- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.361
Kızlar yazamadım şarjım bitmişti çok şükür herşey yolunda gayet sağlıklıymış burun kemiği ense kalınlığı çok iyi dedi. Kan verdim. Ama hayalkırıklığına uğradım resmen. İkili testi perinatolog yaptı yani adam prof. 5 dk sürmedi bile yatmamla kalkmam bir oldu bacak arasına bakmadı bile sadece burun ve enseye bakıp kapattı usg yi şok olduk tabineyse hemen doktorumu aradım dedi gel odamdayım anlattım çok güldük tabi adamın mizacı buymuş. Cinsiyet fln soramadık bile kızdı resmen. Dedi ki şuan önemli olan ölçümleri ve sağlığı herşey yolunda gıcık adam detaylı usg için asla ona gitmem çok soğuktu. İnsanın kendi dru gibisi yok valla çektiği resimlerde sadece burun ve ensesi şaka gibi o kdr para verdiğimize değmedi yani kendi doktorum da en geç 3 hafta içinde gel dedi[/QUOT
Oh maşallah darısı bana olsun
Canım karından bakılıyorKizlarr yine ben ve yine bir soru :) iyiki varsiniz :) simdi bu burun kemigi ve ense olcumu karindan mi bakılarak yapiliyor yine yoksa altyan mi bakiyor doktorunuz yada kendi doktorunuz mu bakiyor baska bir yere mi gonderiyor simdiden cok tesekkur ederim seviyorum siziiiii
Aa nerden öle anladn cnm hayırlısı :)Bence kız çok utangaç gördüm annesi bu pıtırcığııı
Güle güle giy cnm ya brnimde oluo pantolonlarında ögleden sonra yemk yiyince şişiorum gazdan düme acılıo arada göbektn nerden aldınKızlar bu arada iki tane hamike pantolonu aldım. Kilo almadığım için eski pantolonlarım rahatlıkla oluyor aslında ama sanki bebeğim orda sıkışıyor gibi geliyordu bana. Giymeye başlarım 1-2haftaya.
Maşallah canımEki Görüntüle 1664715 merhaba bugun ben de dr kontrolune gittim gayet saglikliymis masallah 2 haftadir da baya buyumus Benim kese cok sekil erkek midir acaba
Maşallah ne güzel fotolar gelmeye başlıyorKızlar geldim doktordan. Maşallah minişim sağlıklıydı, ultrasonda hareket bike etti.
Bu da görüntümüz,cinsiyet yorumları beklerizzz.
Hemen kötü şeyler düşünme canım. Olmamıştır bişey inşallah. Kalbini ferah tut. Dualarla...merhaba kızlar dün akşam ters bi hareket yaptım karnıma ani bi ağrı girdi çok korkuyorum bişey olur mu acaba yarın doktora gitmeyi düşünüyorum dua edin nolur
Seninki yusyuvarlak:) masallah saglikla buyusunlerBen de anlamam hic sekilden:))Meraba kızlarHani şu kesenin şekline bakarak kızmı erkekmi tahminleri var ya. İşte ona bakmak istiyorum ben ama kesemizin şekline karar veremedim. Sizce bu yuvarlakmı ovalmi
Yuvarlak demiiiSeninki yusyuvarlak:) masallah saglikla buyusunlerBen de anlamam hic sekilden:))
Birini lcw diğerini de defactodan aldım. Benim bebekten yana sorunum yok,alt karnım çıkmadı ama midem çok yukarda ve hep taş gibi dokununca da. O yüzden biraz rahatsız oldum. Daha giymem 1-2 hafta sonraya ancak.Güle güle giy cnm ya brnimde oluo pantolonlarında ögleden sonra yemk yiyince şişiorum gazdan düme acılıo arada göbektn nerden aldın
Acaba zencefilli gargarayı denedinmi canım. Ben çok faydasını görmüştüm. Çok çok geçmiş olsun...Kızlar dünden beri süren boğaz ağrım var. şiddetli baş ağrısı başladı offfff ne yapsam geçmiyooooorrr
Can'ım maşallah ben buraya atmadım daha ama benım ultrason fotomla senin ki cok benziyor bebeklerin yapısı falan acaba cinsiyetlerinde aynı Mıdır hatta benimkinde de resmen ekrana donuktu foto çekildiğinde gözleri falan ayırt ediliyordu bakalım yarın gidince inşallah ben de AticamEvet canım görüntüde daha az belli oluyor ama gerçekten de yüzünü dönmüştü. Poz veriyor sıpa
Ben ilk 6 haftalıkken gitmiştim. 15 gün sonra çağırdı. Geçen hafta yani 8 haftalıkken gittiğimdede 3 hafta sonra görüşücez hemde uygun olursa ikili testide yapıcas demişti. Ama sanırım 4 haftada normal bir süre. Hayırlısı olsun canım...Kızlar 9 haftalıkken gittim kontrole doktor bir ay sonra gel kontrole dedi. merak ettim sizlerdemi o sıklıkta gidiyorsunuz kontrol için
Ben de 9 haftaligim 2 hafta sonra gel dediKızlar 9 haftalıkken gittim kontrole doktor bir ay sonra gel kontrole dedi. merak ettim sizlerdemi o sıklıkta gidiyorsunuz kontrol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?