2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

Bizimki klipsliydi canim.

Kızlar oğlum çok ağlıyor ateşi yok ama hep kucak istiyor uyuyo şu an kucağımda fitil vermeye çalıştım ağlıyo çok yarım fitil koydm brazı çıktı fayda eder mi ki çok ağlıyor kıyamıyorum hiç çok kötüyüm bnde o oykeyken içim acıyor

Aşı olmustu di mi,devamlı emzirin rahatlar demisti hemsire.ates de öyle cok uzun sürmez diye umuyorum

Canim bebek bu ay kucakta fiziksel gelişimi sebebiyle çok rahatedermiş. Hep kucak ister dedi doktor ve snrm senin anlatmaya calistigin pozisyonu yap dedi. Resim yüklemeyi deniycem.çok rahat eder o şekil dedi. Migdesine dokunmayacaksin. Bi el tam boyun altında kol altında, diğeri alttan.dene çok seviyorlar. Hemde devamli etrafı izliyor

Eklentiler

• 20160630_173433.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 117
Bizimki de huzursuz olmustu cok. Gece aramizda yatirdik, ertesi sabah mutlu mesut devam etmistik. Bu geceyi atlatin sonra gececek canim.
Ohh çok şukur geçecek dimi bnde onunla ağlıyorum çok acı çekiyor gibi ağlıyor yavrum fitili içerde 20 saniye fln tuttum ama işe yaradı gibi uyuyo şu anda arada uyanıyor emziriyorm hemen kusuyo ama emmek istiyo Allah razı olsun geçecek olmasını duymak bile kendimi iyi hissettirdi

Geçecek tabi canım üzme kndini. Evde biri varsa karşılıklı sallayın oda rahtlatır uyutur. Biz öyle yapıyoruz çok ağladığında eeee diyorum sallıyoruz uyuyor bi süre sonra

Bende böyle tutuyorum artık zararıda yok diye biliyorum. En çok omuzuma attığımda rahat ediyor sonrada böyle. Ama zamanla bu şekili daha çok sevecektir

Aşı yerleri acıyordur ondan ağlıyordur kuzum. Aşı yerlerinede dikkat et bugün emzirirken üstünü değiştirirken

Canim 2. Aydan snra artık sütun yararı çok miktarı az olacakmis memede. Eskisi gibi o sert hali kalmıyor ama cektikce gelir merak etme. Yani bi düzen e girecek şimdi meme. Sonra sen yumuşak memelere, memelerde bebeğin ne kdr emdigine aĺisiyor :) bu dönem e girdin diye tahmin ediyorum. Sakın sakin emzir bebeğini memede belki daha uzun durur bi süre ama sütün bitmez. Normal bi süreç e girdin

Canim bırakın şu saat işini. Ne zaman isterse ver ,ona göre de sütün zamanla artacak. Onun bi damlası bile ona sağlık

Ben de öyle düşünüyorum çünkü sagdigim sütten 120 cc versem bile beni emmeden uyumaz. Açlıktan değil beni istediğinden ağlıyor biliyorum.

Biz 2 ayligiz ama dogdugundan beri hiç zamanı olmadi. Bazen yarim saate ister bazen 2 saat istemez. Hiç düzeni yok

Bizde de öyle. Zaman uzarsa ben veriyorum memeyi.

Canim bırakın şu saat işini. Ne zaman isterse ver ,ona göre de sütün zamanla artacak. Onun bi damlası bile ona sağlık

Saatle vermiyorum zaten canım ne zaman isterse veriyorum hatta bazen o istemese de ben veriyorum. 3 aylık bebeğin 3 saat meme istememesi gibi bi muhabbet olmuş da o yüzden sordum.

Mama başlattımı size cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…