2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
@asliii1 canım bizde ateş olmadı sürekli uyku halindeydi ve emmek istemedi beni. Aşıdan sonra meme emmeyi bıraktı. Şimdi zar zor tutuyor aman dikkat et sürekli meme ver emsin

Bende yarına randevu aldım baktırcam değerlerime

Pardon ozaman canım anlayamamisim :)

Gececek tabii :) asidan sonra huy degistiren, hep aglayan bebek duymadim ben daha. Icini ferah tut. Bir - iki gunluk bu huzursuzluk, sonra eskisi gibi olacak.

Mama başlattımı size cnm

Yok canim baslatmadi. Emme duzenimi degistirdi. 10 gun sonra tekrar gel dedi. Bugun gittik bizde gunde 18gr almis. 3. Aydan 4. Aya geciste gunde 18gr normal dedi. Kiloya cok takilmayin, o genlerle alakali dedi. Saglikli gelisimin diger gostergeleri de onemli dedi. Mama falan onermedi.

Peki memnun kaldınız mi, süreç nasıl oldu ☺bebis zorlandı mi cok

Ben memnun kaldim canim. Anestezi almasini hic istemiyordum. Sadece o bolgeye igne yapip uyusturdu, klipsi takti. Gulucekler atiyordu surecte benim oglan :) kopuk bardak koyup bir hafta koruyorsun o bolgeyi. Sonra bepanten surerek kabugun dusmesini kolaylastiriyorsun. Oyle cok zahmetli bir bakimi olmadi yani. Takildiktan bes gun sonra klipsi cikardi. Uc - dort gun icinde de ustundeki kabuk dustu. Ortalama iki haftada hicbirsey kalmadi.
Ilk gun agri kesici krem surduk, aksam da rahat uyusun diye yarim fitil verdim. Huzursuzlugu toplam 1,5 gun falan surdu. Sonra normal huylarina dondu.

benimde oyleydi aksamustu azaliyordu bebegimde az kilo almisti. bende caylarin hepsini denemistim hicbiri ise yaramamisti ama bu damla bende coook etkili oldu sutler memeden akmaya basladi o kadar yani :) kesinlikle denemelisin hicbi zarari da yok zaten bitkisel bir urun. eczaneden alabilirsin

Canım ben bugün kontrole gittim bizimki de bu ay yarı yarıya azalmış kilo alım hızı. Çok hareketliler sanırım ondan ben de farketmiştim az alacağını ama kakalı çişli bezlerimiz çok. Kafaya takmamaya çalışıyorum. Ben bu tabloya göre düşünmeye karar verdim kilo aralığının aritmetik ortalamasına göre senin bebeğinin de kilosu normal

Eklentiler

• image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 101
bizimkide suan aynen dedigin gibi yatirinca hemen agliyor kucak istiyor ve sadece oda degil senin dedigin pozisyonu istiyor hanfendi : ) seninki kac haftalik acaba bu haftalara ozel bir durummu. benimki 7 nisan dogumlu

Bizimki artık onu beğenmiyor :) ben otururken kucağımda oturmak istiyor öyle susuyor etrafı izliyor :)

bizimkide suan aynen dedigin gibi yatirinca hemen agliyor kucak istiyor ve sadece oda degil senin dedigin pozisyonu istiyor hanfendi : ) seninki kac haftalik acaba bu haftalara ozel bir durummu. benimki 7 nisan dogumlu
BaRtuMM benim ki 4 nisan doğumlu 2 gündür ayrılamıyoruz, illa kucakta duracak. Bi şekilde yatırsamda illa başında onunla oynicam, normalde kendisi oyun halısında duruyordu, şu an durmuyor. Öğlen yatağa bıraktıkça uyandı, sonunda kıyamadım uykusunu alsın diye indirmedim kucağımdan, o kadar güzel uyudu ki, Bi de uzun uyudu ama kucakta olunca ben bişey yapamadım... napalım Mutlu olsunda sanırım ben kucağa alışmasın, kendi yatakta uyusun yapamicam, kıyamıyorum hiç....

Tmm cnm söylerim, kesimle saç dökülmesinin alakası yok saç dökülmesi içten bi olay ve diplerle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…