2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
İyi güldüm kardeşvalla ben de tersliyorum bazen napim o alıyo uykusunu.biz hasret kalmışızdır şöyle derin bi uykuya
Ya zaten artik kilodan mi hareketsizlikten mi bilmem.dizlerim cok agriyor.oturup kalkarken. Insan uyumasa bile uzanmak istiyor azicik. Her kalkisimda diyorum yine yattara gibi yuruyorum diye.belim ve dizlerimden ötürü

Kızlar biz hastanedeyiz bebişim rota virusu olmuş,kaç gündür buraya yazıyordum yeşil sümüksü kaka var diye bide ishaldi.evde bi süre takip ettik ama kiloda kaybedince yatırdılar pazar çıkacakmışız.kilo kaybının sebebi ishalmis,rota aşısı vaktimiz daha gelmedi ilk fırsatta vurduracagim,ilk başta düşünmüyordum ama çok gerekliymiş.kuzumdan damar yolunu zor buldular.bebeğinizin kakasi yeşil balgamli ve sık yapıyorsa rota tahlili yaptırın arkadaşlar.

Ya zaten artik kilodan mi hareketsizlikten mi bilmem.dizlerim cok agriyor.oturup kalkarken. Insan uyumasa bile uzanmak istiyor azicik. Her kalkisimda diyorum yine yattara gibi yuruyorum diye.belim ve dizlerimden ötürü
Aynen kalkarken benimde dizlerim ağrıyor bir de ayak topuklarım. Acaba bişey eksilkiğinden mi ki? Doktora sormak lazım

Bizim kokumuzu istiyorlar benikide salincakta degil emerek uyumak istiyor yadavayakta sallanmak.acaba kokumuzun oldugu bi kiyafetmi koysak yanina bi arkadasim oyle yapmis esine baktirmis bebege o da dinlenmis birqz

Bizim kokumuzu istiyorlar benikide salincakta degil emerek uyumak istiyor yadavayakta sallanmak.acaba kokumuzun oldugu bi kiyafetmi koysak yanina bi arkadasim oyle yapmis esine baktirmis bebege o da dinlenmis birqz

ben de tişörtümü koyuyorum arada işe yarıyor gibi geliyor ama emin de değilim.

uyandırma olayı ilk 10 gün sarılık olmasın diye kuzum zaten. bebeği uyandırmasan da o sık sık uyanıyor zaten midesi küçücük az az sık sık emiyor. ama arada bazı bebekler de uyuyor diye uyandırın diyorlar ki sarılık olmasın.
8 saat aralıksız uyuyorsa çok şaşırdım ve maşallah. en az 3 aylık olan bebekler 6-8 saat uyumaya başlar diye biliyorum. sizinki erken başlamış. benimki 100 günlük hala 4-5 saat uyuyo gece en uzun.

ben de tişörtümü koyuyorum arada işe yarıyor gibi geliyor ama emin de değilim.
Tşirte sütünüzden damlatıp bırakın kızlar,öyle daha iyi oluyor.bi aksam üzerimdeki bluzuma süt akmıstı pompadan.öyle yatarım dedim.yataga uzandım nasıl kıpırdandı bebegim anlatamam.keske başucuna koysaymışım dedim az daha uyancaktısüt kokusunu alıyolar bence

arkadaslar sünnet konusu acılmış bizde byramdan hemen sonra sünnet olcz nasipse. yapack doktor cok tecrübeli bi ürologmuş tanıdık vasıtasyla gidecegz ama ben simdiden taktım kafaya. nasıl kıycam ogluma bilmiyorum. halbuki daha dogmadn dmistim yaptircm hemen diye ama kayınvalidmle kayınpederim karsi cıktı. simdi esim onlara ragmen yaptirma kararı aldı. Allah ın emri ve saglıgı icin ama ana yüregi iste.
yaptıranlar pisman oldu mu, hangi yöntemi secmeliyiz, cok aglıyolar mı yardım lütfn

bendede oldu dogum sonrasi makat catlagi sanirsam afedersiniz dogum ağsndn bile fena biraz iyilsti bnde durum
Benim ki de çatlak sanırım, çok kanama oluyo... Hemoroidde çok kanama olmuyomuş sanırım, bide ağrı oluyo bende bittikten sonra gün içinde falanda. Bişey yaptın mı geçmesi için

Benim ki de çatlak sanırım, çok kanama oluyo... Hemoroidde çok kanama olmuyomuş sanırım, bide ağrı oluyo bende bittikten sonra gün içinde falanda. Bişey yaptın mı geçmesi için
@concon7534 kizlar siz de normal dogum mu yapmistiniz?

Nerdeyse tum normal dogum yapanlarda var.

Ben iki ayri dr a gittim biri fitil krem verdi gecer gibi oldu tekrar basladi
Digeri iki ayri krem verdi yine fayda olmadi

Kabiz da degilim yedigime ictigime dikkat ediyorum. 2.5 ayda gecmedi

Ilk dogumdan sonra da olmustu ama bu kadar uzun surmemisti. O zaman gittigim dr karisim bi krem vermisti. Artik yarin o dr a randevu aldim. Karsiya gececez mecbur artik. Umarim sifa olur.

Sebogelin

Geçmiş olsun cnm. Hemencecik geçer inş

Bu topuk agrisi nedir ya brn de oyleyim bel mafiş zaten anam ne zormus bu analik
Zormuş valla bence de :) topuk ağrısına çözüm bulursak paylaşalım

Evet canim geri dogru hafif deriyi itme gibi bi hareket. Ben de tam bilmiyorum hala ama elimle biraz bastirmadan itmeye calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…