- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.981
Ya zaten artik kilodan mi hareketsizlikten mi bilmem.dizlerim cok agriyor.oturup kalkarken. Insan uyumasa bile uzanmak istiyor azicik. Her kalkisimda diyorum yine yattara gibi yuruyorum diye.belim ve dizlerimden ötürüİyi güldüm kardeşvalla ben de tersliyorum bazen napim o alıyo uykusunu.biz hasret kalmışızdır şöyle derin bi uykuya
Aynen kalkarken benimde dizlerim ağrıyor bir de ayak topuklarım. Acaba bişey eksilkiğinden mi ki? Doktora sormak lazımYa zaten artik kilodan mi hareketsizlikten mi bilmem.dizlerim cok agriyor.oturup kalkarken. Insan uyumasa bile uzanmak istiyor azicik. Her kalkisimda diyorum yine yattara gibi yuruyorum diye.belim ve dizlerimden ötürü
Allah kabul etsin canim naptim ki :)Alyildiz canım çok uğraştın hakkını helal et öncülük ettin hatmimize Allah ebeden razı olsun
Bizim kokumuzu istiyorlar benikide salincakta degil emerek uyumak istiyor yadavayakta sallanmak.acaba kokumuzun oldugu bi kiyafetmi koysak yanina bi arkadasim oyle yapmis esine baktirmis bebege o da dinlenmis birqz@concon7534 benim ki 4 nisan doğumlu 2 gündür ayrılamıyoruz, illa kucakta duracak. Bi şekilde yatırsamda illa başında onunla oynicam, normalde kendisi oyun halısında duruyordu, şu an durmuyor. Öğlen yatağa bıraktıkça uyandı, sonunda kıyamadım uykusunu alsın diye indirmedim kucağımdan, o kadar güzel uyudu ki, Bi de uzun uyudu ama kucakta olunca ben bişey yapamadım...napalım Mutlu olsunda sanırım ben kucağa alışmasın, kendi yatakta uyusun yapamicam, kıyamıyorum hiç....
Bu topuk agrisi nedir ya brn de oyleyim bel mafiş zaten anam ne zormus bu analikAynen kalkarken benimde dizlerim ağrıyor bir de ayak topuklarım. Acaba bişey eksilkiğinden mi ki? Doktora sormak lazım
Damlayı kullandın mı yalsa
Bizim kokumuzu istiyorlar benikide salincakta degil emerek uyumak istiyor yadavayakta sallanmak.acaba kokumuzun oldugu bi kiyafetmi koysak yanina bi arkadasim oyle yapmis esine baktirmis bebege o da dinlenmis birqz
Bizimki akşam 10 gibi uyuyor sabah 6 da uyanıyor. Uyandırmıyorum arada mama için. Çünkü uyanmıyor zaten. Uyandır diyenlere inat hiçç uyandırmadım doğduğundan beri. Şimdi 70 günlük oldu. 6 kilo. 62cm. Bu yüzden iyi ki uyandırmamışım. Çünkü buyume hormonu uykuda salgılanır
Tşirte sütünüzden damlatıp bırakın kızlar,öyle daha iyi oluyor.bi aksam üzerimdeki bluzuma süt akmıstı pompadan.öyle yatarım dedim.yataga uzandım nasıl kıpırdandı bebegim anlatamam.keske başucuna koysaymışım dedim az daha uyancaktıben de tişörtümü koyuyorum arada işe yarıyor gibi geliyor ama emin de değilim.
Yok canım ben kullanmadım sütüm yeterli benimde seni merak ettim. Faydası olur inşallahbugün başlıcam kuzum :) şimdi okuyodum hatta. günde 3 kere 15 damla diyo. sen kullandın mı?
Benim ki de çatlak sanırım, çok kanama oluyo... Hemoroidde çok kanama olmuyomuş sanırım, bide ağrı oluyo bende bittikten sonra gün içinde falanda. Bişey yaptın mı geçmesi içinbendede oldu dogum sonrasi makat catlagi sanirsam afedersiniz dogum ağsndn bile fena biraz iyilsti bnde durum
@concon7534 kizlar siz de normal dogum mu yapmistiniz?Benim ki de çatlak sanırım, çok kanama oluyo... Hemoroidde çok kanama olmuyomuş sanırım, bide ağrı oluyo bende bittikten sonra gün içinde falanda. Bişey yaptın mı geçmesi için
Geçmiş olsun cnm. Hemencecik geçer inşKızlar biz hastanedeyiz bebişim rota virusu olmuş,kaç gündür buraya yazıyordum yeşil sümüksü kaka var diye bide ishaldi.evde bi süre takip ettik ama kiloda kaybedince yatırdılar pazar çıkacakmışız.kilo kaybının sebebi ishalmis,rota aşısı vaktimiz daha gelmedi ilk fırsatta vurduracagim,ilk başta düşünmüyordum ama çok gerekliymiş.kuzumdan damar yolunu zor buldular.bebeğinizin kakasi yeşil balgamli ve sık yapıyorsa rota tahlili yaptırın arkadaşlar.
Zormuş valla bence de :) topuk ağrısına çözüm bulursak paylaşalımBu topuk agrisi nedir ya brn de oyleyim bel mafiş zaten anam ne zormus bu analik
Geçmiş olsun cnm. Hemencecik geçer inş
Zormuş valla bence de :) topuk ağrısına çözüm bulursak paylaşalım
Evet canim geri dogru hafif deriyi itme gibi bi hareket. Ben de tam bilmiyorum hala ama elimle biraz bastirmadan itmeye calisiyorum.Aspratorumuz var once serumu dokuyorum sonra cekiyorum yikadim da ama bi faydasi olmadi bogulma korkusuyla uyuyamiyo bile sabahladik resmen . Doktorumu aradim serumu hava nakinesine dokup oyle ver dedi makine alicaz simdi :/
O opme derdi bizdede var bide kucaga alistiriyolar cocugu deli olcam
Aspiratorumuz var canim faydali olmadi
Kasik kasik verilmez tabi pekmez canim hakiki ev yapimi uzum pekmezinden vermeyi dusunuyorum tabi simdi degil ilerde :)
Bizim ki de oyle ama okadar yapmamisti dikkat ederim sagol canim
Pipiye masaj mi yapilmasi gere ki yomus ?
Normalde kimseyi takmam yengem bizde bir hafta burdalar sürekli su ver şöyle böyle annem de hava sıcak yazık su ver diye diye yediler beni :) birde size sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?