2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
ahhh ahhh canmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki. bayramn 2. günü kız kv kucağındaydı balkona çıktık arkadaşlarla bi 10 dakka geldim ki ne göreyim bir dilim kavun almış eline bebeğe emdiriyo. dur napıyosun demeden kızın genzine kaçtı sanırım boğuluyodu zor kendine getirdik. eşim çok kızdı annesine. o ondan olmadı diyo bide pişkin pişkin

Aynen öyle canım eşimede diyorum da kalbi kırılmasın die bşy diyemiyo kırılmasın tmam bende istemem üzmek çokta severim kendilerini ama olacak işmi yani minicik bebeğe reçel vermek

Aynen bizim doktor da normal kussun deyip duruyo hergun çamaşır yıkıyorz bizde çok zor oluyo bazen emzik almıyo bnm oğlumda diliyle ittiriyo ama çok aç olursa boş boş emiyor onu alışacak gibi arada bi veriyorum zorlamadan
Evet tamda aynını söyledin biz verdik bşy olmadı diyolar :)aynı şeyleri yaşamışız hepimiz
Oy kıyamam yaa minicik bebiş o tatlı şeyi nasıl sindirsin yazık ya niye böyle bunlar hiç anlamıyorum kötülüklerinden değil de verme dedikçe neden verirsin bişy bilmesek verme demeyiz ki Allah'ım akıl fikir versin

Merhaba arkadaşlar. Aranızda bebeği az kilo alan var mı. Doktor mama ver dedi. Bende pek vermek istemiyorum olan sütümde gidecek diye. İçim parçalanıyor çocuğum aç diye. Siz ne yapıyorsunuz. Ne yaptıysam sütümü artıramadım.

Ne kadar kilo almış bebegin cnm ve kaç aylık. Kiyaslariz en azından

Şu büyüklerin erkenden yiyecek tattırma olayını anlamıyorum hele bide reçel yuh diyorum 1 yaşına kadar verilmiyo alerjik ürün birde ne gerek var ztn şekerli bişi bebek her şekil onu sevip yer ztn bizimkilerde meyveleri yalattırıp duruyo ona sesimi çok çıkarmıyorumda bi kere patates fln yalatmya kalktı kızdım ,kayınvalide korkuyo benden yapmıyo , eskiler anlamıyo böyle şeleri bi bilinçliyiz çatışıyoruZ haliyle

Ne kadar kilo almış bebegin cnm ve kaç aylık. Kiyaslariz en azından
Şuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.

Şuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.

Canim en dogrusunu doktorun bilir, biz ne desek bos. Benim doktoruma gore de ilk uc ay, ayda 500gr az. Sen sutunu arttirma yollarina odaklan. Bunlarin basinda da dinlenme geliyor. Mama vermen seni dinlendirir biraz. En azindan gece daha uzun uyur bebegin ve sen de uyuma sansi yakalarsin. Dinlenme, uyku ve duzenli beslenme sut arttiran seyler. Daha once de soylendi okumussundur belki ama okumadiysan Tomrisin emzirme notlarini oku.

Canimm kesinlikle emzir bol bol emzir benimde cok azalmisti sutum mama satin aldim ama icim rahat etmedi hic veremedim hadi emzireyim simdi sonra veririm diye diye 2 haftadir oyle duruyo mama vermedim ama yorucu gercekten kilo alimi iyi simdi bizimkinin az olsa bende verirdim fakat vermeden once surekli emzirin derim ben

Ya bir bebek uyumak icin mucadele eder mi? Deli gibi.uykusu var agluyor uyutmayayim diye ama 2 dk sonra basliyor gozleri kaymaya.. basim agriyor artik! Sebepsiz aglamalar, yabancilara karsi ve ortamda aglamalar, meme istememeler... cok damar bir kizim var. Allah ikimizede sabir versin canim.1 haftadir kara kara dusunuyorum acaba nerde aglamaya baslar. Ucakta mi, havalimaninda beklerken mi, inince mi? Inince aglarsa kolay isim hemen babasinin arabasina binicem sustururum ama ya bavulu beklerken aglarsa? 15 dk gidip emzirememde sussun diye valizi beklemek zorundayim. Boyle dusunuyorum surekli..

Bende ilk hafta sut olmayinca hipp almistim organikmis eczane tavsiye etmisti. Gecen gun tadina baktim cok tatsiz birsey cocugunda neden sevmedigni anladim.

Mama veren arkadaslar ne marka kullaniyorsunuz?

Canım çocuk aç ama. 500 gr az ve toplam kilosuda ayına göre az. Mamayı bi şekilde ver. İçine tadlandırsın diye biraz elma suyu katabilirsin. Sütünü arttırmak içinde galactaco damla kullanabilirsin arttırıyormuş o. Ama artana kadar mamayı ver sen yazık yavruya

Aynen canım yaa kakası kanlıydı bi dönem ve devamlı kusuyor bu yüzden olmadığı ne malum bebeği yalamaları öpmeleri de ayrı Bi konu en kötü şey cahillik bilgisizlik düşüncesizlik hepsinin harmanlanmış hali var hepimizin çevresinde Allah yardımcımız olsun nereye kadar böyle gider bilmiyorum istediğim gibi yetiştiremicem de evladımı şimdiden başladılar sana şunları alcm ne istersen alcm demeye ne kadar eğitebilirim ki böyle insanların içinde bilmiyorum bizi azıcık seviyolarsa hoşgörüyle karşılamaları lazım

Kızlar bebeğimin kakası 5 gündür sulu pütürler yok içinde rengi sarı sık sık da yapmıuor ishal olma olasılıgı var mıdır

Çay kaşığıyla değil ama emziğe batırıp verdi reçelden-marmelattan benim yakınım da...Sormadan veriyorlar ki,sabahın olduğunu soran yok yani..Ben de vermeyin-etmeyin diyemiyorum kırılmasınlar diye..kalabalıkta her kafadan ses çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…