- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.421
Kıza benzettim bende canım Dr nasıl yazdın mı gormedım masallah bu arada bebısıneKizlar bende biraz once geldm kontrolden hersy yolunda dedi drum çok şükürbizim foto baya yakin cekim teyzeleri kese tam görünmüyor . Iste burdayiz tahminler nedir ? Eki Görüntüle 1664903
günaydın tüm hamişler yağmurlu bir antalya sabahından
Kıza benzettim bende canım Dr nasıl yazdın mı gormedım masallah bu arada bebısıne
:) tam göbek deliğinin üzeri.....KIZ BU DEDİĞİN YER TAM GÖBEK DELİĞİNİN ÜSTÜMÜ ALTIMI BEN ZATİ TOMBİŞTİM AZ KASIKLARIMIN ALT TARAFINA DOĞRU YUVARLAK ŞİŞMEYE BAŞLADI GÖBEK DELİĞİM VE ALT KISMI 3 PARMAK DÜZ DURUYO AMA ...
Öyle yaptım dün gece canım teşekkür ederimgeçmiş olsun canım.
ılık süt iç iyi gelir boğazına.
baş ağrısı için tek kullanabildiğimz ilaç parol
Herkese Günaydın,
Geceleri bir tavşan uykusudur gidiyor. Şööyle derrin derin uyuyamicaz galiba.
Zaten bebek doğunca uyku haram olacak bari hamilelikte dinlenelim ama yokkk
Herkese Günaydın,
Geceleri bir tavşan uykusudur gidiyor. Şööyle derrin derin uyuyamicaz galiba.
Zaten bebek doğunca uyku haram olacak bari hamilelikte dinlenelim ama yokkk
Bebek parmak gibi uzun veya kafasi kollari belirgin sekilde gibi duruyorsa erkek derler..erkek erken sekillenirmis..kiz cocuklarida daha toparlak yuvarlak sekilde dururmus 7 ve 8 haftalik ultrasonda tabi gecerli.cevremde hep tuttu buAmin canım. Yorumun ve tahminin için çok teşekkür ederim de bişey kafama takıldı. Düz parmak gibi şekli demek ne demek. Nereye bakmalıyım
Aynıyiz desene tamamen bende de göğüs hassasiyet i geçince başladı stres yarın randevumuz var iyidir umarım . Ama üç gündür arada ateş boğaz ağrısı ben pek iyi değilimCnm benim gecen hafta durdu tum agrilarim hatta bende mesaj yazmistim buraya cok korkuyorum diye sonra gecen hafta persembe gunu gittim cok sukur iyiydi bende mide bulantisi da olmadi tiksinme de veya aserme de yok gogus agrimda bitonce kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum valla bir tek karin agrim var arada yorulunca agriyor
Canim senin bebisin yuksek ihtimal erkek,masallah 8 haftada kafasi kollari boyu nasilda net.benim 8+2de hic belli dehil bu kadar.masallah cok tatli minnos.saglikla gelsin ins..
Canim senin bebisin yuksek ihtimal erkek,masallah 8 haftada kafasi kollari boyu nasilda net.benim 8+2de hic belli dehil bu kadar.masallah cok tatli minnos.saglikla gelsin ins..
gündüz zaten uyukluyorum. geceleri de böyle. erkenden uykum geliyor. saat sekizde !ahh bir de sabah kalkması olmasa resmen uyukluyorum gündüz gece uyku zaten kaçıyor
ne güzel ya evdesin sanırım uyumaya fırsatın var.Benimde aksine yataktan cikasim yok akşam tavuk gibi 9dan sonra esnemeye başlıyorum eşim başladı bizimki birazdan gider diyo bende yarım saat bi saat sonra film kopuyo:) artık beni zorla uyandiriyo yatağa gidiyoruz sabah kahvaltı hazırlamak için zor kalkıyorum yiyoruz beraber birşeyler eşim gidiyo ben kaldığım yerden devam şimdide wc ye kalktım bi bakayım kızlara dedim bebisler napiyo:) kaldığım yerden devam eficem. Geçen gün laf aramızda kalsın uyandığımda saat 2 olmuştu. Annemde kız iyi bana çok uyuma bebek sarılık olur diye umarım olmaz:))
canım güzel haberleri bekliyorum insallah ikinizde iyisinizdirKizlar mide bulantim.had safhadaa ,bugun benimde asil doktoruma randevum var 2 bucukta ..insallah onada gosterecegim kanama alanim kaybolmustur insaallah sevincli haberlerle ve yeni ultrason goruntusuyle gelirim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?