- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.881
Evet aynen .rota var. O da özel olduğundan herkese yok.devletin aşıları 4.ay.Kizlar 3.ayda sadece rotavorusu asisi var degilmi bsska asi yok
Annem.kucak isterse al.alisacak diye korkma doyor.zaten bi suresonra kendi durmak istemiycek kucakta.diyor.ben de istedigini dusunduguman aliyorum.aglamasa bile.@concon7534 benim ki 4 nisan doğumlu 2 gündür ayrılamıyoruz, illa kucakta duracak. Bi şekilde yatırsamda illa başında onunla oynicam, normalde kendisi oyun halısında duruyordu, şu an durmuyor. Öğlen yatağa bıraktıkça uyandı, sonunda kıyamadım uykusunu alsın diye indirmedim kucağımdan, o kadar güzel uyudu ki, Bi de uzun uyudu ama kucakta olunca ben bişey yapamadım...napalım Mutlu olsunda sanırım ben kucağa alışmasın, kendi yatakta uyusun yapamicam, kıyamıyorum hiç....
Etiler mahallesi, real alışveriş merkezinin karşısında çocuk hastanesi var ora iyi.Antalyada yasayanlar, bana cocuk doktoru onerebilir misiniz? Tatil icin Antalya'ya gidiyoruz, insallah ihtiyac olmaz ama olur da acil bir sey olursa kime gidelim?
Ve bence bu cehennem e gelmeyin berbat sıcak.Antalyada yasayanlar, bana cocuk doktoru onerebilir misiniz? Tatil icin Antalya'ya gidiyoruz, insallah ihtiyac olmaz ama olur da acil bir sey olursa kime gidelim?
Ben okurum Cnm o saate kadarGunaydinlarrrr
A ARTVINLI9876 hatim duamizi sen yapabilir misin?
Cuma vakti olsa guzel olur.
Tabii arkadaslar bitirebilecekse o vakte. N Nora22Prens annesi
Okudum şimdi Cnm Allah kabul etsin, senden de Allah razı olsun , hepimizi ,yavrularımızı, sevdiklerimizi rabbim korusun, güzel Mutlu huzurlu günler nasip etsin, öbür dünyada da ayırmasınGunaydinlarrrr
A ARTVINLI9876 hatim duamizi sen yapabilir misin?
Cuma vakti olsa guzel olur.
Tabii arkadaslar bitirebilecekse o vakte. N Nora22Prens annesi
Amin canimOkudum şimdi Cnm Allah kabul etsin, senden de Allah razı olsun , hepimizi ,yavrularımızı, sevdiklerimizi rabbim korusun, güzel Mutlu huzurlu günler nasip etsin, öbür dünyada da ayırmasın
Ve bence bu cehennem e gelmeyin berbat sıcak.
2 gün önce daha sıcaktı, neresine geleceksiniz, bence manavgata gidin huzur dolu ve azcik saha serin buraya göre, gerçi turistler yok her yer boş :)Doktor Onerisi icin tesekkurler canim. Hadi ya cok mu sicakyandik o zaman, hasta etmeyiz insallah cocugu ya.
Genç kız oldu teyzesi ... tesekkur ederiz :)Maşallah kuzuna kocaman olmuş seninki :)
Atlattinız hadi gecmis olsun.aman erkekler hep rahat.gecen gece yatagna yatırmış tamam sagolsun uyutmuş cocugu ama basının altındaki yastıgı cekmemiş uyanmasın diye.yastık kullanmıcaz unutma tehlikeli diyorum hı hı yapıyo.Kızlar aşılardan sonra huzursuzluk ağlama olmuştu gece ateşlendi 38 e kadar çıktı yarım fitil verdim ıslak havlu koydum alnına kol altlarına kasıklarına fln düştü çok şükür bu gün biraz daha iyi gibi huzursuzluk var ama ateş yok bin şükür hepinize teşekkür ederim dün bana moral verdiğiniz için erkekler bu konularda pek Bi rahatlar siz olmasanız korkudan kendimi yiyip bitirirdim
Anne sutu canim cok sakir sakir sutum yok ama yedigi yariyor demekki ... gerci almazsam 7/24 memede kaliyor istahli ...Hey maşallah ne yeyip iciyosunuzbenimkine uzun diyodum vazgectim
Benimkinde de uyku yapti walla ... neyseki huysuzluk olmadi... senin bebisinde bu gun rahatlamistirBu arada kızlar 2 ay aşıları olduk bu gün huzursuzluk ağlamalar başladı ateş yok ama fitili gece uyumadan önce vereceğim gece uyurken ateşi çıkar fln die ne kadar sürüyor bu ateş çıkma ihtimali ve huzursuzluk ağlamalar
Sağol canım şükür atlattık aynen yaa herşeye hı hı diyorlar benimkinin dinlediğide pek belli değil 10 kere söylüyorum bi şeyi telden tv den duymuyor ki bazen sinirleniyorum valla ama arada yardımcı olsun istemiyo da değilim yine de sağolsun azck kucağında tutup yemek fln yiyebiliyorum yoksa benim şarteller hepten atardı :) havuzu önermiyorlar da denizi de mi önermiyorlarmış mm bilmiyordum tabi eskisi kadar temiz değil denizlerimiz de ne iyi olurdu şöyle tertemiz masmavi denizde yüzmek ahh ahh kafa dağıtmaya o kdr ihtiyacım var ki hepimizin vardır eminimAtlattinız hadi gecmis olsun.aman erkekler hep rahat.gecen gece yatagna yatırmış tamam sagolsun uyutmuş cocugu ama basının altındaki yastıgı cekmemiş uyanmasın diye.yastık kullanmıcaz unutma tehlikeli diyorum hı hı yapıyo.
Simdi tutturdu haftasonları denize gitcez.sokmam 2aylık cocugu,6aya kadar önermiyolarmış.cevap yine hı hı
Aynen esmeraldacım çok şükür rahatladı gibi dün gece masum masum nasıl bakıyordu bana canım yanıyo anne der gibi içim yandı resmen paramparça oldum annelik çok değişik Bi duygu rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat huzur versin yuvamızdan mutluluğu gülücükleri sevgiyi eksik etmesin inşallahBenimkinde de uyku yapti walla ... neyseki huysuzluk olmadi... senin bebisinde bu gun rahatlamistir
2 gün önce daha sıcaktı, neresine geleceksiniz, bence manavgata gidin huzur dolu ve azcik saha serin buraya göre, gerçi turistler yok her yer boş :)
Aynen canım bende herşeyi yiyorum valla napiyim hem kendime hem eşime ayrı ayrı yemek mi yapıcamAnne sutu canim cok sakir sakir sutum yok ama yedigi yariyor demekki ... gerci almazsam 7/24 memede kaliyor istahli ...
Kizlar gaz yapar diye bazi seyleri yemiyoruzya ben her seyi yiyorum kuru fasulyeden tut barbunya ya kadar. Bence sutun bol olmasindan ziyade besinli olmasi daha iyi aklinizda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?