- 27 Aralık 2015
- 613
- 751
- 23
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.021
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şu mübarek günde yar ve yardımcın olsunEvt cnm yanindayim
Canım günde 7 ve fazla kaka yaparsa cıvık olursa kakası ve kakanin içinde parçalar olmazsa yani sadece su gibi olursa ishal demekCok gecmiş olsun canım beimm bebegiminde bazen yeşil oluyo baZen de sarı normale dönüyor ishal oldugunu nasıl anlıycaz
Iyi bari tek ben degilmisim :)
Anacim aksamlari bayilip gidiyorum iki cocuga bakiyorum ev is guc derken hal kalmiyor
Zamanla duzelir insallah :)
Aynen kalkarken benimde dizlerim ağrıyor bir de ayak topuklarım. Acaba bişey eksilkiğinden mi ki? Doktora sormak lazım
Cok gecmiş olsun canım beimm bebegiminde bazen yeşil oluyo baZen de sarı normale dönüyor ishal oldugunu nasıl anlıycaz
Annem başından beri diyo bana, Bi bezi koynuna koyda kokun geçsin diye ama çok yapamıyorum öyle. Normalde 1 saat olmaz pek gündüz uykusu, burnunu göğsüme yaslayıp 2 saati geçti neredeyse uykusu.... Özlemiş demek ki bebişim :)Bizim kokumuzu istiyorlar benikide salincakta degil emerek uyumak istiyor yadavayakta sallanmak.acaba kokumuzun oldugu bi kiyafetmi koysak yanina bi arkadasim oyle yapmis esine baktirmis bebege o da dinlenmis birqz
Bu virüsü nerden kapıyorlar ki genelde evdeler,yedikleri ictikleri steril hale getirilyor.acaba dısarı cıktıklarında ne oluyor?baska cocuklardan gecmez heraldeçok geçmiş olsun.
Biz de şaşıyoruz bazenKız çocuğu ne.ara yaptınız
Heheh.normalde oyleyim zaten.ama hamile kalmadan once kilo almistim.bir de hamilelik eklenince.daha veremedim.e kemikler eski kiloya endeksli sanirim.bu kiloya alisamadilarNedense ben seni minyon zayıf biri olarak düşünmüşüm şimdi kilo deyince tuhaf geldi :)
Cok gecmis olsun ama bunlar rota belirtisi degil tek basina. Buyuk kizim yakalandi yesil ve balgamli degildi. Ama ishaldi cok asiri kaka yapiyodu surekli kusuyodu ve ateslenmisti rota demek icin bunlarda gerekiyo benim bildigim. Bu arada asiya hala gerek varmiymis rotaya yakalanan ya bi daha yakalanmiyo yada hafif atlatiyo diye biliyorum.Kızlar biz hastanedeyiz bebişim rota virusu olmuş,kaç gündür buraya yazıyordum yeşil sümüksü kaka var diye bide ishaldi.evde bi süre takip ettik ama kiloda kaybedince yatırdılar pazar çıkacakmışız.kilo kaybının sebebi ishalmis,rota aşısı vaktimiz daha gelmedi ilk fırsatta vurduracagim,ilk başta düşünmüyordum ama çok gerekliymiş.kuzumdan damar yolunu zor buldular.bebeğinizin kakasi yeşil balgamli ve sık yapıyorsa rota tahlili yaptırın arkadaşlar.
Nedense ben seni minyon zayıf biri olarak düşünmüşüm şimdi kilo deyince tuhaf geldi :)
Bende :)Evet ben de aynen :)Atales
Evet kizlaaaar.onceden oyleydim.minyon bi tipim var vardı teee 1 sene oncesiEvet ben de aynen :)Atales
Tahminleriniz dogru kizlar.minyonum aslinda.tabi ben bodur tavuk her zaman piliçtir diyorumCok gecmis olsun ama bunlar rota belirtisi degil tek basina. Buyuk kizim yakalandi yesil ve balgamli degildi. Ama ishaldi cok asiri kaka yapiyodu surekli kusuyodu ve ateslenmisti rota demek icin bunlarda gerekiyo benim bildigim. Bu arada asiya hala gerek varmiymis rotaya yakalanan ya bi daha yakalanmiyo yada hafif atlatiyo diye biliyorum.
Bende :)
bugun 3. ay kontrolumuz vardi dr sordum bu durumu yuruyene kadar artik böyle dediHahaha bizimkinde 8 nisan :)
İnşallah Can'ım şifa bulursun... Normal doğum yaptım ama benim ki ondan değildir, benim kızlığımdan beri var ama hiç bu kadar şiddetli olmamıştı. Bağırsaklarım hep düzensizdir, ya kabızım ya ishal, o şekilde ki düzensizlik sebep olurmuş. Benim doğumdan sonra olmadı da 2 aydan sonra oldu. Yeme içme işi biraz aksamaya başladı, bebeğe tek başıma bakmaya başladım çok ayakta kaldım o Zaman başladı. Bi de dereotu yemeyi rezene içmeyi bıraktım. Sebebini biliyorum işte ama Bebek'le uğraşırken dikkat edemiyorum. Basur mu senin ki, dr. Ne dedi?@concon7534 kizlar siz de normal dogum mu yapmistiniz?
Nerdeyse tum normal dogum yapanlarda var.
Ben iki ayri dr a gittim biri fitil krem verdi gecer gibi oldu tekrar basladi
Digeri iki ayri krem verdi yine fayda olmadi
Kabiz da degilim yedigime ictigime dikkat ediyorum. 2.5 ayda gecmedi
Ilk dogumdan sonra da olmustu ama bu kadar uzun surmemisti. O zaman gittigim dr karisim bi krem vermisti. Artik yarin o dr a randevu aldim. Karsiya gececez mecbur artik. Umarim sifa olur.
@sebnemmn
Ya zaten artik kilodan mi hareketsizlikten mi bilmem.dizlerim cok agriyor.oturup kalkarken. Insan uyumasa bile uzanmak istiyor azicik. Her kalkisimda diyorum yine yattara gibi yuruyorum diye.belim ve dizlerimden ötürü
Yok basur demediİnşallah Can'ım şifa bulursun... Normal doğum yaptım ama benim ki ondan değildir, benim kızlığımdan beri var ama hiç bu kadar şiddetli olmamıştı. Bağırsaklarım hep düzensizdir, ya kabızım ya ishal, o şekilde ki düzensizlik sebep olurmuş. Benim doğumdan sonra olmadı da 2 aydan sonra oldu. Yeme içme işi biraz aksamaya başladı, bebeğe tek başıma bakmaya başladım çok ayakta kaldım o Zaman başladı. Bi de dereotu yemeyi rezene içmeyi bıraktım. Sebebini biliyorum işte ama Bebek'le uğraşırken dikkat edemiyorum. Basur mu senin ki, dr. Ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?