadık bile kızdı resmen. Dedi ki şuan önemli olan ölçümleri ve sağlığı herşey yolunda gıcık adam detaylı usg için asla ona gitmem çok soğuktu. İnsanın kendi dru gibisi yok valla çektiği resimlerde sadece burun ve ensesi şaka gibi o kdr para verdiğimize değmedi yani kendi doktorum da en geç 3 hafta içinde gel dedi

Oyyyy çok şirinn.

hangi markadan aldın lavin ben de bakıcam bir iki haftaya tayt giyiyorum ama kış geldi tayt üşütür artık
LCW ve Defactodan aldım canım. Biri siyah kadife kışa giyerim dedim. Hatta büyük aldım bir beden bizim memleket soğuk alttan da giyerim çorap falan, kilo da alırım diye. Diğer normal kot.

12 haftalık oldukkk cumartesi randevum varr.. Cinsiyet tahmin etcez dediii çok heycanlıyım... Mide bulantım geçtii bir iştahım açıldııki sormayın valla ne buldum yiyorumm Şükürlerr olsunnn

Benim de mide yanmam, bulantım ve bilimum olaylarım geçse de şu iştah dönemine girsem artı diye gün sayıyorummmm.

oy tosuncuk nekadar büyümüşşş Bu kız annesii

Bence yuksek ihtimalle kiz gibi :) masaallah

BENİM DE 8. HAFTA DA BAŞLADI BULANTILARIM BİTMİŞ DURUMDAYIM AMA BUNLAR DA GEÇECEK İNŞALLAH

BENCE ERKEĞE BENZİYOR BÜYÜKLÜĞÜ VE YAPISI MAŞALLAH ONAAA

OYY MAŞALLAH BEBİŞE YA NE KADARLIK Kİ =)) BU KADAR NET

oyy maşallah ne kadar da net çıkmış fotojenik olacak annesi :))

ne olursa olsun kabülüm. anasının biricik aşkı ooo. ayyy bana neler oluyooooo

Canım sanki senin minnoş erkek.

Seninki de kız gibi tatlımm

kızlar hepinize teşekkür ederim.allah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli hayırlı eylesin inşallah.
nazarlardan korusun
haftaya yine kontrolümüz var.belki orada cinsiyet belli olur

merhaba kızlar dün akşam ters bi hareket yaptım karnıma ani bi ağrı girdi çok korkuyorum bişey olur mu acaba yarın doktora gitmeyi düşünüyorum dua edin nolur

canım doktorum endokrin uzmanına gönderdi o da 2 hafta sonra gelin tekrardan yapılcak kan testi dedi idrarda da protein çıktı canım sıkıldı biraz doktor önemli değil dedi ama yinede tedirgin oldum sürekli birşeyler yükselip alçalıyor..sağol canım ben tokatta oturuyorum :)

Sıkma canını malesef hamilelikte öyle değerler sürekli değişiyor kolay değil içimizde insan üreten bi fabrika var tabiri caizse :) sen stres yapma o daha önemli

Kizlarr yine ben ve yine bir soru :) iyiki varsiniz :) simdi bu burun kemigi ve ense olcumu karindan mi bakılarak yapiliyor yine yoksa altyan mi bakiyor doktorunuz yada kendi doktorunuz mu bakiyor baska bir yere mi gonderiyor simdiden cok tesekkur ederim seviyorum siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…