- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.961
Damlayı kullandın mı yalsaGenetik canım. Annemde de olmamış malesef. Yine az da olsa var da mama meme ilerliyoruz. Regl olmadım mesela. Tam kesmiş olsam regl olurdum bence. Sağma makineleri vb de var yardımcılarımiz şükür
Ayy simide koysak zaten kafa öne ya da yana düşer.hooop suyun icine gomulur.ben de ayaklarini ve ellerini suya sokmayi dusunuyorum.hatta evin önünde havuzla baslasam dedim.ne guzel sitenin cocuklari orda hep.ama esim pimpirikli.daha denemedik.bugun disari cikicaz ama yarin havuza ayaklarini sokabilirim.@puyenime 6aya kadar asıları tamamlandıgı icin bu zamandan önce enfeksiyonlara acık oluyomuş bebekler.denizi o yúzden erken buluyo doktorlar.ama ayaklarını sokcam ben de azcık.zaten bisey anlamaz ki daha boynunu tutamıyo denize girip simitle mi oyalancak di mi
Düzenli kullandın mı? Ben 6 saatte bir verdim hiç geçirmedim saatini. Geçecek sakin ol. Karbonatlada sil. Ve meme ucunu her emzirmeden sonra sütünle sil emzirmeden önce karbonatlı suyla sil. Bir kaçgün dikkat et bakalımyaa tam gaz sorunumuz hemen hemen bitti derken benm diks problemi yuzunden antibiyotik kullanmk zorunda kaldm oda yvrumda pamukcuk yapti mikostatin kullnyrm gecmiyor
Gecen ay sanki ufurumu vargibi demisti ama fazla ustunde durmadi bugun soyledi kalbinde diye kansizlaiktan da olabilir ama erken bunun icin dedi dorduncu ayinda bidaha gosteririm olmazsa goturueum kardiolaga insallah dedigin gibi basit biseydirŞimdiye kadar dememesi ilginç. Bizde 1. Ay dedi. Sakin ol bebeklerin çoğunda oluyor. 3 yaşına kadar geçiyor genelde, geçmezse basit bir müdahale ile geçiriyorlat.
Biz çocuk kardiyolojisine götürdük üfürümün çeşidini öğrendik. Pda bizdeki en sık görülen genelde bebek büyüdükce geçen cinsinden. 6. Ayda tekrar kontrol var. Çocuk doktorumuz gösterelim içimiz rahat etsin demişti daha başka bir sorun olmadığından emin olmak için.
Tavsiyem sende göster kafan rahatlasın
Bizimde sitede havuz var ama korkmuyor değilim mikrop alırmı diye. Popodan aşağısını sokmak lazım. Onada mikrop alırmı diye endişe ediyorum . Bide altlarına ne bağlıyacax sızdırmaz mayolar varmış onlardan mı alıcaz. Esra erolun instagramında gördüm geçen oğlunun altına çocuk bezi gibi bişey bağlamış soramadım tabi nedir o bağladığınız diye :)Ayy simide koysak zaten kafa öne ya da yana düşer.hooop suyun icine gomulur.ben de ayaklarini ve ellerini suya sokmayi dusunuyorum.hatta evin önünde havuzla baslasam dedim.ne guzel sitenin cocuklari orda hep.ama esim pimpirikli.daha denemedik.bugun disari cikicaz ama yarin havuza ayaklarini sokabilirim.
Seviyor bizim kiz suyu.ben bazen ellerini ayaklarini yüzünü lavaboda yikiyorum.öyyyle bakiyor.kendi küvetinde ayaklar hep bi cirpinmada. Bakalim havuzda ne yapacak.
Seninkiydi demi nihat hatipoğlunun yiğeni olan :)))))Benim kadin dogumcu emziren anneyi süt ilk 3 ay korur nokta dedi. Demekki cok itirazlar gelmis.ben cok ilgilenmedim bu konuyla esimle kardes gibi oldugumuzdan dolayi :)
Sen göster bence bayramdan sonra çünkü 1 ayda geçmez. Kalp büyüdükce geçermiş. Biz ilk ay gösterdik 6 aylıkken gel dediGecen ay sanki ufurumu vargibi demisti ama fazla ustunde durmadi bugun soyledi kalbinde diye kansizlaiktan da olabilir ama erken bunun icin dedi dorduncu ayinda bidaha gosteririm olmazsa goturueum kardiolaga insallah dedigin gibi basit biseydir
Aynen biz de dogru duzgun tatil yapmadk bidaha.anlar tabi yürüyo olur cok da keyifli zamanı bence,ver eline elma,armut yerken oyalansınBende oyle yapcm canım bizim evlatlarımız kahrını herşeyini biz çekiyoruz sonuçta sadece sevmekle uzaktan emri vaki yapmakla olmuyor ki bazı şeyler
Biz istanbuldayız ama deniz havuz bu yıl hayal bizim için belki seneye yaza tatile gideriz kendim en son balayında girdim denize havuza iki yıldır gitmiyorz seneye gidersek tatile kısmetse sokmak istiyorum denize 1 buçuk yaşında olacak anlar mı acaba o zmn
Ben sadece ayaklari sokmayi dusunuyorum canim.oyuzden ekstra bir seye gerek yok.ama evet girenler icin oyle bir bez var huggies in mesela.Bizimde sitede havuz var ama korkmuyor değilim mikrop alırmı diye. Popodan aşağısını sokmak lazım. Onada mikrop alırmı diye endişe ediyorum . Bide altlarına ne bağlıyacax sızdırmaz mayolar varmış onlardan mı alıcaz. Esra erolun instagramında gördüm geçen oğlunun altına çocuk bezi gibi bişey bağlamış soramadım tabi nedir o bağladığınız diye :)
Ne giydircez hakkaten hanımlar suda çocuklara
aynen dedigin gbi yapiyrm 1 hafta dolsun ins gecerDüzenli kullandın mı? Ben 6 saatte bir verdim hiç geçirmedim saatini. Geçecek sakin ol. Karbonatlada sil. Ve meme ucunu her emzirmeden sonra sütünle sil emzirmeden önce karbonatlı suyla sil. Bir kaçgün dikkat et bakalım
Sadece Ayakları nasıl sokucaksın? Simide otursa poposuda değmez mi yine suyaBen sadece ayaklari sokmayi dusunuyorum canim.oyuzden ekstra bir seye gerek yok.ama evet girenler icin oyle bir bez var huggies in mesela.
Ayaklari belki azcik bacaklari sokariz.sonra banyo yaptiririz zaten.o kadardan bi zarar gelecegini sanmiyorum.
İyi güldüm kardeşBenim kadin dogumcu emziren anneyi süt ilk 3 ay korur nokta dedi. Demekki cok itirazlar gelmis.ben cok ilgilenmedim bu konuyla esimle kardes gibi oldugumuzdan dolayi :)
Yok be canim kucagimda tutup havuza asagi salicam bacaklari :) kendim ileri geri falan yaptiririm azcik yeter.o da ayaklarini çırpar.zaten üşürler.fazla tutamam.Sadece Ayakları nasıl sokucaksın? Simide otursa poposuda değmez mi yine suya
Aynen bizde de tık yok. Bi denedik benim canım yandi sonrada öyle kaldı işte. İyi olduBenim de lohusalik 25.gun bitmisti. Onun uzerine 3 kez adet oldum.düzensiz tabi hepsi.ama bu baya iyi geliyor.3 ayi doldurdugumuza gore.yumurtalar olusmaya basladi demklektir.aman dikkat diycem de bizde hala tik yok.en son. cocugu yapmistik herhalde
Aynen yaa hic istemiyorum ben de.bizde deneme bile olmadi.onu birak konusu bile gecmiyorAynen bizde de tık yok. Bi denedik benim canım yandi sonrada öyle kaldı işte. İyi olduboş vakit bulsam uyurum . Hormonlardan dolayi snrm hiç istemiyorum
EvetSeninkiydi demi nihat hatipoğlunun yiğeni olan :)))))
Benimkide gece daha az emiyor gun icinn dede seninki gibi sık emiyor.emerek uyuyor sabahleyin tok olsa bileKızlar emzirme muhabbeti yapılmış da 3 aylık olunca 3 saati bulmalı diye. Benim kızımın gece uykusu hariç hiç 3 saati bulmuyor emzirme süresi. Saat başı bazen yarım saat 40 dk da bi uzun uzun emiyor. Siz de ne kadar aralıkla emiyor? Yarın 3 aylık oluyoruz bu arada.
Aynen bizde de tık yok. Bi denedik benim canım yandi sonrada öyle kaldı işte. İyi olduboş vakit bulsam uyurum . Hormonlardan dolayi snrm hiç istemiyorum
Aynen yaa hic istemiyorum ben de.bizde deneme bile olmadi.onu birak konusu bile gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?