2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kiz sirtina kadar batirdi.baktim arinacak gibi degil.banyoda yikadim.uzerini giydirdim.benim uzerim de islandigindan cikarttim kiyafetlerimi.kizin uykusu cok geldi hemen uysun diye giymedim de. Oturdum koltuga ic camasirlarimla.adetliyim bir de.şakır şakır o geliyor.tuvaletim geldi.kiz kucagimda dalsin diye bekliyorum.esim disarda.simdi konustum arkadasiyla geliyormus. Allahim manzarayi dusunsenize.salonda cirilciplak tuvaletim var diye kivranan kucaginda cocukla biri

@asliii1 aşıları tamamlanmamış oldugu icin denizi cok önermiyolar,enfeksiyonlara acık olurmuş bebek.bi de bahsettigim yer karadeniz hepten pis

Habersiz gelmiyolar neyseki.ben de diyorum hep yanında biri varsa mutlaka haber ver.atlet filan bu sıcakta öyle oturuyoruz mecbur

Ben daha adet olmadımı ya Atales diyince aklıma geldi. Geçen anmemde diyor hamile misin yoksa oha dedim hz meryem olmadığıma göre hamile değilimdir birşey olduğumu var sanki ama bi adet olsam iyiydi şişti karnım. İlk 20 gün oldu kanama 2 aydır tık yok nerdeyse bi olursa atlet don kalmıcak gibi geliyor anavatan şarıl şarıl kan ağlıcak

Benim de lohusalik 25.gun bitmisti. Onun uzerine 3 kez adet oldum.düzensiz tabi hepsi.ama bu baya iyi geliyor.3 ayi doldurdugumuza gore.yumurtalar olusmaya basladi demklektir.aman dikkat diycem de bizde hala tik yok.en son. cocugu yapmistik herhalde

Bende ayni susuncedeyim benim ilk 1 hafta oldu kanamam sonra kesildim hala tik yok 3. Ay soldu kiz davul oldum

Rota virusu asimizi olduk teyzelerrr.
Ates yapmaz ama yinede dikkat et dedi.
Yalana yalana aldi ilaci bizim sipa buda abisi gibi ilac seviyor.
2.dozu eylulde olacakmis.Bundan sonra her ay asi yazik kuzulara
Biz daha olmadik rotayi galba 3. Ay bitti agustosa gun verdi gunu 8 haziranda yaptilar BCG,DaBT-IPA-HIB,KPA bu yaziyo kartta adlarinida anlamadim karman corman bide

Bizde akşama kadar boyleyiz :))

Kızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Sünnet yaptıran anneler hastanede yattınız mı ağrı acı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
U

Dikisli yontem tercih ederseniz cocuk cerrahina yaptirmanizi tavsiye ederim. Urologlar o kadar iyi yaklasamiyormus cocuklara. 39. Gun yaptirdik 3 4 gun oldu ilk cisinde biraz agladi baska huysuzlugu olmadi. Lokal yaptilar. Sadece her bezde krem suruyoruz.

bize de herkes dugunu napacaksiniz deyip durdu he he dedik gectik. Sonra kendilerini bi halt saniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…