Teşekkür ederim desteğin için. Senin adına çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun. Kaç tane transfer almıştın sen?
Merhaba Canım birdahaki ay bir aksilik çıkmaz ise benimde transferim var dondurulmuşlarla şimdi bir ayın geçmesini bekliyorum bu benim ilk tüp bebek denemem daha öncesinde üç negatif aşılamam var hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
2 .denemem 2 tane 5 .gün transferi...
2 .denemem 2 tane 5 .gün transferi...
İnşallah canm aslında sebepsiz infertiliteydi tam tüp bebek tedavisine başladım ki pko olduğumu öğrendim doktorum sonradan da oluşabileceğini söyledi onun şokunu atlatmadan tüp bebek yaptık zaten şimdi transfer için bekliyorumİnşallah tek sefer de tutar bebeğin. İşimiz pek kolay değil. Siz de problem ne?
İnşallah canm aslında sebepsiz infertiliteydi tam tüp bebek tedavisine başladım ki pko olduğumu öğrendim doktorum sonradan da oluşabileceğini söyledi onun şokunu atlatmadan tüp bebek yaptık zaten şimdi transfer için bekliyorum
Hadi ya... Sayılı gün çabuk geçiyor merak etme[/QUOTE inşallah bakalım
Ne güzel 2. seferde gebe kalmışsın. Darısı başımızaİkiz durumu var mı?
Evet şimdilik ikiz canım:) Ama daha kalp atışını duymadım o yüzden kesin konuşamıyorum...Bu cumartesi hayırlısıyla gidicez...
Merhaba Canım birdahaki ay bir aksilik çıkmaz ise benimde transferim var dondurulmuşlarla şimdi bir ayın geçmesini bekliyorum bu benim ilk tüp bebek denemem daha öncesinde üç negatif aşılamam var hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum açıkçası hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Adana acıbademde Volkan NoyanSlm dr'nuz kim?
benide 2 adet 5. gün embiryo transferim oldu 8. gün bugün herşey yolunda rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş :)Selam kızlar,
Benim dondurulmuşlarla transferim yapıldı. Bugün daha ilk gün, dondurulmuşlarını alan var mı başka :)
benide 2 adet 5. gün embiryo transferim oldu 8. gün bugün herşey yolunda rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş :)
aslında 7. gün test yaptırdım dayanamadım veeeee sonucum 39 geldi :) 10, gün ve 12,gün yaptırcam diğer testlerimi inş onlarda güzel gelir. rabbim kavuşturur bebişlerime 2 iz olacaklar gibi doğuyor içime inşallah . sağlıkla doğsunda . beklemek çok zor. sende bir an önce iyi haberler al inş...Senin çok az kalmış sonuca ulaşmana. 5. Gün embriyosu 10. Gün de çıkıyor genelde, sen bekleywcek misin 12. Günü. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?