2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Benimde sağ göğsümde bol süt var sol göğsüm yumuşacık bende anlamadım bu işi

Kızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü bebeğim çok hasta dizanteri den tedavi gördük bitti ancak dizanteri değilmiş süt alerjisi dediler diyete başladım ama hiç bir yol kat edemedik. Muhtemel çoklu gıda alerjisi var. Herşeye tepki veriyor küçük vücudu. Nerdeyse tüm gıdalara. Öyle bir hale geldik i sadece zeytin ve su ile Beslen diyorlar. Ve mecbur iyilesmesi için emzirme k gerekliymis. Çok kötü haldeyim. Hem fiziksel olarak aç yorgun hemde manen çok çok kötüyüm. Bebeğim kanlı kokulu yeşil mukus lü kaka yapıyor artık sayfayi bile bıraktım o derece. Ve solunumunuda etkiliyor bu durum. Çok üzülüyorum sürekli Ağlıyorum ya depresyonda yim ya da giricem Allah korusun. Kimse yok yanımızda eşim ve ben birde bebeğimiz. Dua istiyorum kızlar ne olur bize dua edin. Kimin duası kabul olacağı Belli olmaz. Çok zormuş evladını n hasta olduğunu bilmek görmek. Allah im hepimizin evladını bize bağışlasin.

Allah acil sifalar versin canim. Umarim en kisa surede hem sen hem bebegin sagliginiza kavusursunuz.

Canım, bende sut ürünlerini kestim, bi de laktoz intoleransı var, seni anlıyorum, lütfen moralini bozma, forumda sut alerjisi olan bebeklerin annelerinin sayfası var, orda da anne sadece zeytin yiyor, zor sabret canım, Allah beterinden saklasın, özel mamalar var onlardan da kullanırsın,stres yapma bitanem, çocuk bunlar hasta olcak tabi ama iyilesecekler, alerjisi çocuk çok, sil gözünün yaşlarını, Allah im yardımcınız olsun ve şifa versin.

Bozayı nerden buluyorsunuz bu mevsimde?ben de hem severim hem bulgur özunden,iyi gelir diye düşünuyorum
Izmirdeyim cnm benim bulundugum yere cok yakin bozaci var. Istanbulda vefa bozacisinida tavsiye ederim. Biraz puding kivamina getirdiler ama idare eder . Buzdolabina koyuyorum soguk soguk harika oluyor. 3 ay dayaniyormus. Simdi evime giderken 5 6 sise alicam.

Buarada gazlı bebek annelerine sorum olcak.aranızda normal dogum yapan var mı?sezeryanla dogan bebekler genelde gaz problemi yaşıyor oldugu dogru mu ki?
Ben normal dogum yaptim ama bizimki kadar gaz cikarani duymamisimdir. Gaz cikarmak icin poposuna havalar kaldiriyor artik. Kakasi bile gazlu. Baloncuk seklinde kopuklu kaka yapiyor. Surekli aglamalarinida suan gazina bagliyorum umarim kizim huysuz degildir..

Canim oncelikle cok gecmis olsun. Allah korusun depresyon falan deme daha sana muhtac ve iyilesmek icin cirpinan bir evladin var. Zamanla duzelicek insallah. Bizlerde hasta olduk hele benn 1 yasimda havale, 5 yasimda trafik kazasi, 6 yasinda zatuure... saymakla bitmez. Hemen kendini birakma... Senin yavrunda mucadelesini eder ve annesine kocaman sarilir... Birlikte asacaksiniz...

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin bu dönemde sana sabır versin. Tez zamanda geçip gider inş

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi sinir küpü oldum resmen bi şey bin defa söylenmez ki ama çay kaşığıyla reçel verilir mi hiç küçücük bebeğe Allahım sen aklıma mukayyet ol delircm yavrum devamlı kusuyo neden bu yüzden midesi ne ki onu hazmetsin bağırsakları bile tam gelişmemiş yazık evladıma kaçıp gidesim var yaa iyi söyle anlamazlar kötü söyle olmaz tıbbi şekilde açıkla doktorlar çok şey biliyormş ben hamileyken şeker yüklemesi yaptırmadım yavruma zarar verecek die bunlar onun kat be kat fazlasını veriyorlar çıldiricim sen sabır ver yarabbimmmm offf

Ca
canım senin bebekle benim bebek birbirine çok benziyor huysuzluk bakımından
Seni çok iyi anlıyorum
Ben korkumdan uçağa bile binemedim
Milleti rahatsız etmiyim diye
Kendi arabamızda çeker sağa dolaştırırız diye düşündüm
Anasonu bende düşündüm burda yazdım kimse cevap vermedi demekki kimse vermiyo bende vermiyim diye düşündüm
Geldik gelmesine de
nasıl dönücez bizde acaba
Gogus uclari icin lansinoh surup silikon ucla kapatip ustinede ped koydum boyle iyilesti benimkiler
Silikon uclari koymadan fayda gormemistim
Uygun da eczanede 5-6 t

Sanki şu an bizi anlattın. Ateşi var 37.6 sürekli kucak istiyor ıkınıp duruyor. Zaten bende hastayım nefesim daralip duruyor. Allah yardımcımız olsun. Bu gece bize acil yolu görülecek sanırım
biz de acile gittik corsal ve apireks verdi evdede calpol var apireks ve calpol donusumlu kullanin dedi ama ates dustu cok sukur cok giydirmeyip islak bez uyguladim 35 derece suyla.sirke biraz tahris etti zaten pek onermiyorlar gecmis olsun ikinizede

Can'ım selam. Biz de 76 günlük olduk. 2 hafta önce 5900 gr dı. Şimdi de artmıştır. Sürekli emiyor oğluş ama oyunlarla konuşarak oyalıyoruz Yoksa dünyanın memeden ibaret olduğunu sanacak Uyanıkken en fazla 1 saat dayanıyor. En az da 10 dakika emiyor. Doktora çok emiyor dediğimde meme ucundaki drlikler az ise yavaş yavaş emiyor olabilir dedi. Hiç esirgeme memeyi anne sütü obez yapmaz dedi. Meme tıkanıyorsa sertleşiyorsa yani soğuk lahanaları mene ucuna değdirmeden çevresine koyunca indiriyor sertliği. 3-4 saatte bir değiştirip 24 saat yapmak gerekiyor. Yine doktorumun önerisi bu. 2 kere çok sert oldu benim kısa sürede düzeldi.
Bunlar var aklımda

Yuh diyorum sizinkilere artik. Nasil cildirmissindir tahmin ediyorum. Caresiz kalip bir sey yapamamak en kotusu zaten. Eger bu recel isini senin taraftan biri yaptiysa sen cek karsina konus. Esinin tarafiysa da esine soyle o konussun. Olmaz ki boyle. Cocugu hasta edecekler Allah korusun. O kucucuk bebegin midesine bir sey olsa vebalini alacaklar mi?

gurtmingotam bende aynı dertten müzdaribim. Hergün 5 kere üst baş değişmekten gına geldi artık çocukta ağlıyor. Ama memeden ayıramıyorum. 2 saat uyuyup uyandı mı iyi yarım saatte ben oyalıyorum 2,5 3 saat denk geliyor kusmuyor. ama yarım saat uyursa yada 1 saat ozaman erken emmiş oluyor ve kusuyo bide gazı varsa tamam emiyorda emiyor. Daha Az önce sütü olduğu gibi çıkardı. Sonrada ara ara sulu kesmikli bazen sadece kesmikli çıkarıyor. Löp diye kustuğuda çok oluyor ama maalesef çözüm bulamadım. Doktora dedim fizyolojik reflü dedi emzir sen kussun o diyor. Üst baş değiştirmekten çamaşır yıkamaktan helak olan anneyi düşünen yok.
Haftaya memlekette doktora götürücem ilk sorum kusması olacak, oda emzir kussun deme ihtimalı yüksek bi doktor ama farklı birşey derse söylerim.
EmZik tutturabilseydim iyiydi

Yok cnm ben normal doğum. Bence onla ilgisi yok ama söyle bişey okumuştum hamilelikte stresli olan annelerin bebekleri daha çok gazlı oluyor diye. Ben bu gruba giriyorum ne yazikki. :/
Benim hamileligim annemim vefati haric cok sakin gecti 5 dusukten sonra bu hamileligimde okadar sakindim ki napiyim buda olmazsa kaderde ne varsa o diye sakinlestirdim kendimi simdi okiyunca aklima geldi bebegim masallah hic gazli degildi ayagini kaldirip pit yapip geri uyuyodu
Hic emmesinr saat tutmadim ama biraktirmasam hic birakmaz isim gucum yoksa veriyorum memeyi yarim saat bile emiyo hala araniyosa diger memeyi veriyorum ve cidden sagda sut cok solda digerine gore az
Onu ağzına mi sokuyor canım, dur bakim nasıl biseymis
Boynuna takiyo bizimde dis cikariyo elimi surunce batiyo ama dr dediki boyle kalir ciomasi bi sure daha surer dedi
Allah yardim etsin cok gecmis olsun
Bide biz verdik bisey olmadi diyolar sizinkine bisey olmamasi benim bebegime olmamasinin garantisi mi acaba
Bak sinirden ne guzel cumle kurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…