2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
karından bakılmıştı canım bende. kendi dr um bakmıştı

ultrason görüntülerinden cinsiyet tahminleri başlamış
benim içimde kızım olcakmış gibi bir his var ama
son kontrolde biranda erkek bu dedim kendi kendime.
hayırlı evlat olsunlar inşallah
bu arada erkek bebiş için nasıl isimler var aklınızda? erkek ismi çok sıkıntılı bende

Kızlar 9 haftalıkken gittim kontrole doktor bir ay sonra gel kontrole dedi. merak ettim sizlerdemi o sıklıkta gidiyorsunuz kontrol için
evet bende öyle gidiyorum. bir sorun olmadıkça ayda bir çağırıyor dr um. son dönemde sıklaşıyor kontrol

Oooo bir sürü konuşmalar tahminler olmuş malesef giremedim buğün Allah hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasib etsin...

Kızlar Günaydın. Nedense dun gece birden üşüme titreme geldi bana sıtma gibi gece boyunca üşüdüm. Sadece bacaklarim ates gibiydi geri kalan yerlerim normaldi atesimi ölçtügümde ise 36 civari cikti hep ama uyuyamadim hic simdi de ölçtüm atesimi 37.2 yken sonra 36.3 e düştü. Tedirgin oldum biraz hamilelikteki sicak basmasi mi acaba yoksa mikrop mu kaptim ki

Canım ne kadar sinirlensen haklısn ay böyle doktorlar sinir ediyor insanı

Kızlar pazartesi kontrol var buda bizim 10 yada 11 haftalık utrasn görüntümüzdü bizde yorum yapınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…