- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #60.541
Ooo sen hangi ara nisan da doğurdun yahu 1 ay öndesin nerdeyse :) bende 100 olsaydık bi diyorum şimdi insanoğlu doyumsuzBenimkinin 120ye az kaldi :) emdikten sonra gaz cikarmaya calismalar falan bitti. Kendi kendine hallediyor. Haftada iki falan tutuyor gaz sancisi maksimum.
Bebeğin 550 kiloyu hangi ay kotrolüne almış. Doktorunuz demedimi mama vermen lazım diye.doktorlar hemen mama ver diyorlar çünkü.Bende ilk paketten acip yikadigim kiyafetleri utuledim ondan sonra hiccc utulemedim.Ilk oglumda corabina varana kadar utuluyirdum bunda allaha emanet mikrobada ihtiyaclari var dimi ama
Kizlar telaslanmayin bizimde o haftalarda memeyi reddetme 4 5 saate bir 10 dk emme memeye gelince aglama nobetlerimiz oldu dr.kontrolumuzde kilo alimi 550 gr.cikti eee emmiyorduki kilo alsin dr.normal dedi israr etme dedi.Bende biraktim kendi haline simdi duzene girdik artik 2 3 saatte bir emiyor gece kafasina gore takiliyor saglikli olsunda varsin zayif olsun
Hay Allah razı olsun senden. Burda sanki herkesin çocuğu hep bir kiloya yakın kilo alıyor. Çocuğu az kilo alan sanki tek benim çocuğum var gibi hissettim. Sen nasıl yapıyorsun canım emzirme işini. Mama vermedin mi hiç. Birde ne kadar kilo alıyor ayda senin ki.Sakin mama verme canim 500 gr alt sinir , doyuyordur o , mama verirsen o sutunde gider mamayla 1 kg olacagina anne sutuyle yarim kilo alsin, bana emzirme uzmani soyledi yarim kilo ayda normal diye, benim oglumda az kilo aliyor
Annesi kendisi çizmiştir veya banyo yaptırırken senin tırnağın takilmistir. Bunları takma kafaya. Pek takintilisin kız :)Kızlar şimdi oğluşu banyo yaptırdım yıkandı bi güzel çok mutlu oluyor suyun içinde bende o mutlu olunca çok mutlu oluyorum ama farkettim ki boynunun altında gıdılı bizimki biraz hafif kesik gibi birazck kan bile vardı nokta nokta ---- şu şekilde bu boyutlarda bi yara gördüm neden olmuş olabilir ki yaa kafama takıldı
Sen dene iyiyse bende gecicem :)Bu paket bitsinde küçük paket molfix le bi başlıyım bakam. Beğenirsek güzel olur bütçeye katkı :)
Ehh braz takıntılıyım azıcık cıkAnnesi kendisi çizmiştir veya banyo yaptırırken senin tırnağın takilmistir. Bunları takma kafaya. Pek takintilisin kız :)
Hanimlar bebeginizi nasil emzige alistirdiniz hala cevap alamadım beni bazen emzik niyetine kullaniyor oglus :)
Bana iyi gibi geldi arkadasim 5 e kadar baktiriyor ama kendi evinde 900tl
Kızlar yarın rota aşısı var ama benim aklım çok karışık. İnternette bi ton şey yazıyor. Yaptıranlar bana akıl verin. Bebekler emmeyi falan bırakıyorlarmis
Ben suan evdeyim ama eylulde is basi yapinca en azindan bi agladiginda lazim olur diyr dusunuyorum.yada disari cikinca emzirmeye durumum olana kadarlik emse yeter ama kararsiz kaldim simdi
Kızlar şimdi oğluşu banyo yaptırdım yıkandı bi güzel çok mutlu oluyor suyun içinde bende o mutlu olunca çok mutlu oluyorum ama farkettim ki boynunun altında gıdılı bizimki biraz hafif kesik gibi birazck kan bile vardı nokta nokta ---- şu şekilde bu boyutlarda bi yara gördüm neden olmuş olabilir ki yaa kafama takıldı
Tesekkur ederim. Not ettim 15 gun sonra baslicam mecburen..puyenime ve @sebnemmn
kızlar galactago damlayı 9 günlük tatilde düzenli kullandım ancak malesef bir artış bunda da olmadı. yine de tavsiye için teşekkürler. özetle ben de humana stil tea, maltana, promalt, galactago damla işe yaramadı.
mama önerisi istemiş puyenime
hipp combiotic teneke kutu olan yani. karton kutu olan değil.
golden goat
evolvia
ben bunları kullanıyorum
Belki bu son 10 gunde atak yapar kilosu canim. Hic moralini bozma, sagligi yerindeyse sukret bosver. Benimde hamileyken kilo alimi durmustu cok uzuldum hatta burayada yazmistim. Son haftalarda atak yapti kilo almaya basladi da 3 kg dogabildi..bu ay az kilo alir obur ay acigi kapatir..Canim gittim doktora normal dedi artık yeni doğan değil 4 saatte bir emebilir dedi ama kilo alımı az 20 günde 300 gram almis moralim bozuk ben şimdi emen çocuğa mama mı vereyim biberon verirsem artık beni hepten bırakır ki zaten biberonu da almıyor ki emsin.
Bende olmadim hala. Nisan 28de dogum yaptim..Nisan sonu doğum yapan anneler, regli olan varmı aranızda,
Doktora gitmeye de fırsatım olmadı henüz. Bu haftada gidemem
Arayıp sorcam olmadı,
Daha neler yani. O zaman bebegimi sadece anne sutuyle besledigimide soylemeyeyim bununda mi sakincasi var? Senin bu yazdigini begenen arkadaslarada tesuf ederim.Burada bilgi paylasiyoruz. Suan bende emziriyorum ama ayni zamanda arkadaslardan mama tavsiyesi istiyorum cunku 15 gun sonra mama vermeye baslicam ve geceleride emziricem. Bunda ne var ki simdi? Sartlar ve kosullar 3 ay emzirmeme musade etti benimde..Herkes anne sutunun oneminden bas bas bahsediyorken benim paylasimim mi olmadi? Bu sekilde elestirmenizi haketmedim. Kimse kendini suclu hissetmesin bence, egerBurda sadece mama alan bebeklerde var bence anneleri üzen bi konu. Onlar zaten anne sütü veremedikleri için kendilerini suçlu hissediyorlar şu an bence bu konu olmadı
Mamalar acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmeli biliyorsundur gerci.
Ben yazini yanlisda anlamis olabilirim
Canim benim ilk kizimda boyleydi hep 2. Aydan sonra hep 300-400gr aldi dr mama onermedi boyu normale gore uzundu kendi standardinda alimi var diyordu bende mama faln vermedim ek gidaya baslayinca alir sutum yagli degil herhalde diyordum ek gidada degisiklik yaratmadi gercekten benim kizin yapisi buymus dedim simdi nzayif uzun citi piti bir kiz olduGittim canım doktor normal artık yeni doğan değil huzursuzlugu yoksa aglamasi kusmasi yoksa sıkıntı olmaz dedi yanlız kilo alımı az 20 günde 300 gram almis haftaya çarşamba aylık kontrolumuz var daha detaylı bakicaz artık.biberon vermeyeceğim mama da vermeyeceğim çünkü sütum var zaten biberonu verinceye oguruyor istemiyor tek gogsumu sagdim pompayla 10 dk da 130 dan fazla sut geldi.ya ben napcam şimdi nasıl kilo alacak bu çocuk nasıl eskisi gibi iki saatte bir emecek.Offf offff
Bizde aynı cnm bin saklabanlikla rarabasinda 2 dk durur. Normal arabada ağlar. Çünkü her fren hareketini hissediyo ve korkuyo kasiliyo ama yilmak yok alışiyor yavaş yavaşKozlar selam bizde bu ayın 18.de 3 aylık olacağız benim oğlumda biraz zor bi bebek pusette veya arabasında durmak istemiyo normal arabada durmuyo ağlıyo kanguruda durmuyo yalancı emzik hiç istemiyo kucakta durmak istiyo bazen ondanda sıkılıyo akşama kadar hep ağlıyo mızmızlanıyo sizin bebeklerde böyle olan varmı biraz zor geçiyor bebekliğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?