bi 6aylık göbekte bende varBen adlinda diyetisyene gitmek istiyorum kizlar ama evdeki herkes karsi yigit yasina girsin hic degilse diyorlar.
Bende 10 kilo versem yeter.Gobegim fena benimde 6 aylik hamileyim sanki(
Telefonundan yapıyosun galiba office var mı sende ordan yapıp ekliyorsun anladığım kadarıylaKızlar ben nasıl tablo yapılacağını bulamadım ya
Selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza. Kilo konusunda çok dertliyim. 46 kilo çıtı pıtı bir kızken ömrümde hiç almadığım kadar kilo alıp 62 kilo oldum. Doğumdan sonra da 60 a düştüm ve şimdi hala kilom 60.Hatta ben de konu açmıştım nisan anneleri kilo veriyor diye. Oranın devamı olmadı burdan devam edelim inşallah.
Yürüyüş ve squat ı yapabilir miyim bilmiyorum. Çünkü çalışmaya başladım ve ders programım biraz dağınık. Bir de bi ara çok dikkatli her sabah yarım saat spor yaptım. Hiç kilo veremeyince hevesim kaçtı.
Emziren anneler için diyetisyen önerisi olarak akşamdan üç tane kuru eriği bir bardak suya koyuyorsunuz sabah aç karnına suyunu içip erikleri de yiyorsunuz. Yarım saat sonra da kahvaltı. O arada da spor yapabilirsiniz.
Takipteyim.
Kilom 60 hedefim 50.
Hosgeldin canim :) Bence kilo vermesen de yilma, en azindan saglik icin yapiyorum de ve devam et. Bir de bazi kilolarda yakiliyor insan. Ben de dort ay falan 61 de takili kaldim. Simdi 60a dustum. Vucudun direndigi oluyor. Tutup tutup sonra veriyor :)
Bir de spor da sasirrmak da onemli, o nedenle yaptigin sporu arada arttirip arada azaltacaksin. Aksamlari ac youtubedan bu dedigimi videoyu 15 dakika yuru. Kilo vermesen bile kalbin icin iyi bir sey yapiyorsun diye dusun.
Erik suyunu duymustum ama hoc yapmadim. Ise yarar mi ki acaba?
Çömelip kalkma hareketi canm yanlız doğru sekilde yapılma lı netten videoları izleyebilirsin bel ve bacak ağrısı olmaması için.. yürüyüş + squat yapıyoruz 30 la başladık hergün 5 arttırıyoruzSquat derken hangi hareketten bahsediyorsunuz kızlar? Bi ara squat videoları izleyip yaptım farklı hareketler vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?