- 27 Aralık 2015
- 613
- 751
- 23
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.861
Bende yarına randevu aldım baktırcam değerlerimeCanım benim arkadaşında öyle çok dökülmüştü emzirirken, daha da iflah olmadı... Çocuk 4 yaşına geldi... Kışın dr.a sormuş magnezyum falan almaya başlamıştı, bence önlem almakta fayda var biran önce... Benim de başladı dökülme, Bayram'dan sonra gidicem dr.a...
Peki memnun kaldınız mi, süreç nasıl oldu ☺bebis zorlandı mi cokBizimki klipsliydi canim.
Bizimki de bandajli ve dikisliydiPeki memnun kaldınız mi, süreç nasıl oldu ☺bebis zorlandı mi cok
Ben de öyle düşünüyorum çünkü sagdigim sütten 120 cc versem bile beni emmeden uyumaz. Açlıktan değil beni istediğinden ağlıyor biliyorum.
Bizde de öyle. Zaman uzarsa ben veriyorum memeyi.
Saatle vermiyorum zaten canım ne zaman isterse veriyorum hatta bazen o istemese de ben veriyorum. 3 aylık bebeğin 3 saat meme istememesi gibi bi muhabbet olmuş da o yüzden sordum.
Ben bitirdim de bugün giremedim foruma. O yüzden geç haber verdimCanim yarim kalan cuzu ben okuyorum
Arkadaslardan yardima ihtiyaci olan varsa yaziversin lutfen
9. @Nergis26
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
23.Senem29_
25. @Prens annesi
Ohh çok şukur geçecek dimi bnde onunla ağlıyorum çok acı çekiyor gibi ağlıyor yavrum fitili içerde 20 saniye fln tuttum ama işe yaradı gibi uyuyo şu anda arada uyanıyor emziriyorm hemen kusuyo ama emmek istiyo Allah razı olsun geçecek olmasını duymak bile kendimi iyi hissettirdi
Mama başlattımı size cnm
Peki memnun kaldınız mi, süreç nasıl oldu ☺bebis zorlandı mi cok
eczanede satiliyor galactago damlaNerden aldiniz acaba galacto damla diye mi geçiyor
benimde oyleydi aksamustu azaliyordu bebegimde az kilo almisti. bende caylarin hepsini denemistim hicbiri ise yaramamisti ama bu damla bende coook etkili oldu sutler memeden akmaya basladi o kadar yani :) kesinlikle denemelisin hicbi zarari da yok zaten bitkisel bir urun. eczaneden alabilirsinKizlar su galacto damlayi bende mi alsam napsam
Gun icinde saat 17 den sonra azalmaya basliyor cunku sabah 6 7 gibi kalkiyoruz bidaha bana dinlenmek uyumak yok
Dinlenmeyincede sut olmuyor
Lactamil sallama cayi kullaniyorum ben iyi geliyordu ama bu ara istedgim gibi degil
Ne diyorsunuz kullananlarr???
Canım ben bugün kontrole gittim bizimki de bu ay yarı yarıya azalmış kilo alım hızı. Çok hareketliler sanırım ondan ben de farketmiştim az alacağını ama kakalı çişli bezlerimiz çok. Kafaya takmamaya çalışıyorum. Ben bu tabloya göre düşünmeye karar verdim kilo aralığının aritmetik ortalamasına göre senin bebeğinin de kilosu normalGünaydın kızlar.
Moralim bozuk .oğlan bu ay sanırım sadece 300 gram almış. Kilo alımı çok yavaş. İlk aylarda 1 er kilo almıştı. 5600 deyiz şu an. Hadi ilk 10 gün yağlı sütü veremedim.ondan da olmuş olabilir ama başka bi sebep daha olmalı. Bu ay bebeklerin en çok büyüdükleri aymış.
Gaz sorunumuz yok, uykumuz çok düzenli,günde 12 kez emişiyoruz,bebeğin hareketleri çok iyi,her türlü 3.ay gelişimsel özelliği gösteriyor sadece kilo alımı problemli...Dr a gitmeyi planlıyorum. Aslında 9 undan 9 una ama bi 10 gün daha bekleyip kilo kaybetmek istemiyorum. İlk 2 ay sütüm gayet iyi yaradı. Bu ay niye böyle oldu bilmem.
bizimkide suan aynen dedigin gibi yatirinca hemen agliyor kucak istiyor ve sadece oda degil senin dedigin pozisyonu istiyor hanfendi : ) seninki kac haftalik acaba bu haftalara ozel bir durummu. benimki 7 nisan dogumluya kızlar bızım bebek bu gunlerde yatmak ıstemıyor hiç aglıyor kucagıma alıyorunm yuzu dısa donuk hafıf oturur pozısyonda belı gogsume dayalı destekler şekılde yok kafasını sırtını ılerı kaldırıyor tam otutur pozısyona gelmeye çalısıyor getırıryorm susuyor başlıyor etrafı ızlemeye sesı kesılıyor ama korkuyrm kemıklerıne fln zararı olur dıye yenı yeni huylar çıkarıyr gun geçtıkçe
Aynen öyle.sınırlarin altina düsmesin.bilissel acidan yasitlariyla ayni olsun yeter.Bizim kızlar minyon olacak galiba,sağlıklı olsunlar da napalım..
Hahaha bizimkinde 8 nisan :)bizimkide suan aynen dedigin gibi yatirinca hemen agliyor kucak istiyor ve sadece oda degil senin dedigin pozisyonu istiyor hanfendi : ) seninki kac haftalik acaba bu haftalara ozel bir durummu. benimki 7 nisan dogumlu
Bizimki artık onu beğenmiyor :) ben otururken kucağımda oturmak istiyor öyle susuyor etrafı izliyor :)Canim bebek bu ay kucakta fiziksel gelişimi sebebiyle çok rahatedermiş. Hep kucak ister dedi doktor ve snrm senin anlatmaya calistigin pozisyonu yap dedi. Resim yüklemeyi deniycem.çok rahat eder o şekil dedi. Migdesine dokunmayacaksin. Bi el tam boyun altında kol altında, diğeri alttan.dene çok seviyorlar. Hemde devamli etrafı izliyor
Gidince tavsiyeleride yazar mısın? Vitaminleri bıraktık diye miymiş merak ettim bende, bakalım ne diyecek dr.lar... Gerçi ben 1 senedir hiç kuaföre gitmedim, ne saçım kesildi, ne profesyonel bakım gördü. Bence normal benim ki...Bende yarına randevu aldım baktırcam değerlerime
bizimkide suan aynen dedigin gibi yatirinca hemen agliyor kucak istiyor ve sadece oda degil senin dedigin pozisyonu istiyor hanfendi : ) seninki kac haftalik acaba bu haftalara ozel bir durummu. benimki 7 nisan dogumlu
Tmm cnm söylerim, kesimle saç dökülmesinin alakası yok saç dökülmesi içten bi olay ve diplerle alakalıGidince tavsiyeleride yazar mısın? Vitaminleri bıraktık diye miymiş merak ettim bende, bakalım ne diyecek dr.lar... Gerçi ben 1 senedir hiç kuaföre gitmedim, ne saçım kesildi, ne profesyonel bakım gördü. Bence normal benim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?