2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ayy simide koysak zaten kafa öne ya da yana düşer.hooop suyun icine gomulur.ben de ayaklarini ve ellerini suya sokmayi dusunuyorum.hatta evin önünde havuzla baslasam dedim.ne guzel sitenin cocuklari orda hep.ama esim pimpirikli.daha denemedik.bugun disari cikicaz ama yarin havuza ayaklarini sokabilirim.
Seviyor bizim kiz suyu.ben bazen ellerini ayaklarini yüzünü lavaboda yikiyorum.öyyyle bakiyor.kendi küvetinde ayaklar hep bi cirpinmada. Bakalim havuzda ne yapacak.

yaa tam gaz sorunumuz hemen hemen bitti derken benm diks problemi yuzunden antibiyotik kullanmk zorunda kaldm oda yvrumda pamukcuk yapti mikostatin kullnyrm gecmiyor
Düzenli kullandın mı? Ben 6 saatte bir verdim hiç geçirmedim saatini. Geçecek sakin ol. Karbonatlada sil. Ve meme ucunu her emzirmeden sonra sütünle sil emzirmeden önce karbonatlı suyla sil. Bir kaçgün dikkat et bakalım

Gecen ay sanki ufurumu vargibi demisti ama fazla ustunde durmadi bugun soyledi kalbinde diye kansizlaiktan da olabilir ama erken bunun icin dedi dorduncu ayinda bidaha gosteririm olmazsa goturueum kardiolaga insallah dedigin gibi basit biseydir

Bizimde sitede havuz var ama korkmuyor değilim mikrop alırmı diye. Popodan aşağısını sokmak lazım. Onada mikrop alırmı diye endişe ediyorum . Bide altlarına ne bağlıyacax sızdırmaz mayolar varmış onlardan mı alıcaz. Esra erolun instagramında gördüm geçen oğlunun altına çocuk bezi gibi bişey bağlamış soramadım tabi nedir o bağladığınız diye :)
Ne giydircez hakkaten hanımlar suda çocuklara

Gecen ay sanki ufurumu vargibi demisti ama fazla ustunde durmadi bugun soyledi kalbinde diye kansizlaiktan da olabilir ama erken bunun icin dedi dorduncu ayinda bidaha gosteririm olmazsa goturueum kardiolaga insallah dedigin gibi basit biseydir
Sen göster bence bayramdan sonra çünkü 1 ayda geçmez. Kalp büyüdükce geçermiş. Biz ilk ay gösterdik 6 aylıkken gel dedi ozgesinan a 1 yaşında gel demiş.

Aynen biz de dogru duzgun tatil yapmadk bidaha.anlar tabi yürüyo olur cok da keyifli zamanı bence,ver eline elma,armut yerken oyalansın

Ben sadece ayaklari sokmayi dusunuyorum canim.oyuzden ekstra bir seye gerek yok.ama evet girenler icin oyle bir bez var huggies in mesela.
Ayaklari belki azcik bacaklari sokariz.sonra banyo yaptiririz zaten.o kadardan bi zarar gelecegini sanmiyorum.

aynen dedigin gbi yapiyrm 1 hafta dolsun ins gecer

Ben sadece ayaklari sokmayi dusunuyorum canim.oyuzden ekstra bir seye gerek yok.ama evet girenler icin oyle bir bez var huggies in mesela.
Ayaklari belki azcik bacaklari sokariz.sonra banyo yaptiririz zaten.o kadardan bi zarar gelecegini sanmiyorum.
Sadece Ayakları nasıl sokucaksın? Simide otursa poposuda değmez mi yine suya

Benim kadin dogumcu emziren anneyi süt ilk 3 ay korur nokta dedi. Demekki cok itirazlar gelmis.ben cok ilgilenmedim bu konuyla esimle kardes gibi oldugumuzdan dolayi :)
İyi güldüm kardeşvalla ben de tersliyorum bazen napim o alıyo uykusunu.biz hasret kalmışızdır şöyle derin bi uykuya

Aynen bizde de tık yok. Bi denedik benim canım yandi sonrada öyle kaldı işte. İyi oldu boş vakit bulsam uyurum . Hormonlardan dolayi snrm hiç istemiyorum

Benimkide gece daha az emiyor gun icinn dede seninki gibi sık emiyor.emerek uyuyor sabahleyin tok olsa bile

Aynen bizde de tık yok. Bi denedik benim canım yandi sonrada öyle kaldı işte. İyi oldu boş vakit bulsam uyurum . Hormonlardan dolayi snrm hiç istemiyorum

Aynen yaa hic istemiyorum ben de.bizde deneme bile olmadi.onu birak konusu bile gecmiyor

Iyi bari tek ben degilmisim :)

Anacim aksamlari bayilip gidiyorum iki cocuga bakiyorum ev is guc derken hal kalmiyor

Zamanla duzelir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…