- 11 Haziran 2015
- 1.230
- 1.931
- 83
- 42
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.221
Benim kayinvalidem de aşağı doğru düzelt diyordu. Ben hiç duymadım. Hiç bi yerde de okumadım.Erkek annelerine bi sorum olacak bebişi bezlerken pipiyi yukarı doğru gelecek şekilde mi bezliyorsunuz ben ilk kez böyle bşy duyuyorum bu gün yukarda durmalıymış ben hiç öyle yapmadım hep aşağıda duruyo ellemedim sizede sorayım dedim
Canım yeşil kaka iyi beslendiğini gösterir. Fazla yerse yeşil kaka olur. Allahaşkına iyi doktor bulmak da ne zor. Bazı doktorlar gerçekten acayip. Babam doktor annem hemşire ve benim ikinci bebeğim. Tecrubeyle sabit... Ayrıca güven sorunu evet bebeği etkiler ama avazı çıktığı kadar ağlamadına neden olmaz. Fazla beslendiği için mideyi rahatsız edebilir. Şimdi bebek ağlıyor diye kucağına alırsan o bebek kucakta hareketsiz kalır. Hazmı ve gaz çıkarması zorlaşır. Sen kucağına alınca da ağlıyor zaten. Ben çok alınmaması gerektiğini dusunuyorum bu sebepten. Alışma falan nedeniyle değil... Bu ayda alışmaz bebek. Elbette anne kucağı ister ama kucakta hareketsiz kalınca onun sistemi iyi çalışmaz. Ayrıca tüm annelere tavsiye... 3 aylıken yatağına koyup uyutmayı öğretin... Ben hala iki buçuk yaşındaki kızını ayakta sallıyorum büyük hata yapmıştım tecrubesizlikten... Ama oğlumu alıştıracağım. Artık donence mi koyar uyuturum ne yaparım bilmiyorum ama kesinlikle ağlatarak uyutmam... Herkese iyi bayramlar...Herkesin bayramini kutlar, evlatlarimizla nicelerini gecirmeyi dilerim.
Kizlar ben dun arefe gunu sabah doktor pesinde kosmak zorunda kaldim. Buraya yazayim ki benim gibi her yesil kakayi birsey sanmayin. Bu forumunda tabi hem iyi hemde boyle kotu taraflarida var. Okuyup okuyup, bizimkinle eslestirip, uydurup panikliyoruz
Ara ara yesilimsi sari kaka geldigini soylemistim. Pazar gunu sari kakanin ardindan yemyesil kaka yapmaya basladi. Doktoruna sordum anlamsiz dedi. Ya agzindan enfeksiyon kapmistir yada yedigin birsey dokunmustur dedi. Neyse sabahi sabah ettim doktora gotursem mii goturmesem mi derken pazartesi sabahi yine yesil kaka yapinca zaten randevu almistim kaptim doktora goturdum.
Surekli agliyor, yesil kaka yapiyor vs. Butun sikayetleri siraladik tabi o sirada bizim cadi basiyor aglamayi.. doktor hanim soklarda.. hep mi boyle agliyor diye soruyor eee diyorum gunduz arka fonumuz hep boyle. Doktor sakinlestirdi, bazi seyler gosterdi bana sakinlestirmem icin. Boy ve kiloda hic artis yok 1 haftada. Sadece 100 gram almis ama bu hafta kafa capi buyumus. Kaka ve idrar tahlili istedi ve sonuc hicbirsey yokkk. Yesil kaka ornegi verdim. Lab. Da sari kaka diye cikti rengi..
Simdi soruyorum size bu cocuk hala yesil kaka cikariyor sizce nedenn?(
Doktorun tespiti guven sorunu yasiyormus, aglama krizleri ondanmis. Cevre ve sehir degisikligi kendini guvensiz ortamda hissetmesine sebep oluyormus. Kucagindan indirme dedi. Zaten dedim yapisik vaziyetteyiz butun gun ve wcye bile gidemiyorum
2 aylik findiga bakin siz psikolojisi bozulmus sehir degistirdim diye
İçimi rahatlattın bizim kaka mız yeşil uzun süre emiyo gece emmiyo ama bütün gün emiyo demekki ondan yeşil kakası ama benim sorunum buara çok bunalıyorum sanırım depresyon başlangıcı okuduğum kadarıyla çok stresliyim ve bu bebeğime geçiyor ben 4 gündür doğru düzgün uyuyamı yorum sütüm de azaldı hemen farkediyor gece bitti sütüm kuzumu zor uyuttum benim gibi o da uyuyamı yor psikolojik durumun tamamen bebeğine geçiyor bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum bebeğime iyi bir anne olamıycağımı düşünüp duruyorum içimi dökebileceğim kimsem yok beni anlayabilecek ama acilen kendimi toparlamam lazım zor çok zor bi dönem hayırlısıyla atlatalım inşallah en az 6 ay emzireyim şuan tek istediğim bu Allah hepimize yardım etsinCanım yeşil kaka iyi beslendiğini gösterir. Fazla yerse yeşil kaka olur. Allahaşkına iyi doktor bulmak da ne zor. Bazı doktorlar gerçekten acayip. Babam doktor annem hemşire ve benim ikinci bebeğim. Tecrubeyle sabit... Ayrıca güven sorunu evet bebeği etkiler ama avazı çıktığı kadar ağlamadına neden olmaz. Fazla beslendiği için mideyi rahatsız edebilir. Şimdi bebek ağlıyor diye kucağına alırsan o bebek kucakta hareketsiz kalır. Hazmı ve gaz çıkarması zorlaşır. Sen kucağına alınca da ağlıyor zaten. Ben çok alınmaması gerektiğini dusunuyorum bu sebepten. Alışma falan nedeniyle değil... Bu ayda alışmaz bebek. Elbette anne kucağı ister ama kucakta hareketsiz kalınca onun sistemi iyi çalışmaz. Ayrıca tüm annelere tavsiye... 3 aylıken yatağına koyup uyutmayı öğretin... Ben hala iki buçuk yaşındaki kızını ayakta sallıyorum büyük hata yapmıştım tecrubesizlikten... Ama oğlumu alıştıracağım. Artık donence mi koyar uyuturum ne yaparım bilmiyorum ama kesinlikle ağlatarak uyutmam... Herkese iyi bayramlar...
Ben ellemiyorum. Bizimki sola dogru duruyor birazErkek annelerine bi sorum olacak bebişi bezlerken pipiyi yukarı doğru gelecek şekilde mi bezliyorsunuz ben ilk kez böyle bşy duyuyorum bu gün yukarda durmalıymış ben hiç öyle yapmadım hep aşağıda duruyo ellemedim sizede sorayım dedim
Erkek annelerine bi sorum olacak bebişi bezlerken pipiyi yukarı doğru gelecek şekilde mi bezliyorsunuz ben ilk kez böyle bşy duyuyorum bu gün yukarda durmalıymış ben hiç öyle yapmadım hep aşağıda duruyo ellemedim sizede sorayım dedim
Içinde bulunduğun durumu bilemiyorum ama lohusalikta zor günler geçirdim beni çok sevdiğini bildigim esim bile hala beni anlamıyor. Ama senin kimseye ihtiyacın yok bebegin var sen annesin bebegin senin herşeyin öyle düşün. Onun sana senin ona ihtiyacın var. Ben her bunaldigimda onu kucağıma alıp sıcaklığını hissediyorum bana iyi geliyor. Eminim her kadın gibi sende çok iyi bi annesin ve guclusun. Kimsenin seni anlamasını bekleme herşeyi yaşayan bilir tüm güç kendinde :)İçimi rahatlattın bizim kaka mız yeşil uzun süre emiyo gece emmiyo ama bütün gün emiyo demekki ondan yeşil kakası ama benim sorunum buara çok bunalıyorum sanırım depresyon başlangıcı okuduğum kadarıyla çok stresliyim ve bu bebeğime geçiyor ben 4 gündür doğru düzgün uyuyamı yorum sütüm de azaldı hemen farkediyor gece bitti sütüm kuzumu zor uyuttum benim gibi o da uyuyamı yor psikolojik durumun tamamen bebeğine geçiyor bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum bebeğime iyi bir anne olamıycağımı düşünüp duruyorum içimi dökebileceğim kimsem yok beni anlayabilecek ama acilen kendimi toparlamam lazım zor çok zor bi dönem hayırlısıyla atlatalım inşallah en az 6 ay emzireyim şuan tek istediğim bu Allah hepimize yardım etsin
Biz evimizdeyiz düzen kalmadı hiç. Emmek dışında çocuğu bana vermedikleri için düzenimiz bozuldu. Yavrum da huzursuz uyumuyo mizmizlaniyoIyi bayramlar arkadaslar.
Bayram cok yogun geciyor gelenimiz cok saolsun.Ama cocuk olunca zor is vesselam,dun kuzucum yazik ne uyuyabildi nede memede keyif yapabildi.
Su iki gunude atlatsak hayirlisiyla duzenimize geri doneriz insallah.
Sizde nasil durumlar sehir disinda olanlar duzen degistimi,bir arkadas vardi antalyaya giden kuzucugun atesi cikmisti simdi iyidir insallah(
Allah yardımcın olsun canımBayram çookk yoğun geçiyor uykusuzum oğlum durmuyo gelen çok Allah yardım etsin ..
Sağol tatlım. İlk gün ortam değiştirdiğimiz için bebeğin ateşi 37.8 e kadar çıktı. Ama huysuz değildi. Ama ben yine de tedirgin oldum. Üşüttüm mu hasta mı oldu acaba diye,calpol filan verdim ama sonradan vücudu alıştı 2 gün bu şekilde kafası yandı. Ama geçti allaha şükür. Her gün yıkıyorum. Günde 3 öğün elini yüzünü siliyorum. Klimasız odalarda isilik çıkarıyor.Iyi bayramlar arkadaslar.
Bayram cok yogun geciyor gelenimiz cok saolsun.Ama cocuk olunca zor is vesselam,dun kuzucum yazik ne uyuyabildi nede memede keyif yapabildi.
Su iki gunude atlatsak hayirlisiyla duzenimize geri doneriz insallah.
Sizde nasil durumlar sehir disinda olanlar duzen degistimi,bir arkadas vardi antalyaya giden kuzucugun atesi cikmisti simdi iyidir insallah(
İçimi rahatlattın bizim kaka mız yeşil uzun süre emiyo gece emmiyo ama bütün gün emiyo demekki ondan yeşil kakası ama benim sorunum buara çok bunalıyorum sanırım depresyon başlangıcı okuduğum kadarıyla çok stresliyim ve bu bebeğime geçiyor ben 4 gündür doğru düzgün uyuyamı yorum sütüm de azaldı hemen farkediyor gece bitti sütüm kuzumu zor uyuttum benim gibi o da uyuyamı yor psikolojik durumun tamamen bebeğine geçiyor bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum bebeğime iyi bir anne olamıycağımı düşünüp duruyorum içimi dökebileceğim kimsem yok beni anlayabilecek ama acilen kendimi toparlamam lazım zor çok zor bi dönem hayırlısıyla atlatalım inşallah en az 6 ay emzireyim şuan tek istediğim bu Allah hepimize yardım etsin
Canım ben kullanıyorum. İçine az su koyunca az çalışıyor. Bende de oldu. Biraz fazla su koymayı dene. İçindeki su buharlaşınca bitiriyor. Koyabileceğin en fazla miktarı koy. 2 dakika çok azKizlar phlips avent strilazator kullanan var mi? Yeni kullanmaya basladim da biberonlari emzikleri yikadiktan sonra koyuyorum buharda en fazla 2 dakka calisiyor dugmesi sonuyor sonra bu kdr kisa surmesi normal mi? 6dk surmesi gerekiyor normalde sanirim?
İçimi rahatlattın bizim kaka mız yeşil uzun süre emiyo gece emmiyo ama bütün gün emiyo demekki ondan yeşil kakası ama benim sorunum buara çok bunalıyorum sanırım depresyon başlangıcı okuduğum kadarıyla çok stresliyim ve bu bebeğime geçiyor ben 4 gündür doğru düzgün uyuyamı yorum sütüm de azaldı hemen farkediyor gece bitti sütüm kuzumu zor uyuttum benim gibi o da uyuyamı yor psikolojik durumun tamamen bebeğine geçiyor bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum bebeğime iyi bir anne olamıycağımı düşünüp duruyorum içimi dökebileceğim kimsem yok beni anlayabilecek ama acilen kendimi toparlamam lazım zor çok zor bi dönem hayırlısıyla atlatalım inşallah en az 6 ay emzireyim şuan tek istediğim bu Allah hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?