- 24 Aralık 2012
- 482
- 407
- 123
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.821
Benim 1 kg almışArkadaşlar 3.ayinda bebekleriniz be kadar kilo aldi sadece anne sütü alanlae
Canım valla napıcamı şaşırdım ilk hafta olacaktı ne güzel ama bu büyükler yokmu işte 2 ay aşılarını oldu bu gün çok ağladı bende ağladım onunla birlikte sünnet nasl olacak bilmiyorum Allahım yavrumun hakkında en hayırlı kararları alabilmeyi nasip etsin kafam çok karışık bu konuda ne yapmalıyım die eşim braz yardımcı olsa ama oda tutturmuş ben oğluma düğün yapcm elbisesini giyecek sünnet olduğunu bilsin diyo gelde çıldırma
Arkadaşlar 3.ayinda bebekleriniz be kadar kilo aldi sadece anne sütü alanlae
Canim kucuk siselerde aliyorum cunku buyuk tuplerin belli bir kullanim gunu var eczaci oyle demisti bana bitiremezsen atman gerekir diye yalnis hatirlamiyosam 1 haftaydi sanirimKizlar serum fizyoljik kucuk kucuk tuplerde mi aliyorsunuz ben oglumda da hani su serum sisesi oluyor ya ondan almistim simayda da ondan aliyorum cok uygun oluyor siringa ile cekiyorum burnuna sikiyorum ayni isi goruyor
Recep ruzgarda doktoru soylemisti sagolsun simdi simayda da soyledi seruma devam diye okyanus suyuna bimmem neye para vermeyin diye :))
Cok ta memenunuz sizede soyliyim dedim
Maşallah kuzuna kocaman olmuş seninki :)2. Ay kontrolumuzde
7.400 gr olmusuz boyumuzda 68 cm olmus cok iyi dedi hemsire
Ne bileyim olanda nasıl oluyo hepimiz kadınız ne fark var anlamıyorum.bu da mı genetik.ugrasıyorum ben de galactigo damla.bu da olmazsa ilerde benim de işim zoryok sağarak bakıyorum ben kuzum arada gerçekten az yani. 3 ayı geçmiş çocuğa yetmesi mümkün değil. tamam bebek kadar çekemiyo falan filan deniyo da 2 memeden zorla 40 çıkıyo yarım saatte yetmesi imkansız yani.
Hey maşallah ne yeyip iciyosunuzMaşallah kuzuna kocaman olmuş seninki :)
Bebekler sadece acıktıklarında meme emmek istemiyorlarmış canım. Susadıklarında, anneyi özlediklerinde sevgi duymak istediklerinde de meme emmek istiyorlarmış. Ben saate hiç bakmıyorum artık ne zaman isterse emziriyorum bazen de ben teklif ediyorum emerse emiyor. Bence önemli olan çişli bezi oluyor mu ve kilo alıyor mu huzursuz da değilse herşey yolunda bence :)Kızlar emzirme muhabbeti yapılmış da 3 aylık olunca 3 saati bulmalı diye. Benim kızımın gece uykusu hariç hiç 3 saati bulmuyor emzirme süresi. Saat başı bazen yarım saat 40 dk da bi uzun uzun emiyor. Siz de ne kadar aralıkla emiyor? Yarın 3 aylık oluyoruz bu arada.
Etrafı incelemek istiyo nerde yaşıyorum benya kızlar bızım bebek bu gunlerde yatmak ıstemıyor hiç aglıyor kucagıma alıyorunm yuzu dısa donuk hafıf oturur pozısyonda belı gogsume dayalı destekler şekılde yok kafasını sırtını ılerı kaldırıyor tam otutur pozısyona gelmeye çalısıyor getırıryorm susuyor başlıyor etrafı ızlemeye sesı kesılıyor ama korkuyrm kemıklerıne fln zararı olur dıye yenı yeni huylar çıkarıyr gun geçtıkçe
Canım bizde 73 günlüğüz, ve anne sütü alıyor sadece. Ama dediğin gibi memede durmak istiyor devamlı. Saat başı kesin emiyor hatta bazen 45 dk bile olduğu oluyor. Kilo alımı normal olduğu için mama takviyesi yapmıyor Dr.humana stil tea
rezene
maltana
boza
promalt
:)
damlayı da deneyim bakalım nolcak. umudum yok. bana uyku gerek uykuuu. çocuk doymuyo uyumuyo. 3 sylık çocuk emme süresi azalmalı 3 saatte emmeli mesela. bizimki yenidoğan gibi hep memede çünkü süt yooooooookkk az geliyoooooo.
Biz 2 ayligiz ama dogdugundan beri hiç zamanı olmadi. Bazen yarim saate ister bazen 2 saat istemez. Hiç düzeni yokKızlar emzirme muhabbeti yapılmış da 3 aylık olunca 3 saati bulmalı diye. Benim kızımın gece uykusu hariç hiç 3 saati bulmuyor emzirme süresi. Saat başı bazen yarım saat 40 dk da bi uzun uzun emiyor. Siz de ne kadar aralıkla emiyor? Yarın 3 aylık oluyoruz bu arada.
Ayni sorun var annem kemoterapi almisti ayni onun gibi avux avuc dokuluyo hamilwyken gurlesmisti simdi vitamin kan hapi basladim tekrarBenim avuç avuç saçım dökülüyo kel kalıcam diye korkuyorum nette normal dio ama varmı aynı durumda olan vitaminlerimize flanmı baktırmak gerek
Bizim bebek arabasi travel sistem puset cikip diger baslik takilinca aynen boyle oluyo casual aldim oda bu bebek arabasindan model calmis dedi satan adam bende cok memnunum ama daha bu haline gecmedikKizlar birsey soracagim:bizim kizin kakasinda yesilimsilik vardi doktorda takip edelim olmazsa kaka tahlili yapariz demisti. Birde bana bir damla verdi biogaga mi oyle birsey hatirlamiyorum suan henuz almadum. Kullanan varmi?
Birde bugun ucaga binemedim, bombadan oturu yarina kaydirdik, her şerdede bir hayir vardir, bizim kiza bu boslukta puset aldik. Chicco nun yatak olanindan. Ne aptalmisim gidip 2000 lira bebek arabasina vermisim, mothercarede 500den 360 tlye dusmus. Hem hafif, hem seyahetlere goturulebilen, yatak olan harika birsey.. Siddetle tavsiye ederimm!! Eki Görüntüle 1853847
4.ayda duzenimiz bozuldu bizim dun banyo yaptirip yatirdim 3 saatte bi kalkti bakalom bugunde aksam yikiycam gunduz yikiyodum hepYAAAA gerçekten mi halbuki dorduncu ayda düzene girer derler(
Cok zeki degilim ama oglumun tek gozu gormuyo biliyosunuz bunu ben anlamistim herkes kizmisti cocuguna nasil konduruyosun korlugu diye malesef haklo ciktim“ZEKİ BİR ANNE, GENELDE KÖTÜ BİR DOKTORDAN DAHA İYİ TEŞHİS KOYAR”
Bizimki eline verdigim an koyuyo ayagina salliyo zorla uyutuyo cocuguHepsi ayni diycem de.cevremde ne guzel ilgilenen var yaa.gecen aksam arkadaslar geldi.bebegin tirnaklarini bile baba kesiyormus.yuf dedim yaa.bizimki corabini bile giydiremiyor.
1200 gr aldi ama benim oglum premature ve prematurelerin yasitlarini yakalama hizi varmis 4. Ayda bile kilo alimimiz azalmadi masallah 5.ayda bakalim ne olacakArkadaşlar 3.ayinda bebekleriniz be kadar kilo aldi sadece anne sütü alanlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?