2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bizim 2 gun surdu asli. Atesi sadece 1 gun surdu. Miyik miyik seslee cikardi devamli. Bize once calpol surup atesi dusmezse fitil ver dediler..

Neden onermiyorlarmis canim? Ben 2 hafta sonra yazliga gecince denize birazcik sokmayi dusunuyorum hatta bende denize sokma taraftari degildim bir arkadasimin esi kizinla birlikte denize girmis. Fikrim degisti yani..

Daha cok kucukler savunmasizlar kizlar denize sokmayinnn.
Idrar yolu enfeksiyonu olabilirler allah korusun.
Buyuk oglum 2 yasina kadar denizle kunla tanismamisti artik yeter dedik denize gittik 2 gun sadece donuste bir ateslendi 1 hafta atesini dusuremedik resmen allahim ne fenaydi sabaha kadar kucakta evde dolandik(

GKBgkb hic ugrasma bence joker baby ve mothercarede satiliyor. Cerceve seklinde saginda ve solunda el ve ayak izini ortasina resmini koyuyorsun fiyatida 60 tl. Ben yapucaktim simdi sehirdisindayim donunce yada 3 aylikken yapacagim..

puyenime 6aya kadar asıları tamamlandıgı icin bu zamandan önce enfeksiyonlara acık oluyomuş bebekler.denizi o yúzden erken buluyo doktorlar.ama ayaklarını sokcam ben de azcık.zaten bisey anlamaz ki daha boynunu tutamıyo denize girip simitle mi oyalancak di mi

Bende daha adet olmadim insallah sut koruyordur(
Diger dogumlarimda hemen olmustum oysaki.
10 ay neki. 1.5 2 sene olmayan arkadaslar var cevremde(
Süt pek korumuyo canım güvenmeyin onagece gündüz cok duzenli emzirebilenlerde evet bi müddet koruyor.gece 3-4 kere emiyor mu?nette bununla ilgili güzel bilgiler var tavsiyem

A alyildiz bende sana onu soracaktım canım. Benim kabızlık geçmediğinden düzelmiyor illallah ettim. Krem sürsem de fayda yok çünkü her wc de kolumu ısırıyorum resmen. Suyu bi ara çoğaltmıştım mersinde sıcaktan düzeldiydi eskişehirde azaltınca tekrar oldu. Ben artık emini susuzluktan olduğuna, süt üretimi yüzünden vücuttaki suyumun tamamını çekiyor bağırsaklar az içtiğimde. Arttırdım tekrar su içmeyi

Bencede ayaklar sokulabilir. Bende eylül gibi sokucAm biraz daha büyümüşte olur. Ama havuza seneye bu sene camdan girenleri izlemekle yetinecek oğlum :)

yaa tam gaz sorunumuz hemen hemen bitti derken benm diks problemi yuzunden antibiyotik kullanmk zorunda kaldm oda yvrumda pamukcuk yapti mikostatin kullnyrm gecmiyor

bendede oldu dogum sonrasi makat catlagi sanirsam afedersiniz dogum ağsndn bile fena biraz iyilsti bnde durum

Rabbim duali bir hayat yasayan, duasini hayatina tasiyan baskalarinin duasini alan ve duasi kabul olan kullardan eylesin, ömrün ibadetli, neslin serefli, kalbin merhametli, vücudun sihhatli, paran bereketli, sofran afiyetli, yuvan muhabbetli, yüzün mutlu olsun. dünyada bir olan sende bin olsun... kainatta damla olan sende okyanus olsun.Kadir geceniz ve cumanız mubarek olsun

Bende oyle yapcm canım bizim evlatlarımız kahrını herşeyini biz çekiyoruz sonuçta sadece sevmekle uzaktan emri vaki yapmakla olmuyor ki bazı şeyler
gurtmingotam bu arada bana doktor havuza sakin sokma 1,5 yasina kadar ama denize girebilir dedi. Denize yarin girecek insallah benim oglan, bakalim ne tepki verecek :)

gurtmingotam aşıları tamamlanmamış oldugu icin denizi cok önermiyolar,enfeksiyonlara acık olurmuş bebek.bi de bahsettigim yer karadeniz hepten pis
Biz istanbuldayız ama deniz havuz bu yıl hayal bizim için belki seneye yaza tatile gideriz kendim en son balayında girdim denize havuza iki yıldır gitmiyorz seneye gidersek tatile kısmetse sokmak istiyorum denize 1 buçuk yaşında olacak anlar mı acaba o zmn

Selam kizlar uzun zamandir yoktum tlfn bozuldu ACİL ACİLL YARDİMMM bugun 3.ay konteolumuz vardi hersey guzle 7.100kg 61 cm bas cevremizdeki sorun duzeldo ama simdide KALBİNDE UFURUM VAR dedi cok endiseliyim neyapmam lazim korkuyorum 4.ay bidaha konteol edwlim dedi varmi boylebi durumla

Ne bileyim olanda nasıl oluyo hepimiz kadınız ne fark var anlamıyorum.bu da mı genetik.ugrasıyorum ben de galactigo damla.bu da olmazsa ilerde benim de işim zor

Genetik canım. Annemde de olmamış malesef. Yine az da olsa var da mama meme ilerliyoruz. Regl olmadım mesela. Tam kesmiş olsam regl olurdum bence. Sağma makineleri vb de var yardımcılarımiz şükür

Şimdiye kadar dememesi ilginç. Bizde 1. Ay dedi. Sakin ol bebeklerin çoğunda oluyor. 3 yaşına kadar geçiyor genelde, geçmezse basit bir müdahale ile geçiriyorlat.
Biz çocuk kardiyolojisine götürdük üfürümün çeşidini öğrendik. Pda bizdeki en sık görülen genelde bebek büyüdükce geçen cinsinden. 6. Ayda tekrar kontrol var. Çocuk doktorumuz gösterelim içimiz rahat etsin demişti daha başka bir sorun olmadığından emin olmak için.
Tavsiyem sende göster kafan rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…