2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Üzülme hiç dua edicem hep sana bebeklerimiz bizimle olucak inşallah... Günlük yazıyorum ben bebegime gün gün dakika dakika iyi geliyor.

Kızlarr çok acil bişey sorcam inekleri olan bi teyzeden süt alıyorum ben pastorize olmayan sütün içilmesinin zararlı olduğunu biliyorum içmiyorum ama ben o sütle yoğurt yapıyorum oda sıkıntı olur mu?????
Cnm benimde haftalık sutum gelir kendim Yaparım yoğurdumu ev Yapımı yoğurt tercih edin sütte pastörize tercih edin tüketirken..ben saglik önlisans okudum hocalarımız bastıra bastıra söyledi ev Yapımı yoğurtta canlı ve faydalı bakteriler var mutlaka ev Yapımı yoğurt diyorum ben ama Dr bir danış istersen yinefe

Senin oğlunda kardeşiyle sağlıkla büyüyecek insallah cnm bak ne guzel kayınvaliden varmis benimki aradı ne dedi biliyormusun sen kusmuyormussun madem neden küçücük çocuk doğurdun kadına bak aramış hayırlı olsun diyeceğine ne diyor hemde kızım 33 haftalık 2350 gr doğmuştu kilosuda haftasına göre önden gidiyordu
Bende kaynanada beter anne var canım kayınvalidemde kötü olsaydı nasıl katlanırdım bilmem benim anneme bebek haberi verince sanki yoktu torunum çokmu mühim bebek dedi düşün yani bana o sevinci bile yaşatmadı ama takmıyorum keyfi bilir isterse hiç sevmesin ben onun yerinede severim fasulyemi

Cnm benimde haftalık sutum gelir kendim Yaparım yoğurdumu ev Yapımı yoğurt tercih edin sütte pastörize tercih edin tüketirken..ben saglik önlisans okudum hocalarımız bastıra bastıra söyledi ev Yapımı yoğurtta canlı ve faydalı bakteriler var mutlaka ev Yapımı yoğurt diyorum ben ama Dr bir danış istersen yinefe

Sizde kendiniz yapıyorsunuz anlaşılan yoğurdunuzu birde market yoğurdu yiyemiyorum ben bu arada aksine canım hep yoğurt istiyor yiyorum aklıma geldi soruyum dedim...

ay simdi bir de kizina kardes geliyor! ne kadar guzel bir hikaye. insallah bu hamileligin hic sorunsuz gecer. sagliksiz sorunsuz kucagina alirsin bebegini. :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:
Âmin cnm insallah bir bakmissin hepimiz bebislerimizin dogum hikayelerini gaziydi uykusuydu onları konuşmaya başlamışiz Allah'ım sağlıkla o günleri göstersin hepimize insallah

Aynı yaştayız demekki :KK48: kilo sorunum yok ama ailede erken menepoz var sizin gibi eşimdede sorun oldugu düşünülünce olmazmı acaba diye bir düşüncemiz oldu bende dalga geçerek bir oğlumuz bir kedimiz kuşumuz ve balıklarımız var üzülme yaa dedim ama eşiminde içinde kurt vardı yani
Kaynvalidem iyidir kızından ayırmaz beni benim düşüncem bir sorun varsa onun üzülmesi olur diyemem de sanırım anne bebeğime bişey oldu diye allah korusun yani o yüzden ara sıra paniklemem ama biliyorum kalp atışını dinleyip dr sorun yok sağlığı iyi deyince benden mutlusu olmıycak ve bu panik havasından çıkıp dahada rahatlıycam
Umarım bebek hasreti çeken herkes bebek sevincini yaşar ve umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kuzağımıza alıp mayıs annelerinin bebek konusundaki topiginde bebeklerimiz hakkında konuşuruz.

benim de bir kedim var! :) aslinda insan annelik yapmak istedikten sonra, evsiz bir cana da, oksuz bir bebege de annelik yapabilir. gerisi bizim ustu kuruntumuz.

sen hic oyle dusunup de uzme kendini. aksine bence kayinvalidenin kucagina nur topu gibi bir evlat vereceksin. sevdigin adami mutlu edeceksin. ve bu daha buyuk bir olasilik aslinda. ve dusunmesi daha guzel oyle degil mi?

Bo
Bende kaynanada beter anne var canım kayınvalidemde kötü olsaydı nasıl katlanırdım bilmem benim anneme bebek haberi verince sanki yoktu torunum çokmu mühim bebek dedi düşün yani bana o sevinci bile yaşatmadı ama takmıyorum keyfi bilir isterse hiç sevmesin ben onun yerinede severim fasulyemi
bosverdim ben beni üzenleri..hiçde takmıyorum kafama benim icin önemli olan beden ve ruh sağlığım..iyi olmaliyimki minnoslarima daha iyi bakabileyim..boşver kız biz severiz fasulyeni..sonuçta kardes sayılır fasulyelerimiz :))

Âmin cnm insallah bir bakmissin hepimiz bebislerimizin dogum hikayelerini gaziydi uykusuydu onları konuşmaya başlamışiz Allah'ım sağlıkla o günleri göstersin hepimize insallah
amin canim! dort gozle bekliyoruz ama bence gebe olmakta cok guzel. benim ilk deneyimim. arada konusuyorum karnimla. o daha beni duyamiyor anlayamiyor ama olsun. benim bir tanem o!

benim de bir kedim var! :) aslinda insan annelik yapmak istedikten sonra, evsiz bir cana da, oksuz bir bebege de annelik yapabilir. gerisi bizim ustu kuruntumuz.

sen hic oyle dusunup de uzme kendini. aksine bence kayinvalidenin kucagina nur topu gibi bir evlat vereceksin. sevdigin adami mutlu edeceksin. ve bu daha buyuk bir olasilik aslinda. ve dusunmesi daha guzel oyle degil mi?
Öyle tabi ben kediminde annesiyim zaten bana anneliğide yaşatıyo sıpam akşam eve gidince öpüp kokluyo evde çocugumuz çok yani şimdi fasulyemizide kucağımıza alırsak daha da kalabalık bir aile olucaz inşallah
Kayınvalideme kalsa ikiz olsun istiyo birini kendi ayagında sallıycakmış birini kayınbabam :KK48:

Öyle tabi ben kediminde annesiyim zaten bana anneliğide yaşatıyo sıpam akşam eve gidince öpüp kokluyo evde çocugumuz çok yani şimdi fasulyemizide kucağımıza alırsak daha da kalabalık bir aile olucaz inşallah
Kayınvalideme kalsa ikiz olsun istiyo birini kendi ayagında sallıycakmış birini kayınbabam :KK48:
ahahahha. senin bu minnak cok sansli masallah! sen sutyenine bir nazar boncugu ilistir annesi. arada da caktirmadan kicini kasi :)):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bo

bosverdim ben beni üzenleri..hiçde takmıyorum kafama benim icin önemli olan beden ve ruh sağlığım..iyi olmaliyimki minnoslarima daha iyi bakabileyim..boşver kız biz severiz fasulyeni..sonuçta kardes sayılır fasulyelerimiz :))
Yok hiç takmıyorum gerçekten şu ara anneler gününde çok ağlattı beni artık fırsat vermek istemiyorum ağlatmasına onuda öyle kabullendim.
:KK48: Fasulyelerimizin hepsi kardeş bundan sonra zaten hepbirlite sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Sizde kendiniz yapıyorsunuz anlaşılan yoğurdunuzu birde market yoğurdu yiyemiyorum ben bu arada aksine canım hep yoğurt istiyor yiyorum aklıma geldi soruyum dedim...
Mecbur olmadığım sürece marketten yoğurt almam kizimada 6. Ay'ından itibaren yaptıgım yoğurttan yediriyorum su anda günlük mutlaka bir kase yediririm..özellikle çocuklara hazır yoğurt yedirilmemeli gecende bir Prof un makalesini okumuştum bulursam paylaşırım mutlaka kansere davetiye çıkaran gıda maddelerinin basında hazır yoğurt geliyor mutlaka evde yapın Yazmış..hazır yoğurtlarda cok fazla kimyasal ve katkı maddesi var
Ben biraz şanslıyım esimin meyve bahçesi var kızım icin reçeli meyve suyunu kuru meyvelerini kendim hazırlıyorum..meyve sebzelerimiz yayladan bahçeden geliyor kisliklarimi hep kendim hazırlarım hazır ve paletli gıdalara zaten karşıyım kizimada pek hazır gıda yedirmem kendimde tüketmem sağlıklı beslenmeye Önem veririm

E
amin canim! dort gozle bekliyoruz ama bence gebe olmakta cok guzel. benim ilk deneyimim. arada konusuyorum karnimla. o daha beni duyamiyor anlayamiyor ama olsun. benim bir tanem o!
ever hic sorma hele bir ay sonra insallah göbusler meydana çıkacak tekmeler kıpırtılar başlayacak sen değme o zaman keyfimize hamilelik anneliğin en guzel dönemlerinden erkeklerin asker anıları kadınlarında hamilelik anıları hic bitmezmiş :))

Bak buda sana moral olsun bana dr hiçbişey anlatmadı ben netten kendi çabalarımla öğrendim çogu şeyi kaç haftalık hamileyim onu bile netten bakarak buldum 3 dr deiştim 3 üde birbirinden beterdi senin şansın drunun sen sormadan sorularını cevaplaması için rahat olsun demekki bilgisi fazla ve ilgili bir drmuş bir sorun olsa emin ol senide bilgilendirirdi
Bende öyle avutuyorum artık kendimi umarim böyle gider ve degismez. Cünku bu hicbir seye benzemiyor daha görmedigin bir can icin en iyisini istiyor insan.

Bende öyle avutuyorum artık kendimi umarim böyle gider ve degismez. Cünku bu hicbir seye benzemiyor daha görmedigin bir can icin en iyisini istiyor insan.
Sen rahat olmaya çalış canım bak arkadaşlarda ne güzel örnekler verip benide rahatlattı sende oku rahatla inşallah sağlıkla kucagımıza alıcaz miniklerimizi

annem geliyor bu aksam!! :KK200::KK200:
ben yurt disindayim, alti aydir falan gormedim annemi. iki ay bende kalacak. gebe oldugumu duydugunda hemen bilet bakiyorum demisti. sonra bir saat falan agladi. sonra nasilmis annelik diye sordu. cok korkutucu dedim. yaaa o hic bitmiyor kizim, kizin 30una merdiven dayayip kendisi anne olsa da hiiic bitmiyor dedi. hakikaten annelik cok endiseli birsey! ama iyi ki de annemiz var!
evet iyiki varlar.
dünden beri annemde kalıyorum. ne yemek derdi ne bulaşık derdi. oğlum zaten annemden babamdan bana gelmiyor.yemeğini bile annem yediriyor. bir tek uykusu gelince bana geliyor. tatile gelmişim gibi :KK45:

Back
X