2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canım karından bakılıyor

Kızlar bu arada iki tane hamike pantolonu aldım. Kilo almadığım için eski pantolonlarım rahatlıkla oluyor aslında ama sanki bebeğim orda sıkışıyor gibi geliyordu bana. Giymeye başlarım 1-2haftaya.
Güle güle giy cnm ya brnimde oluo pantolonlarında ögleden sonra yemk yiyince şişiorum gazdan düme acılıo arada göbektn nerden aldın

Meraba kızlarHani şu kesenin şekline bakarak kızmı erkekmi tahminleri var ya. İşte ona bakmak istiyorum ben ama kesemizin şekline karar veremedim. Sizce bu yuvarlakmı ovalmi

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar geldim doktordan. Maşallah minişim sağlıklıydı, ultrasonda hareket bike etti.
Bu da görüntümüz,cinsiyet yorumları beklerizzz.
Maşallah ne güzel fotolar gelmeye başlıyor Ama cinsiyet tahmini konusunda pek beceriksizim canım. Onun için bişi söylemeyeyim

merhaba kızlar dün akşam ters bi hareket yaptım karnıma ani bi ağrı girdi çok korkuyorum bişey olur mu acaba yarın doktora gitmeyi düşünüyorum dua edin nolur
Hemen kötü şeyler düşünme canım. Olmamıştır bişey inşallah. Kalbini ferah tut. Dualarla...

Kızlar dünden beri süren boğaz ağrım var. şiddetli baş ağrısı başladı offfff ne yapsam geçmiyooooorrr

Güle güle giy cnm ya brnimde oluo pantolonlarında ögleden sonra yemk yiyince şişiorum gazdan düme acılıo arada göbektn nerden aldın
Birini lcw diğerini de defactodan aldım. Benim bebekten yana sorunum yok,alt karnım çıkmadı ama midem çok yukarda ve hep taş gibi dokununca da. O yüzden biraz rahatsız oldum. Daha giymem 1-2 hafta sonraya ancak.

Evet canım görüntüde daha az belli oluyor ama gerçekten de yüzünü dönmüştü. Poz veriyor sıpa
Can'ım maşallah ben buraya atmadım daha ama benım ultrason fotomla senin ki cok benziyor bebeklerin yapısı falan acaba cinsiyetlerinde aynı Mıdır hatta benimkinde de resmen ekrana donuktu foto çekildiğinde gözleri falan ayırt ediliyordu bakalım yarın gidince inşallah ben de Aticam

Kızlar 9 haftalıkken gittim kontrole doktor bir ay sonra gel kontrole dedi. merak ettim sizlerdemi o sıklıkta gidiyorsunuz kontrol için

Kizlar merhaba. Uzun süre giremedim foruma cinsiyetle ilgili paylasimlar oldu mu acaba benim doktorum gecen hafta haftaya gel cinsiyete bakalim dedi kesin bilgi olmayacak tabi ama ben bi heyecanlandim anlatamam Annem ultrason fotografina baktı kafasi gövdesi simdiden belliyse erkektir dedi kiz kiyafetleri beni bitiriyo yani pembeli cicekli ama tabi ki mühim olan sağlıklı olması. Sizin doktorunuz bisey dedi mi kizlar ?

Kızlar 9 haftalıkken gittim kontrole doktor bir ay sonra gel kontrole dedi. merak ettim sizlerdemi o sıklıkta gidiyorsunuz kontrol için
Ben ilk 6 haftalıkken gitmiştim. 15 gün sonra çağırdı. Geçen hafta yani 8 haftalıkken gittiğimdede 3 hafta sonra görüşücez hemde uygun olursa ikili testide yapıcas demişti. Ama sanırım 4 haftada normal bir süre. Hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…