2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar şimdi oğluşu banyo yaptırdım yıkandı bi güzel çok mutlu oluyor suyun içinde bende o mutlu olunca çok mutlu oluyorum ama farkettim ki boynunun altında gıdılı bizimki biraz hafif kesik gibi birazck kan bile vardı nokta nokta ---- şu şekilde bu boyutlarda bi yara gördüm neden olmuş olabilir ki yaa kafama takıldı

Bebeğin 550 kiloyu hangi ay kotrolüne almış. Doktorunuz demedimi mama vermen lazım diye.doktorlar hemen mama ver diyorlar çünkü.

Sakin mama verme canim 500 gr alt sinir , doyuyordur o , mama verirsen o sutunde gider mamayla 1 kg olacagina anne sutuyle yarim kilo alsin, bana emzirme uzmani soyledi yarim kilo ayda normal diye, benim oglumda az kilo aliyor
Hay Allah razı olsun senden. Burda sanki herkesin çocuğu hep bir kiloya yakın kilo alıyor. Çocuğu az kilo alan sanki tek benim çocuğum var gibi hissettim. Sen nasıl yapıyorsun canım emzirme işini. Mama vermedin mi hiç. Birde ne kadar kilo alıyor ayda senin ki.

Kozlar selam bizde bu ayın 18.de 3 aylık olacağız benim oğlumda biraz zor bi bebek pusette veya arabasında durmak istemiyo normal arabada durmuyo ağlıyo kanguruda durmuyo yalancı emzik hiç istemiyo kucakta durmak istiyo bazen ondanda sıkılıyo akşama kadar hep ağlıyo mızmızlanıyo sizin bebeklerde böyle olan varmı biraz zor geçiyor bebekliğimiz

Annesi kendisi çizmiştir veya banyo yaptırırken senin tırnağın takilmistir. Bunları takma kafaya. Pek takintilisin kız :)

Annesi kendisi çizmiştir veya banyo yaptırırken senin tırnağın takilmistir. Bunları takma kafaya. Pek takintilisin kız :)
Ehh braz takıntılıyım azıcık cık bilmem ki ben mi yaptım kendimi yaptı gıdısının altı acısa uyumaz ztn de kan görünce telaş yaptm hemen pişik gibi zten boyun altı eklem yerleri tontonumun

Kızlar yarın rota aşısı var ama benim aklım çok karışık. İnternette bi ton şey yazıyor. Yaptıranlar bana akıl verin. Bebekler emmeyi falan bırakıyorlarmis

Hiç endişelenme canım bizimki lıkır lıkır içti hiç bir şey de olmadı. Bir gün önce de verem aşısı olmuştu üstelik.
İnternette yazanları okuyunca insan etkileniyor ama o olumsuzlukların aşıdan olduğunda kesin değil

Ben suan evdeyim ama eylulde is basi yapinca en azindan bi agladiginda lazim olur diyr dusunuyorum.yada disari cikinca emzirmeye durumum olana kadarlik emse yeter ama kararsiz kaldim simdi

Bana sorarsan hiç başlama. Benim doktorum Amerika da da bulunmuş emzik onların adeti sakın verme dedi. Ben de vermedim zor oluyor ama her yerde eziriyorum yürürken bile
Ben de çalışmaya başlayacağım ama artık susturacak annem diyorum.

Aynısını bugün kızımda gördüm, kan kırmızısı bir kesik tam katlanma yerinde... Sanırım sıcaklardan oluyor orası sürekli kapalı kaldığı için, mustela pişik kremi sürdüm bakalım... Ben de önce ben yaptım sandım hatta =/

Tesekkur ederim. Not ettim 15 gun sonra baslicam mecburen..

Belki bu son 10 gunde atak yapar kilosu canim. Hic moralini bozma, sagligi yerindeyse sukret bosver. Benimde hamileyken kilo alimi durmustu cok uzuldum hatta burayada yazmistim. Son haftalarda atak yapti kilo almaya basladi da 3 kg dogabildi..bu ay az kilo alir obur ay acigi kapatir..

Nisan sonu doğum yapan anneler, regli olan varmı aranızda,
Doktora gitmeye de fırsatım olmadı henüz. Bu haftada gidemem
Arayıp sorcam olmadı,
Bende olmadim hala. Nisan 28de dogum yaptim..

Burda sadece mama alan bebeklerde var bence anneleri üzen bi konu. Onlar zaten anne sütü veremedikleri için kendilerini suçlu hissediyorlar şu an bence bu konu olmadı
Daha neler yani. O zaman bebegimi sadece anne sutuyle besledigimide soylemeyeyim bununda mi sakincasi var? Senin bu yazdigini begenen arkadaslarada tesuf ederim.Burada bilgi paylasiyoruz. Suan bende emziriyorum ama ayni zamanda arkadaslardan mama tavsiyesi istiyorum cunku 15 gun sonra mama vermeye baslicam ve geceleride emziricem. Bunda ne var ki simdi? Sartlar ve kosullar 3 ay emzirmeme musade etti benimde..Herkes anne sutunun oneminden bas bas bahsediyorken benim paylasimim mi olmadi? Bu sekilde elestirmenizi haketmedim. Kimse kendini suclu hissetmesin bence, eger yalsa gibi elinden geleni yapmis ancak emzirememisse bunda kendini suclu hissedecek birsey olmamali..

Mamalar acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmeli biliyorsundur gerci.
Ben yazini yanlisda anlamis olabilirim

Ciddimisin? Alla alla hic duymamistim.. Yarin eczaneye sorarim. Tesekkur ederim..

Canim benim ilk kizimda boyleydi hep 2. Aydan sonra hep 300-400gr aldi dr mama onermedi boyu normale gore uzundu kendi standardinda alimi var diyordu bende mama faln vermedim ek gidaya baslayinca alir sutum yagli degil herhalde diyordum ek gidada degisiklik yaratmadi gercekten benim kizin yapisi buymus dedim simdi nzayif uzun citi piti bir kiz oldu

Bizde aynı cnm bin saklabanlikla rarabasinda 2 dk durur. Normal arabada ağlar. Çünkü her fren hareketini hissediyo ve korkuyo kasiliyo ama yilmak yok alışiyor yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…