Maşallah bu gidişle en çok sen verirsinSquat+yürüyüşü yptım kızlar yanlız önceki yorumumda sözümü geri alıyorum squat zorlamaya başlıyo yaparken .ilerde sayı dahada katlanınca nasıl yapcaz meraktayım :)) ekstra 15 tane iç bacak çalştım benim basenler sinir bozucu onuda ekledim kendime..
Ne 10 mu naptın sen yaa hemen yarın sayıyı 30 a çıkarıyosun :)))Squata 30 la başladınız demek ben 10 la başladım
Hiç sanmıyorum canm kahvaltı ve öğle yemeğini kısmıyorum çünkü akşam yemeğini kısıyorum sütüm azalıyo hemen onun dışında.. en azından sıkılaşır diye umud ediyorum 1-2 kiloda veririm inşallah o kadar ter içinde kalıyorum olsa o kadar bari :)))Maşallah bu gidişle en çok sen verirsin
OFF ben iki gündür hicbirsey yapamadım çünkü adet oldum acayip karnım belim bacaklarım ağrıdı ayrıca çok da kanamam oldu yapamadım bende.doktoruma mekik yapayım mı diye sordum bir ay daha bekle dedi.ama yediklerime dikkat ediyorum yarın bomba gibi döneceğim inşallah :)burada da acayip yağmur yağıyor hava kapalı tam bunalım havası...
Kız oturupta kalkamamak varNe 10 mu naptın sen yaa hemen yarın sayıyı 30 a çıkarıyosun :)))
Ramazanda hissettim kendimi :))) yedik tabiside bol su içemedim yanlız 1 ltre içmişimdir ancak midem almıyo şişe duruyo önümde ytana kadar 1 litre daha içeyim bari bugünü 2 yle kapatalım.Kızlar son 5 dakika hemen yiyin
Evet mübarek bir aya girmiş bulunmaktayız. İnsanlık için küçük bizim için büyük bir adım attık. Yağlarımızdan kurtulmaya niyet ettiğimiz şu günlerde Allahtan hepimize yüksek irade ve inanç niyaz ediyorum. İnanmak başarmaktır. Gazamız mübarek olsun.Ramazanda hissettim kendimi :))) yedik tabiside bol su içemedim yanlız 1 ltre içmişimdir ancak midem almıyo şişe duruyo önümde ytana kadar 1 litre daha içeyim bari bugünü 2 yle kapatalım.
Ayy çok komiksin yaa güldürdün beni Allahta seni güldürsün :))Evet mübarek bir aya girmiş bulunmaktayız. İnsanlık için küçük bizim için büyük bir adım attık. Yağlarımızdan kurtulmaya niyet ettiğimiz şu günlerde Allahtan hepimize yüksek irade ve inanç niyaz ediyorum. İnanmak başarmaktır. Gazamız mübarek olsun.
Valla bi ara niyeti bozmak geçti aklımdan ama sonra kızdım kendime bu kadar iradesiz olamazsın dedim. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. Altı üstü 3-5 saat bişey yememeye bile zor dayandım. Bende aç yattığımda genelde rüyamda yemek görürüm. Aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görürmüşGünaydın kızlar. Akşam 8 den sonra yememek çok zormuş. Özellikle o saatlerde canım tatlı istiyor. Gece rüyamda hep yemek gördüm
BUGÜN BAŞLIYORUM TEKRAR CANIMAdetken yuruyus beni cok rahatlatiyor canim. Sen de zorlayip bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?