- 7 Nisan 2015
- 2.598
- 3.855
- 63
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.921
Yaaaa çooook tatlıııııOglanin eli ve ayaginin kalibini cikardim ani olsun diye. Hareket cekmis gene bizimki
Gunaydinlarrrr
A ARTVINLI9876 hatim duamizi sen yapabilir misin?
Cuma vakti olsa guzel olur.
Tabii arkadaslar bitirebilecekse o vakte. @Nergis26Prens annesi
Amin canimYaparim cnm.Bugun mukabelenin hatim duasi var orada yapalim insallah.
Rabbim niyetimizi biliyor kabul etsin insallah.yanlisimizi noksanimizi tamamlasin insallah.
Habersiz gelmiyolar neyseki.ben de diyorum hep yanında biri varsa mutlaka haber ver.atlet filan bu sıcakta öyle oturuyoruz mecburKiz sirtina kadar batirdi.baktim arinacak gibi degil.banyoda yikadim.uzerini giydirdim.benim uzerim de islandigindan cikarttim kiyafetlerimi.kizin uykusu cok geldi hemen uysun diye giymedim de. Oturdum koltuga ic camasirlarimla.adetliyim bir de.şakır şakır o geliyor.tuvaletim geldi.kiz kucagimda dalsin diye bekliyorum.esim disarda.simdi konustum arkadasiyla geliyormus. Allahim manzarayi dusunsenize.salonda cirilciplak tuvaletim var diye kivranan kucaginda cocukla biri
Bende bizimki iyi gidiyor diyordumMasallah
Canim :)) benim kız da 62 günlük 5300 58 cm bende büyüdü diyorum :))))))
Benim de lohusalik 25.gun bitmisti. Onun uzerine 3 kez adet oldum.düzensiz tabi hepsi.ama bu baya iyi geliyor.3 ayi doldurdugumuza gore.yumurtalar olusmaya basladi demklektir.aman dikkat diycem de bizde hala tik yok.en son. cocugu yapmistik herhaldeBen daha adet olmadımı yaAtales diyince aklıma geldi. Geçen anmemde diyor hamile misin yoksa oha dedim hz meryem olmadığıma göre hamile değilimdir birşey olduğumu var sanki ama bi adet olsam iyiydi şişti karnım. İlk 20 gün oldu kanama 2 aydır tık yok nerdeyse bi olursa atlet don kalmıcak gibi geliyor anavatan şarıl şarıl kan ağlıcak
Kesinlikle.esim okadar alismiski atlet ya da askililarla dolasmama.gecen eve geldiginde tisort vardi uzerimde.niye giyindin diyorHabersiz gelmiyolar neyseki.ben de diyorum hep yanında biri varsa mutlaka haber ver.atlet filan bu sıcakta öyle oturuyoruz mecbur
Totilere de dua edelim :)))Kadir geceniz mübarek olsun. Ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Çocuklarımız sağlıklı huzurlu mutlu gazsız, kansız sarı kakalı memeler bol sütlü olsun inşallah. :) Aminnn
Bitti cani mbitti yazamadim cocukta :)
Kadir geceniz mübarek olsun. Ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Çocuklarımız sağlıklı huzurlu mutlu gazsız, kansız sarı kakalı memeler bol sütlü olsun inşallah. :) Aminnn
Ben daha adet olmadımı yaAtales diyince aklıma geldi. Geçen anmemde diyor hamile misin yoksa oha dedim hz meryem olmadığıma göre hamile değilimdir birşey olduğumu var sanki ama bi adet olsam iyiydi şişti karnım. İlk 20 gün oldu kanama 2 aydır tık yok nerdeyse bi olursa atlet don kalmıcak gibi geliyor anavatan şarıl şarıl kan ağlıcak
Biz daha olmadik rotayi galba 3. Ay bitti agustosa gun verdi gunu 8 haziranda yaptilar BCG,DaBT-IPA-HIB,KPA bu yaziyo kartta adlarinida anlamadim karman corman bideRota virusu asimizi olduk teyzelerrr.
Ates yapmaz ama yinede dikkat et dedi.
Yalana yalana aldi ilaci bizim sipa buda abisi gibi ilac seviyor.
2.dozu eylulde olacakmis.Bundan sonra her ay asi yazik kuzulara
Tamam canimBitti cani mbitti yazamadim cocukta :)
Bizde akşama kadar boyleyiz :))Canim bebek bu ay kucakta fiziksel gelişimi sebebiyle çok rahatedermiş. Hep kucak ister dedi doktor ve snrm senin anlatmaya calistigin pozisyonu yap dedi. Resim yüklemeyi deniycem.çok rahat eder o şekil dedi. Migdesine dokunmayacaksin. Bi el tam boyun altında kol altında, diğeri alttan.dene çok seviyorlar. Hemde devamli etrafı izliyor
UKızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Sünnet yaptıran anneler hastanede yattınız mı ağrı acı oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
@Camaron ne güzel söyledin. Biz de sünnet yaptiricaz düğün y apmicaz dedikçe geleneklerden uzaklasiyormusuz böyle elestiriliyoruz. Kimsenin keyfi için düğün yapamicam ayrıca sünnet neden düğün g erektirsin
Sünnet yaptıran arkadaşlar, bugün doktor klipsli sunnetten bahsetti. Siz nasıl yaptırdınız klipsli mi dikişli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?