2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
nursena07 yazınca aklıma geldi kızlar ben bebek bezini değiştirmek istiyorum. Can bebe denesem diyorum yada molfix şimdi prima aktif bebek kullanıyorum.
Pişik yaparsa tekrar dönecem primaya ama denemezsem de salak gibi hissedecem çişini kakasını yaptığı şeye boşuna fazla para verdiğim için.
Molfix yada can bebe kullanan var mı aramızda memnun musubuz

Prima ile başladım,huggies aldım sonra,şimdi de molfix deyiz,deneme tahtasına döndü yavrum,bir sorun yoktu üçünde de..dediğin gibi fazla paraya hiiç gerek yok..olmadı bir de bimin bezini deneyeyim dedim geçen hatta..

28 nisanda doğum yaptm 55 gün kdar lohusa kanamam sürdü adet olmadım daha göbekte sönük balon gibi sallanıyor nasıl eski haline döner bilmem ama adet olmak istiyorum hamile kalmaktan çok korkuyorum

Mekik çekeceksin canım
Ben başladım toparlandı bayağ göbek
Kanama 20 gün kadar sürdü benimde adet olmadım henüz ama herkes aynı durumdaymış sıkıntı yok ozaman

Nisan sonu doğum yapan anneler, regli olan varmı aranızda,
Doktora gitmeye de fırsatım olmadı henüz. Bu haftada gidemem
Arayıp sorcam olmadı,
Ben de olmadim
kizimda 10 aylikken olmustum ise baslayinca :)
Hanimlar bebeginizi nasil emzige alistirdiniz hala cevap alamadım beni bazen emzik niyetine kullaniyor oglus :)
Dogunca agzina vererek ilk gunden :)

Canbebe kullandim 2 gun cis kokusu disari cikiyor ama primada oyle degil primaninda k3ndisi petrol gibi kokuyor diye degistirmek istemistim ama canbebeyi begenmedim

28 nisanda doğum yaptm 55 gün kdar lohusa kanamam sürdü adet olmadım daha göbekte sönük balon gibi sallanıyor nasıl eski haline döner bilmem ama adet olmak istiyorum hamile kalmaktan çok korkuyorum
Göbek için-alt karın özellikle Ebru Şallının makas hareketi var pilateste,çok iyi devamlı yapılırsa..

Ben de olmadim
kizimda 10 aylikken olmustum ise baslayinca :)

Dogunca agzina vererek ilk gunden :)
Ilk zamanlar vermeyin yaziuodu ben bi 20 gunlukken verdim aldi bi kac gun sonra almadi aventi almisti sonra nuk damakli verdim onu aldı 1 2.onuda sonrasinda.sootie tarzi emzik verdim onu begendi gibi alicam uyku arkadasi olandan bakalim.denedim bayagi ama alip bırakıyor

Bende ilk gün verdim aldı ama şimdi almıyor :) bi ara vermemiştim ozaman unuttu sanırım.
90 a kaldı 4 değişme var mı :) bizde gaz daha rahat çıkıyor sanki artık

Benimkinin 120ye az kaldi :) emdikten sonra gaz cikarmaya calismalar falan bitti. Kendi kendine hallediyor. Haftada iki falan tutuyor gaz sancisi maksimum.

Şu an prima kullanıyorum. Hastanede canbebe kullandıkları için canbebe de almıştım. Molfix ve huggies de aldım. Molfix pisik yaptı. Canbebe de poposunu ki zartinca bıraktım belli ki pisik yapacaktı. Bir tek huggies ve prima pisik yapmadı. Ama huggies bagladigimda cis kokusu geliyor ve kaka yaptığında eğer yan yatuyorsa kakasi dışına çıkıyor. Ben bi tek primadan memnun kaldım açıkçası onun da bedenleri hoşuma gitmiyor 2 küçük geliyor 3 büyük. Tüm iyi özellikleri içinde barındıran bi bez olsa ya :)

Bende ilk hafta sut olmayinca hipp almistim organikmis eczane tavsiye etmisti. Gecen gun tadina baktim cok tatsiz birsey cocugunda neden sevmedigni anladim.

Mama veren arkadaslar ne marka kullaniyorsunuz?

Mamalar acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmeli biliyorsundur gerci.
Ben yazini yanlisda anlamis olabilirim.

Peki bu reddetme olayı kaç gün kaç hafta sürdü tatlim.ben biberon vermeyi düşünmüyorum açıkir açıkir emer dimi süt var sonuçta.OFF ağlayacağım yaaa

15 gun surdu cnm belkide daha faxla.
Bu ay kesin az kilo alir dedim oylede oldu.
Ama dr.normal aldigi kilo demisti.
Aglamiyor uykusu normal huzursuzlugu yok ama emmiyordu memeyi gorunce ciglik cigliga bakiyorum sut te var.
Dr.kesinlikle sagip verme istemiyorsa bekle 1 saat sonra tekrar teklif et dedi.
Bazen inatlastim yatarak emzirdim bazen uyuttum uykulu emzirdim sonra alistik birbirimizin duzenine:))

Rota aşısı yaptırdınız mi, bir de bebekler ne zaman dönmeye baslar.

Biz yaptirdik cnm 3 aylikken.hic bir yan etkisi olmadi calpol bile vermedim sukur rahattik.
Biz 3.5 ayligiz yaklasik 1 haftadir donuyoruz oda pek sik degil cani isteyince.

Aynı biz canım şuan bizde de durumlar aynı. 25 günde bizimde düzelir inşallah

Valla sekercim benim bayramin 3. Gunu dogum iznim bitti
Bayramin 3. Gunu annemin yazliga gittik oglus denize girsin diye yoksa bana bildigin eziyet canta hazirla git gel orda yemek bulasik koy kaldir eve gel 5 makina camasir 3 gunde
Bugun sabahtan saglik ocagina gittim oglani alip kizi ananeye biraktim
10 gunluk rapor aldim is yerine goturdum
Recep ruzgar gezmek istwdi biraz gonlunu yaptim yemek yedik oyun alanina gittik
Eve geldim kizceyi al emzir oyna
Adam eve geldi yemek yoookkk
Benim karnim tok oglanin tok kziin tok : ))
Ama yemek yapmaya vakitte dermanda yok
Nasil foruma giriyim kizzz
Arada bosluk bulsikca bakip okuyorum
Swnide pek gormuyorum yalsa
Bende durumlar booolee
Carsamba oznur simayin 3. Ay kontrolu var 1 hafta gecikmeli
Bayramin 3. Gunuydu
Bakalm durumlar nasilll

Bu arada rota yaptiracaklar söylemeyi unuturlarsa aklınızda olsun asidan sonra bi süre kusmasin dikkat edin birde asidan sonra yarım saat emzirme dedi bizim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…