2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380

Ben de bu hafta siparis verdim kolyeyi. Kullanan arkadaslar memnun kalmis.

Gecmis olsun kizlar acil sifa dilerim bebeklerinize
Kilo alimi iyiyse sadece agladigu icin neden ac olduguni dusunup mama vereceksinki? Mamanin sindirimi zor oldugu icin uyku yapacak bebegin uyuyacak ve sen acmis demekki diye mamaya devam edeceksin sutun daha da azalacak sonra bi bakacaksinki tamamen mamaya donmussunuz. Benim kizimda cok uykusuz cok aglayan huzursuz bi bebek en son dusundugum sey mama olacaktir sutum varken.
Cok gecmis olsun meme reddi bebeklerin cogunda goruldugu icin hemen ciddi bi sorun gelmiyo akla tabi seninki daha ileri boyuttaymis 7-8 saat normal degil.
Masallah cok erkenciymis :)

Canım bizim oğlanda bu ara bi değilme seziyorum normalde de sık sık emer ama daha Bi sık istiyor gibi huzursuzlanıyo bazen benden başka kimsenin kucağında durmuyor büyüme atağı olabilir mi ki 21 nisan dı asıl doğması gereken tarih ama 28 nisanda doğdu

M

Maşallah kuzucuğa :) canım öznur simayin gündüz ve gece uykuları nasıl? Biz geceleri hala 2 saatte hatta akşam saat başı kalktı da. Sanki sizinki de böyleydi

Aynen devam gece 22.00 gece uykusu baslangici sonra 00.00 02.00 04.00 diye en fazla 2 saatte bir uyaniyor halen devamm
Gunduz ise max. 20 dklik.sekerlemeler devam.uzuuuun bir gunduz uykumuz olmadi hicc

Dimi ya
Azicik.duruldu galiba boyu hahaha
Kilo kiz cizelgesine gore normalin ustu
Boy kiz cizelgesine gore 3 tik ustmus
Erkeklerin cizelgesi farkli ya :))
Rabbim iyilik saglik.versin kuzucuklara..
Baba uzun anne uzun kizanlar napsin
Recep ruzgar 4 yasinda 110 cm

Kizlar ben bebis cok kusuyor. 2 dk emiyosa 5 dk kusuyo. Her besleenin ardindan yogutt kesigi gibi ama cokca. Bizim durumumuzda olan varmi

Bi dönem bizde vardı,
Doktor emdikten sonra kucakta 15-20 dk çok hareket ettirmeden dik tutun dedi, aynen uyguladık 2 hafta da düzeldi , çikolatada çok kusturuyor , arada tek tük yiyorum onuda bıraktım

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin minige

Kizlar bizim oglani bastirmaya calisiyorlar bir iki basiyor hemen popo geri yada adim atip yurumeye calisiyor.
Sizde durumlar nasil?
Bastirmakta ne kadar dogru bilmiyorumda annem siz basardiniz artik buyudu basmasi lazim diyor kafam karisti(

Kizlar bizim oglani bastirmaya calisiyorlar bir iki basiyor hemen popo geri yada adim atip yurumeye calisiyor.
Sizde durumlar nasil?
Bastirmakta ne kadar dogru bilmiyorumda annem siz basardiniz artik buyudu basmasi lazim diyor kafam karisti(
Hafif hafif ara ara bastır canım . Bana 3.ay bitince doktor gosterdi kendi bacaklarınn üzerinde bastırdı. Bunu yapın arada artık dedi keyif de alır dedi. (Bizimki çok keyif almiyo ama neyse :)

kizlar benim kiz 7 nisan dogumlu kolik cok zor bir bebek 2 haftadir kolik gecmis gibiydi bende 3. ay dolunca gecti die rahatlamistim 3 gundur yine feci basladi ya kafayi yemek uzereyim benimkingibi olan varmi ya tekrar baslayan

bide benimki emerken arada tikanio nefessiz kalio bunu yasayanlar var mi aranizda cok korkuyorum
Boğazına süt kacmasini diyorsan bizde de oluyor cnm herkesdd oluyor. Dik tut hemen yada yüz üstü tutup sırtına vur. Çok tikanmazsa ben kaldirmjyorum artık çünkü korkuyor öyle . Kendi cevirebilecek gibiyse hafif kaldiryorum geri Hemen memeye. Naz yapmasına izin vermiyorum artık bu konuda çünkü çok abartiyo ağlamayi

emerken oluyor baya bi nefes alamiyor gibi oluyor sonra aglamaya basliyor bende bisi olucak die aklim cikiyor emzirmeye korkuyorum resmen bazen de katila katila aglarken yapio ayni seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…