- 24 Aralık 2012
- 482
- 407
- 123
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.941
Benim de iştahım cok arttı adet olamamanın getirileri mi bunlar hep.emzirenler 10aya kadar adet görmeyebiliyomuşBende ayni susuncedeyim benim ilk 1 hafta oldu kanamam sonra kesildim hala tik yok 3. Ay soldu kiz davul oldum
Bizim 2 gun surdu asli. Atesi sadece 1 gun surdu. Miyik miyik seslee cikardi devamli. Bize once calpol surup atesi dusmezse fitil ver dediler..Bu arada kızlar 2 ay aşıları olduk bu gün huzursuzluk ağlamalar başladı ateş yok ama fitili gece uyumadan önce vereceğim gece uyurken ateşi çıkar fln die ne kadar sürüyor bu ateş çıkma ihtimali ve huzursuzluk ağlamalar
Neden onermiyorlarmis canim? Ben 2 hafta sonra yazliga gecince denize birazcik sokmayi dusunuyorum hatta bende denize sokma taraftari degildim bir arkadasimin esi kizinla birlikte denize girmis. Fikrim degisti yani..Atlattinız hadi gecmis olsun.aman erkekler hep rahat.gecen gece yatagna yatırmış tamam sagolsun uyutmuş cocugu ama basının altındaki yastıgı cekmemiş uyanmasın diye.yastık kullanmıcaz unutma tehlikeli diyorum hı hı yapıyo.
Simdi tutturdu haftasonları denize gitcez.sokmam 2aylık cocugu,6aya kadar önermiyolarmış.cevap yine hı hı
Benim de iştahım cok arttı adet olamamanın getirileri mi bunlar hep.emzirenler 10aya kadar adet görmeyebiliyomuş
Yok kiz o kadar degildir insallah biz bu istahla varul olur cikariz :)
Canim kalip tozu diye satiliyor. Suyla karistirip harc elde ediyorsun. Cocugun elini icine sokuyorsun, yirmi saniye falan bekletince katilasiyor zaten, sonra cocugun elini cikariyorsun. Icine baska bir harc dokuyorsun falan. Ben facebookta pav butik diye bir yerden aldim. Orada daha ayrintili anlatiyorlar. Bir bak canim.
Süt pek korumuyo canım güvenmeyin onaBende daha adet olmadim insallah sut koruyordur(
Diger dogumlarimda hemen olmustum oysaki.
10 ay neki. 1.5 2 sene olmayan arkadaslar var cevremde(
Bencede ayaklar sokulabilir. Bende eylül gibi sokucAm biraz daha büyümüşte olur. Ama havuza seneye bu sene camdan girenleri izlemekle yetinecek oğlum :)puyenime 6aya kadar asıları tamamlandıgı icin bu zamandan önce enfeksiyonlara acık oluyomuş bebekler.denizi o yúzden erken buluyo doktorlar.ama ayaklarını sokcam ben de azcık.zaten bisey anlamaz ki daha boynunu tutamıyo denize girip simitle mi oyalancak di mi
Günümüzde emzirmenin hamileliği engelleyecek bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılması için, 3 koşulun olması gerekir. Bunlar;
- Annenin doğumdan sonra adet kanamalarının başlamamış olması (Lohusalık döneminde olan kanamalar adet kanaması olarak kabul edilmez)
- Bebeğin tamamen ya da tama yakın şekilde anne sütüyle besleniyor olması (Bebeğin gündüz 4 saatte fazla, gece 6 saatten fazla anne sütüyle besleniyor olması)
- Bebeğin 6 aydan daha küçük olması
bendede oldu dogum sonrasi makat catlagi sanirsam afedersiniz dogum ağsndn bile fena biraz iyilsti bnde durumA alyildiz bende sana onu soracaktım canım. Benim kabızlık geçmediğinden düzelmiyor illallah ettim. Krem sürsem de fayda yok çünkü her wc de kolumu ısırıyorum resmen. Suyu bi ara çoğaltmıştım mersinde sıcaktan düzeldiydi eskişehirde azaltınca tekrar oldu. Ben artık emini susuzluktan olduğuna, süt üretimi yüzünden vücuttaki suyumun tamamını çekiyor bağırsaklar az içtiğimde. Arttırdım tekrar su içmeyi
Bende oyle yapcm canım bizim evlatlarımız kahrını herşeyini biz çekiyoruz sonuçta sadece sevmekle uzaktan emri vaki yapmakla olmuyor ki bazı şeylergurtmingotam seni en iyi ben anlarım. Benimde yaşım küçük diye kimse beni pek dinlemiyor ama ben lafımı geçiriyorum valla. Hatta eşim sünnet için daha erken diyordu ama ben gidip sünnet için kendim alıcam randevuyu evlat herşeyden önemli. Kimse karışamaz. Esime diyorum sen mi doğurdun ben mi. Ben doğurduğuma göre sakın bana karışma diye
gurtmingotam bu arada bana doktor havuza sakin sokma 1,5 yasina kadar ama denize girebilir dedi. Denize yarin girecek insallah benim oglan, bakalim ne tepki verecek :)
Biz istanbuldayız ama deniz havuz bu yıl hayal bizim için belki seneye yaza tatile gideriz kendim en son balayında girdim denize havuza iki yıldır gitmiyorz seneye gidersek tatile kısmetse sokmak istiyorum denize 1 buçuk yaşında olacak anlar mı acaba o zmngurtmingotam aşıları tamamlanmamış oldugu icin denizi cok önermiyolar,enfeksiyonlara acık olurmuş bebek.bi de bahsettigim yer karadeniz hepten pis
Ne bileyim olanda nasıl oluyo hepimiz kadınız ne fark var anlamıyorum.bu da mı genetik.ugrasıyorum ben de galactigo damla.bu da olmazsa ilerde benim de işim zor
Şimdiye kadar dememesi ilginç. Bizde 1. Ay dedi. Sakin ol bebeklerin çoğunda oluyor. 3 yaşına kadar geçiyor genelde, geçmezse basit bir müdahale ile geçiriyorlat.Selam kizlar uzun zamandir yoktum tlfn bozuldu ACİL ACİLL YARDİMMM bugun 3.ay konteolumuz vardi hersey guzle 7.100kg 61 cm bas cevremizdeki sorun duzeldo ama simdide KALBİNDE UFURUM VAR dedi cok endiseliyim neyapmam lazim korkuyorum 4.ay bidaha konteol edwlim dedi varmi boylebi durumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?