- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.321
Onu ağzına mi sokuyor canım, dur bakim nasıl biseymisCanim kehribar kolye iyi geliyormus boyle zamanlarda. Kullanan arkadaslar memnun. Ben de alacagim bakalim.
Benimde sağ göğsümde bol süt var sol göğsüm yumuşacık bende anlamadım bu işiSevgili anneler bizim oğlan 72 günlük oldu Çok şükür sizler kaç saatte bir kaç dakika emziriyorsunz her bebek kendine özgü emme saati vardır ama bizimki çok emmek istiyor ve devamlı kusuyor kendim çekmesem bütün gün emecek şaşırdım kaldım 12 gün önce 6550gr dı şmdi kaç bilmiyorum ama kilo alımı iyi sizce sınırlandırmalı mıyım emzirme saatlerini bide benim göğüslerim hala terbiye olamadılar sağ göğsüm çok süt üretirken sol göğsümde ona kıyasla az süt üretiyor ne zmn düzene girer ki sağmak zorunda kalıyorum tıkanıyor bebek emerken öyle işte kızlar size bi danışayım dedim
Onu ağzına mi sokuyor canım, dur bakim nasıl biseymis
Kızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü bebeğim çok hasta dizanteri den tedavi gördük bitti ancak dizanteri değilmiş süt alerjisi dediler diyete başladım ama hiç bir yol kat edemedik. Muhtemel çoklu gıda alerjisi var. Herşeye tepki veriyor küçük vücudu. Nerdeyse tüm gıdalara. Öyle bir hale geldik i sadece zeytin ve su ile Beslen diyorlar. Ve mecbur iyilesmesi için emzirme k gerekliymis. Çok kötü haldeyim. Hem fiziksel olarak aç yorgun hemde manen çok çok kötüyüm. Bebeğim kanlı kokulu yeşil mukus lü kaka yapıyor artık sayfayi bile bıraktım o derece. Ve solunumunuda etkiliyor bu durum. Çok üzülüyorum sürekli Ağlıyorum ya depresyonda yim ya da giricem Allah korusun. Kimse yok yanımızda eşim ve ben birde bebeğimiz. Dua istiyorum kızlar ne olur bize dua edin. Kimin duası kabul olacağı Belli olmaz. Çok zormuş evladını n hasta olduğunu bilmek görmek. Allah im hepimizin evladını bize bağışlasin.
Canım, bende sut ürünlerini kestim, bi de laktoz intoleransı var, seni anlıyorum, lütfen moralini bozma, forumda sut alerjisi olan bebeklerin annelerinin sayfası var, orda da anne sadece zeytin yiyor, zor sabret canım, Allah beterinden saklasın, özel mamalar var onlardan da kullanırsın,stres yapma bitanem, çocuk bunlar hasta olcak tabi ama iyilesecekler, alerjisi çocuk çok, sil gözünün yaşlarını, Allah im yardımcınız olsun ve şifa versin.Kızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü bebeğim çok hasta dizanteri den tedavi gördük bitti ancak dizanteri değilmiş süt alerjisi dediler diyete başladım ama hiç bir yol kat edemedik. Muhtemel çoklu gıda alerjisi var. Herşeye tepki veriyor küçük vücudu. Nerdeyse tüm gıdalara. Öyle bir hale geldik i sadece zeytin ve su ile Beslen diyorlar. Ve mecbur iyilesmesi için emzirme k gerekliymis. Çok kötü haldeyim. Hem fiziksel olarak aç yorgun hemde manen çok çok kötüyüm. Bebeğim kanlı kokulu yeşil mukus lü kaka yapıyor artık sayfayi bile bıraktım o derece. Ve solunumunuda etkiliyor bu durum. Çok üzülüyorum sürekli Ağlıyorum ya depresyonda yim ya da giricem Allah korusun. Kimse yok yanımızda eşim ve ben birde bebeğimiz. Dua istiyorum kızlar ne olur bize dua edin. Kimin duası kabul olacağı Belli olmaz. Çok zormuş evladını n hasta olduğunu bilmek görmek. Allah im hepimizin evladını bize bağışlasin.
Izmirdeyim cnm benim bulundugum yere cok yakin bozaci var. Istanbulda vefa bozacisinida tavsiye ederim. Biraz puding kivamina getirdiler ama idare eder . Buzdolabina koyuyorum soguk soguk harika oluyor. 3 ay dayaniyormus. Simdi evime giderken 5 6 sise alicam.Bozayı nerden buluyorsunuz bu mevsimde?ben de hem severim hem bulgur özunden,iyi gelir diye düşünuyorum
Tukuruk bezleri calismaya basladigi icin agzinda baloncuklar olur ve cok salya akitir..Neeeee.
Bizimkinin de salyalari cok artti.herkes dis cikartacak diyor ama bana salya baloncuk olmasi normal geliyor. O yuzden cok takmadim.
Ben normal dogum yaptim ama bizimki kadar gaz cikarani duymamisimdir. Gaz cikarmak icin poposuna havalar kaldiriyor artik. Kakasi bile gazlu. Baloncuk seklinde kopuklu kaka yapiyor. Surekli aglamalarinida suan gazina bagliyorum umarim kizim huysuz degildir..Buarada gazlı bebek annelerine sorum olcak.aranızda normal dogum yapan var mı?sezeryanla dogan bebekler genelde gaz problemi yaşıyor oldugu dogru mu ki?
Canim oncelikle cok gecmis olsun. Allah korusun depresyon falan deme daha sana muhtac ve iyilesmek icin cirpinan bir evladin var. Zamanla duzelicek insallah. Bizlerde hasta olduk hele benn 1 yasimda havale, 5 yasimda trafik kazasi, 6 yasinda zatuure... saymakla bitmez. Hemen kendini birakma... Senin yavrunda mucadelesini eder ve annesine kocaman sarilir... Birlikte asacaksiniz...Kızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü bebeğim çok hasta dizanteri den tedavi gördük bitti ancak dizanteri değilmiş süt alerjisi dediler diyete başladım ama hiç bir yol kat edemedik. Muhtemel çoklu gıda alerjisi var. Herşeye tepki veriyor küçük vücudu. Nerdeyse tüm gıdalara. Öyle bir hale geldik i sadece zeytin ve su ile Beslen diyorlar. Ve mecbur iyilesmesi için emzirme k gerekliymis. Çok kötü haldeyim. Hem fiziksel olarak aç yorgun hemde manen çok çok kötüyüm. Bebeğim kanlı kokulu yeşil mukus lü kaka yapıyor artık sayfayi bile bıraktım o derece. Ve solunumunuda etkiliyor bu durum. Çok üzülüyorum sürekli Ağlıyorum ya depresyonda yim ya da giricem Allah korusun. Kimse yok yanımızda eşim ve ben birde bebeğimiz. Dua istiyorum kızlar ne olur bize dua edin. Kimin duası kabul olacağı Belli olmaz. Çok zormuş evladını n hasta olduğunu bilmek görmek. Allah im hepimizin evladını bize bağışlasin.
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin bu dönemde sana sabır versin. Tez zamanda geçip gider inşKızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü bebeğim çok hasta dizanteri den tedavi gördük bitti ancak dizanteri değilmiş süt alerjisi dediler diyete başladım ama hiç bir yol kat edemedik. Muhtemel çoklu gıda alerjisi var. Herşeye tepki veriyor küçük vücudu. Nerdeyse tüm gıdalara. Öyle bir hale geldik i sadece zeytin ve su ile Beslen diyorlar. Ve mecbur iyilesmesi için emzirme k gerekliymis. Çok kötü haldeyim. Hem fiziksel olarak aç yorgun hemde manen çok çok kötüyüm. Bebeğim kanlı kokulu yeşil mukus lü kaka yapıyor artık sayfayi bile bıraktım o derece. Ve solunumunuda etkiliyor bu durum. Çok üzülüyorum sürekli Ağlıyorum ya depresyonda yim ya da giricem Allah korusun. Kimse yok yanımızda eşim ve ben birde bebeğimiz. Dua istiyorum kızlar ne olur bize dua edin. Kimin duası kabul olacağı Belli olmaz. Çok zormuş evladını n hasta olduğunu bilmek görmek. Allah im hepimizin evladını bize bağışlasin.
canım senin bebekle benim bebek birbirine çok benziyor huysuzluk bakımındanKizlar size cok onemli 2 sorum olacak. Bugun sabah kizim kakasini yapti gayet sariydim oglen rezene icirdim rezeneden sonra yaptigi kaka yesildi. Acaba rezeneden olabilir mi? Birde anason veren varmi aranizda? Ucaga binecegim gecen bindigimde ortaligi inletti ucaktan atacaklardi bizi. Simdi yine binicez anason mu versem diyorum. Annem eskiden gaz ilaci rezene yoktu biz sizlere hep anason verirdik diyor...
Birde gogus uclarinizda cika yaralar ici neler yaptiniz?
biz de acile gittik corsal ve apireks verdi evdede calpol var apireks ve calpol donusumlu kullanin dedi ama ates dustu cok sukur cok giydirmeyip islak bez uyguladim 35 derece suyla.sirke biraz tahris etti zaten pek onermiyorlar gecmis olsun ikinizedeSanki şu an bizi anlattın. Ateşi var 37.6 sürekli kucak istiyor ıkınıp duruyor. Zaten bende hastayım nefesim daralip duruyor. Allah yardımcımız olsun. Bu gece bize acil yolu görülecek sanırım
Can'ım selam. Biz de 76 günlük olduk. 2 hafta önce 5900 gr dı. Şimdi de artmıştır. Sürekli emiyor oğluş ama oyunlarla konuşarak oyalıyoruz Yoksa dünyanın memeden ibaret olduğunu sanacakSevgili anneler bizim oğlan 72 günlük oldu Çok şükür sizler kaç saatte bir kaç dakika emziriyorsunz her bebek kendine özgü emme saati vardır ama bizimki çok emmek istiyor ve devamlı kusuyor kendim çekmesem bütün gün emecek şaşırdım kaldım 12 gün önce 6550gr dı şmdi kaç bilmiyorum ama kilo alımı iyi sizce sınırlandırmalı mıyım emzirme saatlerini bide benim göğüslerim hala terbiye olamadılar sağ göğsüm çok süt üretirken sol göğsümde ona kıyasla az süt üretiyor ne zmn düzene girer ki sağmak zorunda kalıyorum tıkanıyor bebek emerken öyle işte kızlar size bi danışayım dedim
Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi sinir küpü oldum resmen bi şey bin defa söylenmez ki ama çay kaşığıyla reçel verilir mi hiç küçücük bebeğe Allahım sen aklıma mukayyet ol delircm yavrum devamlı kusuyo neden bu yüzden midesi ne ki onu hazmetsin bağırsakları bile tam gelişmemiş yazık evladıma kaçıp gidesim var yaa iyi söyle anlamazlar kötü söyle olmaz tıbbi şekilde açıkla doktorlar çok şey biliyormş ben hamileyken şeker yüklemesi yaptırmadım yavruma zarar verecek die bunlar onun kat be kat fazlasını veriyorlar çıldiricim sen sabır ver yarabbimmmm offf
Benim hamileligim annemim vefati haric cok sakin gecti 5 dusukten sonra bu hamileligimde okadar sakindim ki napiyim buda olmazsa kaderde ne varsa o diye sakinlestirdim kendimi simdi okiyunca aklima geldi bebegim masallah hic gazli degildi ayagini kaldirip pit yapip geri uyuyoduYok cnm ben normal doğum. Bence onla ilgisi yok ama söyle bişey okumuştum hamilelikte stresli olan annelerin bebekleri daha çok gazlı oluyor diye. Ben bu gruba giriyorum ne yazikki. :/
Hic emmesinr saat tutmadim ama biraktirmasam hic birakmaz isim gucum yoksa veriyorum memeyi yarim saat bile emiyo hala araniyosa diger memeyi veriyorum ve cidden sagda sut cok solda digerine gore azSevgili anneler bizim oğlan 72 günlük oldu Çok şükür sizler kaç saatte bir kaç dakika emziriyorsunz her bebek kendine özgü emme saati vardır ama bizimki çok emmek istiyor ve devamlı kusuyor kendim çekmesem bütün gün emecek şaşırdım kaldım 12 gün önce 6550gr dı şmdi kaç bilmiyorum ama kilo alımı iyi sizce sınırlandırmalı mıyım emzirme saatlerini bide benim göğüslerim hala terbiye olamadılar sağ göğsüm çok süt üretirken sol göğsümde ona kıyasla az süt üretiyor ne zmn düzene girer ki sağmak zorunda kalıyorum tıkanıyor bebek emerken öyle işte kızlar size bi danışayım dedim
Boynuna takiyo bizimde dis cikariyo elimi surunce batiyo ama dr dediki boyle kalir ciomasi bi sure daha surer dediOnu ağzına mi sokuyor canım, dur bakim nasıl biseymis
Allah yardim etsin cok gecmis olsunKızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü bebeğim çok hasta dizanteri den tedavi gördük bitti ancak dizanteri değilmiş süt alerjisi dediler diyete başladım ama hiç bir yol kat edemedik. Muhtemel çoklu gıda alerjisi var. Herşeye tepki veriyor küçük vücudu. Nerdeyse tüm gıdalara. Öyle bir hale geldik i sadece zeytin ve su ile Beslen diyorlar. Ve mecbur iyilesmesi için emzirme k gerekliymis. Çok kötü haldeyim. Hem fiziksel olarak aç yorgun hemde manen çok çok kötüyüm. Bebeğim kanlı kokulu yeşil mukus lü kaka yapıyor artık sayfayi bile bıraktım o derece. Ve solunumunuda etkiliyor bu durum. Çok üzülüyorum sürekli Ağlıyorum ya depresyonda yim ya da giricem Allah korusun. Kimse yok yanımızda eşim ve ben birde bebeğimiz. Dua istiyorum kızlar ne olur bize dua edin. Kimin duası kabul olacağı Belli olmaz. Çok zormuş evladını n hasta olduğunu bilmek görmek. Allah im hepimizin evladını bize bağışlasin.
Bide biz verdik bisey olmadi diyolar sizinkine bisey olmamasi benim bebegime olmamasinin garantisi mi acabaRamazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi sinir küpü oldum resmen bi şey bin defa söylenmez ki ama çay kaşığıyla reçel verilir mi hiç küçücük bebeğe Allahım sen aklıma mukayyet ol delircm yavrum devamlı kusuyo neden bu yüzden midesi ne ki onu hazmetsin bağırsakları bile tam gelişmemiş yazık evladıma kaçıp gidesim var yaa iyi söyle anlamazlar kötü söyle olmaz tıbbi şekilde açıkla doktorlar çok şey biliyormş ben hamileyken şeker yüklemesi yaptırmadım yavruma zarar verecek die bunlar onun kat be kat fazlasını veriyorlar çıldiricim sen sabır ver yarabbimmmm offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?