2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın güzel anneler sohbet uçmuş gitmiş maşallah şöyle göz attım da çoğu tahmin erkek yönünde bu da demek oluyor ki rekor kıracaz tahminler doğru çıkarsa rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Kıza benzettim bende canım Dr nasıl yazdın mı gormedım masallah bu arada bebısıne

yok canm yazmamıstım gec geldik hemn foto patylasayım dedim sadece :)
dr gayet iyi, işte bebeğiniz diye konuya girip boyundan zamanına kadar her detayı güzel güzel anlattı. sonra odasına gectik tdt falan söyledi randevu zamanını ayarladı . yapılan tahlillere baktı ..
yapılan tahlıllerini götürmeyi unutma ..
ben randevuyu 19:30 da sanırken randevu 19:00 daymıs :)
ama muayene girdiğimde saat 20:45 falandı .
sana tavsiyem aramalarını bekle .. arıyorlarmıs sıra gelmeden yarım saat önce . bizim bi dahaki randevumuz 16 kasımda . o zaman aramalarını beklerim hiç gidip beklemem oralarda .. gerci beklemedik dolaştık ama zaman gecmedi yinede

Herkese Günaydın,
Geceleri bir tavşan uykusudur gidiyor. Şööyle derrin derin uyuyamicaz galiba.
Zaten bebek doğunca uyku haram olacak bari hamilelikte dinlenelim ama yokkk

Herkese Günaydın,
Geceleri bir tavşan uykusudur gidiyor. Şööyle derrin derin uyuyamicaz galiba.
Zaten bebek doğunca uyku haram olacak bari hamilelikte dinlenelim ama yokkk

Benimde aksine yataktan cikasim yok akşam tavuk gibi 9dan sonra esnemeye başlıyorum eşim başladı bizimki birazdan gider diyo bende yarım saat bi saat sonra film kopuyo:) artık beni zorla uyandiriyo yatağa gidiyoruz sabah kahvaltı hazırlamak için zor kalkıyorum yiyoruz beraber birşeyler eşim gidiyo ben kaldığım yerden devam şimdide wc ye kalktım bi bakayım kızlara dedim bebisler napiyo:) kaldığım yerden devam eficem. Geçen gün laf aramızda kalsın uyandığımda saat 2 olmuştu. Annemde kız iyi bana çok uyuma bebek sarılık olur diye umarım olmaz:))

Amin canım. Yorumun ve tahminin için çok teşekkür ederim de bişey kafama takıldı. Düz parmak gibi şekli demek ne demek. Nereye bakmalıyım
Bebek parmak gibi uzun veya kafasi kollari belirgin sekilde gibi duruyorsa erkek derler..erkek erken sekillenirmis..kiz cocuklarida daha toparlak yuvarlak sekilde dururmus 7 ve 8 haftalik ultrasonda tabi gecerli.cevremde hep tuttu bu

Aynıyiz desene tamamen bende de göğüs hassasiyet i geçince başladı stres yarın randevumuz var iyidir umarım . Ama üç gündür arada ateş boğaz ağrısı ben pek iyi değilim Günaydın güzel anne adayları

Canim senin bebisin yuksek ihtimal erkek,masallah 8 haftada kafasi kollari boyu nasilda net.benim 8+2de hic belli dehil bu kadar.masallah cok tatli minnos.saglikla gelsin ins..

hayırlısı bakalım canm :)
iyi oldugunu bilmek daha bi mutlu ediyor insanı . çokk çokk yakın ama canm . seninki bu kadar yakın değilse ondan belli değildir . uzaklastırdıgında bizde pek anlamamıstık elinin yuzunun nerde oldugunu :)

ahh bir de sabah kalkması olmasa resmen uyukluyorum gündüz gece uyku zaten kaçıyor
gündüz zaten uyukluyorum. geceleri de böyle. erkenden uykum geliyor. saat sekizde !
zar zor duruyorum 21,30 - 22,00 ye kadar bazen nadiren. erken yatsam da geceleri hep kalkıyorum hep lavabo telaşına.
bezlenip yatacam valla

ne güzel ya evdesin sanırım uyumaya fırsatın var.
erkenden uykum geliyor yatıyorum da uykum bölük pörçük olunca kalitesiz oluyor. anlamı yok. 07.40 en geç kalkmak zorundayım. kahvaltı ve yollara düşme işleri. h sonu gelse de uyusam. bir de ev taşıma telaşım var benim. bebeğime bir türlü odaklanamadım. ne hamile elbisesi bakabildim ne bebek giysisi. onları sonra hallederim diyorum.
kilolu iken giydiğim bi pantolon var. 76 kilo iken giyiyordum. dün doktor 75 ölçtü ama benim bel ve bacaktan boşluk var.
gerçi ögleden sorna karın bölgesi doluyor. her halde gaz yada başka bişiden şişiyorum.
ayol konu nerden nereye gelmiş

Kizlar mide bulantim.had safhadaa ,bugun benimde asil doktoruma randevum var 2 bucukta ..insallah onada gosterecegim kanama alanim kaybolmustur insaallah sevincli haberlerle ve yeni ultrason goruntusuyle gelirim buraya
canım güzel haberleri bekliyorum insallah ikinizde iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…