- 25 Ağustos 2015
- 1.195
- 1.876
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.841
Camaron ne güzel söyledin. Biz de sünnet yaptiricaz düğün y apmicaz dedikçe geleneklerden uzaklasiyormusuz böyle elestiriliyoruz. Kimsenin keyfi için düğün yapamicam ayrıca sünnet neden düğün g erektirsin
Sünnet yaptıran arkadaşlar, bugün doktor klipsli sunnetten bahsetti. Siz nasıl yaptırdınız klipsli mi dikişli mi
Aşı olmustu di mi,devamlı emzirin rahatlar demisti hemsire.ates de öyle cok uzun sürmez diye umuyorumKızlar oğlum çok ağlıyor ateşi yok ama hep kucak istiyor uyuyo şu an kucağımda fitil vermeye çalıştım ağlıyo çok yarım fitil koydm brazı çıktı fayda eder mi ki çok ağlıyor kıyamıyorum hiç çok kötüyüm bnde o oykeyken içim acıyor
Ateş yok ama huzursuzluk ağlama hat safhada Allahım yardım etAşı olmustu di mi,devamlı emzirin rahatlar demisti hemsire.ates de öyle cok uzun sürmez diye umuyorum
Cnm bugün mü son yarın mı çok az kaldı ona göre bitiriyimArkidesler 2 gunumuz kaldi ne durumdayiz. Yardima ihtiyac var mi? Fatossam dan ses cikmadi. Msj da attim. Bir haftadir da online olmamis. @ARTVINLI9876 paylassak okur musun cuzu?
9. N Nora22
10. @fatossam
15. @ba22
16. A after_before
17. @ay-dostum
23. @Senemaydin
25. @Prens annesi
Ate
Ateş yok ama huzursuzluk ağlama hat safhada Allahım yardım et
Canim bebek bu ay kucakta fiziksel gelişimi sebebiyle çok rahatedermiş. Hep kucak ister dedi doktor ve snrm senin anlatmaya calistigin pozisyonu yap dedi. Resim yüklemeyi deniycem.çok rahat eder o şekil dedi. Migdesine dokunmayacaksin. Bi el tam boyun altında kol altında, diğeri alttan.dene çok seviyorlar. Hemde devamli etrafı izliyorya kızlar bızım bebek bu gunlerde yatmak ıstemıyor hiç aglıyor kucagıma alıyorunm yuzu dısa donuk hafıf oturur pozısyonda belı gogsume dayalı destekler şekılde yok kafasını sırtını ılerı kaldırıyor tam otutur pozısyona gelmeye çalısıyor getırıryorm susuyor başlıyor etrafı ızlemeye sesı kesılıyor ama korkuyrm kemıklerıne fln zararı olur dıye yenı yeni huylar çıkarıyr gun geçtıkçe
YarinCnm bugün mü son yarın mı çok az kaldı ona göre bitiriyim
Ohh çok şukur geçecek dimi bnde onunla ağlıyorum çok acı çekiyor gibi ağlıyor yavrum fitili içerde 20 saniye fln tuttum ama işe yaradı gibi uyuyo şu anda arada uyanıyor emziriyorm hemen kusuyo ama emmek istiyo Allah razı olsun geçecek olmasını duymak bile kendimi iyi hissettirdiBizimki de huzursuz olmustu cok. Gece aramizda yatirdik, ertesi sabah mutlu mesut devam etmistik. Bu geceyi atlatin sonra gececek canim.
Geçecek tabi canım üzme kndini. Evde biri varsa karşılıklı sallayın oda rahtlatır uyutur. Biz öyle yapıyoruz çok ağladığında eeee diyorum sallıyoruz uyuyor bi süre sonraOhh çok şukur geçecek dimi bnde onunla ağlıyorum çok acı çekiyor gibi ağlıyor yavrum fitili içerde 20 saniye fln tuttum ama işe yaradı gibi uyuyo şu anda arada uyanıyor emziriyorm hemen kusuyo ama emmek istiyo Allah razı olsun geçecek olmasını duymak bile kendimi iyi hissettirdi
Bende böyle tutuyorum artık zararıda yok diye biliyorum. En çok omuzuma attığımda rahat ediyor sonrada böyle. Ama zamanla bu şekili daha çok sevecektirCanim bebek bu ay kucakta fiziksel gelişimi sebebiyle çok rahatedermiş. Hep kucak ister dedi doktor ve snrm senin anlatmaya calistigin pozisyonu yap dedi. Resim yüklemeyi deniycem.çok rahat eder o şekil dedi. Migdesine dokunmayacaksin. Bi el tam boyun altında kol altında, diğeri alttan.dene çok seviyorlar. Hemde devamli etrafı izliyor
Aşı yerleri acıyordur ondan ağlıyordur kuzum. Aşı yerlerinede dikkat et bugün emzirirken üstünü değiştirirkenOhh çok şukur geçecek dimi bnde onunla ağlıyorum çok acı çekiyor gibi ağlıyor yavrum fitili içerde 20 saniye fln tuttum ama işe yaradı gibi uyuyo şu anda arada uyanıyor emziriyorm hemen kusuyo ama emmek istiyo Allah razı olsun geçecek olmasını duymak bile kendimi iyi hissettirdi
Eşim geldi şimdi çok şükür inşallah geçecek inanıyorumGeçecek tabi canım üzme kndini. Evde biri varsa karşılıklı sallayın oda rahtlatır uyutur. Biz öyle yapıyoruz çok ağladığında eeee diyorum sallıyoruz uyuyor bi süre sonra
Tmam canım Allah razı olsun hepinizdenAşı yerleri acıyordur ondan ağlıyordur kuzum. Aşı yerlerinede dikkat et bugün emzirirken üstünü değiştirirken
Canim 2. Aydan snra artık sütun yararı çok miktarı az olacakmis memede. Eskisi gibi o sert hali kalmıyor ama cektikce gelir merak etme. Yani bi düzen e girecek şimdi meme. Sonra sen yumuşak memelere, memelerde bebeğin ne kdr emdigine aĺisiyor :) bu dönem e girdin diye tahmin ediyorum. Sakın sakin emzir bebeğini memede belki daha uzun durur bi süre ama sütün bitmez. Normal bi süreç e girdinMerhaba kızlar Mayıs annesiyim ben bugun 40. Günümüz .. Bu zaman a kadar sütüm hep yetti 2 gün önce uyandım memem yumuşacık ilk defa böyle oldu ve hala aynı .. sütüm mu azaldı neden böyle oldu lütfen bişeyler söyleyin ilk bebeğim tecrubem yok ve bu normal mi bi fikrim yok .. sürekli sıvı alıyorum düzelmedi hala(
Canim bırakın şu saat işini. Ne zaman isterse ver ,ona göre de sütün zamanla artacak. Onun bi damlası bile ona sağlıkKızlar emzirme muhabbeti yapılmış da 3 aylık olunca 3 saati bulmalı diye. Benim kızımın gece uykusu hariç hiç 3 saati bulmuyor emzirme süresi. Saat başı bazen yarım saat 40 dk da bi uzun uzun emiyor. Siz de ne kadar aralıkla emiyor? Yarın 3 aylık oluyoruz bu arada.
Bebekler sadece acıktıklarında meme emmek istemiyorlarmış canım. Susadıklarında, anneyi özlediklerinde sevgi duymak istediklerinde de meme emmek istiyorlarmış. Ben saate hiç bakmıyorum artık ne zaman isterse emziriyorum bazen de ben teklif ediyorum emerse emiyor. Bence önemli olan çişli bezi oluyor mu ve kilo alıyor mu huzursuz da değilse herşey yolunda bence :)
Biz 2 ayligiz ama dogdugundan beri hiç zamanı olmadi. Bazen yarim saate ister bazen 2 saat istemez. Hiç düzeni yok
Canim bırakın şu saat işini. Ne zaman isterse ver ,ona göre de sütün zamanla artacak. Onun bi damlası bile ona sağlık
Mama başlattımı size cnmCanim sizin karariniz tabii sonucta ama bence sunnet oldugunu bilmesin, travma cocuklar icin. Oyle sunnet dugunu falan da erkek egemen toplumun cinsel organini gereksiz ortaya cikarma ve deger vermesi. Ben cok sacma buluyorum. Erkeklerin sunnetini kutluyorsak, kizin da adetini kutlayalim o zaman.
Biz de iki bucuk aylikken yaptirdik. Bir haftada atlattik tamamen. Anestezi falan da almadi. Sadece o bolge uyusturuldu. Rahatti bizim icin. Sen de bir degerlendir.
520gr aldi sadece benimki :)
Maşallah cnm baya bi öndesiniZ tam tosuncuk sennki gerçi boyu uzun kilosunu göstermiyodur, mama veriyomuydun2. Ay kontrolumuzde
7.400 gr olmusuz boyumuzda 68 cm olmus cok iyi dedi hemsire
900 gr, çok sorunlu geçirdik hep yarım braktı memeyi reflüden sanırım bulamadık bana az geldi alımı ama genede şükür o kdr az emmesine rağmenArkadaşlar 3.ayinda bebekleriniz be kadar kilo aldi sadece anne sütü alanlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?