- 7 Şubat 2013
- 1.166
- 1.616
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.241
Bubcheni bende en iysii diye aldim. Sampuani 35 lira yani. Gecen gun kizimi bebek yagi ile yagladim bir anda kizardi bazi yerleri. Bebek yagina tepki verdi vucudu. Gittim dandik dedigim dalin miydi unuttum adini ondan aldim ve fistik gibi bir guzel yagliyorum sampuaniylada yikiyorum ve mis gibi kokuyor.. ay unuttum adinu yaaaZaten üstünde konak olmadan kullanın diyor.keske bende alaydim. Çok kızıyorum kendime. Herşeyi araştırdım da bunu atlamışım. Bubchen ve chicco almıştım. 1 ay sonra konak oluştu. Allaha şükür azaldı çok da sıkıntı yapmıyorum. Güzel sampuan
Burdada bahsettim bizimki asidan once sari yesilimsiydi. Asi ve sehir degisikliginden sonra tam yesil yapti. Simdi normale donuyor. Asidanda oldugunu dusunuyorum aslicim. Bu arada tirnaklarini uyurken kes ve dipten kesme biraz birakki cani acimasin. Ilk anneannesi kestide bende simdi kendim kesiyorum birde torpi yapiyorumKızlar aşıdan sonra kakalarda bi tuhaflaşma gördünüz mü tam bu kaka olayını çözdük bitti derken acaip bi renk almaya başladı kakası turkuaz yeşiline bakan bi yeşil kaka ve arada kahve rengine çalan bi renk kaka oluyor tobe yarabbim daha neler göreceğiz acaba aşıdan sora oldu böyle
Bir sorum daha var bebeğimin tırnaklarını keserken yanlışlıkla etinide kestim azck kanadı ağladı meleğim çok üzüldüm etini kesmemek için nasl bi tırnak makası kullanmalıyım şimdiden teşekkürler hepinizi öpüyorum
Doktor bana diyorki surekli onunla ilgilen, agladiginda koynuna al ve ana kucagi pozisyonuna getir vs. Yahu dedim ben ne yapuyorum sanki evde halay cekio horon tepmiyorum zaten. Sabah uyanir 2 saat onu severim oynarim.konusurum. Sonra uyur uyanir salincakta sallar oyuncaklara dikkatini cekmeye calisirim uyur uyanir banyo yaptiririm uyur uyanur vss.. Doktorda ne desin iste mana veremedi aglamasina. Allaha sukur tahlillerde birsey cikmadi ama annem dogru soyluyor sanirim fenaligindan yapiyor diyor hepCanım yeşil kaka iyi beslendiğini gösterir. Fazla yerse yeşil kaka olur. Allahaşkına iyi doktor bulmak da ne zor. Bazı doktorlar gerçekten acayip. Babam doktor annem hemşire ve benim ikinci bebeğim. Tecrubeyle sabit... Ayrıca güven sorunu evet bebeği etkiler ama avazı çıktığı kadar ağlamadına neden olmaz. Fazla beslendiği için mideyi rahatsız edebilir. Şimdi bebek ağlıyor diye kucağına alırsan o bebek kucakta hareketsiz kalır. Hazmı ve gaz çıkarması zorlaşır. Sen kucağına alınca da ağlıyor zaten. Ben çok alınmaması gerektiğini dusunuyorum bu sebepten. Alışma falan nedeniyle değil... Bu ayda alışmaz bebek. Elbette anne kucağı ister ama kucakta hareketsiz kalınca onun sistemi iyi çalışmaz. Ayrıca tüm annelere tavsiye... 3 aylıken yatağına koyup uyutmayı öğretin... Ben hala iki buçuk yaşındaki kızını ayakta sallıyorum büyük hata yapmıştım tecrubesizlikten... Ama oğlumu alıştıracağım. Artık donence mi koyar uyuturum ne yaparım bilmiyorum ama kesinlikle ağlatarak uyutmam... Herkese iyi bayramlar...
Bende senin gibiydim. Benim lahusaligimda baska sorunlarimda vardi. Butun dunya uzerime geliyor sandim bir an. Halada atlatamadim. Sinirlerim bozuluyorum bazrn kizim.patlayasiya kadar aglayip susmadiginda. Odaya kendimi kapattim gecen gun.. Sana tavsiyem: cocugu emzirmek disinda oyalama, sallama, uyutma gibi diger tum aktiviteler icin destek almalisin. Herseyi sen yapamazsin, butun misyonu kendine yukleme.İçimi rahatlattın bizim kaka mız yeşil uzun süre emiyo gece emmiyo ama bütün gün emiyo demekki ondan yeşil kakası ama benim sorunum buara çok bunalıyorum sanırım depresyon başlangıcı okuduğum kadarıyla çok stresliyim ve bu bebeğime geçiyor ben 4 gündür doğru düzgün uyuyamı yorum sütüm de azaldı hemen farkediyor gece bitti sütüm kuzumu zor uyuttum benim gibi o da uyuyamı yor psikolojik durumun tamamen bebeğine geçiyor bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum uyuyamadıkça sinirleniyorum bebeğime iyi bir anne olamıycağımı düşünüp duruyorum içimi dökebileceğim kimsem yok beni anlayabilecek ama acilen kendimi toparlamam lazım zor çok zor bi dönem hayırlısıyla atlatalım inşallah en az 6 ay emzireyim şuan tek istediğim bu Allah hepimize yardım etsin
Geç olsada biraz bütün arkadaşlarımın bayramını kutluyorum sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar göstersin rabbim
Ancak girebildim topiğe kızım bi fırsat verirse okuycam neler yazdınız çok merak ediyorum bir de sorum var sizlere
AntAlyadayım
Yanıyo buralar
Özellikle Antalyalı arkadaşlar Bebeklerinize su veriyormusunuz
Veriyorsanız gunde kaç kere kaç ml
Ben doktora sordum canim verebilirsin dedi. Baska bir sehirdeyim burada da doktora goturdum oda eczaneden kimyonlu rezene almami tavsiye etti. Humana markasini aldim. Gunde 50 cc verebilirsin dedi ama gun icerisine yayarak. Bir anfa t0 cc verilmemeli. Bilgin olsun..