- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.201
Yukari mi cikiyor cok iyi yaa.bizimki anca ayaklari sarkitmak icin elinden geleni yapiyor.dönme olayi zaten hic yok.dönecekmis gibi yapip bizi umutlandiriyor her seferinde.yalın dönüyor. poposunu kaldırarak ayağından destek ala ala da aşağıya doğru iniyor ve yukarı da çıkıyor.
Buzluktan ben8mkide icmedi bende depo yapmıyorum pekKızlar ben cildiyeciye gittim saç dökülmesi olur tahlile gerek yok normal çıkar değerler dedi ama ben yptırdım ve hepsi iyi çıktı gerçekten, hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyomuş sen dha şiddetli yaşıyosun dedi çok dökülüyo benim gerçekten ama çıkıcakmış bi iki aya inşallah, biotin hap önerdi alıcam, galacto damlyı bnde aldım gerçekten farkediyo yanında bol su humana çayı ve b12 içiyorum tbi ama humanayla damlanın içeriği nerdeyse aynı, valla süt azalcak korkusuyla yememi içmemi kısamıyorum iki kere mama verdm içim hiç rahat etmedi çok şükür bdaha gerek kalmadı kilo verme işi yavrumuz için biraz dha bekliyebilir, birde buzluktaki sütümü içmedi benmki uykusunda verdmde içti tadı braz değişiyomuş buzlukta sevmiyomuş bazı bebekler iyki boşuna fazla depolamamışım
Ayy yerim ben onun psikolojisini bunlar tam bir cimcime yahu :) bencede bebekler bu dönemde kucağa alınmalı bütün makalelerde hep aynı şey yazıyor ilk üç ay güven duygusu olusuyormus.bana da herkes sanki çok fena bişey yapmışım gibi söylenip duruyor kucağa alıştı diye...ama umurumda değil bebişim koynumda huzurluysa gerisi boş.Herkesin bayramini kutlar, evlatlarimizla nicelerini gecirmeyi dilerim.
Kizlar ben dun arefe gunu sabah doktor pesinde kosmak zorunda kaldim. Buraya yazayim ki benim gibi her yesil kakayi birsey sanmayin. Bu forumunda tabi hem iyi hemde boyle kotu taraflarida var. Okuyup okuyup, bizimkinle eslestirip, uydurup panikliyoruz
Ara ara yesilimsi sari kaka geldigini soylemistim. Pazar gunu sari kakanin ardindan yemyesil kaka yapmaya basladi. Doktoruna sordum anlamsiz dedi. Ya agzindan enfeksiyon kapmistir yada yedigin birsey dokunmustur dedi. Neyse sabahi sabah ettim doktora gotursem mii goturmesem mi derken pazartesi sabahi yine yesil kaka yapinca zaten randevu almistim kaptim doktora goturdum.
Surekli agliyor, yesil kaka yapiyor vs. Butun sikayetleri siraladik tabi o sirada bizim cadi basiyor aglamayi.. doktor hanim soklarda.. hep mi boyle agliyor diye soruyor eee diyorum gunduz arka fonumuz hep boyle. Doktor sakinlestirdi, bazi seyler gosterdi bana sakinlestirmem icin. Boy ve kiloda hic artis yok 1 haftada. Sadece 100 gram almis ama bu hafta kafa capi buyumus. Kaka ve idrar tahlili istedi ve sonuc hicbirsey yokkk. Yesil kaka ornegi verdim. Lab. Da sari kaka diye cikti rengi..
Simdi soruyorum size bu cocuk hala yesil kaka cikariyor sizce nedenn?(
Doktorun tespiti guven sorunu yasiyormus, aglama krizleri ondanmis. Cevre ve sehir degisikligi kendini guvensiz ortamda hissetmesine sebep oluyormus. Kucagindan indirme dedi. Zaten dedim yapisik vaziyetteyiz butun gun ve wcye bile gidemiyorum
2 aylik findiga bakin siz psikolojisi bozulmus sehir degistirdim diye
Kizlar sizin bebekleriniz de parmagini emmek isterken midesini bulamdirip kusuyor mu? Canim sıkıldi simdi bebegime ya...
Ben de ilk defa duydum şimdi. Ben ellemiyorum hiç. Ama bi abla aşağı doğru cevir ki cisi üstüne cikmasin demistiErkek annelerine bi sorum olacak bebişi bezlerken pipiyi yukarı doğru gelecek şekilde mi bezliyorsunuz ben ilk kez böyle bşy duyuyorum bu gün yukarda durmalıymış ben hiç öyle yapmadım hep aşağıda duruyo ellemedim sizede sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?