Ya yürüyüşü bebek arabasıyla yapan var mı? Eşim vardiyalı çalışıyor mecburen bebişle çıktığım oluyor. Yararı olur mu acaba? Bebek arabası haliyle hızımı kesiyor ne diyorsunuz
Bende tempoşı yürüyorum bebek arabasyla.. çıkamazsam evde 1 mil videosuyla yürüyorumYa yürüyüşü bebek arabasıyla yapan var mı? Eşim vardiyalı çalışıyor mecburen bebişle çıktığım oluyor. Yararı olur mu acaba? Bebek arabası haliyle hızımı kesiyor ne diyorsunuz
hayırlı olsun yeni konumuzz:)
bugünki video ve squatte tamam
kilo:71.600
hedef:56 (evlendiğim kilom)
İyi olur tabiAcaba bir tablo mu yapsak? Ay ay kilolar ve hedefleri yaZdigimiz?
Ayy cok iyi olur valla.ama bebisle tabloyla ugrasabilecek var mi. Bi de kanguruyu nerden aldin canim.Acaba bir tablo mu yapsak? Ay ay kilolar ve hedefleri yaZdigimiz?
Hoşbulduk canım. Hiç yoktan iyidir demi. Ama dışardan bakıldığında çok komik buluyorum kendimi elimde bebek arabasıyla tabakhaneye şey yetiştirirmiş gibiMerhaba aramiza hosgeldin :)
Simdilik disari cikma firsati olmayanlar youtubedan bir video var, onun esliginde evde 15 dakika yuruyorlar.
Ben de bazen bebek arabasiyla ya da kanguruyla bebegimi alip disarida yuruyorum. Bence bir engeli olmaz. Belirli bir tempoyu tutturmak gerek, gezintiye cikmis gibi olmamali tabii :)
Ayy cok iyi olur valla.ama bebisle tabloyla ugrasabilecek var mi. Bi de kanguruyu nerden aldin canim.
Birazdan tartiliyorum ama benim tarti cok hassasbastigin yere gore bile degisiyo.azcik geriye azcik ileriye.onu nasil ayarlicam bilmiyorum.bir anda cok kilo verebilirim.ya da alabilirim.tartiya gore.guvenmiyom ben.
çok iyi olur canım ben fırsat bulup yapamam bebiş hasta ve huysuzAcaba bir tablo mu yapsak? Ay ay kilolar ve hedefleri yaZdigimiz?
Yapalım kızlar tabloyu bence de bir ay sonra kim ne kadar kilo vermiş onu görürdük.birde aranızda diyetisyene giden var mı hem ödem attırıp hem süt arttıracak çay tarifiniz var miiiiiAcaba bir tablo mu yapsak? Ay ay kilolar ve hedefleri yaZdigimiz?
Slm.
Aksam 6 da yemek yedim.Simdide cayla 1 tane biskuvi yiyorum.Tabi cayda seker yok.
Bugun kendime ekmek aldim kizlar.
Uno denge ekmegi.diyetisyenim tavsiye etmisti diyet yaparken.
Gunde 5 dilim hakkim vardi yine oyle yerim.Sabah ogle 2 aksam 1 dilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?