- 31 Mayıs 2009
- 5.117
- 3.419
- 373
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.181
Evet ben şuan ilçesinde olmama rağmen susuzluk çok zor,sütüm azalır,kız basar yaygarayı,mama da vermedim henüz,korktum iyice,sahura kalktım ama tutamayacağım,oğluma dedim sen bugün oruç tut diye,sahura kadar uyumadı babasıyla,yeyip yattı bakalım,dayanabilecek mi :)Ben de düşündüm de antalya da susuz kalmak zor ,sütüm azalir filan korktum tutmadım.
Aynen o sağ el dimdik havada, 2 bacağını popoyu kaldırıp saga sola çevirme bi süredir vardı. Şimdi de yan dönme başladı.özellikle sağına daha kolay dönüyor ama benim anlam veremediğim bisey var. Yan döndükten sonra kafasını iyice çeviriyor şöyle anlatayım. Mesela yan döndü yatakta, vücudunu değil ama kafasını yatağa doğru iyice ceviriuo bu sefer de burnu ağzı kapandığı için fosurduyor bu dönme hareketini yaparken de tisliyor sürekli bu da var mi sizdeNe güzel ya hepsi aynı şeyleri yapıyor demek ki....benimki de poposunu tek ayağını yere basıp dönmeye çalışıyor. Yüzükoyun yatırımcı kendini itiyor. 2 gündür oyun halısı nda eliyle ulaşamayacağı yerlere bacakları ile ulaşabildiğini keşfetti. 2 bacağını popoyu kaldirip oyuncaklara vuruyor. Bir de surekli 2 elini yumruk yapıp dimdik tutup onları inceliyor. Sanki hitler selamı veriyorbugün hasta olunca akşam uykusu ile gece uykusu birleştirdi. 2 de kalkmış gülüyor, ayaklarını tepiyor . Emistik uyudu zavallım...Çok masumlar yaa.
Aynen canım aşıdan sonra bizim ki de arttı gibi kaka da bi tuhaflaştı yan etkileri fln sanırımGaz sancıları azalacağına artıyor sanki bizde,yavrum ayaklarını karnına çeke çeke mahvoluyor..
Bizde de ayni durum sapur supur sesler cikiyor :))Kızlar gelişimlerden bahsederken bizim oğlan yumruğunu yemeye başladı üstü başı salya oluyor acıktığından değil sanıyorum çnki tokkende yapıyor normal olduğunu okumuştum ama kusmuktan daha beter gibi bu salya devamlı akıtıyor minik tontonum benim
Aynen yaa çok tatlı oluyorlar maşallah suphanallah miniklerimize nerden nerelere geldiler çok şükür bu günlerimizeBizde de ayni durum sapur supur sesler cikiyor :))
Kizlar simdi yatarken aklima geldi de.dun gece bir ara kalkip baktim bizim kiz yanina dönmüs öyle yatiyor.cok sasirdim.normalde dönemiyor cünkü. Iki gun once dr da.koydugumuz yataktan oynaya oynaya ayaklarini sarkitti asagi.kendini ittire ottore gidiyor.dr muayene ediyor.hemsire dusmesin diye tutuyor.dr da ne o sen dönecek misin yoksa.ama daha erken falan dedi.sizinkiler dönebiliyor mu.
gayretlerine hayranım:) bunları yapmaya çalışırken çok enerji harcıyo olmalılar. bizde 67günlüğüz70gunluk olduk düz zeminde yan dönemiyor da koltugu acıp koyuyorum uzerine.meyilli diye orda dönuyor ama ayak dayayıp kendini geri geri ittiriyo,pusetten de inme çabalarına bayılıyorumsanki inse yürüyecek
Kizlar nasilsiniz biz geldik trabzona cok sukur kazasiz belasiz ... 29 saatte geldik cok kazalar vardi allahim vermesin ... kizim beni hic uzmedi yedi icti uyudu ... aşı olmustukya hic birsey olmadi huysuzlanmadi kolayca atlattik ... bende haberler bu kadar kendinize iyi bakin firsat buldukca gelirim malum biraz gezicez
Masallah canim biz 3 saatlik yolculukta helak olduk. Oglusum huzursuzlandi cok.Kizlar nasilsiniz biz geldik trabzona cok sukur kazasiz belasiz ... 29 saatte geldik cok kazalar vardi allahim vermesin ... kizim beni hic uzmedi yedi icti uyudu ... aşı olmustukya hic birsey olmadi huysuzlanmadi kolayca atlattik ... bende haberler bu kadar kendinize iyi bakin firsat buldukca gelirim malum biraz gezicez
Ne bileyim canım binbir türlü kocakarı adeti var;:)))O nasılmış öyle süt geri kacacak) alısma konusuna katılıyorum ben en bastan beri kavun filan yiyiodum buzluktan cıkarıp bi de.soguk da gaz mı yaparmıs diyodum bilmeden.öyle bi sıkıntımız olmadı ama benim gibi de abartmamak gerek tabi :]
Emdigi icin boyle bisey yapamam malesef aslinds goturmek istemiyorum hic. Mecburi yerlere kisa kisa girer cikariz artikKizlar ben kizimi bayramlasmalara giderken almayi dusunmuyorum.kv lere ve anneme birakmayi dusunuyorum. Kucagina almak isteyenler oturtmaya calisanlar falan oluyor.ama hic birakip disari cikmadim.endiseliyim o konuda.sizler nasil yapacaksiniz.
Benimki tembel :) henuz donmuyo ama oldugu yerde 180 derece falan yonunu donduruyo bide kaydiriyo kendini asagi dogru.Kizlar simdi yatarken aklima geldi de.dun gece bir ara kalkip baktim bizim kiz yanina dönmüs öyle yatiyor.cok sasirdim.normalde dönemiyor cünkü. Iki gun once dr da.koydugumuz yataktan oynaya oynaya ayaklarini sarkitti asagi.kendini ittire ottore gidiyor.dr muayene ediyor.hemsire dusmesin diye tutuyor.dr da ne o sen dönecek misin yoksa.ama daha erken falan dedi.sizinkiler dönebiliyor mu.
Kusma yok ama oguruyo biraz ileri kacinca ellerKizlar sizin bebekleriniz de parmagini emmek isterken midesini bulamdirip kusuyor mu? Canim sıkıldi simdi bebegime ya...
Masallah ya biri gelse su bile veremem heralde :) kendimize yemek bile zor yapiyorum su saat oldu daha mutfagi toplayamadim sabahtan beri.Selam arkadaslar.
Bugun arefe diye oruc tuttum simdilik iyiyiz insallah sut azalmaz.
Bu bayram yatili misafirlerim var malum akrabalar boll gelen giden eksik olmaz bakalim nasil kalkicaz altindan.
1 tencere sarma sardik annemle 2 tepsi kete yaptik baklavamida yaptim biz bayrama haziriz buyrun herkesi bekleriz
Iki sipada bayrama hasta girecek sanirim hapsuruklar oksurukler havada ucusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?