2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kizlar serum fizyoljik kucuk kucuk tuplerde mi aliyorsunuz ben oglumda da hani su serum sisesi oluyor ya ondan almistim simayda da ondan aliyorum cok uygun oluyor siringa ile cekiyorum burnuna sikiyorum ayni isi goruyor
Recep ruzgarda doktoru soylemisti sagolsun simdi simayda da soyledi seruma devam diye okyanus suyuna bimmem neye para vermeyin diye :))
Cok ta memenunuz sizede soyliyim dedim

Selam kizlar bu haftadan beri kizimla ise geliyoruz hesaplari toparlamaya ..
Bugun olduk 2.ay asimizi bi saate kadar bor sikinti olmadi sukur ... bundan sonra atesi cikarmi acaba ... yarin gece de yola cikicaz kismetse daha hic birsey hazirlamadim bu gece uyku yok bana yarinda ise gelicem offf off

Canim sizin karariniz tabii sonucta ama bence sunnet oldugunu bilmesin, travma cocuklar icin. Oyle sunnet dugunu falan da erkek egemen toplumun cinsel organini gereksiz ortaya cikarma ve deger vermesi. Ben cok sacma buluyorum. Erkeklerin sunnetini kutluyorsak, kizin da adetini kutlayalim o zaman.
Biz de iki bucuk aylikken yaptirdik. Bir haftada atlattik tamamen. Anestezi falan da almadi. Sadece o bolge uyusturuldu. Rahatti bizim icin. Sen de bir degerlendir.

Arkadaşlar 3.ayinda bebekleriniz be kadar kilo aldi sadece anne sütü alanlae

520gr aldi sadece benimki :)

Canim kucuk siselerde aliyorum cunku buyuk tuplerin belli bir kullanim gunu var eczaci oyle demisti bana bitiremezsen atman gerekir diye yalnis hatirlamiyosam 1 haftaydi sanirim

Kızlar emzirme muhabbeti yapılmış da 3 aylık olunca 3 saati bulmalı diye. Benim kızımın gece uykusu hariç hiç 3 saati bulmuyor emzirme süresi. Saat başı bazen yarım saat 40 dk da bi uzun uzun emiyor. Siz de ne kadar aralıkla emiyor? Yarın 3 aylık oluyoruz bu arada.

Ne bileyim olanda nasıl oluyo hepimiz kadınız ne fark var anlamıyorum.bu da mı genetik.ugrasıyorum ben de galactigo damla.bu da olmazsa ilerde benim de işim zor

Bebekler sadece acıktıklarında meme emmek istemiyorlarmış canım. Susadıklarında, anneyi özlediklerinde sevgi duymak istediklerinde de meme emmek istiyorlarmış. Ben saate hiç bakmıyorum artık ne zaman isterse emziriyorum bazen de ben teklif ediyorum emerse emiyor. Bence önemli olan çişli bezi oluyor mu ve kilo alıyor mu huzursuz da değilse herşey yolunda bence :)

Sac dökülmesi konuşulmuş. Hamilelikten önce saçlarım aşırı dokulurdu şimdi de yavaş yavaş başlamıştı kestirdim ve hamileyken kullandığım vitamine başladım sşu an durumu iyi. Decavit alerji yapınca imom vermişti doktorum ve başka bisey kullanmadım doğuma kadar da değerlerin iyiydi. Bu arada sindirim problemi yaşayanlar için de bağırsakları düzenleyici etkisi var. Sgk karşılamıyor ama 20 tl arkadaslar

Etrafı incelemek istiyo nerde yaşıyorum benbenimkini bazen koltuga bırakip wc ye filan gidiyorum.geldigmde ya duvardaki aynayı izler ya alt degisirken arkama diker gözlerini.korkuyorum bazen ne görüyo diye

Canım bizde 73 günlüğüz, ve anne sütü alıyor sadece. Ama dediğin gibi memede durmak istiyor devamlı. Saat başı kesin emiyor hatta bazen 45 dk bile olduğu oluyor. Kilo alımı normal olduğu için mama takviyesi yapmıyor Dr.

Camaron ne güzel söyledin. Biz de sünnet yaptiricaz düğün y apmicaz dedikçe geleneklerden uzaklasiyormusuz böyle elestiriliyoruz. Kimsenin keyfi için düğün yapamicam ayrıca sünnet neden düğün g erektirsin
Sünnet yaptıran arkadaşlar, bugün doktor klipsli sunnetten bahsetti. Siz nasıl yaptırdınız klipsli mi dikişli mi

Biz 2 ayligiz ama dogdugundan beri hiç zamanı olmadi. Bazen yarim saate ister bazen 2 saat istemez. Hiç düzeni yok

Bu arada kızlar 2 ay aşıları olduk bu gün huzursuzluk ağlamalar başladı ateş yok ama fitili gece uyumadan önce vereceğim gece uyurken ateşi çıkar fln die ne kadar sürüyor bu ateş çıkma ihtimali ve huzursuzluk ağlamalar

Benim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
Ayni sorun var annem kemoterapi almisti ayni onun gibi avux avuc dokuluyo hamilwyken gurlesmisti simdi vitamin kan hapi basladim tekrar
Bizim bebek arabasi travel sistem puset cikip diger baslik takilinca aynen boyle oluyo casual aldim oda bu bebek arabasindan model calmis dedi satan adam bende cok memnunum ama daha bu haline gecmedik
YAAAA gerçekten mi halbuki dorduncu ayda düzene girer derler (
4.ayda duzenimiz bozuldu bizim dun banyo yaptirip yatirdim 3 saatte bi kalkti bakalom bugunde aksam yikiycam gunduz yikiyodum hep
“ZEKİ BİR ANNE, GENELDE KÖTÜ BİR DOKTORDAN DAHA İYİ TEŞHİS KOYAR”
Cok zeki degilim ama oglumun tek gozu gormuyo biliyosunuz bunu ben anlamistim herkes kizmisti cocuguna nasil konduruyosun korlugu diye malesef haklo ciktim
Hepsi ayni diycem de.cevremde ne guzel ilgilenen var yaa.gecen aksam arkadaslar geldi.bebegin tirnaklarini bile baba kesiyormus.yuf dedim yaa.bizimki corabini bile giydiremiyor.
Bizimki eline verdigim an koyuyo ayagina salliyo zorla uyutuyo cocugu
Arkadaşlar 3.ayinda bebekleriniz be kadar kilo aldi sadece anne sütü alanlae
1200 gr aldi ama benim oglum premature ve prematurelerin yasitlarini yakalama hizi varmis 4. Ayda bile kilo alimimiz azalmadi masallah 5.ayda bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…