2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Iyi bari tek ben degilmisim :)

Anacim aksamlari bayilip gidiyorum iki cocuga bakiyorum ev is guc derken hal kalmiyor

Zamanla duzelir insallah :)

Yanliz olmadigini bilmek iyi geliyor insana ; ))
Yani benimde merak ettigim 3. Cocuk nasil yapiliyor
Hadi tekti bi swkilde bi zaman sonra oluyor
Da bizim safak ta karanlik iki cocukla
Abi kardes seklinde oleee bide ramazan da geldi bahanelerimiz arasina ahahahahah

Bizim kokumuzu istiyorlar benikide salincakta degil emerek uyumak istiyor yadavayakta sallanmak.acaba kokumuzun oldugu bi kiyafetmi koysak yanina bi arkadasim oyle yapmis esine baktirmis bebege o da dinlenmis birqz
Annem başından beri diyo bana, Bi bezi koynuna koyda kokun geçsin diye ama çok yapamıyorum öyle. Normalde 1 saat olmaz pek gündüz uykusu, burnunu göğsüme yaslayıp 2 saati geçti neredeyse uykusu.... Özlemiş demek ki bebişim :)

çok geçmiş olsun.
Bu virüsü nerden kapıyorlar ki genelde evdeler,yedikleri ictikleri steril hale getirilyor.acaba dısarı cıktıklarında ne oluyor?baska cocuklardan gecmez heralde
Ben de aşıya güvenmiyorum yaptırmayı düşünmüyorum pek cok yan etkisi cıkabilir,daha yeni o yüzden anlasılmıyor.öyle de ishal olcak böyle de.gecmiş olsun cok

Cok gecmis olsun ama bunlar rota belirtisi degil tek basina. Buyuk kizim yakalandi yesil ve balgamli degildi. Ama ishaldi cok asiri kaka yapiyodu surekli kusuyodu ve ateslenmisti rota demek icin bunlarda gerekiyo benim bildigim. Bu arada asiya hala gerek varmiymis rotaya yakalanan ya bi daha yakalanmiyo yada hafif atlatiyo diye biliyorum.
Nedense ben seni minyon zayıf biri olarak düşünmüşüm şimdi kilo deyince tuhaf geldi :)

Bende :)

Havalianne__ çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bizim de buara yeşil kaka var Allah korusun korktum şimdi ama günde 2 defa bazen 3 yapıyo çok değil geçenlerde suluydu kakası sayıya dönmedi daha ama artık sulu değil napsak doktora da gotürdük yeşil normal dedi kakası yediklerinden olur dedi anne sütü alan çocuk ishal olmaz dedi ben de annemin yanındayım Ankarada tekrar götürüp rota tahlili mi yaptırsam idrardan mı yapıyorlar tahlili inşallah çabucak iyileşir yavrun Allah kuzulara mızı korusun

Tahminleriniz dogru kizlar.minyonum aslinda.tabi ben bodur tavuk her zaman piliçtir diyorum eşim de poposu yere yakın olandan korkacaksin diyor

Kizlar etiketleyemedim. El ayak izi icin tuz seramigi var cok kolay tuz un ve sudan ibaret izi alip firinliyorsunuz. O kadar para dokmeyin bence

havuz deniz icin ise mavi bayrakli denizlere sokun illa girecekse. Ve sadece boyundan olan simitler var. Ayrica suda kullanilan bez mayolar var.

İnşallah Can'ım şifa bulursun... Normal doğum yaptım ama benim ki ondan değildir, benim kızlığımdan beri var ama hiç bu kadar şiddetli olmamıştı. Bağırsaklarım hep düzensizdir, ya kabızım ya ishal, o şekilde ki düzensizlik sebep olurmuş. Benim doğumdan sonra olmadı da 2 aydan sonra oldu. Yeme içme işi biraz aksamaya başladı, bebeğe tek başıma bakmaya başladım çok ayakta kaldım o Zaman başladı. Bi de dereotu yemeyi rezene içmeyi bıraktım. Sebebini biliyorum işte ama Bebek'le uğraşırken dikkat edemiyorum. Basur mu senin ki, dr. Ne dedi?

Ya kizlar bu kabızlık bende de var. Bugün ölüyorum sandım. Tuvalette inim inim inledim ıkındım doğumda bile bu kadar ıkınamadım. Tam rezillik içerde oğlan ağlıyordu sonunda yapamadan çıktım

Diz bacak agrisi bende de cok fena arkadasim hatta ortepediye gitmeyi dusunuyodum. Fazla kilo alimindan olabilir mi acaba? Vucudun alisik olmadigi bir kg tasiyoruz sonucta benim daha 15 kg fazlam var

Ya zaten artik kilodan mi hareketsizlikten mi bilmem.dizlerim cok agriyor.oturup kalkarken. Insan uyumasa bile uzanmak istiyor azicik. Her kalkisimda diyorum yine yattara gibi yuruyorum diye.belim ve dizlerimden ötürü

Yok basur demedi
Catlakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…