- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.301
Promalt e bebekte sayılıyor müthiş süt yapıyor tavsiye ederim cnmValla cnm ishali atlattı mi bilemeyeceğim,kaka sayisi öncekine göre azaldı ama yine su gibi ve balgamli.ya bugün ya pazartesi tekrar götüreceğiz.beslenmeme dikkat ediyorum cnm ve dediğin gibi ne farkettim biliyor musun,günde 2,2-5 litre su içerdim çok su içince sanki doymuyor gibiydi sulandığı için herhalde.2 gündür canım isteyince içiyorum uykusu yine eskisi gibi iyi oldu maşallah.bozayı deneyecegim herkes söylüyor onu bir de o damlanın faydası oluyor mu cnm sutun cogalttigini gördün mu.
Hadii 3 aylıkken mi?bizimki de agzına devamlı yumrugunu sokma cabasında ama daha diş farketmedim.takipteyim.cok huzursuz oluyor muDiş çıkarıyoruz
Canım zaten benim bebek hep kucağımda kucakçı istersen bırak:)) yırtar ortalığıAğlama krizlerine önerim. Bebeğini kucağından hiç indirme.kimseye de verme.odada yanlız bırakma. Sürekli emzirdim, konuş. Bebeğine Güven duygusunu aşıla.
Suyu da çok verme 35 cc çok olmus.ben antalyada yim. Az bile olsa sürekli saatte bir 5dk bile olsa emzirmeye çalışıyorum. Günde 8 veya 10 çay kaşığı şu veriyorum. Çişli bez sayisi iyi.
Kayinvalideye de heee de geç. Benimki de bi sürü şey diyor ama umursamıyorum. Mesela şu an salonda karanlıkta bebeği uyuttum. Fırsat versem buraya gelip ışığı açacak ve tv izleyecek. Neymiş alışsınmis,onlar öyle uyutmuş. Valla ben öyle uyutmucam :) onlar Kara gürültüyle çocuk büyütmüş.
Sorma şu oturtmalardan bende bunaldımBiz de öpme yok ama herkes kucagina oturtup oyle secmeye calisiyor yaaa.hemen atliyorum tabiki bu cocuk daha oturmayi bilmiyor diye.aaa cocuk bakmayi unutmusuz deyip gulup geciyorlar.
Benimkide bgun resmen yere akti bir de hastayiz ustune tam oldu :/Neeeee.
Bizimkinin de salyalari cok artti.herkes dis cikartacak diyor ama bana salya baloncuk olmasi normal geliyor. O yuzden cok takmadim.
Burda daha önce de paylasmıstım.ben bi haftalıkken diş cıkarmışım.annem aşırı peynir filan tüketmiş hamileyken.ve de bebekler annelerine benzermiş diş cıkarma zamanlaması olarak.arada bakıyorum yok ama cok zor ,anlatamıyolar zaten dertleriniKızlar alıntı yapamadım tel den huzursuz, uyuyamıyor, hep ağlıyor, 1 nisan doğumlu, alt on de 2 küçük beyaz gördüm dr â sordum yok diş değildir dedi, sonra sağlık ocagina gitmiştik o da inanmadı, sonra başka dr â bu diş degilmi dedim yok canım dedi dedim ki al bak diş dedim, sasirdı
, gaz derdi bitmeden, diş başladı, kaç tane çıkıcan bilmiyorum,pazartesi dr â gidicez, çok salya akıtıyor ce felaket huzursuz, boberonu ısırıyor,sizde bakın bebeğinizin ağzına, diş le doğan bebekler bile var.
Kıyamam sana ne aci cekmissindir:/Burda daha önce de paylasmıstım.ben bi haftalıkken diş cıkarmışım.annem aşırı peynir filan tüketmiş hamileyken.ve de bebekler annelerine benzermiş diş cıkarma zamanlaması olarak.arada bakıyorum yok ama cok zor ,anlatamıyolar zaten dertlerini
Yok cnm ben normal doğum. Bence onla ilgisi yok ama söyle bişey okumuştum hamilelikte stresli olan annelerin bebekleri daha çok gazlı oluyor diye. Ben bu gruba giriyorum ne yazikki. :/Buarada gazlı bebek annelerine sorum olcak.aranızda normal dogum yapan var mı?sezeryanla dogan bebekler genelde gaz problemi yaşıyor oldugu dogru mu ki?
Sanki şu an bizi anlattın. Ateşi var 37.6 sürekli kucak istiyor ıkınıp duruyor. Zaten bende hastayım nefesim daralip duruyor. Allah yardımcımız olsun. Bu gece bize acil yolu görülecek sanırımKızlar oncelikle gecmis bayraminiz mubarek olsun.ben el opme derdine bebisi hasta ettim arabaya bin in sicak soguk mafetti cocukgu kusmayla basladi ates simdide emerken karnina sanci giriyor agliyor emmiyor.gece uyumadik ki normalde 10 gibi gece uykusuna dalar emmeye kalkardi.simdibo da yok surekli ayakta yada besikte sallaninca huzur buluyor ki ayaga alisyirmamak icin ugrasmistim baya.huyu degisti cocugun normde tek basjna bakiyordum kalabalik huzursuz etti vanim sikkin offf :/
Acıyı ben hatırlamıyorum da annem hatırlıyoKıyamam sana ne aci cekmissindir:/
Hm rahatladım ozaman ya ben nasip olursa ilerde 2.yi sezeryan istiyorum bunu da tadalım.millet normal diye cırpınır ben aksine.gaz olayı kafamı meşgul etmişti demek stres her daim sakıncalıYok cnm ben normal doğum. Bence onla ilgisi yok ama söyle bişey okumuştum hamilelikte stresli olan annelerin bebekleri daha çok gazlı oluyor diye. Ben bu gruba giriyorum ne yazikki. :/
Benim de normal doğum bebeğim aşırı gazliydi bende stresli bi hamile lik geçirdim demekki bundan olma ihtimali yüksekHm rahatladım ozaman ya ben nasip olursa ilerde 2.yi sezeryan istiyorum bunu da tadalım.millet normal diye cırpınır ben aksine.gaz olayı kafamı meşgul etmişti demek stres her daim sakıncalı
Ben buna yaziyorumİyi geceler anneler bebeğine günlük tutan var mı şu kitapcilarda satilanlardan alan tavsiyesi olan var mı
Canım buna resim eklenebiliyo mu bide içeriğinden bi resim çekip atar mısın rica etsem
Kızlar alıntı yapamadım tel den huzursuz, uyuyamıyor, hep ağlıyor, 1 nisan doğumlu, alt on de 2 küçük beyaz gördüm dr â sordum yok diş değildir dedi, sonra sağlık ocagina gitmiştik o da inanmadı, sonra başka dr â bu diş degilmi dedim yok canım dedi dedim ki al bak diş dedim, sasirdı
, gaz derdi bitmeden, diş başladı, kaç tane çıkıcan bilmiyorum,pazartesi dr â gidicez, çok salya akıtıyor ce felaket huzursuz, boberonu ısırıyor,sizde bakın bebeğinizin ağzına, diş le doğan bebekler bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?