- 19 Mart 2016
- 451
- 540
- 33
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.341
ahhh ahhh canmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki. bayramn 2. günü kız kv kucağındaydı balkona çıktık arkadaşlarla bi 10 dakka geldim ki ne göreyim bir dilim kavun almış eline bebeğe emdiriyo. dur napıyosun demeden kızın genzine kaçtı sanırım boğuluyodu zor kendine getirdik. eşim çok kızdı annesine. o ondan olmadı diyo bide pişkin pişkinRamazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi sinir küpü oldum resmen bi şey bin defa söylenmez ki ama çay kaşığıyla reçel verilir mi hiç küçücük bebeğe Allahım sen aklıma mukayyet ol delircm yavrum devamlı kusuyo neden bu yüzden midesi ne ki onu hazmetsin bağırsakları bile tam gelişmemiş yazık evladıma kaçıp gidesim var yaa iyi söyle anlamazlar kötü söyle olmaz tıbbi şekilde açıkla doktorlar çok şey biliyormş ben hamileyken şeker yüklemesi yaptırmadım yavruma zarar verecek die bunlar onun kat be kat fazlasını veriyorlar çıldiricim sen sabır ver yarabbimmmm offf
Gerçekten mi ...inşallah sıkıntısız çıkar kaç aylıksınızDiş çıkarıyoruz
Aynen öyle canım eşimede diyorum da kalbi kırılmasın die bşy diyemiyo kırılmasın tmam bende istemem üzmek çokta severim kendilerini ama olacak işmi yani minicik bebeğe reçel vermekYuh diyorum sizinkilere artik. Nasil cildirmissindir tahmin ediyorum. Caresiz kalip bir sey yapamamak en kotusu zaten. Eger bu recel isini senin taraftan biri yaptiysa sen cek karsina konus. Esinin tarafiysa da esine soyle o konussun. Olmaz ki boyle. Cocugu hasta edecekler Allah korusun. O kucucuk bebegin midesine bir sey olsa vebalini alacaklar mi?
gurtmingotam bende aynı dertten müzdaribim. Hergün 5 kere üst baş değişmekten gına geldi artık çocukta ağlıyor. Ama memeden ayıramıyorum. 2 saat uyuyup uyandı mı iyi yarım saatte ben oyalıyorum 2,5 3 saat denk geliyor kusmuyor. ama yarım saat uyursa yada 1 saat ozaman erken emmiş oluyor ve kusuyo bide gazı varsa tamam emiyorda emiyor. Daha Az önce sütü olduğu gibi çıkardı. Sonrada ara ara sulu kesmikli bazen sadece kesmikli çıkarıyor. Löp diye kustuğuda çok oluyor ama maalesef çözüm bulamadım. Doktora dedim fizyolojik reflü dedi emzir sen kussun o diyor. Üst baş değiştirmekten çamaşır yıkamaktan helak olan anneyi düşünen yok.
Haftaya memlekette doktora götürücem ilk sorum kusması olacak, oda emzir kussun deme ihtimalı yüksek bi doktor ama farklı birşey derse söylerim.
EmZik tutturabilseydim iyiydi
Evet tamda aynını söyledin biz verdik bşy olmadı diyolar :)aynı şeyleri yaşamışız hepimizBenim hamileligim annemim vefati haric cok sakin gecti 5 dusukten sonra bu hamileligimde okadar sakindim ki napiyim buda olmazsa kaderde ne varsa o diye sakinlestirdim kendimi simdi okiyunca aklima geldi bebegim masallah hic gazli degildi ayagini kaldirip pit yapip geri uyuyodu
Hic emmesinr saat tutmadim ama biraktirmasam hic birakmaz isim gucum yoksa veriyorum memeyi yarim saat bile emiyo hala araniyosa diger memeyi veriyorum ve cidden sagda sut cok solda digerine gore az
Boynuna takiyo bizimde dis cikariyo elimi surunce batiyo ama dr dediki boyle kalir ciomasi bi sure daha surer dedi
Allah yardim etsin cok gecmis olsun
Bide biz verdik bisey olmadi diyolar sizinkine bisey olmamasi benim bebegime olmamasinin garantisi mi acaba
Bak sinirden ne guzel cumle kurdum
Oy kıyamam yaa minicik bebiş o tatlı şeyi nasıl sindirsin yazık ya niye böyle bunlar hiç anlamıyorum kötülüklerinden değil de verme dedikçe neden verirsin bişy bilmesek verme demeyiz ki Allah'ım akıl fikir versinahhh ahhh canmmm seni o kadar iyi anlıyorum ki. bayramn 2. günü kız kv kucağındaydı balkona çıktık arkadaşlarla bi 10 dakka geldim ki ne göreyim bir dilim kavun almış eline bebeğe emdiriyo. dur napıyosun demeden kızın genzine kaçtı sanırım boğuluyodu zor kendine getirdik. eşim çok kızdı annesine. o ondan olmadı diyo bide pişkin pişkin
Bence degil.ben sezeryanlado gum yaptim ama gaz sorunumuz yok.kardesim normal dogurdu ama gaz sorunu yasadi.Buarada gazlı bebek annelerine sorum olcak.aranızda normal dogum yapan var mı?sezeryanla dogan bebekler genelde gaz problemi yaşıyor oldugu dogru mu ki?
3 hafta 6 günlük, çok sorunlu çıkıyor :/Gerçekten mi ...inşallah sıkıntısız çıkar kaç aylıksınız
Ne kadar kilo almış bebegin cnm ve kaç aylık. Kiyaslariz en azındanMerhaba arkadaşlar. Aranızda bebeği az kilo alan var mı. Doktor mama ver dedi. Bende pek vermek istemiyorum olan sütümde gidecek diye. İçim parçalanıyor çocuğum aç diye. Siz ne yapıyorsunuz. Ne yaptıysam sütümü artıramadım.
Şu büyüklerin erkenden yiyecek tattırma olayını anlamıyorum hele bide reçel yuh diyorum 1 yaşına kadar verilmiyo alerjik ürün birde ne gerek var ztn şekerli bişi bebek her şekil onu sevip yer ztn bizimkilerde meyveleri yalattırıp duruyo ona sesimi çok çıkarmıyorumda bi kere patates fln yalatmya kalktı kızdım ,kayınvalide korkuyo benden yapmıyo , eskiler anlamıyo böyle şeleri bi bilinçliyiz çatışıyoruZ haliyleRamazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi sinir küpü oldum resmen bi şey bin defa söylenmez ki ama çay kaşığıyla reçel verilir mi hiç küçücük bebeğe Allahım sen aklıma mukayyet ol delircm yavrum devamlı kusuyo neden bu yüzden midesi ne ki onu hazmetsin bağırsakları bile tam gelişmemiş yazık evladıma kaçıp gidesim var yaa iyi söyle anlamazlar kötü söyle olmaz tıbbi şekilde açıkla doktorlar çok şey biliyormş ben hamileyken şeker yüklemesi yaptırmadım yavruma zarar verecek die bunlar onun kat be kat fazlasını veriyorlar çıldiricim sen sabır ver yarabbimmmm offf
Şuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.Ne kadar kilo almış bebegin cnm ve kaç aylık. Kiyaslariz en azından
Şuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.
Canimm kesinlikle emzir bol bol emzir benimde cok azalmisti sutum mama satin aldim ama icim rahat etmedi hic veremedim hadi emzireyim simdi sonra veririm diye diye 2 haftadir oyle duruyo mama vermedim ama yorucu gercekten kilo alimi iyi simdi bizimkinin az olsa bende verirdim fakat vermeden once surekli emzirin derim benŞuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.
Ya bir bebek uyumak icin mucadele eder mi? Deli gibi.uykusu var agluyor uyutmayayim diye ama 2 dk sonra basliyor gozleri kaymaya.. basim agriyor artik! Sebepsiz aglamalar, yabancilara karsi ve ortamda aglamalar, meme istememeler... cok damar bir kizim var. Allah ikimizede sabir versin canim.1 haftadir kara kara dusunuyorum acaba nerde aglamaya baslar. Ucakta mi, havalimaninda beklerken mi, inince mi? Inince aglarsa kolay isim hemen babasinin arabasina binicem sustururum ama ya bavulu beklerken aglarsa? 15 dk gidip emzirememde sussun diye valizi beklemek zorundayim. Boyle dusunuyorum surekli..Ca
canım senin bebekle benim bebek birbirine çok benziyor huysuzluk bakımından
Seni çok iyi anlıyorum
Ben korkumdan uçağa bile binemedim
Milleti rahatsız etmiyim diye
Kendi arabamızda çeker sağa dolaştırırız diye düşündüm
Anasonu bende düşündüm burda yazdım kimse cevap vermedi demekki kimse vermiyo bende vermiyim diye düşündüm
Geldik gelmesine de
nasıl dönücez bizde acaba
Gogus uclari icin lansinoh surup silikon ucla kapatip ustinede ped koydum boyle iyilesti benimkiler
Silikon uclari koymadan fayda gormemistim
Uygun da eczanede 5-6 t
Bende ilk hafta sut olmayinca hipp almistim organikmis eczane tavsiye etmisti. Gecen gun tadina baktim cok tatsiz birsey cocugunda neden sevmedigni anladim.Şuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.
Canım çocuk aç ama. 500 gr az ve toplam kilosuda ayına göre az. Mamayı bi şekilde ver. İçine tadlandırsın diye biraz elma suyu katabilirsin. Sütünü arttırmak içinde galactaco damla kullanabilirsin arttırıyormuş o. Ama artana kadar mamayı ver sen yazık yavruyaŞuan iki buçuk aylık. Ama tam iki aylıkken 4060 gr falandı. 3080 gr doğmuştu. Ayda 500 gr falan alıyor. Doktorda çok zayıf mama ver diyor. Gerçi mama verdim ama kızım reddetti. Tadını sevmedi herhalde.
Aynen canım yaa kakası kanlıydı bi dönem ve devamlı kusuyor bu yüzden olmadığı ne malum bebeği yalamaları öpmeleri de ayrı Bi konu en kötü şey cahillik bilgisizlik düşüncesizlik hepsinin harmanlanmış hali var hepimizin çevresinde Allah yardımcımız olsun nereye kadar böyle gider bilmiyorum istediğim gibi yetiştiremicem de evladımı şimdiden başladılar sana şunları alcm ne istersen alcm demeye ne kadar eğitebilirim ki böyle insanların içinde bilmiyorum bizi azıcık seviyolarsa hoşgörüyle karşılamaları lazımŞu büyüklerin erkenden yiyecek tattırma olayını anlamıyorum hele bide reçel yuh diyorum 1 yaşına kadar verilmiyo alerjik ürün birde ne gerek var ztn şekerli bişi bebek her şekil onu sevip yer ztn bizimkilerde meyveleri yalattırıp duruyo ona sesimi çok çıkarmıyorumda bi kere patates fln yalatmya kalktı kızdım ,kayınvalide korkuyo benden yapmıyo , eskiler anlamıyo böyle şeleri bi bilinçliyiz çatışıyoruZ haliyle
Ben sezaryen oldum bebeğim öyle aşırı gazlı bir bebek değilBuarada gazlı bebek annelerine sorum olcak.aranızda normal dogum yapan var mı?sezeryanla dogan bebekler genelde gaz problemi yaşıyor oldugu dogru mu ki?
Çay kaşığıyla değil ama emziğe batırıp verdi reçelden-marmelattan benim yakınım da...Sormadan veriyorlar ki,sabahın olduğunu soran yok yani..Ben de vermeyin-etmeyin diyemiyorum kırılmasınlar diye..kalabalıkta her kafadan ses çıkıyor..Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağına üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi sinir küpü oldum resmen bi şey bin defa söylenmez ki ama çay kaşığıyla reçel verilir mi hiç küçücük bebeğe Allahım sen aklıma mukayyet ol delircm yavrum devamlı kusuyo neden bu yüzden midesi ne ki onu hazmetsin bağırsakları bile tam gelişmemiş yazık evladıma kaçıp gidesim var yaa iyi söyle anlamazlar kötü söyle olmaz tıbbi şekilde açıkla doktorlar çok şey biliyormş ben hamileyken şeker yüklemesi yaptırmadım yavruma zarar verecek die bunlar onun kat be kat fazlasını veriyorlar çıldiricim sen sabır ver yarabbimmmm offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?