2016 Nisan Anneleri Spor & Diyet Paylasimi

7 de yemek yedim ekmek yemedim ama pilavı abarttım hemen çıktım 4 tur yürüdüm büyük parkta.. yani hem sabah hem akşam yürümüş oldum.. bol su içtim.. 1 meyve 1 bardak süt içcem brazdan.. 83.1 kilo hedef 75 şimdilik..

Ben adlinda diyetisyene gitmek istiyorum kizlar ama evdeki herkes karsi yigit yasina girsin hic degilse diyorlar.
Bende 10 kilo versem yeter.Gobegim fena benimde 6 aylik hamileyim sanki(

Ben adlinda diyetisyene gitmek istiyorum kizlar ama evdeki herkes karsi yigit yasina girsin hic degilse diyorlar.
Bende 10 kilo versem yeter.Gobegim fena benimde 6 aylik hamileyim sanki(
bi 6aylık göbekte bende var
iyi olur aslında sütü azaltmadan yapılacak bi diyet verir diyetisyen. gidersen bizimlede paylaş

Banada dışarda görenler soruyor hamilemisin diye bıktım artık sormayın canım aaaa sizene benim hamileliğimden

Eskiden Ebru Şallı ile pilates yapardım ne güzel,makas hareketi var özellikle,doğum yapmış annelere birebir,alt karnı olanlara...kalça-bacak-karın üçlüsü güzeldi,yeniden yapabilsem güzel olacak,68 kiloyum şuan..

Yuruyus ve squat tamam kizlar.
Sabah kahvaltida 2 dilim denge ekmegi peynir zeytin domates salatalik yedim.
Ikindide 1 fincan sutlu nescafe yaninda yarim halley yada iki burcak biskuvi yerim.
Diyetisyene giderken dr.verdigi listede var.
Onu uyguluyorum kendime uyarliyarak tabi.
Ordaki menu biraz asabilir emzirdigim icin.

Benimde kilo 66 hedef 58
Bugün de yürüyüş ve squat tamandır
Ancak hamlık var hala klozete zor oturuyurum valla

Ben daha yapamadim. Bir uyusukluk var uzerimde :) velet de her an uyanir diye diye oturdum kaldim. Aksam esim gelince yuruyusu yaparim. Squati da simdi kalkam da yapem bari.
Bugun doymuyorum da zaten :) Ha bire bir sey yiyesim var. biri dur desin:)

Yürüyüş tamam ama squat yapmadım hiç nasıl olacak bilmiyorum hamlarsam bebeme kim bakacak zaten azıttı iyice eşek sıpası

Selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza. Kilo konusunda çok dertliyim. 46 kilo çıtı pıtı bir kızken ömrümde hiç almadığım kadar kilo alıp 62 kilo oldum. Doğumdan sonra da 60 a düştüm ve şimdi hala kilom 60. Hatta ben de konu açmıştım nisan anneleri kilo veriyor diye. Oranın devamı olmadı burdan devam edelim inşallah.
Yürüyüş ve squat ı yapabilir miyim bilmiyorum. Çünkü çalışmaya başladım ve ders programım biraz dağınık. Bir de bi ara çok dikkatli her sabah yarım saat spor yaptım. Hiç kilo veremeyince hevesim kaçtı.
Emziren anneler için diyetisyen önerisi olarak akşamdan üç tane kuru eriği bir bardak suya koyuyorsunuz sabah aç karnına suyunu içip erikleri de yiyorsunuz. Yarım saat sonra da kahvaltı. O arada da spor yapabilirsiniz.
Takipteyim.
Kilom 60 hedefim 50.

Hosgeldin canim :) Bence kilo vermesen de yilma, en azindan saglik icin yapiyorum de ve devam et. Bir de bazi kilolarda yakiliyor insan. Ben de dort ay falan 61 de takili kaldim. Simdi 60a dustum. Vucudun direndigi oluyor. Tutup tutup sonra veriyor :)
Bir de spor da sasirrmak da onemli, o nedenle yaptigin sporu arada arttirip arada azaltacaksin. Aksamlari ac youtubedan bu dedigimi videoyu 15 dakika yuru. Kilo vermesen bile kalbin icin iyi bir sey yapiyorsun diye dusun.
Erik suyunu duymustum ama hoc yapmadim. Ise yarar mi ki acaba?

Peki o zaman bugün başlayım ben de yürüyüşe. Ben bir ay kadar erik suyunu yaptım ben de pek işe yaramadı ama bazıları acayip kilo vermiş bu sekilde. Bi dene canım.

Kızlar tarçınlı suda iyi geliyor diyorlar. Kan şekerini felan dengeliyormuş. Tatlı ihtiyacını gideriyormuş. Bi ara gaza gelmiştim yapmıştım ama bi süre sonra baydı artık. Birde tarçın kabuğunu kaynatıp içiyorlar o sadece günde bir kez o daha iyi sanırım.

Ben bu sabah 3 tane kuru kayısı yedim üstüne de bi bardak su içip yürüyüşü yaptım kızlar. Bi de 10 tane mekik çektim birazdan kahvaltı yapacağım. Sonra da evi toplayip okula giderim. Akşam son yeme saatimiz 7 mi 8 mi?

Son yeme saati 8. Bende 1 mil happy walk yaptım ilk defa. Hava kötü bugün yağmur yağıyor. Allahım ne kadar yorucuymuş 15 dakikada ter içinde kaldım. Çok şişkoyum ben yaa. Yaparken ne kadar hantal olduğumu hissettim. :'(

Kızlar bende hiç ağrı falan olmadı nedense bende çok bacaklarım ağrycak sanıyodum hiç ağrı sızı yok kendimi pek bi rahatlamş hissediyorum.. adet oldum yanlız çok karın ağrım var.. size önerim önce yürüyüş sonra squat yapın squat hiç zor gelmeyecek.. bu aradda 5 arttırıyosunuz dimi hergün bugün 45 yapılacak mesela..

Squat derken hangi hareketten bahsediyorsunuz kızlar? Bi ara squat videoları izleyip yaptım farklı hareketler vardı.

Squat derken hangi hareketten bahsediyorsunuz kızlar? Bi ara squat videoları izleyip yaptım farklı hareketler vardı.
Çömelip kalkma hareketi canm yanlız doğru sekilde yapılma lı netten videoları izleyebilirsin bel ve bacak ağrısı olmaması için.. yürüyüş + squat yapıyoruz 30 la başladık hergün 5 arttırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…