2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Antalyada yasayanlar, bana cocuk doktoru onerebilir misiniz? Tatil icin Antalya'ya gidiyoruz, insallah ihtiyac olmaz ama olur da acil bir sey olursa kime gidelim?

Annem.kucak isterse al.alisacak diye korkma doyor.zaten bi suresonra kendi durmak istemiycek kucakta.diyor.ben de istedigini dusunduguman aliyorum.aglamasa bile.

Gunaydinlarrrr

A ARTVINLI9876 hatim duamizi sen yapabilir misin?

Cuma vakti olsa guzel olur.

Tabii arkadaslar bitirebilecekse o vakte. N Nora22 Prens annesi
Okudum şimdi Cnm Allah kabul etsin, senden de Allah razı olsun , hepimizi ,yavrularımızı, sevdiklerimizi rabbim korusun, güzel Mutlu huzurlu günler nasip etsin, öbür dünyada da ayırmasın

Kızlar aşılardan sonra huzursuzluk ağlama olmuştu gece ateşlendi 38 e kadar çıktı yarım fitil verdim ıslak havlu koydum alnına kol altlarına kasıklarına fln düştü çok şükür bu gün biraz daha iyi gibi huzursuzluk var ama ateş yok bin şükür hepinize teşekkür ederim dün bana moral verdiğiniz için erkekler bu konularda pek Bi rahatlar siz olmasanız korkudan kendimi yiyip bitirirdim

Atlattinız hadi gecmis olsun.aman erkekler hep rahat.gecen gece yatagna yatırmış tamam sagolsun uyutmuş cocugu ama basının altındaki yastıgı cekmemiş uyanmasın diye.yastık kullanmıcaz unutma tehlikeli diyorum hı hı yapıyo.
Simdi tutturdu haftasonları denize gitcez.sokmam 2aylık cocugu,6aya kadar önermiyolarmış.cevap yine hı hı

Hey maşallah ne yeyip iciyosunuzbenimkine uzun diyodum vazgectim
Anne sutu canim cok sakir sakir sutum yok ama yedigi yariyor demekki ... gerci almazsam 7/24 memede kaliyor istahli ...

Kizlar gaz yapar diye bazi seyleri yemiyoruzya ben her seyi yiyorum kuru fasulyeden tut barbunya ya kadar. Bence sutun bol olmasindan ziyade besinli olmasi daha iyi aklinizda bulunsun

Benimkinde de uyku yapti walla ... neyseki huysuzluk olmadi... senin bebisinde bu gun rahatlamistir

Sağol canım şükür atlattık aynen yaa herşeye hı hı diyorlar benimkinin dinlediğide pek belli değil 10 kere söylüyorum bi şeyi telden tv den duymuyor ki bazen sinirleniyorum valla ama arada yardımcı olsun istemiyo da değilim yine de sağolsun azck kucağında tutup yemek fln yiyebiliyorum yoksa benim şarteller hepten atardı :) havuzu önermiyorlar da denizi de mi önermiyorlarmış mm bilmiyordum tabi eskisi kadar temiz değil denizlerimiz de ne iyi olurdu şöyle tertemiz masmavi denizde yüzmek ahh ahh kafa dağıtmaya o kdr ihtiyacım var ki hepimizin vardır eminim

Benimkinde de uyku yapti walla ... neyseki huysuzluk olmadi... senin bebisinde bu gun rahatlamistir
Aynen esmeraldacım çok şükür rahatladı gibi dün gece masum masum nasıl bakıyordu bana canım yanıyo anne der gibi içim yandı resmen paramparça oldum annelik çok değişik Bi duygu rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat huzur versin yuvamızdan mutluluğu gülücükleri sevgiyi eksik etmesin inşallah

Aynen canım bende herşeyi yiyorum valla napiyim hem kendime hem eşime ayrı ayrı yemek mi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…