2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ben de düşündüm de antalya da susuz kalmak zor ,sütüm azalir filan korktum tutmadım.
Evet ben şuan ilçesinde olmama rağmen susuzluk çok zor,sütüm azalır,kız basar yaygarayı,mama da vermedim henüz,korktum iyice,sahura kalktım ama tutamayacağım,oğluma dedim sen bugün oruç tut diye,sahura kadar uyumadı babasıyla,yeyip yattı bakalım,dayanabilecek mi :)

Aynen o sağ el dimdik havada, 2 bacağını popoyu kaldırıp saga sola çevirme bi süredir vardı. Şimdi de yan dönme başladı.özellikle sağına daha kolay dönüyor ama benim anlam veremediğim bisey var. Yan döndükten sonra kafasını iyice çeviriyor şöyle anlatayım. Mesela yan döndü yatakta, vücudunu değil ama kafasını yatağa doğru iyice ceviriuo bu sefer de burnu ağzı kapandığı için fosurduyor bu dönme hareketini yaparken de tisliyor sürekli bu da var mi sizde

Kızlar gelişimlerden bahsederken bizim oğlan yumruğunu yemeye başladı üstü başı salya oluyor acıktığından değil sanıyorum çnki tokkende yapıyor normal olduğunu okumuştum ama kusmuktan daha beter gibi bu salya devamlı akıtıyor minik tontonum benim

Bizde de ayni durum sapur supur sesler cikiyor :))

yalın dönüyor. poposunu kaldırarak ayağından destek ala ala da aşağıya doğru iniyor ve yukarı da çıkıyor.

70gunluk olduk düz zeminde yan dönemiyor da koltugu acıp koyuyorum uzerine.meyilli diye orda dönuyor ama ayak dayayıp kendini geri geri ittiriyo,pusetten de inme çabalarına bayılıyorumsanki inse yürüyecek
gayretlerine hayranım:) bunları yapmaya çalışırken çok enerji harcıyo olmalılar. bizde 67günlüğüz

Kizlar nasilsiniz biz geldik trabzona cok sukur kazasiz belasiz ... 29 saatte geldik cok kazalar vardi allahim vermesin ... kizim beni hic uzmedi yedi icti uyudu ... aşı olmustukya hic birsey olmadi huysuzlanmadi kolayca atlattik ... bende haberler bu kadar kendinize iyi bakin firsat buldukca gelirim malum biraz gezicez

29 saat miiii

Kizlar sizin bebekleriniz de parmagini emmek isterken midesini bulamdirip kusuyor mu? Canim sıkıldi simdi bebegime ya...

Masallah canim biz 3 saatlik yolculukta helak olduk. Oglusum huzursuzlandi cok.

Selam arkadaslar.
Bugun arefe diye oruc tuttum simdilik iyiyiz insallah sut azalmaz.
Bu bayram yatili misafirlerim var malum akrabalar boll gelen giden eksik olmaz bakalim nasil kalkicaz altindan.
1 tencere sarma sardik annemle 2 tepsi kete yaptik baklavamida yaptim biz bayrama haziriz buyrun herkesi bekleriz

Iki sipada bayrama hasta girecek sanirim hapsuruklar oksurukler havada ucusuyor

Ne bileyim canım binbir türlü kocakarı adeti var;:)))

Kızlar bizde çapaklanma yaşıyorumz.Damla kullandık geçmedi masaj yapiyorum 2 haftadır yine geçmedi. Merak ettiğim şey şu. Sizdeki çapaklanma sadece göz pinarinda mi . Bizin hem orda hemde tam orta noktada bir kirpigin altından çıkıyor gibi?

Kizlar ben kizimi bayramlasmalara giderken almayi dusunmuyorum.kv lere ve anneme birakmayi dusunuyorum. Kucagina almak isteyenler oturtmaya calisanlar falan oluyor.ama hic birakip disari cikmadim.endiseliyim o konuda.sizler nasil yapacaksiniz.
Emdigi icin boyle bisey yapamam malesef aslinds goturmek istemiyorum hic. Mecburi yerlere kisa kisa girer cikariz artik

Benimki tembel :) henuz donmuyo ama oldugu yerde 180 derece falan yonunu donduruyo bide kaydiriyo kendini asagi dogru.
Kizlar sizin bebekleriniz de parmagini emmek isterken midesini bulamdirip kusuyor mu? Canim sıkıldi simdi bebegime ya...
Kusma yok ama oguruyo biraz ileri kacinca eller
Masallah ya biri gelse su bile veremem heralde :) kendimize yemek bile zor yapiyorum su saat oldu daha mutfagi toplayamadim sabahtan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…