2016 Nisan Anneleri Spor & Diyet Paylasimi

Squat+yürüyüşü yptım kızlar yanlız önceki yorumumda sözümü geri alıyorum squat zorlamaya başlıyo yaparken .ilerde sayı dahada katlanınca nasıl yapcaz meraktayım :)) ekstra 15 tane iç bacak çalştım benim basenler sinir bozucu onuda ekledim kendime..

OFF ben iki gündür hicbirsey yapamadım çünkü adet oldum acayip karnım belim bacaklarım ağrıdı ayrıca çok da kanamam oldu yapamadım bende.doktoruma mekik yapayım mı diye sordum bir ay daha bekle dedi.ama yediklerime dikkat ediyorum yarın bomba gibi döneceğim inşallah :)burada da acayip yağmur yağıyor hava kapalı tam bunalım havası...

Squata 30 la başladınız demek ben 10 la başladım

Maşallah bu gidişle en çok sen verirsin

Maşallah bu gidişle en çok sen verirsin
Hiç sanmıyorum canm kahvaltı ve öğle yemeğini kısmıyorum çünkü akşam yemeğini kısıyorum sütüm azalıyo hemen onun dışında.. en azından sıkılaşır diye umud ediyorum 1-2 kiloda veririm inşallah o kadar ter içinde kalıyorum olsa o kadar bari :)))

Adetken yuruyus beni cok rahatlatiyor canim. Sen de zorlayip bir dene istersen

Kızlar son 5 dakika hemen yiyin
Ramazanda hissettim kendimi :))) yedik tabiside bol su içemedim yanlız 1 ltre içmişimdir ancak midem almıyo şişe duruyo önümde ytana kadar 1 litre daha içeyim bari bugünü 2 yle kapatalım.

Ramazanda hissettim kendimi :))) yedik tabiside bol su içemedim yanlız 1 ltre içmişimdir ancak midem almıyo şişe duruyo önümde ytana kadar 1 litre daha içeyim bari bugünü 2 yle kapatalım.
Evet mübarek bir aya girmiş bulunmaktayız. İnsanlık için küçük bizim için büyük bir adım attık. Yağlarımızdan kurtulmaya niyet ettiğimiz şu günlerde Allahtan hepimize yüksek irade ve inanç niyaz ediyorum. İnanmak başarmaktır. Gazamız mübarek olsun.

Ayy çok komiksin yaa güldürdün beni Allahta seni güldürsün :))

bende halen 15 devam ediyorum.siz hangi ara 70 e ciktiniz yavv
Artirdigimizi bilmiyordum ben
Ama acayip kasik bolgem ve bacsklarim agriyor birde oglani 1 de okula gotur 3.30 da git al.evde hic oturmak yok.
Insallah 15 gun sonra deriz kilolaromiza.

Günaydın kızlar. Akşam 8 den sonra yememek çok zormuş. Özellikle o saatlerde canım tatlı istiyor. Gece rüyamda hep yemek gördüm

Günaydın kızlar. Akşam 8 den sonra yememek çok zormuş. Özellikle o saatlerde canım tatlı istiyor. Gece rüyamda hep yemek gördüm
Valla bi ara niyeti bozmak geçti aklımdan ama sonra kızdım kendime bu kadar iradesiz olamazsın dedim. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. Altı üstü 3-5 saat bişey yememeye bile zor dayandım. Bende aç yattığımda genelde rüyamda yemek görürüm. Aç tavuk rüyasında kendini darı ambarında görürmüş

Bu arada rüyamda piknikteydik annem baklava yapmış afiyetle yedim

Selam fit kızlar :)) ayy oğlanı yatırıyorum kahvaltı yaptım kerata hiç uyutmadı beni bu gece.. spor yapcamda 50 tane squatı kara kara düşünüyorum.. gece siz aç yatmşsınız babaannem hacdan geldi bende baya hurma yedm seviyorum bugnkü sporu mutlaka yapmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…